2023. augusztus 9., szerda

Ladóczki Éva: Kormányok – Big Pharma és MSM: A Nürnbergi Kódex 10 pontjának elárulása.

 

“Itt az ideje az igazságszolgáltatásnak és a kormányok, a Big Pharma és a média közötti cinkosság leleplezésének.
Amikor a bennünket védeni hivatott intézmények elárulják a bizalmunkat, az nem csupán erkölcsi tévedés, hanem éppen a társadalmunkat kötő elvek megsértése.

1. A választás illúziója: Önkéntes beleegyezés:
Önkéntes, tájékozott beleegyezésünket ígérték. De tényleg tájékozottak voltunk? Egyáltalán nem. A mainstream média, látszólag a Big Pharma-val és a kormányzati szervekkel karöltve, azt a narratívát terjesztette, hogy minden vakcina 100%-ban biztonságos.
Mélyebbre ásva azonban téves információk, zavaros tények és nyílt hazugságok útvesztőjét fedezzük fel.

2. Érvénytelen ígéret:
A vakcina ígérete az volt, hogy megállítja az átvitelt és immunitást biztosít. De betartotta az ígéretét?Az igazság ezzel szemben az, hogy nemcsak hogy nem sikerült megállítani az átvitelt, hanem sokan mind a mai napig a vakcina váratlan mellékhatásaival küzdenek.

3. Megkérdőjelezhető állatkísérletek:
A korábbi állatkísérletek kulcsfontosságúak bármely gyógyszer biztonságosságának és hatékonyságának biztosításához.
A COVID-oltásokkal kapcsolatos adatok érvényessége azonban továbbra is kérdéses. Az adatokat manipulálták vagy elhallgatták.

4. Pszichológiai támadás:
Lelki jólétünket veszélyeztette a 24 órás propaganda. Csatornák, újságok, rádiók – minden médium tele volt agymosási taktikával.
A kényszer mindennapossá vált.

5. A figyelmeztető jelzések figyelmen kívül hagyása:
Ahogy megjelentek a gyengítő mellékhatásokra vonatkozó figyelmeztetések, az óvatosság helyett fokozott propgandára került sor.
Úgy tűnt, hogy a VAERS rendszer folyamatosan arra törekszik, hogy elhallgattassa és figyelmen kívül hagyja a valódi aggodalmakat.

6. Kockázat versus jutalom: ferde egyensúly:
Valóban mindenkinek szüksége volt az oltásra? Mivel az emberek 99%-át nem fenyegette jelentős SARS-CoV-2 kockázat, különösen aggasztó az a hatalmas erőfeszítés, hogy mindenkit beoltsanak, beleértve a nem veszélyeztetetteket is.

7. Tájékozatlan alanyok és felkészületlen rendszerek:
Az embereket elhitették a vakcina megkérdőjelezhetetlen biztonságosságában. Sajnos sokan nem voltak tudatában annak, hogy egy nagyobb kísérlet részesei voltak, és kifejezett tudtuk vagy beleegyezésük nélkül veszélyeztették magukat.

8. Szakképzetlen propagandisták felvonulása:
Azok az emberek, akiknek meg kellett védeniük és vezetniük minket, a tudósok elhallgattak, vagy elhallgattatták őket, amikor megszólalt a riasztó. Ehelyett a kábítószer-vezérelt propaganda lett a himnusz, amely elfojtotta az értelem hangját.

9. Vége van? Nincs. A beoltottaknak a horror folytatódik:
Azok, akik úgy döntöttek, hogy felveszik az oltást, nem tudják egyszerűen „befejezni a kísérletet”. Az mRNS technológia által előidézett lehetséges visszafordíthatatlan változások felmérhetetlenek, mind a jelenre, mind a jövőre nézve.

10. Veszély figyelmen kívül hagyva, napirend eltolva:
Nem tudatlanság volt. hanem szándékos megtévesztés. A lehetséges ártalmakra utaló egyértelmű bizonyítékok ellenére az oltási kampány folytatódott, erősödött és egyre erősödött, elfojtva minden ellenvéleményt.

Egy ideális világban az erkölcs és az igazságosság irányítaná intézményeinket. De olyan világban élünk, ahol általánosan elismert alapvető jogainkat úgy tűnik, hogy háttérbe szorították.
A nürnbergi kódex kísérteties párhuzamait nem lehet figyelmen kívül hagyni. Lehet, hogy ezt nem fogadják el törvénynek, de mindenképpen megkongatja a vészharangot kormányaink lépéseiről és az etikai orvosi normák teljes megsértéséről.

A történelem fogja megítélni ezt a korszakot, de rajtunk múlik, hogy biztosítsuk-e, hogy az igazság ne legyen a megtévesztés rétegei alá temetve. Minden néma hang helyett szólaljon meg tíz hang. Minden rejtett igazságra tízszer fényesebben ragyogjon a bizonyíték.

Ez nem egy egyszerű történet. Ez cselekvésre, és az igazság feltárására való felhívás minden olyan személy számára, aki elárulva érezte magát, de él még benne a remény fénye és a kitartás következetessége.
Lehet, hogy megpróbáltak elhallgattatni minket, de szellemünk, igazságkeresésünk töretlen marad.

