2022. július 11., hétfő

Putyin: "A Nyugat már vesztett"

 

A Nyugat, amely egykor a demokrácia olyan elveit hirdette, mint a szólásszabadság, a pluralizmus és a más vélemények tiszteletben tartása, most éppen az ellenkezőjébe, a totalitarizmusba degenerálódik.

Az orosz perspektíva.

Ezek közé tartozik a cenzúra, a médiabezárások, valamint az újságírókkal és közéleti személyiségekkel szembeni önkényes bánásmód.

"Ez a tiltási gyakorlat nemcsak az információs térre terjed ki, hanem a politikára, a kultúrára, az oktatásra, a művészetre - a nyugati országok közéletének minden területére. És ezt a modellt - a totalitárius liberalizmus modelljét, beleértve a hírhedt törlési kultúrát, a mindenütt jelenlévő tiltásokat - az egész világra rá akarják kényszeríteni.

"De az igazság és a valóság az, hogy a legtöbb országban az emberek nem akarnak ilyen életet és ilyen jövőt. . . . Ma azt halljuk, hogy a csatatéren akarnak legyőzni minket. Mit is mondhatnék? Hadd próbálják meg. . . . Meg kellene érteniük, hogy már a mi katonai műveletünk kezdetével vesztettek, mert annak kezdete egyben az amerikai típusú világrend alapvető összeomlásának kezdetét is jelenti". - Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke

Putyin a Nyugatról: "Már vesztettek"

Forrás: https://www.anti-spiegel.ru/2022/putin-ueber-den-westen-sie-haben-schon-verloren/

Az orosz parlamentben a frakcióvezetőkkel tartott találkozón Putyin számos fontos kijelentést tartalmazó beszédet mondott. 2022. július 8. 15:40

Putyin elnök az orosz parlamentben a pártok frakcióvezetőivel tartott találkozóján rövid beszédet mondott, amely sok érdekes kijelentést tartalmazott, ezért a különböző médiumok nagyon eltérő prioritásokat tűztek ki a címlapokra. Az RT-DE például "Putyin: A Nyugat meg akar verni minket a csatatéren - Csak próbálkozzanak" - címmel jelent meg, míg a Spiegel "Putyin az ukrajnai háborúról - "Még nem is kezdtük el igazán"" címmel.

Putyin beszédében elsősorban az orosz pártoknak és képviselőiknek mondott köszönetet a parlamenti munkáért, és megismételte, hogy az Oroszország elleni nyugati szankciók ugyan okoznak némi nehézséget, de nem annyira hatékonyak, és nyugodtan kudarcnak tekinthetők, mert nyilvánvalóan nem érték el céljukat, az orosz gazdaság szétzúzását.

Putyin beszédének azt a részét fordítottam le, amely Putyin médiában legtöbbet idézett kijelentéseivel foglalkozik. Ez a rész a geopolitikáról szól, a mai ukrajnai konfliktus okairól, amely valójában a Nyugat és Oroszország közötti konfliktus (és nem fordítva), amelyet Ukrajna hátán vívnak, miután a Nyugat Ukrajnát oroszellenes előretolt helyőrséggé tette, és ezzel gyakorlatilag elkerülhetetlenné tette a fegyveres konfliktust.

Putyin rámutat, hogy a konfliktus több mint 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a NATO és Oroszország viszonya Jelcin alatt hivatalosan jó volt. Hivatalba lépése után, mint az Oroszországban köztudott, Putyin azt javasolta az USA-nak Clinton elnök alatt, hogy Oroszországot vegyék fel a NATO-ba, és így hozzanak létre egy közös biztonsági architektúrát Európában. Az USA azonban nem akart erről beszélni.

Ezt követte az ABM-szerződés felmondása ifjabb Bush amerikai elnök alatt, és az amerikai rakétavédelmi rendszerek európai kiépítésének bejelentése, amelyek egyértelműen Oroszország ellen irányulnak, és nem védekező, hanem agresszív rendszer. Ha ez újdonság az ön számára, itt megtudhatja, hogy miért -https://www.anti-spiegel.ru/2019/warum-die-us-raketenabwehr-kein-defensives-sondern-ein-offensives-waffensystem-ist/?doing_wp_cron=1657377078.0776860713958740234375 .

