2022. április 2., szombat

Vernon Coleman: A PCR-teszt megölhet – és oltásra is használható

 

Megjegyzés: A korrupt tényellenőrök (és az RSA) megőrültek, amikor ez először 2021 februárjában megjelent. Minden, ami benne volt, igaz volt.

Most már mindannyian tudjuk, hogy a PCR-tesztek használhatatlanok a covid-19-es esetek felderítésére, de nagyon jók abban, hogy a kormányok segítségével házi őrizetben tartsanak minket a saját otthonunkban. A világ egyes részein a PCR-teszteket betiltották, mivel teljesen haszontalanok. Pontosan elmagyaráztam, hogy mi a baj ezekkel a visszaélésszerűen használt tesztekkel egy cikkemben ezen a honlapon, amelynek a finom címe: "A PCR-teszt használhatatlan a Covid-19 esetében (de hasznos a korrupt kormányok számára)".

A nagy probléma természetesen az, hogy például a brit kormány szándékosan figyelmen kívül hagyja a WHO irányelveit, és a tesztet olyan ferde módon végzi, ami egy igazságos és értelmes világban azt eredményezné, hogy a politikusok és tanácsadóik a vádlottak padjára szorulnának.

Ugyanilyen jó eredményt kapnánk, ha az embereket két csoportra osztanánk: azokra, akiknek magánhangzó van a vezetéknevükben, és azokra, akiknek nincs magánhangzójuk, majd bejelentjük, hogy a magánhangzóval rendelkezők mindannyian covid-19-esek, a többieknek pedig hét napon belül meg kell változtatniuk a nevüket, vagy hatalmas bírságot kell fizetniük.

Tehát mindenki, akinek van működő agyszövete, tudja, hogy a PCR-teszt használhatatlan, kivéve politikai okokból, és hogy az egész vizsgálati program egy felháborítóan drága és zavaró zűrzavar. Csak a kormány miniszterei, tudományos tanácsadói és a nyomorult BBC ál-újságírói gondolják úgy, hogy a PCR-tesztek értékesek. Tudta egyébként, hogy a kormány állítólag 900 tanácsadót bérelt fel, hogy segítsen a tesztelési és nyomonkövetési programban? A tanácsadóknak fejenként napi 1000 fontot fizetnek, bár el sem tudom képzelni, hogy mit csinálnak ezért. Ez 900 000 font naponta. Gyanítom, hogy a lakosság 99,99%-a jobban örülne, ha ezt a napi 900 000 fontot fogorvosokra költenék.

De ez még nem a fele a dolognak. Úgy tűnik, a legtöbb ember elfogadta a rendszeres PCR-vizsgálat szükségességét. Sőt, az Egyesült Királyságban az emberek sorban állnak, hogy a lehető leggyakrabban elvégeztessék - mintha valamiféle izgalmat okozna számukra, hogy egy vadidegen ember valamit beletömköd egy testnyílásba - belenyomja, ameddig csak lehet, kicsit megforgatja, majd kihúzza és elhúzza anélkül, hogy "köszönöm szépen, holnap felhívlak, megvacsorázunk, aztán megismételjük".

Szó van arról, hogy a gyerekeket naponta tesztelni fogják, bár nem találtam bizonyítékot arra, hogy ez bárkinek is jó ötlet lenne, kivéve azt a rendkívül jövedelmező iparágat, amely most a tamponok készítésében és vizsgálatában vesz részt.

Amit soha senki nem említ, az az, hogy a PCR-tesztek veszélyesek, és ha helytelenül végzik el őket, kínzó fájdalmat okozhatnak. Valószínűleg ezért nem kedvelik őket egyes országok. Valóban nagy a zűrzavar azzal kapcsolatban, hogy meddig kell elmenni a tamponnal. (Vagy inkább a Klaus Schwab) Ausztráliában az irányelvek szerint a kenetnek csak néhány centiméterre kell felmennie az orrlyukba, de az orrgarati tamponok sokkal messzebbre is mehetnek. Az Egyesült Államok egészségügyi minisztériuma szerint a tamponnak az orrlyukaktól a fül külső nyílásáig terjedő távolsággal megegyező mélységbe kell hatolnia. Ez egy hatalmas távolság. A kanadai Ottawában az ajánlás ennek a távolságnak a fele.

