2023. június 1., csütörtök

Matt Walsh - Mi a Nő?

"Mi a Nő?" az a film amely felteszi azt az egyszerű kérdést, Mi is a nő? És felvonultat olyan szégyenteljes "szakértőket" akik ezt a kérdést sem megválaszolni nem tudják, sem pedig nem is akarják. Mert bármiféle értelmes válasz erre az egyszerű kérdésre, teljes mértékben szétzúzná az abberált, pusztító, rossz indulatú tevékenységeik ideológiai alapjait.

A film nézettségi mutatói letaroltak szinte minden más filmet. Ami reménykeltő, hogy a többségünk még mindíg épelméjű és van még remény.
Miután a Twitteren letiltották a film promótálását 2023 június 1., Elom Musk, a twitter CEO-ja szembement az árral és a Twitterben, a Covidos időkben beágyazódott cenzúrával szemben, ami dícséretes, akármilyen multat is cipel maga mögött. Elon Musk feloldotta a filmmel szembeni korlátozásokat, és a Twitter számai szerint, alig egy hét alatt több mint 150 millióan, egészen pontosan 170 millióan nézték meg ezt a filmet (2023 juniusi adat).

Kiemelkedő személyiségeket láthattok a videóban, akik sok-sok embert nyomorítottak meg köszönhetően az emberbarátnak hazudott tevékenységeiknek. Jó példa erre a fickó 8:39-kor, Dr. Marci Bowers. Aki nőnek gondolja magát. Több mint 2000 embert csonkított már meg Frankenstein-t játszva, átszabva embereket. Azzal hiú reménnyel kecsegtetve, hogy nőből férfit, férfiból nőt készít. Ami mellesleg nem lehetséges. Nem létezik olyan műtét sem pedig pirula ami megváltoztatná valakinek a nemét. Hiába vágják le a mellét, vagy éppen a péniszét, ez nem változtat azon, hogy az illető egy nő vagy éppenséggel egy férfi.

A videóban szereplő nő, 14:22, Michelle Focier. Mint elmondta, több Planned Parenthood kórházban is dolgozott. Erről a korházról azt érdemes tudni, hogy a vezető szereplő a meg nem született, időnként a megszületett, gyermekek megölésében. Ezen mondjuk nem csodalkozom, mert aki hajlandó egészséges embereket megcsonkítani, talán az ilyen embertől, a meg nem született gyermekek megölése sem állhat távol.

A gender szót nem fordítottam le, nem hinném, hogy van rá megfelelő szavunk. Mert még csak nem is nemi szerepről van szó. A gender szó azt a hamis ideológiát tükrözi, miszerint egy nő lehet férfi, és forditva. Vagy éppen ha valaki úgy érzi akkor lehet egy dugóhúzo, vagy éppen egy traktor. Kicsit kisarkitva a dolgot, de nem áll messze a szomorú valóságtól, mert vannak gender listák több tucat lehetséges gender-el.

"Gender Affirmation Care"-t "gender megerösítés gondoskodás"-nak fordítottam, ami nagyjából megfelel a jelentésének. De ami mögötte van az igazából nagyon-nagyon távol áll a gondoskodától. Ezt a fajta szó játékot ahogy elnevezték, a báránybőrbe bújt farkashoz tudnám hasonlítani. Valójában ez az u.n. gondoskodás, egészséges testek szétvagdosását, hormonokkal valo kasztrálást, egészséges testek megcsonkítását takarja. Szépen becsomagolt politikailag korrekt névvel, hogy ne legyen annyira visszataszító. Hasonló ahhoz amikor azok akik támogatják a nők jogát ahhoz hogy szabadon megölhessék/megölethessék a saját gyermeküket, "Pro-Choice" - "Választást-Támogató" elnevezéssel illetik magukat, ahelyett hogy a gyermekek megölését támogatók vagy valami hasonló, a valóságot jól kifejező nevet használnának, amely persze erös visszatetszést és undort váltana ki minden jó érzésű emberben.

Eredeti film:
Matt Walsh - What is a Woman? - The Daily Wire

Az Egyesült Államokban az FDA visszavonta a Johnson & Johnson felhasználási engedélyét

 

Ugye Magyarországon sem tett erről említést a fősodratú média?

Június 1. (Reuters) – Az Egyesült Államokban az FDA (Food and Drug Administration) csütörtökön közölte, hogy visszavonta a Johnson & Johnson kovid-vakcina sürgősségi felhasználási engedélyét.

https://www.marketscreener.com/quote/stock/JOHNSON-JOHNSON-4832/news/US-FDA-revokes-emergency-use-authorization-for-J-J-s-COVID-vaccine-44019718/

Vagyis az USA-ban mostantól nem lehet oltani ezzel a géninjekcióval. Az engedély visszavonásának hivatalos indoklása: A gyógyszercég ezt kérte. Természetesen egy szó sem esik a mellékhatásokról és az “oltás” miatt elhunytakról.

https://www.fda.gov/media/169003/download

https://orvosokatisztanlatasert.hu/az-egyesult-allamokban-az-fda-visszavonta-a-johnson-johnson-felhasznalasi-engedelyet/

Frontális támadásban a pénzügyi maffia - Veszélyben a megélhetésünk és az élelmiszerbázisunk!

Forrás: Kla.tv | 01.06.2023 | www.kla.tv/26194

Az Agenda 2030 tetszetősen megfogalmazott céljai az éhezés megszüntetéséről, az élelmezésbiztonság megteremtéséről és a táplálkozás minőségének a javításáról valamint a fenntartható mezőgazdaság előmozdításáról persze hogy szemfényvesztésnek bizonyultak. A globális mezőgazdaság átszervezése az éghajlatvédelem és a fenntarthatóság égisze alatt sokkal inkább a pénzügyi maffia kifinomult és profitorientált támadása a mezőgazdaság és ezáltal az emberiség életének és élelmezésének alapjai ellen.