Ennek eredményeként a Nyugat és Oroszország közötti kapcsolatok egyre inkább megromlottak és amikor Oroszország végül 2021-ben egyértelműen emlékeztetett a vörös vonalakra és végül kölcsönös biztonsági garanciákat követelt a Nyugattól, amit a Nyugat elutasított , a további út kirajzolódott .

Lefordítottam Putyin beszédének geopolitikai részét, hogy láthassák és kontextusba helyezhessék a médiában idézett passzusokat.

Putyin beszéde

(A fordítás kezdete):

Az úgynevezett kollektív Nyugat, az Egyesült Államok vezetésével, évtizedek óta ismert, hogy rendkívül agresszív Oroszországgal szemben. Az egyenlő európai biztonsági rendszerre vonatkozó javaslatainkat elutasították. A rakétavédelmi együttműködési kezdeményezéseket elutasították. A NATO-bővítés elfogadhatatlanságára vonatkozó figyelmeztetéseket, különösen a volt szovjet köztársaságok kárára, figyelmen kívül hagyták. Maga a gondolat, hogy Oroszországot esetleg éppen ebbe a NATO-szövetségbe integrálnák egy olyan időszakban, amikor a NATO-val való kapcsolatok zavartalannak tűntek, abszurdnak tűnt a szövetség tagjai számára.

És miért? Mert egyszerűen nincs szükségük egy olyan ország létezésére, mint Oroszország, azért. Ezért támogatták a terrorizmust és a szeparatizmust Oroszországban, a belső romboló erőket és az "ötödik oszlopot" hazánkban. Mindezek a kollektív Nyugat feltétel nélküli támogatását kapták és kapják ma is.

Ma azt mondják nekünk, hogy háborút indítottunk Donbasszban, Ukrajnában. Nem, ugyanez a kollektív Nyugat szabadította el azzal, hogy 2014-ben megszervezte és támogatta az alkotmányellenes fegyveres puccsot Ukrajnában, majd bátorította és igazolta a donbásziak elleni népirtást. Pontosan ez a kollektív Nyugat a közvetlen felbujtója, a felelőse annak, ami ma történik.

Ha ez a Nyugat azért akart konfliktust provokálni, hogy az Oroszország elleni harc új szakaszába, hazánk elszigetelésének új szakaszába lépjen, akkor elmondható, hogy bizonyos mértékig sikerült. Mind a háborút kirobbantották, mind a szankciókat bevezették. Normális körülmények között ezt valószínűleg nehéz lett volna elérni.

Mire szeretnék rámutatni? Meg kell érteniük, hogy már a katonai műveletünk kezdetével vesztettek, mert annak kezdete egyben az amerikai típusú világrend alapvető összeomlásának kezdetét is jelenti. Ez a liberális globalista amerikai egocentrizmusból a valóban többpólusú világba való átmenet kezdete. Egy olyan világ, amely nem önző szabályokon alapul, amelyeket valaki kitalált magának, és amelyek mögött nem áll más, mint a hegemóniára való törekvés, nem képmutató kettős mércén, hanem a nemzetközi jogon, a népek és civilizációk valódi szuverenitásán, a történelmi sorsuk, értékeik és hagyományaik megélésére való hajlandóságukon, valamint a demokrácián, igazságosságon és egyenlőségen alapuló együttműködés kiépítésére. És meg kell érteniük, hogy ezt a folyamatot már nem lehet megállítani.

A történelem menete megállíthatatlan, és a kollektív Nyugat azon kísérletei, hogy új világrendjét ráerőltesse a világra, kudarcra vannak ítélve.

Ugyanakkor szeretném elmondani és hangsúlyozni: sok támogatónk van, magában az Egyesült Államokban és Európában is, és még több más kontinensen és más országokban, és kétségtelenül egyre többen vannak.

