2022. június 3., péntek

Politikusok, magas rangú tisztviselők oltás után mellékhatásoktól szenvednek és meghalnak. V. rész

Világszerte politikusok és magas rangú tisztviselők, mint Thekla Walker, Pavlos de Drama, Alba Márquez, Amadou Soumahoro, John Fetterman, Khalifa bin Zayed Al Nahyan és mások szenvednek a vakcinák káros mellékhatásaitól és meghalnak.

Figyelem! A VAERS-adatokat megváltoztatják, törlik vagy kisebb jelentőségűvé teszik

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A szakértő és elemző Albert Benavides igazolja, hogy a VAERS adatait törlik, különösen a legutóbb jelentetteket, és meghamisítják ezek súlyosságát úgy, hogy kisebb jelentőségűvé teszik, amikor a valóságban súlyosak vagy halálhoz vezettek.

Robert Malone: A transzhumanizmus menetrendje, a nagy újraindítás és a népességfogyás

Dr. Robert Malone feltárja a világjárványra adott globális válasz mögött álló erőket. Elmondja, hogy a Világgazdasági Fórum hogyan uralja a nemzetek feletti szervezeteket, a nemzeti kormányokat és a politikai pártokat, a vállalatokat, a médiát és a tudományos életet, és hogyan kívánja felgyorsítani a Nagy Újraindítást.

Kína kreditrendszere és digitális ellenőrzési modellje, amelyet az egész világra rákényszerítenének

Számos szakértő figyelmeztet a kínai megfigyelési és felügyeleti modell választásának veszélyeire, valamint a társadalmi kreditpontok kiosztására aszerint, hogy az ember jó vagy rossz a kormány véleménye szerint. A rabszolgáik leszünk.

Majomhimlő, egy újabb kísérlet a lakosság megijesztésére és a mérgező vakcinák folytatására

Edward Szall újságíró elítéli, hogy a vuhani laboratórium 2021 óta tanulmányozza a majomhimlő biológiai fegyverré alakítását, Népirtó Bill Gates képviselőjével együtt készítettek egy szimulációt, és véletlenül mindez 2022. május 15-én kezdődne.

Csecsemőgyilkosság: 10 millió csecsemőt és kisgyermeket célzott megölni a Biden-kormány a Pfizer és a Moderna mRNS-injekciókkal.

 

A COVID-19 vakcina népességcsökkentő programja most lép a végső fázisába, mivel a Fehér Ház most jelentette be, hogy 10 millió adag Pfizer és Moderna COVID-19 mRNS vakcinát vásároltak, amelyek ma váltak elérhetővé mind az 50 állam számára, hogy a következő hetekben 6 hónapos és 5 éves kor közötti csecsemők és kisgyermekek injekciózására készüljenek.

És mivel az FDA még csak tanácsadó bizottsági ülést sem tartott, nemhogy sürgősségi felhasználási engedélyt adott volna ki erre a korcsoportra, ezeknek a gyilkos oltásoknak a beszerzése és terjesztése ismét azt bizonyítja, hogy az FDA csak jóváhagyja, amit a gyógyszeripar akar.

És garantálhatom, hogy mind az 50 kormányzó engedélyezni fogja ezt a csecsemőgyilkosságot az államukban, megengedve az ostoba és tudatlan szülőknek, hogy megpróbálják visszaélni és meggyilkolni gyermekeiket.

Tehát mindazoknak a "konzervatívoknak", akik folyamatosan jönnek erre az oldalra, és megpróbálják előadni az ügyüket, hogy vannak "jó" kormányzók, akik ellenzik a Big Pharma-t, mint például Ron DeSantis vagy Kristi Noem, akiket gyakran említenek az itteni kommentekben, kérem, hagyják abba, mert ezek a kormányzók a Big Pharma bábjai, és már vér tapad a kezükhöz, amiért megengedik, hogy ezeket a gyilkos injekciókat beadják 5 évesnél idősebb gyerekeknek, miközben megvan a hatalmuk és politikai tekintélyük, hogy megállítsák ezt a gyermekbántalmazást az államukban.

De ha ezt megtennék, azzal feláldoznák politikai karrierjüket, és nyilvánvalóan többre tartják karrierjüket, mint az államukban élő gyermekek életét.

AZ Egyesült Államok MINDEN KORMÁNYZÓJA bűnös abban, hogy részt vesz e drága gyermekek életének meggyilkolásában és elpusztításában, még akkor is, ha azt állítják, hogy "életpártiak".

Nem érdemlik meg a dicséretünket, hanem le kellene őket tartóztatni és bíróság előtt el kellene őket ítélni, majd nyilvános kivégzéssel kellene szembenézniük.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/lehet-hogy-meg-tobb-tragedia-bontakozik-ki-a-szemunk-elott

Covid/majomhimlő/Vax Hoax

 

A majomhimlő kampányt már évek óta tervezi a WHO/ WEF/ CEPI/ CDC/ Jynneos. A CDC-nek van egy nagy "Monkeypox Response Team"-je, és 2021 márciusában Münchenben tervezési gyakorlatokat tartottak, ahogy azt a Gyermekek Egészségvédelmének Dr. Tony O'Donnell elmagyarázta.