Tavaly októberben beszámoltam legalább egy olyan esetről, amikor egy egészséges személynél egy invazív PCR-tesztet követően észlelték, hogy az orrából agyvelőfolyadék ömlik ki. Ez tényleg nem olyasmi, amit nem akarunk, hogy megtörténjen. Az érintett, 40-es éveiben járó nő PCR orrkenetvizsgálatot végzett, majd később orvoshoz fordult hányás, orrfolyás, fejfájás és merev nyak miatt. A BBC ál-újságírói, ha érdeklik őket a tények, a JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery című szaklapban megtalálhatják a részleteket. A sebészek megállapították, hogy az orrában lefolyó folyadék agy-gerincvelői folyadék - az agyat védő folyadék.

Aztán ott volt az az eset, amelyet 2020. december 4-én fogadtak el a The Medical Journal of Australia számára, de amely szerintem még nem jelent meg. Ebben egy egészséges 67 éves nőről számoltak be, akinek agy-gerincvelői folyadék folyt le az orrán, és az agyhártyagyulladás tüneteit mutatta. Ezt követte egy covid-19 tamponvizsgálat. Hányan halnak meg - különösen a gondozóházakban - ezzel a haszontalan és veszélyes teszttel?

A tanulmány szerzői megállapították, hogy "a mély orr- és orrgaratminták technikája könnyen összetéveszthető". Útmutatást adnak a vizsgálatokat végzőknek. Íme az utasításaik egy része: `a tampon bevezetése az orrüregbe az orrnyílás és a beteg külső hallójárata közötti síkban történik, ami a felszíni anatómiához való viszonyítás szempontjából vízszintes síknak tekinthető. Ez lehetővé teszi, hogy a tampont az orrfenékkel párhuzamosan vezessük be, ami elkerülné a középső turbinák sérülését. Az orrüregbe felfelé irányulóan (30 foknál nagyobb mértékben) behelyezett tamponok esetében nemcsak annak a veszélye áll fenn, hogy nem sikerül megfelelő diagnosztikai mintát venni a kívánt orrnyálkahártyából és orrgaratból, hanem a betegnél nagyobb a veszélye annak is, hogy megsérülnek a koponyaalap vékony és érzékeny területei (a középső turbinatus és a cribriform lemez rögzítése), amelyek a sinus sphenoidalis ostium felett és elöl helyezkednek el. Ezután egy illusztráció következik a tamponáláshoz, majd a szerzők következtetése: `Sürgősen javasoljuk, hogy ezt a szöget ne lépjük túl a diagnosztikai vizsgálatok elvégzésekor, mivel ez a beteget a súlyos mellékhatások legnagyobb kockázatának teszi ki.'

Javasolnám, hogy bárki, aki PCR-vizsgálatot végez, győződjön meg arról, hogy a tampont tartó személy tanulmányozta és megértette ezeket az utasításokat - és be is fogja azokat tartani.

Ausztráliában egy hároméves kisfiú elvérzett egy orrtamponvizsgálat után. Szaúd-Arábiában egy tizennyolc hónapos gyermek meghalt, miután a teszt kenet eltörött az orrüregében. Ezek nem biztonságos tesztek. A gyermekeket traumatizálják ezek a hihetetlenül invazív tesztek. Ezek nem biztonságos eljárások, és gyakran olyan emberek végzik őket, akik annyit tudnak az orvostudományról és az emberi anatómiáról, mint én egy tengeralattjáró vezetéséről - bár láttam a Jégállomás Zebra című filmet Patrick McGoohannal, és azt a filmet Gene Hackmannel és Denzel Washingtonnal. És ott volt a Vörös október Sean Conneryvel. Valójában, ha jobban belegondolok, valószínűleg sokkal többet tudok a tengeralattjárókról, mint az átlagos tesztelő és nyomjelző tesztelő az anatómiáról.

A PCR-teszttel kapcsolatban elég sok dolog zavarba ejtett.