Még azokban az országokban is, amelyek még mindig az Egyesült Államok szatellitjei, egyre inkább felismerik, hogy az uralkodó elitjük vak engedelmessége a nagyúrnak általában nem szolgálja nemzeti érdekeiket, hanem gyakran gyökeresen ellentmond azoknak. Végső soron figyelembe kell venniük ennek a hangulatnak a társadalomban való növekedését.

Ma ők, az uralkodó elitek egyre inkább manipulálják a köztudatot. A nemzetek feletti és globalista jellegű nyugati uralkodó osztályok felismerték, hogy politikájuk egyre távolabb kerül a valóságtól, a józan észtől és az igazságtól, és nyíltan elnyomó módszereket kezdtek alkalmazni.

A Nyugat, amely egykor a demokrácia olyan elveit hirdette, mint a szólásszabadság, a pluralizmus és a más vélemények tiszteletben tartása, most éppen az ellenkezőjévé - totalitarizmussá - fajul. Ezek közé tartozik a cenzúra, a média bezárása, valamint az újságírókkal és közéleti személyiségekkel szembeni önkényes bánásmód.

Ez a tiltási gyakorlat nemcsak az információs térre terjed ki, hanem a politikára, a kultúrára, az oktatásra, a művészetre - a nyugati országok közéletének minden területére. És ezt a modellt - a totalitárius liberalizmus modelljét, beleértve a hírhedt törlési kultúrát, a mindenütt jelenlévő tiltásokat - az egész világra rá akarják, megpróbálják ráerőltetni.

De az igazság és a valóság az, hogy a legtöbb országban az emberek nem ilyen életet és ilyen jövőt akarnak, és valójában nem formális és dekoratív, hanem érdemi, valódi szuverenitásra törekszenek, és egyszerűen elegük van abból, hogy rendkívülieknek kell tartaniuk magukat, térdre kell borulniuk és megalázkodniuk, és az amerikai érdekeket kell szolgálniuk a saját kárukra.

Ma azt halljuk, hogy a csatatéren akarnak legyőzni minket. Mit is mondhatnék? Hadd próbálják meg. Gyakran hallottuk, hogy a Nyugat "az utolsó ukránig" akar harcolni velünk. Ez tragédia az ukrán nép számára, de úgy tűnik, hogy a dolgok ebbe az irányba haladnak. De mindenkinek tudnia kell, hogy nagyjából még nem kezdtünk bele semmi komolyba.

Nem utasítjuk el a béketárgyalásokat, de azoknak, akik elutasítják, tudniuk kell, hogy minél tovább megyünk, annál nehezebb lesz megállapodniuk velünk.

(A fordítás vége )

Oroszország komolyan gondolja az üzletet

A nyugati politikusoknak és médiának figyelmesen el kellene olvasniuk ezt a címet. Nem kell egyetérteniük Putyinnal, de meg kell érteniük, hogy ez az orosz álláspont. Oroszország úgy látja, hogy háborúban áll a kollektív Nyugattal. A Nyugat minden olyan eszközzel (fegyverek, szankciók, pénz, média, diplomácia) harcol Oroszország ellen, amelyet egy háborúban is használnak. Az egyetlen dolog, ami megakadályozza a Nyugatot abban, hogy saját katonáival beavatkozzon, az az atomháború fenyegetése.

Ukrajna csak a Nyugat szerencsétlen bábuja , amely 2014 óta készült erre a szerepre, és amellyel a Nyugat olyan sokáig provokálta Oroszországot (2014-es Majdan puccs, fegyverszállítások, NATO bázisok építése stb.), amíg Oroszország saját biztonsági érdekeinek védelmében nem látott más választást, mint a katonai fellépést. 2022 február elején a Nyugat elutasította az Oroszország által 2021 decemberében javasolt biztonsági garanciákat, sőt, még tárgyalni sem volt hajlandó róluk.

Most Oroszország már nem hajlandó nagy tárgyalásokra a Nyugattal, mert a Nyugat túl sokszor elárulta Oroszországot.

