JÓ HÍREK!!!! A hackerek betörtek az összes gyógyszergyárba és elárulták az összes orvosi adatot a vakcinákról hála Istennek!!!! A nagy ébredés felemelkedett!!! Küldjétek tovább ezt a linket mindenhová!!!!

**Megjeleníti az egyes tételekhez/tételszámokhoz kapcsolódó halálesetek és fogyatékosságok számát = az egyik tétel/tétel relatív toxicitásának jelzése a másikhoz képest.
**Senki sem tudja jelenleg az okát annak, hogy egyes tételek/tételek miért járnak túlzottan sok halálesettel, fogyatékossággal és mellékhatással (akár 50 x). Amíg ezt nem tudjuk, a legjobb, ha óvatosak vagyunk.
**["Batch-code" = "Lot Number" = a szám, amelyet az oltási kártyára írnak.]

 

Itt van a www.howbad.info oldal linkje, ahol az alábbiakban felsorolt élő linkek láthatók. Töltse le és mentse el az összes cikket, ha az oldal leállna!!!

Nézze meg a tételkódját, ellenőrizze a tételkódját

Ez az oldal lelassulhat a nagy forgalom miatt. Létrejött egy biztonsági mentési webhely - HowBadisMyBatch.com a túlterhelés csökkentése érdekében Köszönjük .

!! ÚJ: A tételek lejárati listája megmutatja, hogy mely tételek biológiailag aktívak a placebóval szemben. Lásd a tétel lejárati dátumai oldalt.

!! ÚJ: Nemek közötti különbségek a vakcina hatására. Lásd: Nem

 

**Megjeleníti az egyes tételekhez kapcsolódó halálesetek és fogyatékosságok számát = az egyik tétel/tétel relatív toxicitásának jelzése a másikhoz képest

**Jelenleg senki sem tudja az okot, hogy egyes tételek/tételek miért társulnak túlzott elhalálozáshoz, rokkantsághoz és mellékhatásokhoz (akár 50-szer). Amíg nem tudjuk, jobb óvatosnak lenni

**[" Batch-code " = " Lot Number " = az a szám, amelyet az oltási kártyájára írnak.]

 

Ellenőrizze a kötegkódot (tételszám)

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb információk a Boosterekről

 

Változás a toxicitásban

 

 

 

 

 

 

A tételkódok kódolják a toxicitást?

 

 

 

 

 

 

VAERS adatbázis

 

 

 

Adatforrás

USA-beli adatok: Minden adat a VAERS-től származik, amely több mint 700 000 mellékhatás-jelentést tartalmaz a Moderna, a Pfizer és a Janssen Covid 19 vakcinákról az Egyesült Államokban.

Külföldi adatok: A VAERS adatbázis immár az Egyesült Államokon kívüli országokban található Moderna, Pfizer és Janssen Covid 19 vakcinák adatait is tartalmazza . Ezek az adatok itt találhatók – Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – az utolsó felsorolt ​​táblázat. Ezeket a nem hazai adatokat külföldi szabályozó ügynökségek nyújtották be, és körülbelül 1 000 000 mellékhatás-jelentésből állnak.

Célunk, hogy a VAERS adatait hozzáférhető és hamisítatlan formában mutassuk be, amely az alábbi linkek segítségével könnyen ellenőrizhető

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hackerek-feltortek-a-pfizer-moderna-pfizer-szervereit-az-osszes-oltoanyag-halalozasi-adat-most-mar-nyilvanos