Először is, mi az ördögért kell a tampont ilyen mélyen az orrunkba tolni - és ilyen közel az agyunkhoz? Hol van az a vitathatatlan tudományos bizonyíték, hogy az összes kis covid-19 bogár valamiért ott gyűlik össze? Talán szeretik az eldugott helyeket? Normális esetben, ha bogár van az orrodban, akkor az az orrodban van. Hol van a szilárd bizonyíték arra, hogy a teszt csak akkor működik, ha a mintát egy olyan pontról veszik, amely olyan messze van az orrban, hogy az ott lévő szövet valószínűleg más nyelven beszél, és évente csak egyszer jut haza? Mivel ezeket a teszteket most már olyan emberek végzik, akik nem orvosok vagy ápolók, sőt valószínűleg még cserkészek sem, szükségünk van valami bizonyítékra, hogy a teszt elengedhetetlen. Valójában, mivel a tesztek több téves pozitív eredményt produkálnak, mint valódi pozitív eredményt, egyértelműen időpocsékolásnak számítanak, és ugyanannyi értelme lenne, ha a tesztelő kenetet a köldökbe helyeznék, és ott jól megpiszkálnák.

Másodszor, az amerikai Johns Hopkins Egyetem kutatói közzétettek egy tanulmányt, amelyben egy kifejlesztett eszközt ismertetnek. Ez egy apró, csillag alakú mikroeszköz, amely képes gyógyszer bejuttatására. Az eszközök nem nagyobbak egy porszemnél, de hőérzékeny paraffinviasszal bevont fémmagot tartalmaznak. A mag közepén található a gyógyszer.

Most már tudjuk, hogy az amerikaiak mintegy fele vonakodik a covid-19 oltástól.

Úgy gondolom, hogy ezt a rejtett injekciós technológiát fel lehetne használni az emberek orr- vagy végbél PCR-tamponokon keresztül történő beoltására. Ezért vezetik be az anális tamponokat? Az eljárás a bélszöveten működik a legjobban.

Ezt arra lehetne használni, hogy az emberek tudta és beleegyezése nélkül oltóanyagot juttassanak be az emberekbe.

Azok az emberek, akik azt hiszik, hogy csak tesztelik őket, megkaphatják az mRNS oltást.

Ez meg fog történni? Meg fog történni?

Honnan a fenéből tudnánk?

A hatóságok már most gyűjtik azoknak az embereknek a nevét és adatait, akik elutasították a vakcinát. Tervezik, hogy a PCR-tesztet alkalmazzák azoknál, akik elutasítják az oltást?

Nem bízhatunk a kormányban vagy tanácsadóiban. Nem bízhatunk a mainstream médiában sem. Határozottan nem bízhatunk a BBC-ben, amely pénzügyi kapcsolatban áll a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal, és amely már régen elárult minket. Csak egymásban bízhatunk.

A vakcinák orrba adása nem újdonság. A gyerekek orrába néha az influenza elleni vakcinát fújják - ez egyébként egy élő, gyengített vakcina. A gyengített azt jelenti, hogy gyengébb. De ettől persze még megölheti a nagyit. Én személy szerint a lefolyók tisztítására használnám, de nem spriccelném egy gyerek orrába.

És ezt talán tudnod kellene: az orrba történő oltást már szarvasmarháknál is alkalmazzák.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pcr-teszt-megolhet-es-oltasra-is-hasznalhato

Minden a tervek szerint...

Atomháború nukleáris téllel, éhínséggel, terméskieséssel, mérgezett ivóvízzel, az ózonrétek eltűnésével – és egymilliárd halottal. Mintha nem is esne olyan távol a Nagy Reszet céljaitól.

Az ukrajnai háború, amely immár öt hete töretlen intenzitással tombol, minden volt, csak nem meglepetés.

Egy amerikai agytröszt már 2019-ben lemodellezte a jelenlegi ukrajnai konfliktus forgatókönyvét. Magas rangú kormányzati tisztviselők adtak megbízást erre a feladatra - amint az nemrégiben kiderült. Ez a rendkívül valósághű háborús szimuláció a jelenleg zajló konfliktus minden egyes pontosan előre jelezte – majd végül egy pusztító nukleáris háborúhoz vezetett – egymilliárd halottal.

Ennek ellenére az ukrajnai konfliktust Washington továbbra is minden eszközzel szítja. Az eszkaláció továbbra sem kizárt. Felvállaljuk a kockázatot? Mindenesetre, ahogy a hidegháborúban, a nukleáris háború fő színtere nem maga Amerika, hanem Európa lenne.

Ezzel szoros párhuzamot is lehet vonni "Event 201" rendezvénnyel is, mert amit ott szimuláltak, az egészen véletlenül pontosan úgy is történt.