A BRICS-hez csak azok csatlakozhatnak, akik nem szankcionálnak másokat

Fokváros, 2023. június 1. csütörtök (MB)

A Brazíliát, Dél-Afrikát, Indiát, Kínát és Oroszországot tömörítő BRICS közösséghez csak azok az államok csatlakozhatnak, amelyek nem alkalmaznak szankciókat mások ellen – vált ismeretessé csütörtökön a BRICS külügyminisztereinek fokvárosi tanácskozásán.

A bejelentés Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettestől származik, aki „Moszkva megmásíthatatlan álláspontjának” minősítette, hogy csak olyan ország válhat a csoport tagjává, amely nem csatlakozott sem az Oroszország ellen, sem mások ellen irányuló egyoldalú, törvénytelen nyugati szankciópolitikához.

Rjabkob nem nevezett meg olyan államokat, amelyek szankciópolitikát folytatnak ugyan, de felvételüket kérték a BRICS-be. Csak annyit mondott, hogy a tagjelöltség önmagában nagyon fontos, a tagállamok egyetértenek közösségük kibővítésével, Oroszország viszont nem tekinthet el attól, hogy ne cseresznyézzen egy tálból olyanokkal, akik nem tartják tiszteletben biztonságát, sem pedig gazdasági érdekeit.

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/06/01/kozos-valuta-letrehozasan-dolgozik-a-brics/

Kiadta: Magyar Békekör

Buta amerikai

A védőoltásokról Cornelia Störmer gyógyszerésszel

Conny:
“A nevem Cornelia Störmer, a barátaim Connynak hívnak, gyógyszerész vagyok és kb. 3 éve nagyon kritikusan állok az állami intézkedésekhez. És még kritikusabban állok a gyógyszeriparral szemben, annak ellenére, hogy gyógyszerész vagyok.”

Riporter: “Hogyan lettél… korábban volt egy beszélgetés, ahol elmondtad, hogy egy nem túl jó személyes tapasztalatod van az oltást illetően. El tudnád ezt újra mesélni?”

Conny:
“Persze. 18 évvel ezelőtt kötelességtudó módon beadattam egy emlékeztető oltást egy Indiába való utazás miatt tetanusz, diftéria és polio ellen, egyetlen Revaxis oltást. És aztán azt gondoltam a foglalkozásom miatt, hogy a Hepatitis A és B ellenire is szükségem lehet és aztán 3-szor megkaptam a Twinrix-oltóanyagot is és 2004-ben autoimmun betegségem lett. Ezek után tájékozódtam, hogy vajon miért lett hirtelen Hashimoto betegségem (pajzsmirigy autoimmun gyulladása). Orvosokkal léptem kapcsolatba, előadásokat látogattam meg, ahol arról volt szó, hogy az antitestképződés nem feltétlenül az ellen a fertőző megbetegedés ellen tud történik, ami ellen az oltás van, hanem a testünk néha sajnos antitesteket termel saját maga ellen is. És ez nem is olyan ritka. Szklerózis multiplexből 3 esetet ismerek, akiknél a Twinrix oltás után szklerózis multiplex alakult ki. A múlt évben egy szegény katona a Maliba szükséges sárgaláz oltás után ugyancsak szklerózis multiplexes lett. Tehát ez nem véletlen, hogy azóta az oltásokkal szemben kritikusabb vagyok. És ha az állam eldönti, hogy be kell magamat oltatnom, ami az mRNS-sel inkább egy génmanipuláció és nem pedig oltás, akkor azt mondom, hogy a testem az enyém és nem pedig az államé.”

Bíró Éva

Közös valuta létrehozásán dolgozik a BRICS

Moszkva, Pretoria, 2023. június 1. csütörtök (MB)

Az amerikai dollárt háttérbe szorító közös tartalékvaluta létrehozásán dolgoznak a Brazíliát, Dél-Afrikát, Indiát, Kínát és Oroszországot tömörítő BRICS közösség pénzügyminisztériumai és központi bankjai – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

Alekszej Overcsuk orosz miniszterelnök-helyettes közlése szerint a téma a BRICS augusztusi dél-afrikai csúcstalálkozójának napirendjén is szerepelhet.

A tagállamok valutáiból képzett közös érték alapján létrehozandó valutát az elszámolási rendszerben is használnák.

A BRICS tagországai már eddig is nemzeti valutában igyekeztek elszámolni egymás közti kereskedelmi forgalmukat, a dollár teljes, vagy részleges kikapcsolásával. A BRICS-hez csatlakozni készülő államok, köztük Irán is részben nemzeti fizetőeszközzel folytat kereskedelmet Kínával és Oroszországgal.

Az Eurázsiai Gazdasági Unió (EAEU) márciusra már 90 százalékban átállt a nemzeti valutában történő fizetésre.

Luiz Inacio Lula da Silva brazil elnök is szorgalmazza, hogy a dollár és az euró helyett olyan közös tartalékvalutát hozzanak létre, amely a BRICS közösség szuverén fejlődésének nyit teret, és elősegíti a BRICS Új Fejlesztési Bankjának keretében hozott közös döntések és megállapodások valóra váltását.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2023/04/04/kikapcsoljak-a-dollart-a-brazil-kinai-kereskedelembol/

 

Kiadta: Magyar Békekör

Így hamisíthatóak a riportok