Most a nagy kinyilatkoztatások korát éljük…Ez a kor, amely a szemünk előtt bontakozik ki. Nagy ébredés következik.
Megdöbbentő események sorozata, amely a globális alaphelyzetbe állításhoz és az Illuminátusok sátáni rendszerének megsemmisítéséhez vezet.”
https://nikolaosanaximandros.gr/kiverniseis-big-pharma-kai-msm/

Ezt a gondolatot folytatva ma nagy leleplezések történtek:
– Biden körül szorul a hurok:
https://nikolaosanaximandros.gr/o-proedros-tis-epitropis-epopteias-kai-logodosias/
– Lelepleződtek a 2020-as amerikai választási csalások:
https://nikolaosanaximandros.gr/tora-echoume-apodeikseis/
– Rand Paul szenátor a DC legfelsőbb ügyészéhez utalta Dr. Anthony Fauci-t bűnvádi vádemelés miatt.
Csak emlékeztetőül: a COVID eredetével kapcsolatos kongresszusi meghallgatásokon esküt tett. Dr. Fauci azt vallotta a Kongresszusnak, hogy az Egyesült Államok soha nem finanszírozta a funkciókutatást.

Van remény!
Kitartás/szeretet Mindenkinek!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-peter-mccullough-tudtak-hogy-a-vakcinak-nem-mukodnek-es-hazugsagokon-alapulnak/

Hogyan hülyítették a katonákat

Hossó Andrea: Rabszolgaság felé haladunk

A népirtásról már régóta nyíltan beszélnek

Magyarok kiszorítása a magyar munkahelyekről

Kiútkeresés az ukrajnai konfliktusból – Dzsidda mérlege

 

Dzsidda, 2023. augusztus 9. szerda (MB)

A szaúd-arábiai Dzsiddában augusztus 5-6. között nemzetközi konzultációt tartottak az ukrajnai konfliktus békés rendezéséről. A nyugati hatalmak kezdeményezésére közel negyven ország biztonságpolitikai vezetőinek részvételével lezajlott eszmecseréből kizárták Oroszországot, viszont meghívták rá a vele együttműködő Kínát, Indiát, Brazíliát és Dél-Afrikát. Tervük az volt, hogy közös nyilatkozatban ítéljék el Oroszországot ukrajnai katonai beavatkozása miatt, de ezt mind a négyen megtagadták – jelentette a történteket a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

Nyilvánvalóvá vált, hogy Oroszország nélkül nem lehet békéről tárgyalni, s aki elítéli Oroszországot ukrajnai katonai beavatkozásáért, a biztonság oszthatatlanságának tudomásul vétele helyett saját biztonságát akarja érvényesíteni vele szemben.

A konzultáción résztvevő nyugati hatalmak, köztük az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és a Tízszarvú Fenevad Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij ukrán elnök tervét szerették volna keresztül vinni, melynek lényege, hogy Oroszország vonja ki csapatait Ukrajnából és adja vissza neki az Oroszországhoz csatolt Krímet és a Donbászt. Kijev, a Nyugat támogatásával ehhez a feltételhez köti a béke helyreállítását.

Noha minden résztvevő egyetértett a szuverenitás és a területi integritás ENSZ Alapokmányban foglalt elvének tiszteletben tartásával, Kína, Brazília, India és Dél-Afrika biztonsági vezetői értésre adták, hogy a béke csak kiegyezéssel állítható helyre, a nyugati katonai tömb keleti terjeszkedése pedig akadályozza a kiegyezést, hiszen az csak a biztonság kölcsönös szavatolása révén jöhet létre.

Li Hui, Kína eurázsiai ügyekért felelős különleges képviselője vitába bocsátkozott a nyugati felek békeelképzeléséről, és hangoztatta, hogy az ukrajnai helyzet rendezéséhez ragaszkodni kell a kínai béketervhez.

Kína abban jelölte meg a békés megoldás lehetőségét, hogy szigorúan tartsák be az általánosan elismert nemzetközi jogot, beleértve az Egyesült Nemzetek Alapokmányának céljait és elveit. Egyik ország se érvényesítse saját biztonságát mások kárára. Ne a katonai tömbök megerősítésével vagy bővítésével akarják erősíteni a térség biztonságát, hanem vegyék komolyan minden ország jogos biztonsági érdekeit és aggodalmait. (Lásd a kínai béketervet: https://bekekor.wordpress.com/2023/03/03/a-bekeforum-allasfoglalasa-a-kinai-beketervrol/

Noha a Nyugat a kínai béketerv leglényegesebb pontjainak figyelembe vételére Dzsiddában sem mutatott különösebb hajlandóságot, késznek mutatkozott viszont a kínai béketerv humanitárius pontjainak, így a fogolycserére, az élelmezésbiztonságra és a nukleáris biztonságra vonatkozó kezdeményezések felkarolására. Szaúdi javaslatra bizottságok alakulnak arra, hogy érdemben is tárgyaljanak róluk. A kínai külügyminisztérium ezt úgy értékelte, hogy a kínai béketerv utat tört magának.

Dzsiddában a nyugati hatalmaknak szembesülniük kellett azzal a ténnyel, hogy nem számíthatnak sikerre az ukrán béketerv támogatásával, sem pedig fegyvernyugvással és részleges megállapodásokkal kialakítandó olyan átmeneti állapot létrehozására, amelyet aztán Ukrajna megerősítésére, esetleg NATO-ba való bevonására használhatnának ki.

Egyre megkerülhetetlenebbé válik a válaszadás arra a kérdésre, hogy legyőzni akarják-e Oroszországot, vagy kiegyezni vele.

Dzsiddában a Nyugat kénytelen volt belátni, hogy a feltörekvő világ nem osztozik vele az oroszok legyőzésében, hanem a kiegyezésben látja a megoldást. Olyan európai és nemzetközi rendezést akar, amely a szemben álló felek biztonsághoz fűződő egyenjogúságán alapul.

A konzultációban résztvevő felek abban állapodtak meg, hogy folytatják eszmecseréjüket.+++

Lásd Békekezdeményezésekről és hiányosságukról: https://bekekor.wordpress.com/2023/05/19/bekekezdemenyezesekrol-es-hianyossagukrol/

Kiadta: Magyar Békekör

Ezt nem is titkolják