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/ukraine-konflikt-us-kriegssimulation-sagte-atomkrieg-voraus

LELEPLEZVE: Pentagon tervezi, hogy Ukrajna biolaboratóriumait Oroszország megtámadására használja

 

Újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek azt sugallják, hogy nem csak a Pentagon által működtetett ukrajnai biolaborok léteznek, hanem a Pentagon azt tervezi, hogy Oroszország megtámadására használja őket.

Moszkva szerint a feljegyzések és más bizonyítékok azt mutatják, hogy az USA által finanszírozott biolaborokat, amelyek az EcoHealth Alliance, a Biden bűnözői család és másokhoz köthetőek, arra akarták használni, hogy biofegyverrel töltött drónokat küldjenek Oroszországba.

Az orosz védelmi minisztérium azt állítja, hogy felfedezte a kelet-európai országban biofegyverek kifejlesztésében részt vevő konkrét amerikai személyek nevét, bár a Great Game India szerint kézzelfogható bizonyítékot még nem mutattak be.

"A kijevi rezsim azon terveiről tanúskodó dokumentumok, amelyek a halálos anyagok szállítására és permetezésére alkalmas pilóta nélküli légi járművek alkalmazására irányulnak", különös jelentőséggel bírnak az orosz hatóságok számára - jelentette be Igor Konasenkov vezérőrnagy, katonai szóvivő egy nemrég tartott konferencián.

Konasenkov a továbbiakban kijelentette, hogy az orosz hadsereg birtokában lévő információk "bizonyítják, hogy a kijevi rezsim komolyan fontolgatta a biológiai fegyverek bevetésének lehetőségét a Donbasz és az Orosz Föderáció lakossága ellen".

Hunter Biden közvetlenül részt vett az ukrajnai biolaboratóriumokban biológiai fegyverek kifejlesztésében, állítja Oroszország


Konaszenkov azt is állítja, hogy Oroszország "konkrét tisztviselők neveit tárta fel, akik részt vettek a biológiai fegyverek összetevőinek létrehozásában", bár egyiküket sem nevezte meg.

Csak annyit mondott, hogy ők "az amerikai védelmi minisztérium részlegeinek vezetői és alkalmazottai, valamint fő alvállalkozói".

Ezek a biofegyver-kampányok, folytatta Konashenkov, "közvetlenül a jelenlegi amerikai elnök fiához, Hunter Bidenhez kapcsolódnak".

Ez az állítás alátámasztja a múlt héten napvilágot látott leleplezéseket arról, hogy a Biden bűnözői család kapcsolatban áll a Pentagon vállalkozójával, a Metabiotával, amely a potenciális világjárványt okozó, biofegyverként felhasználható kórokozók vizsgálatára specializálódott.

Egy másik konferencián Igor Kirillov altábornagy, az orosz nukleáris, biológiai és vegyi védelmi erők parancsnoka szintén Bident szólította fel, amiért állítólag részt vett az ukrajnai biolaborok amerikai adóforintokból történő finanszírozásában.

"A közeljövőben egy különleges tájékoztatón" - ígérte Konasenkov - további részleteket fognak nyilvánosságra hozni a nyomozásról és a biolaborokról.

A nyugati média és kormányok még mindig azt állítják, hogy mindez csak megalapozatlan összeesküvés-elmélet és "orosz dezinformáció", de egyre inkább bebizonyosodik, hogy igaz.

Victoria Nuland amerikai diplomata nemrégiben tett beismeréseiből tudjuk, aki a hónap elején tanúskodott a szenátus előtt, hogy az ukrán biolaborok valóban léteznek, és nem csupán összeesküvés-elmélet.

Marco Rubio szenátornak (R-Fla.) azonban azt mondta, miután az erre ösztönözte, hogy ha bármi baj történik a laboratóriumokban, az automatikusan Oroszország hibája.

Nuland azt is állította, hogy ezek az "ukrajnai biológiai kutatólaboratóriumok" a Kijevvel való együttműködés részeként léteznek, "hogy a biológiai kutatások anyagai ne kerüljenek az orosz erők kezébe".

"Ez nem háború az ukrán nép ellen, hanem inkább Putyin szétverése (ellenséges módon) a "mély állam játékgyárának", azaz Ukrajna nemzetének" - vetette fel valaki a Great Game Indiában a helyzetről.

"Ez megmagyarázza a Külügyminisztérium, a CIA, & a Putyin ellenes mély állam politikusainak/médiájának minden dühkitörését."

