2023. október 12., csütörtök

Új tanulmányok az USA-ból és Japánból: a Covid és minden mutációja laboratóriumi eredetű

Jefferey Jaxen és Del Bigtree új tanulmányokat mutatnak be, amelyek nagy amerikai szervezetektől, az Energiaügyi Minisztériumtól, az FBI-tól, a CIA-tól, különböző bizottságoktól és albizottságoktól, valamint japán kutatóktól származnak, és amelyek arra a következtetésre jutnak, hogy mind a világjárvány, mind a későbbi változatok laboratóriumból származnak.

A transzhumanista program szintetikus biológiával és mesterséges intelligenciával egyesítene minket

Dr. Ana Maria Mihalcea elítéli, hogy a transzhumanista program a szintetikus biológiával és a mesterséges intelligenciával akar minket egyesíteni. Már ma is látják a gondolatainkat, befolyásolják az alvási állapotunkat, és megpróbálják elrabolni a lelkünket. Mindezt azért, mert a hidrogél képes utánozni minden idegsejtet, és így minden élőlényt feltölteni a "felhőbe", hogy az emberek egyszerű, öntudatlan fogyasztóként éljenek.

Mindenki dönthet, hogy ki akar-e halni, vagy inkább részt venne az emberi civilizáció jövőjében

A gonosz rendszerek gyakorta vallanak kudarcot. Spirituális háborúban élünk, és vannak dolgok, amelyek a társadalmon belül működnek, de a jövőben már nem fognak. A globalizáció összeomlik majd, és a közösségek áthelyeződnek. Van le-hetőség a világ újjáépítésére a szólásszabadság, a szabad kereskedelem és az egyéni szabadság elvei alapján, és az is lehetséges, hogy újraéledjen az erkölcs és a hagyományos élet.

Az ördög létezik, nem puszta mítosz. Beteljesednek az apokalipszis próféciái

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Ivo Sasek, a 'Kla TV' német-svájci alapítója kijelenti, hogy az ördög igenis létezik, és leszállt erre a világra, ahogy a Jelenések könyve 12. fejezetében meg van írva, már 2000 éve. És akár tetszik, akár nem: az ördög létezik, testileg is, sajnos, nem mítosz, nem is az egyházak találmánya, hanem, sokkal rosszabb: tényleg létezik, és számtalan sátáni szellemmel együtt pusztít idelent - mondta.

Készül a plandémia 2.0. Ha 2023-ban megpróbálják, nem lesz ugyanolyan. Az emberek nem hisznek benne

James Corbett és James Evan Pilato elítéli azt, hogy úgy látszik, a plandémia 2.0-ra készülnek. Előkészületek folynak, hogy októbertől kezdve felkészüljenek a decemberi teljes lezárásokra. Hirtelen 3 variáns is van. Vagy blöff az egész az alternatív média lejáratására, vagy a jövő hónapban forgalomba kerülő vakcinákról van szó. Namármost, ha 2023-ban ezzel próbálkoznak, nem gondolják, hogy ugyanúgy fog működni: az emberek már nem bíznak bennük.

Az élelmiszerben, főleg a tejtermékben, az "oltott" marhák húsában lévő mRNS-sel oltják az embereket

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tom Renz ügyvéd és Dr. Joseph Mercola azt állítják, hogy a vakcinázott szarvasmarhák tejével és húsával, vagy mRNS-sel fertőzött gyümölcsökkel és zöldségekkel oltanak. A Demokrata Párt és a gyógyszergyárak nem voltak hajlandóak törvényt hozni ennek megakadályozására, mert már most is ezt teszik. Az mRNS azt is jelenti, hogy "módosított" RNS.

Catherine Austin-Fitts: Vegyük észre: meg akarnak ölni minket. Erről tudnunk kell, hogy megakadályozzuk

Catherine Austin-Fitts szerint a totális kontroll nem fog működni, ha az emberek pénz nélkül is képesek ellátni magukat élelemmel, energiával és menedéket is találnak. Ha cserekereskedelemmel meg tudunk élni, rugalmasak vagyunk, önellátók lehetünk. Megdöbbentő, hogy mennyire képtelenek vagyunk azzal szembesülni, hogy valaki megpróbál megölni minket. Nem fogjuk túltenni magunkat rajta, ha nem nézünk szembe vele.

Nigel Farage: Az EU digitális azonosítást és a CBDC-t akar bevezetni. Erre „nemet” kell mondanunk

Nigel Farage szerint Antikrisztuskövető Pokolfajzat Ursula von der Leyen egy digitális azonosító kártyát vagy telefonos alkalmazást kíván meghonosítani, és ezt a központi bank digitális jegybankpénze támogatná a készpénz nélküli társadalomban. Egy kínai típusú szociális kreditrendszer felé haladunk. Meg kell tagadnunk, minthogy hiszünk a szabadságban.

