– El kell gondolkodni azon, hogy miért lesz a világot irányító elitből ilyen pusztító parazita?
– Az emberiséget miért tudják megfosztani mindenétől, még a a szabadságától, és az életétől is?
– Mi ennek az oka, és mit lehet tenni ellene?

1.) Pozitív végösszegű játszmák
Amikor a résztvevők össznyeresége nagyobb, mint a teljes veszteség.
Ilyen időszak viszonylag kevés volt a történelemben, de talán a 2. világháborút követő időszakban különösen a fejlett nyugati országokban egy rövid ideig megvalósult az a jóléti állam, amikor volt lehetőség munkával megfelelő minőségű emberi életet élni.
Ez a 2000-es évekig tartott, amikor is a kapitalizmus növekedése leállt, és beindították a származékos ügyletek végtelen lufiját, amely most már 4 MRD kvadrillió dollárra duzzadt, és ez a buborék bármikor kipukkadhat, ami újból egy sötét középkort eredményezhet az emberiség számára, különösen az NWO-tervekkel.

2.) Nulla végösszegű játszmák
Az emberiség történelmének nagy része nulla végösszegű játszma volt, amelyben az egyik résztvevő nyereségét pontosan kiegyenlíti a másik résztvevő vesztesége.
Vagyis az elit gátlástalan eszközökkel kifosztotta a világot, és kizsákmányolta az emberiség nagy részét.
A nagy gyarmatosító birodalmak így szerezték meg gazdagságukat, és ezen keresztül máig tartó politikai és gazdasági befolyásukat.
Több száz millió ember életébe került, de az emberélet akkor még “csak” eszköz volt, és nem cél.

3.) Negatív összegű játszmák
A negatív összegű játékban a résztvevők összes vesztesége meghaladja a teljes nyereséget.
A világ urai tisztában voltak azzal, hogy a kapitalizmus gátlástalan növekedéséhez egyre több bérmunkásra és fogyasztőra van szükség, és ezért hagyták növekedni a világ lélekszámát 8-9 MRD-ig.
De azt is tudták, hogy ha a kapitalizmus növekedése leáll, megszűnik a foglalkoztatás, akkor ezek az emberek már nem lesznek képesek fogyasztani, ezért a tudományos technológiai forradalom célja a halálipar lett: vagyis olyan eszközök/módszerk, amelyek az emberi pusztítást egyre hatékonyabb szintre emelik.
(Ezt már megírta Robert Merle a Mesterségem a halál c. könyvében.)

A halálipar, a jelenlegi szpranacionalista hatalom üzleti modellje és gazdasági rendszere, amelynek célkeresztjében az emberiség elpusztítása áll, és bónuszként “halálra keresik magukat”.
A módszer mindegyikre igaz: PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS. Az eszközök tárháza végtelen:

– BIG PHARMA- a nagy mérgezés korszaka
A hagyományos gyógyászat kiiktatásával, a gyógyszerekkel, mint mérgekkel, és a kamu vírussal utat nyitottak az emberek elpusztításához.
A Covid-vakcinákkal cca 50 MRD dfollárt kerestek, de a vakcina következményeinek kezeléséből 500 MRD-os hasznot várnak, ami várhatóan megduplázódik az orvostudományban eddig nem ismert jelenség, a turbórák tömeges megjelenése miatt.
A pszichiátria szintén negatív összegű játék; minél többet kezelnek a pszichiáterek, annál rosszabbak a problémák.

– FOREVER WAR – az örök pusztítás kora
A hadiipari komplexum hatalmas biznisze mindkét fél finanszírozása, fegyverekkel, de a legnagyobb üzlet is is az újjáépítés, terület, és befolyási övezetszerzés.

– BIG FOOD: amit eszel, azzá válsz
Az élelmiszeripar negatív összegjátékot folytat azáltal, hogy mesterséges hiányt hoz létre, hogy átvegye az irányítást az élelmiszer felett, hogy lecserélje a minőségi ételeket szintetikus vegyi anyagokra, mérgekre.
A levegőt, ivóvizet folyamatosan mérgezik, a természetes vizeket korlátozzák.
Az egészséges életmód valamennyi lehetőségét el akarják zárni a gyógynövények használatát,az erdők, kirándulóhelyek látogathatóságát, az utazásokkal együtt.

– BIg-MÉDIA: Az agymosás, és a tömegpszichózis kora
A közösségi média cégek kapcsolatot ígérnek, de valójában magányossá, szorongóvá és depresszióssá teszik az embereket, amelyeknek végül a gyógyszeripar lesz a haszonélvezője.
A Zuckenberg-bábmester pedig az elit általi pénzel el tudta csalni a 2020-as választásokat, olyan szisztémát épített ki.
Most ugyanezt akarják elérni világszerte, a mesterséges intelligenciával, mivel 2024-ben 5 MRD ember választ.

– BIG TECH: Szintetikus ember létrehozása biotechnikai fegyverekkel
Mára a az emberi elme uralása került a támadás középontjába, ahogy az egyik leghíresebb agykutató mondta az egyik előadásában: Az agy a jövő csatatere.
Ismerik gondolatainkat, képesek megfejteni álmainkat, és megfelelő EMF-sugárzással befolyásolni érzelmeinket, hangulatainkat, és képesek egyenként megbetegíteni és kiiktatni bárkit.
Minden okos eszköz megfigyelési rendszer, így jelenleg több trilliárd megfigyelő eszköz van szerte a világon.
https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

A most folyó Új világrend egy negatív végösszegű játszma, amelynek célje az emberiség elpusztítása, és a világ összes javainak megszerzése a szupranacionalista világelit számára.
De rendíthetetlenül hiszek abban, hogy a most folyó játszma még nem dőlt el, mert az egész világ érzi a veszélyt, és a nagy leleplezések és megvilágosodá korát éljük.
A tudás és a szellemi felemelkedés azért fontos, mert a megvilágosodott tudatot nem lehet feltörni.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-taplalkozas-es-mezogazdasag-jovoje/