Egy másik azt írta, hogy személyesen beszélt Dr. Alan Zabroskyval, aki korábban a Pentagon War College oktatási igazgatója volt, aki elmondta neki, hogy szinte minden ma is szolgálatban lévő tábornokot és admirálist Dick Cheney és Donald Rumsfeld válogatott ki saját kézzel egészen 1969-ig visszamenőleg.

"Cheney mindössze 27 éves volt, Don Rumsfeld pedig 32" - tette hozzá ez a személy. "Ez a kettő választotta ki a tábornokokat."

A cikk forrásai a következők:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/leleplezve-pentagon-tervezi-hogy-ukrajna-biolaboratoriumait-oroszorszag-megtamadasara-hasznalja

Mi lesz az EU-val, ha nem hajlandó rubelben fizetni a gázért?

 

Alekszandr Pasecsnik, az orosz Nemzeti Energiabiztonsági Alap egyik vezetője a Moszkva 24-nek elmondta, hogy a többi gázellátási csatorna jelentéktelen, és nem lesz képes teljes mértékben kompenzálni azt a mennyiséget, amelyet Oroszország adott az európai országoknak.

Korábban Robert Habeck német gazdasági miniszter úgy nyilatkozott, hogy a németországi orosz energiaellátás leállása esetén vészhelyzeti korai figyelmeztető módot aktiválnak. A veszélyhelyzeti terv szerint a reagálásnak három szakasza van. Ezek közül az első, amiről most beszélünk, a helyzet figyelemmel kísérése. Ennek érdekében válságközpontot hoznak létre.

Pasechnik szerint a gáz rubelben történő fizetésének megtagadása azt jelentené, hogy megszűnik a gázszállítás az érintett országokba.

"Ha nem az elnökünk által javasolt új szabályok szerint járnak el, akkor ennek megfelelően nem kapnak gázt" - magyarázza az elemző.

Az orosz szakemberek véleménye szerint nincsenek biztonsági vész-forgatókönyvek. Az amerikai cseppfolyósított gáz nem lesz elég, a többi ellátási csatorna pedig nagyon csekély. A norvég vagy az azerbajdzsáni gáz és egyéb szállítások elenyészőek ahhoz képest, hogy a Gazprom vezetékein hosszú távú szerződések alapján Európába juthatnának.

Az orosz gáz vásárlásának megtagadása szó szerint lefagyaszthatja Európát - mondta Pasechnik.

"A drága gázzal már most is vannak nehézségek. De az árak még feljebb fognak menni. Ráadásul hiány is lesz. Tehát csak azzal nyer Európa, ha átgondoltan viselkedik" - összegzi az elemző.

Korábban arról számoltak be, hogy a G7-országok, köztük Németország, az USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Kanada és Japán, nem fizetnek rubelben az oroszországi gázszállításért. Döntésüket azzal indokolták, hogy egy ilyen újítás álláspontjuk szerint ellentétes a meglévő szerződésekben előírtakkal.

Előzmény: Március végén Vlagyimir Putyin elnöki utasítást adott ki a velük ellenséges országokkal kötött gázszerződések rubelben történő kifizetésére.

https://mediaforras.com/mi-lesz-az-eu-val-ha-nem-hajlando-rubelben-fizetni-a-gazert-1484

Új járványokat terveznek, de meg tudjuk védeni magunkat

div class="post-content">

Stew Peters újságíró interjúja Dr. Chistina Rahmmal, aki a Pfizernek dolgozott, és akit figyelmeztettek, hogy készüljön fel a biológiai hadviselésre. Ők idézték elő, és megoldásként előálltak a gyilkos vakcinával. Más baktériumokat és vírusokat is ki fognak szabadítani, hogy kiirtsák azt a népességet, amely nem érdekli őket.

A szörnyű oltási adatokat nem lehet elrejteni, ezért új vészhelyzetet keresnek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams és Del Bigtree olyan tudományos tanulmányokról számol be, amelyeket nem olvasnak el teljes egészében, és most tanulmányok jelennek meg a vakcinák negatív hatékonyságáról, és arról, hogy a 4. emlékeztető oltás nem hat. És az igazság terjesztéséért folytatott harcuk, hogy az emberek szabadon választhassanak.

