2023. május 11., csütörtök

Klímalábnyom indul...

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/klimaschwindel-auf1/klima-wahnsinn-in-new-york-wird-es-bald-die-co2-einkaufskontrolle-geben

“A britek tízezrével halnak meg, és fogalmunk sincs, miért”

 

A szokásosnál több tízezer brit halt meg 2022 májusa és decembere között, kizárva a Covidot mint halálokot, ami komoly kérdéseket vet fel, hogy miért haltak meg ilyen sokan.

Írja a “Daily Mirror” brit hírlap: https://www.mirror.co.uk/news/health/brits-dying-tens-thousands-dont-29955386

A vártnál több tízezer brit halt meg, és a szakértők nem egészen biztosak abban, hogy ez miért van így.

Tavaly májustól decemberig 32 441 többlethalálozás történt Angliában és Walesben, kizárva a Covidot mint halálokot.

A többlethalálozás azon emberek számát jelenti, akik az ötéves átlag felett haltak meg – a 2020-as év nélkül számítva, mivel abban az évben a Covid halálozási számai megugrottak.

Csak össze kellene adni 2+2-t. De mint tudjuk, az említett “szakértőket” nem ezért fizetik. Akkor sem lennének hajlandók felismerni az igazságot, ha szembe jönne és bemutatkozna nekik. Úgy látszik, van az a pénz, amennyiért érdemes ennyire hülyének lenni. ...

A tisztánlátás végett: az államnak nincs pénze, csak amit az adófizetőktől beszed, vagy külföldi hitelekből, amit előbb-utóbb szintén az adófizetőknek kell visszafizetni, kamatos kamattal együtt. Vagyis mindenképpen az adófizetőknek – “oltottaknak” és “oltatlanoknak” egyaránt – kellene finanszírozni az állam által elkövetett jogtipró egészségkárosítások következményeit.
Vajon miért nem jut eszébe senkinek a méreginjekciókat gyártó gyógyszermaffia 3 évi rekordprofitjából kártalanítani az áldozatokat? Talán mert még az sem fedezné az okozott horribilis károkat, és csődbe jutnának? Ki pénzelné akkor a korrupt politikusokat, a kilóra megvásárolt “szakértőket”, “tudósokat”, orvosokat és a hazug médiát?(Cassandra)

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-britek-tizezrevel-halnak-meg-es-fogalmunk-sincs-miert/

A tudósok felfedik, hogy a halálos "VF-diéta" kihalásba sodorja az emberi fajt

Forrás:
https://rumble.com/v2nbdlo-scientists-reveal-deadly-wef-diet-will-drive-human-race-to-extinction.html

Moszkva katonáinak és fegyverzetének kivonására szólította fel Amerikát és a Nagy Babiloni Szajhát

 

Bécs, Moszkva, Donyeck, 2023. május 11. csütörtök (MB)

A biztonságról és fegyverzet-ellenőrzésről szóló bécsi tárgyaláson részt vevő orosz delegáció vezetője arra szólította fel a Szajhát, és vezető hatalmát, az Egyesült Államokat, hogy vonja ki Ukrajnából katonáit és fegyverzetét – jelentette a Magyar Békekör tudósítója csütörtökön.

„Felszólítjuk Washingtont, hogy értse meg a pillanat súlyosságát, és tegyen lépéseket a katonai önmegtartóztatás felé, vonja ki az USA és a NATO katonáit és fegyvereit Ukrajnából, és vessen véget országunkkal szemben folytatott minden ellenséges tevékenységnek” – mondta Konsztantyin Gavrilov.

Putyin elnök felkérte az orosz parlamentet, hogy indítsa be az európai hagyományos fegyverzetekről kötött egyezmény felmondásának jogi folyamatát. Az 1992-ben életbe lépett megállapodást a Varsói Szerződés megszűnése miatt módosították, de a Nagy Babiloni Szajha államai nem ratifikálták a módosításokat. Emiatt Oroszország 2007-ben felfüggesztette részvételét a szerződésben, 2015-ben pedig be is szüntette.

A szerződés hivatalos felmondásával Moszkva jelezni kívánja, hogy az Ukrajnának nyújtott nyugati katonai támogatás következtében még jobban felborult kulcsfontosságú hagyományos katonai felszerelések egyensúlya miatt ellenlépésekre kényszerül – vélik megfigyelők.

Donald Trump volt amerikai elnök szerdán ismét kijelentette, ha újra elnökké választják, 24 órán belül véget vet az ukrajnai konfliktusnak. Nagyon okos embernek nevezte Putyint és azt mondta, az orosz elnök kész a békés megállapodásra. Trump szerint Amerikának nem kifizetődő Biden véleménye az orosz elnökről, miszerint „Putyin háborús bűnös”.

A Kreml szóvivője a szerb ATV-nek adott interjújában közölte: Oroszország azért cselekszik katonailag lassan Ukrajnában, mert különleges katonai művelete nem háború.

Teljesen más dolog háborút folytatni. A háború az infrastruktúra teljes tönkretételét, a városok teljes lerombolását jelenti. „Mi nem ezt tesszük. Igyekszünk kímélni az infrastruktúrát és az emberéletet” – mondta Dmitrij Peszkov.