A bolygó börtön lesz és a CBDC lesz a kapu, mi pedig a foglyok. El kell utasítanunk

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A kormányzat maximális sürgősséggel fog bele a digitális fizetőeszköz megvalósításába, bevezetésébe és használatába. A cél a készpénz megszűntetése, hogy mindent nyomon lehessen követni és ellenőrizhető legyen. Ezt a fizetőeszközt programozni lehet, és a digitális azonosítással kombinálva börtön épül ki, ahol mi vagyunk a foglyok. Ellen kell állnunk, mert ha egyszer becsukódik a kalitka ajtaja, nem fog újra kinyílni.

Technofasizmus cukormázban

Forrás: Kla.tv www.kla.tv/27200
UN-Gipfel: Gipfel der Täuschung?

Az elit pánikol, elveszti a kontrollt, és megtartásához végezni akarnak velünk

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stew Peters és Chad Prather szerint az elit pánikba esett, mert érzi, hogy kicsúszik a hatalom, a kontroll a kezük közül, reményvesztetten küzdenek fennmaradásukért, ezért bármit megtesznek, még azt is megkísérlik, hogy életünknek véget vessenek. Ismét a félelem taktikáját fogják alkalmazni.

Phillip Buckhaults: A Pfizer vakcina DNS-sel szennyezett, ami örökre megváltoztatja a genomot

Dr. Philip Buckhaults szerint a Pfizer vakcina plazma DNS-t tartalmaz, nemcsak mRNS-t, ami káros hatásokat válthat ki. Ha DNS a sejtekbe jut, örökre ott marad, továbbadódik az utódoknak, az RNS viszont átmeneti. Annak valószínűsége, hogy ez a DNS a genomba integrálódik nem függ a méretétől, hanem a fragmentumok mennyiségétől, és a vakcinában milliárdnyi van.

Jön a digitális euró

Forrás: AUF1.TV

Christine Anderson: Nem vagy jó ember

...csak annak tartod magad. Úgyhogy nézzük csak meg mit tettél az elmúlt három évben, biztos ami biztos

Kapcsolódó anyag:
Ha harc, legyen harc!
https://www.bitchute.com/video/33oFv5YDIc8M/

Ennek véget kell vetni! Forrás: Kla.tv
www.kla.tv/26966
https://www.bitchute.com/video/P1ujxSH1hZTO/

Izrael hamis zászlós megtámadása, hogy szent háborút indítsanak és bevezethessék a világkormányt

3:28-tól egy Efrat Fenigson nevű független újságíró olvassa fel a bennfentes nyilatkozatát, tehát nem ő szolgált 25 évvel ezelőtt az IDF-nél.
IDF: Israel Defense Forces (Izraeli Védelmi Erők)

Forrás:
https://rumble.com/v3oez3v-insider-israel-attack-was-false-flag-to-start-holy-war-and-usher-in-one-wor.html

Itt is meg tudod nézni:
https://www.bitchute.com/video/6KnGFaJMqLqs/
https://odysee.com/@GKamuV:8/IsraelAttackWasFalseFlag:f

És egy remek dokumentumfilm a pénzrendszerről, amiben szintén szó van arról, hogy a magántulajdonú központi bankok (vagyis a Rothschildok) mindkét felet finanszírozzák a háborúkban (55:30-tól):
https://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE
https://www.youtube.com/watch?v=0HxOMOCwCjk

Dr. Bodo Schiffmann a fülcsengésről

 

Dr. Bodo Schiffmann, aki egy német fül-orr-gégész orvos, a “Tiltott tudás” c. sorozatában a fülcsengésről beszélt.

A hallásproblémák és a fülcsengés az esetek nagy részébena fül vérkeringésével, pontosabban keringési zavarával függ össze. A hátsó nyaki verőerekkel, melyek a fül vérellátásáért is felelnek. Ha vérrög képződik vagy meszes lerakódások alakulnak ki az érben, akkor fülzúgás jelentkezhet. A csigolyák elcsúszása, átépülése, illetve gyulladásos reakciók is szerepet játszhatnak a fülzúgás kialakulásában.

A gyulladást pl. a géninjekció által megtermeltetett tüskefehérje is kiválthatja, amelynek semlegesítésére kiválóan alkalmas a Japánból származó Nattokináz nevű szer, ami óvja az ereket és a mikrocirkulációt is javítja azáltal, hogy egy fibrinolitikum, vagyis, hogy vérhígító hatása van.

A “Ginkgo biloba” ugyancsak egy hatékony, keringést javító szer, viszont ezt hosszabb ideig kell szedni ahhoz, hogy kifejtse jótékony hatását.


Biró Éva