Tanácsok az egészségügyi diktatúra legyőzéséhez. Mondjunk nemet az egészségügyi útlevélre

Roby Master, a „Dentro la Notizia” digitális hírcsatorna olasz szerkesztője megadja a kulcsokat ahhoz, hogy szembeszálljunk az egészségügyi diktatúrával, amelyet az egészségügyi útlevelek révén akarnak létrehozni. Dr. Mercola és Lynn újságíró 22 pontot mutat be, amelyekkel szembeszállhatunk ezzel a diktatúrával.

Dr. Peter McCullough: A tüskefehérje és a vakcinák kárt és halált okoznak!

Del Bigtree újságíró interjúja Dr. McCullough-val, aki azt állítja, hogy a vakcinák halált okoznak. A tüskefehérje nagyon veszélyes, elterjed az egész szervezetben, és számos súlyos káros hatást okoz.

A Pfizer injekciós üvegek biotechnológiával előállított parazita petéket tartalmaznak

Dr. Jane Ruby beszámolója szerint német parazitológusok felfedezték, hogy a Pfizer fiolái milliószámra kelt parazita petéket tartalmaznak; ezek olyan biotechnológiával előállított hibridek lehetnek, amelyek részben állati és részben technológiai eredetűek.

Több mint 3000 csecsemő halt meg a terhes anyák oltása után

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Pierre Peterson, az ’America’s Frontline Doctors’ munkatársa arról számol be, hogy közel 3000 csecsemő halt meg, miután anyjukat a terhesség alatt beoltották, és a vetélések 90%-a akkor következik be, ha az anyákat akkor oltják be, amikor a magzat 20 hetes vagy annál fiatalabb. Megölik a következő generációt.

A gyógyszeripari vállalatok közpénzből finanszírozott vakcinákból származó tisztességtelen profitja

Michele Crudelini interjúja Dr. V. Agnoletto-val, aki leleplezi, hogy a vakcinakutatás finanszírozásának nagy része közpénzből történt, de a megszerzett szabadalmak és az azokból származó nyereség magánjellegű, ami botrányos.

Demográfiai katasztrófa előtt állunk a vakcinák miatt

Dr. Carrie Madej és Dr. Lee Merritt a beoltottak súlyos termékenységi problémáiról számol be, ami a jövőben demográfiai katasztrófához vezet. De az emberek nem adják fel. Nem akarják, hogy tudjunk róla, de rejlik bennünk egy olyan erő, amellyel meg tudjuk gyógyítani magunkat.

A kormányok titokban beindítják a digitális azonosítás programjait

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Nick Corbishley brit író, oknyomozó újságíró felszólít, hogy legyünk éberek, mert a kormányok már régóta, rejtett módon ugyan, de egy digitális személyazonosítási program bevezetésén fáradoznak, amely mindenre kiterjed, és valószínűleg a beoltottsági státuszra is.

'Emberek Konvoja’ az Egyesült Államokban az Isten által adott jogok visszaállítására

Brian Brase kamionsofőr és az ’Emberek Konvoja’ alapítója elmondja, hogy továbbra is Washington környékén tartózkodnak, mert az oltási rendeletek még mindig érvényben vannak. A sok különböző ember célja azonos, találkoznak parlamenti képviselőkkel, hogy hallassák a hangjukat.

7000 járműves 'Népi konvoj' az USÁban, találkozás Ron Johnsonnal és Ted Cruzzal

Ron Johnson és Ted Cruz szenátorok találkoznak a Népi Konvoj kamionosaival és tüntetőivel, hogy támogassák őket a szabadságért, az egységért és az alkotmányos és emberi jogok helyreállításáért folytatott harcukban.

Hírességek a vakcinák ellen XVII. rész

Egyre több híres ember szólal meg a nyilvánosság előtt a gyilkos vakcinák ellen, közöttük: Goldie Hawn, Dado Dolabella, Kyle Dake, Forrie J. Smith, John Terry és mások

Dr. Tess Lawrie szerint az ivermectin a kulcs a pandémia titkainak leleplezésére

Dr. Tess Lawrie elmondja, hogy ha jóváhagyták volna az ivermectint vagy a hydroxychloroquint, nem lett volna szűkség korlátozásokra, maszkokra és semmi hasonlóra sem, mert mindkét gyógyszer, de különösen az ivermectin, nagyon jól csökkenti a továbbfertőzést,

