A Veritas dokumentumokból kiderül, hogy a washingtoni bürokratáknak bizonyítékuk volt arra, hogy az Ivermectin és a Hydroxychloroquine hatásos volt a COVID kezelésében - DE EZEKET Eltitkolták a nyilvánosság elől.

Jelenleg 67 Ivermectin COVID-19 kontrollált vizsgálatot végeztek, amelyek 67%-os javulást mutatnak a COVID-betegeknél.

A COVID-19 betegek esetében 298 hidroxiklorokin vizsgálatot végeztek, amelyek 64%-os javulást mutatnak.

A tudományos eredmények ellenére Dr. Fauci és az orvosi elit megakadályozta ezeknek a hatékony kezeléseknek a használatát a coronavírusos betegek esetében.

Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinák feltalálója azzal vádolta Dr. Fauci-t és másokat, hogy hazudtak és több mint 500 000 amerikai halálát okozták azzal, hogy megakadályozták a HCQ és az Ivermectin, valamint más kezelések alkalmazását a COVID-19 betegeknél.

 

 

Dr. Malone-nak igaza van. Jól dokumentált, hogy Dr. Fauci és az USA vezető orvosai összeesküdtek, hogy a hidroxiklorokint kizárják és elítéljék a COVID-19 kezelésként.

Ennek következtében milliók haltak meg.

Amint arról a TGP korábban beszámolt - Nem csak Fauci, hanem az összes vezető amerikai orvos, aki részt vett a hidroxiklorokvin hazugságában.

Dr. Meryl Nass, MD, a The Defenderben hozta nyilvánosságra ezt a történetet. Dr. Nass szerint a legmagasabb egészségügyi tisztviselők mind benne voltak a hidroxiklorokvin elleni összeesküvésben.

Fauci vezeti az NIAID-et, Collins az NIH igazgatója (névlegesen Fauci főnöke), Farrar pedig a Wellcome Trust igazgatója. Farrar is aláírta a Lancet levelét. És ő a WHO K+F Blueprint Tudományos Tanácsadó Csoportjának elnöke, ami a WHO Szolidaritási kísérletének vezetői székébe juttatta, amelyben 1000 akaratlan alanyon túladagoltak hidroxiklorokint annak érdekében, hogy elsüllyesszék a COVID-hez használt gyógyszer alkalmazását.

Farrar dolgozott Vietnamban, ahol rengeteg malária volt, és ott is részt vett a SARS-1 kezelésében. Ezenkívül központi szerepet játszott az Egyesült Királyságban végzett Recovery kísérlet létrehozásában, ahol 1600 alanynak adtak túladagolást hidroxiklorokinnal.

 

 

Még ha Farrarnak a vietnami tapasztalatai alapján nem is volt némi fogalma a klorokin gyógyszerek megfelelő adagolásáról, ő, Fauci és Collins értesülhetett az ilyen túladagolásokról, miután Brazília elmondta a világnak, hogyan adagolták tévesen túl a betegeket a klorokinnal végzett COVID-kísérlet során. A leleplezést a JAMA 2020. április közepén megjelent cikkében tették közzé. A Brazíliában nagy dózisú klorokint kapott alanyok 39 százaléka halt meg, átlagosan 50 éves korukban.

A Szolidaritás és a Recovery hidroxiklorokin-kísérletei mégis júniusig folytak, és csak az extrém dózisok feltárása után álltak le.

Fauci gondoskodott arról, hogy ellenőrizze a COVID kezelésére vonatkozó irányelveket, amelyek a NIAID-től jöttek ki, és mind a klorokin gyógyszerekkel, mind az ivermektinnel szemben ellenjavallt. Fauci NIAID-je lemondta a korai betegségben alkalmazott hidroxiklorokvin-kezelés első nagyszabású vizsgálatát is, miután a várt 2000 alanyból csak 20-at vettek fel.

Mit jelent mindez?

Összeesküvés volt a Nature cikk öt szerzője, valamint az NIH, a NIAID és a Wellcome Trust vezetői között, hogy eltussolják a COVID laboratóriumi eredetét.

  • Daszac, Fauci és mások részvételével összeesküvés történt a természetes eredet elméletének erőltetése érdekében. (Lásd más e-maileket is a közelmúltban megjelentek között.)
  • Összeesküvés volt Daszac részvételével a Lancet-levél megírására és származásának eltitkolására, a természetes eredet elméletének erőltetésére és minden más elképzelés összeesküvés-elméletként való lefestésére. Collin blogbejegyzése ennek a történetnek egy másik darabja.
  • Farrar szorosan részt vett mindkét nagy hidroxiklorokvin-túladagolási kísérletben, amelyekben összesen mintegy 500 alany halt meg.
  • Farrar, Fauci és Collins visszatartotta a kutatási pénzeket, amelyek támogathatták volna a klorokin gyógyszerek és az ivermektin és más újrahasznosított gyógyszerek használatának minőségi kísérleteit, amelyek megfordíthatták volna a világjárványt.
  • Az itt megnevezett négy személy - Fauci, Daszak, Collins és Farrar - szorosan részt vesz a világjárvány létrejöttében, valamint a világjárvány során alkalmazott elhúzódó és helytelen kezelésekben?

A többit itt olvashatja.

 

 

 

Mikor fogják Dr. Fauci-t szembesíteni a hazugságaival, amelyek milliókat öltek meg?

Hétfő este a Project Veritas nyilvánosságra hozta legújabb vizsgálatát, és ez egy BOMBATÖRÉS volt! A Project Vertias soha nem látott katonai dokumentumokat hozott nyilvánosságra a Covid-19 eredetéről, a gain-of-function kutatásról, a vakcinákról, a lehetséges kezelésekről és a kormány azon törekvéséről, hogy mindent eltitkoljon.

Az újonnan kiadott katonai dokumentumok ellentmondanak Dr. Fauci eskü alatt tett vallomásának. A dokumentumokból az is kiderült, hogy az amerikai kormányzat elrejtette a hatékony kezelésekre vonatkozó információkat az amerikai nyilvánosság elől.

Most ez...
A dokumentumok bizonyítékot tartalmaztak arra, hogy az Ivermectin és a hidroxiklorokin hatékony a koronavírus kezelésében. Ezt az információt elrejtették az amerikai nyilvánosság elől.

A Hal Turner Show-n keresztül.

 

 

A Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) számítógépein egy SZIGORÚAN TITKOS mappában tárolt dokumentumok bizonyítják, hogy az Ivermectin, a Hydroxychloroquine és az Interferon gyógyszerek 2020 áprilisában BIZTOSÍTOTTAN "gyógyították" a COVID-19 vírust - a gyógymódokat "Szigorúan Titkos"-ként eltemették.

Ezeknek a dokumentumoknak a felfedése, amelyeket alattomosan tároltak a kormányzati számítógépeken egy SZIGORÚAN TITKOS mappában, bizonyítja, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormánya 2020 áprilisában TUDTA, hogy az egész "COVID-19 Pandémia" teljes mértékben gyógyítható volt ezeknek a közönséges gyógyszereknek a használatával.

Íme néhány részlet.

Fejeknek kellene hullaniuk a nyilvánosságra hozatal miatt.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mikor-fogjak-dr-fauci-t-szembesiteni-a-hazugsagaival-amelyek-miatt-milliok-haltak-meg