Újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek azt sugallják, hogy nem csak a Pentagon által működtetett ukrajnai biolaborok léteznek, hanem a Pentagon azt tervezi, hogy Oroszország megtámadására használja őket.

Moszkva szerint a feljegyzések és más bizonyítékok azt mutatják, hogy az USA által finanszírozott biolaborokat, amelyek az EcoHealth Alliance, a Biden bűnözői család és másokhoz köthetőek, arra akarták használni, hogy biofegyverrel töltött drónokat küldjenek Oroszországba.

Az orosz védelmi minisztérium azt állítja, hogy felfedezte a kelet-európai országban biofegyverek kifejlesztésében részt vevő konkrét amerikai személyek nevét, bár a Great Game India szerint kézzelfogható bizonyítékot még nem mutattak be.

"A kijevi rezsim azon terveiről tanúskodó dokumentumok, amelyek a halálos anyagok szállítására és permetezésére alkalmas pilóta nélküli légi járművek alkalmazására irányulnak", különös jelentőséggel bírnak az orosz hatóságok számára - jelentette be Igor Konasenkov vezérőrnagy, katonai szóvivő egy nemrég tartott konferencián.

Konasenkov a továbbiakban kijelentette, hogy az orosz hadsereg birtokában lévő információk "bizonyítják, hogy a kijevi rezsim komolyan fontolgatta a biológiai fegyverek bevetésének lehetőségét a Donbasz és az Orosz Föderáció lakossága ellen".

Hunter Biden közvetlenül részt vett az ukrajnai biolaboratóriumokban biológiai fegyverek kifejlesztésében, állítja Oroszország


Konaszenkov azt is állítja, hogy Oroszország "konkrét tisztviselők neveit tárta fel, akik részt vettek a biológiai fegyverek összetevőinek létrehozásában", bár egyiküket sem nevezte meg.

Csak annyit mondott, hogy ők "az amerikai védelmi minisztérium részlegeinek vezetői és alkalmazottai, valamint fő alvállalkozói".

Ezek a biofegyver-kampányok, folytatta Konashenkov, "közvetlenül a jelenlegi amerikai elnök fiához, Hunter Bidenhez kapcsolódnak".

Ez az állítás alátámasztja a múlt héten napvilágot látott leleplezéseket arról, hogy a Biden bűnözői család kapcsolatban áll a Pentagon vállalkozójával, a Metabiotával, amely a potenciális világjárványt okozó, biofegyverként felhasználható kórokozók vizsgálatára specializálódott.

Egy másik konferencián Igor Kirillov altábornagy, az orosz nukleáris, biológiai és vegyi védelmi erők parancsnoka szintén Bident szólította fel, amiért állítólag részt vett az ukrajnai biolaborok amerikai adóforintokból történő finanszírozásában.

"A közeljövőben egy különleges tájékoztatón" - ígérte Konasenkov - további részleteket fognak nyilvánosságra hozni a nyomozásról és a biolaborokról.

A nyugati média és kormányok még mindig azt állítják, hogy mindez csak megalapozatlan összeesküvés-elmélet és "orosz dezinformáció", de egyre inkább bebizonyosodik, hogy igaz.

Victoria Nuland amerikai diplomata nemrégiben tett beismeréseiből tudjuk, aki a hónap elején tanúskodott a szenátus előtt, hogy az ukrán biolaborok valóban léteznek, és nem csupán összeesküvés-elmélet.

Marco Rubio szenátornak (R-Fla.) azonban azt mondta, miután az erre ösztönözte, hogy ha bármi baj történik a laboratóriumokban, az automatikusan Oroszország hibája.

Nuland azt is állította, hogy ezek az "ukrajnai biológiai kutatólaboratóriumok" a Kijevvel való együttműködés részeként léteznek, "hogy a biológiai kutatások anyagai ne kerüljenek az orosz erők kezébe".

"Ez nem háború az ukrán nép ellen, hanem inkább Putyin szétverése (ellenséges módon) a "mély állam játékgyárának", azaz Ukrajna nemzetének" - vetette fel valaki a Great Game Indiában a helyzetről.

"Ez megmagyarázza a Külügyminisztérium, a CIA, & a Putyin ellenes mély állam politikusainak/médiájának minden dühkitörését."

Egy másik azt írta, hogy személyesen beszélt Dr. Alan Zabroskyval, aki korábban a Pentagon War College oktatási igazgatója volt, aki elmondta neki, hogy szinte minden ma is szolgálatban lévő tábornokot és admirálist Dick Cheney és Donald Rumsfeld válogatott ki saját kézzel egészen 1969-ig visszamenőleg.

"Cheney mindössze 27 éves volt, Don Rumsfeld pedig 32" - tette hozzá ez a személy. "Ez a kettő választotta ki a tábornokokat."

A cikk forrásai a következők:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/leleplezve-pentagon-tervezi-hogy-ukrajna-biolaboratoriumait-oroszorszag-megtamadasara-hasznalja