Covid intézkedések vége.Ukrán-orosz háború.Gazdasági válság.Újraindítás-NWO

Meglepő, hogy éppen akkor, amikor a legtöbb kormány feloldja a Covid járvány miatt bevezetett drákói intézkedéseket, két hosszú év Covid csalás után, amely a kísérleti vakcinák által kiváltott számos betegséget és halálesetet okozott, éppen akkor, amikor a legéberebb emberek kezdenek rájönni, hogy ki áll az egész ügy mögött, aki a kormányok szálait mozgatja... éppen most bukkan fel a semmiből egy újabb koholt háború Oroszország és Ukrajna között. És ezzel együtt energia- és élelmiszerhiány, növekvő árak, infláció, gazdasági válság és félelem, éhezés és szegénység az egész világon.
Nyilvánvalóan nem bízhatunk azokban, akik most azt mondják nekünk, hogy mindennek vége, hogy néhány hónap múlva új intézkedésekkel, vagy rosszabbakkal térjenek vissza egy újabb járvány kitörése vagy egy újonnan tervezett világjárvány esetén, de nem bízhatunk azokban sem, akik most, hogy elfedjék az emberiség elleni bűnöket, amelyeket a gyilkos vakcinákkal követtek el, háborút indítanak és manipulálják az emberiséget, szenvedést és válságot okozva, és amelyet füstfüggönyként használnak, hogy elfedjék mindazt, amit tettek.
Most már tudjuk, hogy ez része a tervüknek, ugyanazoknak az embereknek, akik mindkét oldalon játszanak, nem törődve az emberi szenvedéssel, mivel a céljuk ugyanaz marad, ami nem más, mint az elnéptelenedés és a Nagy Új Világrend Újraindítása, amit az egész emberiségre akarnak kényszeríteni.

Hazudnak Sanghajról!

 

Szellemvárossá vált Sanghaj, annyira terjed a járvány - virít az Index címoldalán.

Hazugság!

Azért vált szellemvárossá, mert nem engedik ki az embereket! S hogy miért? A 26 milliós (!) városban március eleje óta (vagyis 1 hónap alatt)  több mint húszezer fertőzöttet azonosítottak. Nem beteget! Csak a teszt mutatja, hogy covidosak. A többségnek az ég világon kívül semmi tünete sincs.

Hagyják már abba ezt az ijesztgetést!

Javasoljuk a Médiaforrás korábbi cikkének elolvasását! Íme egy részlet belőle:

A házunk illetve "lakótelepünk" konkrétan már 11 (vagy 12?) napja le lett zárva, amikor találtak hét fertőzöttet.

Ekkor még ki lehetett menni az udvarra, levinni a szemetet, fölvenni a rendelt kaját stb. Ahogy ilyenkor szok lenni, minden nap körbejárnak a védőöltözetes mamik és letesztelnek mindenkit. Az volt a mondás, hogy onnantól kezdve lesz 7 nap karantén, hogy nem találnak új fertőzöttet, de mindig lett újabb, pl. a szomszéd családot tegnapelőtt vitték el karanténkórházba - hogy honnan fertőződtek meg, számomra rejtély.

Mindenesetre úgy öt-hat napja már a lakás küszöbét se lehet átlépni, az egészségügyisek hordják fel a rendelt csomagokat és viszik le a szemetet..

Erre jött most az egész város lezárása - a járvány kezdete óta nem volt még ilyen komoly rendelkezés. Hétfő hajnaltól péntek estig Pudongot (a folyó jobb partját) zárták le teljesen, ugyanúgy mint a házunkat (nem lehet az udvarra se lemenni elvileg, és letesztelnek mindenkit egyesével), aztán péntek reggeltől ezt az oldalt.

A zöldségek ára az egekben van - pl. két kiló uborka 150 yuan volt a múlt héten (ez most nagyjából 7-8000 Ft), de a kiszállításra nincs elég futár, úgyhogy össze kell állni a házban és egy adagban rendelni, mert 3-600 yuan alatti rendelést már nem hoz ki senki. Kenyeret úgy kell vadászni, azt hiszem mire ideér a lockdown, már nem lesz senki aki kiszállítson."

Az eset kapcsán elgondolkodhatunk:  vajon ki vagy kik döntöttek, hogy pár beteg miatt hogyan és mennyi időre blokkoljanak egy-egy várost - vagy egész országrészeket. Meddig lehet ezt csinálni?

https://mediaforras.com/hazudnak-sanghajrol-1481