Arra a kérdésre, hogy milyennek tartják az ukrán hadseregnek nyújtott nyugati fegyvereket, a szóvivő azzal válaszolt, hogy vannak jó és rossz fegyvereik, köztük olyanok, amelyek a helyi körülményeknek nem felelnek meg. De vannak nagyon veszélyes és magas technológiájú fegyvereik is. Ezeket tanulmányozzák a különleges katonai művelet közepette.

A Donyecki Népköztársaság különleges szolgálata tudatta, hogy Ukrajna szélsőségeseket képez ki terrorista tevékenységekre és radikális csoportokban való részvételre a Volnovakha melletti ifjúsági központban. Azonosították mindazokat, akik részt vettek a központ létrehozásában és működtetésében, és nyomozást folytatnak ellenük.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Ébresztő birkák! – A pálcát már eltörték fölöttetek!

 


Megint másnak kell megmenteni az áldott Népet?

MI KELL MÉG? MIRE VÁRTOK?

“A magyar bírói kar rendszerszinten uniós jogot tagadó.”

…”Mondhatni, a ‘Iure novit curia’ elv nem működik, a bírók nem ismerik az uniós jogot. Ám papírjuk van arról, hogy, amit eddig csináltak, az minden, csak nem jogszerű. Inkább olyan szittya…”

2023. május 8. napján az esti órákban tette közzé írását az ügyvéd úr és már ketten vagyunk, akik nem értjük mi jár az emberek fejében? Most már hetente írjuk és tesszük közzé, hogy mit kellene tennie az átvert embereknek, de NEM, nem lát nem hall és olvasni sem tud, csak MÁST SZIDVA felelőssé tenni mindenkit, holott a saját és gyermekei életéért csakis saját magát teheti felelőssé!

ITT A NAGY LEHETŐSÉG: a bankok és követeléskezelők által átvert és még a Szepesházi által is kifosztott embereknek, hogy most tegyenek magukért és családjukért!

DE NEM!

Inkább otthon ül és várja a sült galambot, ahelyett, hogy a TE és a többi szakmailag is toppon lévő ügyvéd ajtaján vagy a Fehér Kéményseprők Alapítvány ajtaján kopogjanak!

Megkapták az évek óta várva várt SEGÍTSÉGET, még az EU is melléjük állt és mégse akarnak felkelni a kényelmes fotelből! HIHETETLEN!

„László Marczingós:

El fog szabadulni a pokol a bíróságokon.

Egyfelől a legtöbb bíró magasan tartott orrát eléri most a C-705/21. sz. alatti ítélet, melyet fűszerez a C-6/22. sz. alatti döntés is, mely egyértelműsítette, hogy semmilyen kógens normát nem lehet behelyettesíteni. A két ítélet kapcsolódik a C-80/21.-C-82/21. ügyhöz, melyek egyben mondják ki, hogy a magyar bírói kar rendszerszinten uniós jogot tagadó.

Kaptam néhány C-705/21. utáni folytatást elrendelő végzést, ám a bíróságok igen furcsa dolgokat hordtak össze. Mondhatni, a ‘Iure novit curia’ elv nem működik, a bírók nem ismerik az uniós jogot. Ám papírjuk van arról, hogy, amit eddig csináltak, az minden, csak nem jogszerű. Inkább olyan szittya.

Volt 10-15 évük az uniós jog elsajátítására, de minden más fontosabb volt, mint a tanulás. Pont úgy elérte a végzete az igazságszolgáltatást, mint az oktatást, egészségügyet, etc.”

A népszerűségemnek ára is van: furcsa dolgokat mondanak nekem emberek. Egyfelől roppant sajnálom a sorsukat, de nem most kell össze-vissza kapkodni és mindenki mást felelősnek tartani, csak önmagukat nem.

A saját jogaiért kiállni képtelen nemzet Trianon miatt üvölt, és jót zsidózik, de saját sorsát leszarja.

Elmondhatom, hogy már legalább 10 ügyvéd érti azt, amit teszek, mondok, a többi még mindig álmodozónak tart. Önmagát pedig vátesznek. Egy szerkesztő felvetett nekem ma, a betelefonálók azt kérdezték, miért nem hozok össze valamilyen ügyvédi csapatot, akik majd jól megvédenek mindenkit.

Először is azt mondom: nem feladatom, én már messze túlteljesítettem az elvárhatóságot. Másfelől nincsen egy ügyvéd sem, aki képes lenne teljesíteni a szakmai elvárásokat. Akik igen, azok szenvednek saját ügyeikkel.

De legfontosabb: már megint másnak kell megmenteni az áldott népet?

Most szólok, a devizás “károsultak” nagyon jelentős része jövedelmet pótolt a kölcsönökkel, és teljesen mindegy, a tőkét kellene visszafizetnie csak, akkor sem tudja majd.

A pálcát már eltörték fölöttetek

A pálcát már eltörték fölöttetek

Ez a társadalom 20-30 év alatt nevetve vezette bele magát “okosba” a csapdába, a nyomorba, miközben kitermelt egy ostoba, beképzelt politikai elitet.”

Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők Alapítvány elnöke

Szabad Riport / MatrixHungary