Oroszország nagyrészt leírta a Nyugatot, mint megbízható tárgyalópartnert. Mindenekelőtt az EU-t, amely - még a saját kárára is - vak engedelmességgel behódolt az USA-nak, Oroszországban már nem veszik komolyan. Minek tárgyalni a vazallussal, ha úgysem tud döntéseket hozni?

De Putyin is mondott valamit nagyon világosan, amit mostanában egyre gyakrabban hallani Moszkvában: Ha a Nyugat nem akar beszélni, akkor nem fog. A Nyugat, ahogy sok nyugati politikus nyíltan mondja, azt akarja, hogy a csatatéren szülessen döntés, ne pedig a tárgyalóasztalnál? Oroszország ezt nem akarja, de ha a Nyugat ragaszkodik hozzá, hát legyen, megkaphatják.

Minél tovább tart a konfliktus, annál inkább nőni fognak Oroszország követelései. Ha Oroszország kezdetben csak azt akarta volna, hogy a kifejezetten oroszellenes kijevi kormányt egy semleges kormány váltsa fel, ma már más a helyzet. Mivel Kijev március végén megszakított minden tárgyalást, Kelet- és Dél-Ukrajna nagy területei Oroszországhoz kerülnek. Mivel Kijev nem akar tárgyalni, ott már megkezdődött az orosz útlevelek kiadása, és a területek orosz államhoz való csatlakozásáról szóló népszavazások csak idő kérdése. Az orosz célok e változásáról és annak okairól már beszámoltam.

Putyin kijelentését, miszerint "minél tovább megy, annál nehezebb lesz megegyezniük velünk", nem annyira Kijevnek szóló figyelmeztetésként, hanem magának a Nyugatnak, különösen az EU-nak szóló figyelmeztetésként kell felfognia. Amennyiben az EU - már csak önfenntartási okokból is - valamikor tárgyalni akarna Oroszországgal a (maga számára öngyilkos) szankciók enyhítéséről, Oroszország ellenkövetelései valószínűleg minden egyes nappal, amíg az EU a jelenlegi irányvonalán marad, egyre nagyobbak lesznek.

Az orosz nép véleménye

Most találkoztam néhány orosz média képviselővel Moszkvában, és egyikük a következőket mondta nekem egy négyszemközti beszélgetés során: "A Nyugat és köztünk az a különbség, hogy a Nyugat egyszerűen nem akar veszíteni, mi viszont készek vagyunk meghalni a hazánkért, ha kell".

Ez a megfogalmazás nagyon jól jellemzi azt a hangulatot, amelyet jelenleg Oroszországban tapasztalok. A legtöbb orosz legalábbis harcban - ha nem is háborúban - látja magát a Nyugattal. Az oroszok túlnyomó többsége számára azok az "értékek", amelyeket a Nyugat állítólag képvisel, hamisak. Milyen sajtószabadságról és véleményszabadságról lehet Nyugaton beszélni, amikor ott folyamatosan szigorítják a cenzúrát ? Milyen emberi jogokról fecseg a Nyugat, miközben Guantanamót működtetik? A Nyugat nyilvánvaló kettős mércéjének példáinak listája hihetetlenül hosszúra nyúlik.

És még az oroszországi nyugatbarát fiatalok is, akik alig több mint egy évvel ezelőtt még Navalnijért vonultak az utcára, ma már igen nagy többségben támogatják kormányuk döntéseit. Navalnij emberei minden bizonnyal az orosz kormány ellen voltak, de nem maga Oroszország ellen. Azzal, hogy a Facebook kifejezetten engedélyezi az oroszok elleni erőszakra való felhívásokat , hogy a Nyugat egy olyan ukrajnai rezsimet támogat, amelynek képviselői nyíltan oroszok - köztük nők és gyermekek - meggyilkolására szólítanak fel, és így tovább, a Nyugat levetette álarcát, és elvesztette minden hitelességét a legtöbb korábbi támogatója előtt az orosz fiatalok körében.