Dr. Judy Mikovits csatlakozik Mike Adamshez, és megdöbbentőnek tartja, hogy annak ellenére, hogy az elmúlt évben minden erőfeszítése ellenére, hogy figyelmeztette az embereket, és olyan emberek, mint Dr. Luc Montagnier, Dr. Dolores Cahill, Dr. Sherri Tenpenny és sokan mások, akik megjósolták ezt a tömeggyilkosságot, mégis megtörtént. "100 millió amerikait injekcióztak be egy szintetikus vírussal... a legveszélyesebb spike fehérjével, amely a HIV-ből, az XMRV-ből és a SARS-ból áll".

https://www.brighteon.com/16968069-4ce3-4282-a52d-c02f810c1b6c

Tömeggyilkos  Népirtó Fauci 1984 óta minden pandémia mögött ott áll. Emlékeztet minket arra, hogy a jelenlegi világjárvány laboratóriumi eredete aligha újdonság; hogy minden "világjárvány" laboratóriumi eredetű volt 1984 óta, amikor Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Anthony Fauci elkezdett dolgozni az NIAID-nél, kezdve az AIDS-szel.

"HIV/AIDS; emlékezni fogtok arra a történetre, hogy Tony Fauci, Bob Gallo, az NIH, a CDC, az FDA élén álló emberek már akkor is hazudtak nekünk. Tehát a forgatókönyv, a játékterv pontosan ugyanaz. "Tudtuk, hogy a spike fehérje, egyedül, a burokfehérje, egyedül a betegség, így mindannyian visszaléphetnek, mert épp most fecskendeztek be mindenkit a világon egy szintetikus halálos vírussal. Befecskendezték a mérget. A 'vírus' szó azt jelenti, hogy 'méreg', és ezt fecskendezték be mindenkinek a világon, úgyhogy most már hátrálhatnak, mert elértek a céljukat. Életre szóló vásárlóik lesznek, és sikerülni fog a tömeggyilkosság.

"Mindenkit meg fogsz ölni, aki HIV-fertőzött, meg fogod ölni Amerika 6%-át, aki XMRV-vel volt, amikor állítólag lebuktunk. A Xenotróp Murine Leukémiavírus az egér szinketin génje. Tehát tudtuk, hogy az egérvírus mindenkiben benne van a vakcinákból. Tudtuk, hogy az influenza elleni oltás miatt az emberek ki vannak téve a COVID halálozás kockázatának... szerintem mindenkinek fel kell ébrednie, hogy SOHA, SOHA, SOHA ne kapjon még egy oltást, és soha, soha, soha, soha nem fogunk még egy világjárványt látni.

 

 

A Covid indítéka az, hogy megölje a beteg embereket, hogy elkerülje a biztosítási trilliárdokat. "Egész pályafutásom alatt ezeket gyártottuk a laborjainkban. Ez volt a munkám." Azt mondja, a motivációjuk az, hogy "embereket öljenek és eltussolják ezeket a bűncselekményeket. Ne feledje, hogy elhamvasztják az embereket, így nem tudhatja, hogy ez a vakcinatörzs volt, így nem tudhatja, hogy igazunk volt 2011-ben, 1984-ben".

"Amikor a cikkünk, ami végül megjelent a Science-ben, 2009 októberében... és a kormány teljes felső vezetése rájött, hogy ezek a dolgok a mi laboratóriumainkból jöttek ki, és akkor átírták a történelmet. Úgy nevezték... 'egy 2-es biológiai biztonsági szintű szennyező anyag nem szándékos elterjedésének'. "Ez nem '2-es biológiai biztonsági szint', amikor ez fertőző rák, fertőző prosztatarák, fertőző petefészekrák, fertőző tüdőrák! És kik azok az emberek, akiket most beoltanak? Soha nem oltottunk be AIDS beteget! Nekik szerzett immunrendellenességük vagy immunhiányuk van! Nem tudnak megfelelő ellenanyagot vagy bármilyen immunválaszt létrehozni, ezért betegek. Akkor most miért adnának nekik injekciót, ha most az a szándék, hogy megöljék őket, és ezt "COVID"-nak nevezik - ez nem COVID! Ti hoztátok létre a rákot. Ti hoztátok létre a betegséget, és most meggyilkoljátok az áldozatokat, hogy elfedjétek a bűntetteiteket.

"40 éven át hazudtak nekünk... [A HIV-et] egy fertőzött vakcinával végzett hepatitis elleni oltási program terjesztette el. Ki hal meg a HIV első hullámában? Mindazok az emberek, akik HIV és XMRV vírussal rendelkeztek; egérvírusok a szennyezett vérellátásból. Ezt mutatta ki a könyvünk...

Nem keverhetsz állati szövetet, abortált magzati szövetet; hogy valójában a legveszélyeztetettebb emberekbe egy másik állat viromát fecskendezed be... és más vírusokat.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-majomhimlo-vax-hoax