Putyin korábbi oroszországi ellenfeleinek többsége mostanra belátja, hogy Putyinnak igaza volt mantraszerű kijelentéseiben, miszerint a Nyugat nem Putyin ellen van, hanem egy virágzó, erős és magabiztos Oroszország ellen. És egy dologban Putyin ellenfelei Navalnij és más radikálisok körül mindig is egyetértettek Putyin támogatóival: Mindannyian erős, virágzó és magabiztos Oroszországot akartak. A célhoz vezető útról vitatkoztak, nem magáról a célról.

Mivel a Nyugat most nyíltan megmutatja, hogy pontosan ezt nem akarja, és harcol ellene, sokan azok közül, akik egy évvel ezelőtt még Putyin leváltására szólítottak fel, hirtelen támogatják őt.

A PCR kommentárja: Putyin nyilvánvalóan tisztában van a helyzettel, és bízik abban, hogy Oroszország képes lesz megbirkózni az összeomló Nyugattal. Akkor miért tűrte 8 éven át, hogy Washington kiépítse Ukrajna hadseregét, és miért szállít továbbra is energiát azoknak a NATO-országoknak, amelyek olyan fegyverekkel látják el Ukrajnát, amelyek orosz katonákat ölnek? Vajon Putyin békés reményei meghaladják a valóságot?

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/putyin-a-nyugat-mar-vesztett

A New York Times A Pfizer vezérigazgatója megesküdött, hogy újjáépíti az „ikonikus” Georgia útmutatóköveket

A New York Times
A Pfizer vezérigazgatója megesküdött, hogy újjáépíti az „ikonikus” Georgia útmutatóköveket
A Georgia Guidestones több mint négy évtizede rejtély volt. Szerdán a Pfizer vezérigazgatója, Albert Bourla beleegyezett a rekonstrukció finanszírozásába, feltéve, hogy az 2023. február 23-ig befejeződik. Mindössze hat hónappal, hat héttel és hat nappal a rejtélyes georgiai robbanás után.
A Georgia Guidestones emlékművet szerdán széttépte egy robbanószerkezet a Ga. állambeli Elberton közelében – közölték a hatóságok. WSB-TV, az Associated Pressen keresztül.

Hagyjuk már a covidot! - Gondolatok az elmaradt szembenézésről

 

Most, hogy Putyin különleges katonai hadművelete pár hónapra "felszabadított" minket a pszeudo-pandémiás téboly alól, érdemes lett volna számot vetni arról, hogy mi is történt velünk valójában az elmúlt két év során. Mert azt a legtöbb, még valamicske józan ésszel rendelkező ember tudja, érzi, sejti, hogy a hivatalos narratíva úgy ahogy van HAZUGSÁG.

Két évig egy globális laboratórium kísérleti patkányai voltunk és azt tettek velünk amit akartak: megaláztak, kifosztottak, megnyirbálták az alapvető jogainkat, teljesen hülyének néztek és néznek mind mai napig. Persze a "teljes igazságot" a coviddal kapcsolatban még 100 év múlva sem fogjuk megismerni és most is csak kérdéseket tudunk feltenni. Vagyis csak tudnánk. De nem tesszük és nincs is rá igény, kevés kivételtől eltekintve.

Van egy nagyon markáns, jól tapasztalható jelenség a közösségi médiában, a hétköznapi beszédtérben és a közéletben is gyakran felbukkan. Nevezetesen az a vélemény, hogy "hagyjuk már ezt a covid - témát", ez már lecsengett, senkit nem érdekel és különben is új idők járnak már, nem kell ezzel többet foglalkozni. Természetesen ezek a kijelentések azok szájából hangzanak el akik az elmúlt két évben teljesen alárendelték magukat a covid - narratívának, vallásos fanatizmussal, inkvizítorként működve erőszakolták ki a "megfelelő" nézetet a családjukban, a munkahelyükön, a tömegközlekedésen, a boltban, a parkban, bárhol, bármikor.

A covid-szekta tagjai kíméletlenül csaptak le mindenre és mindenkire akik kérdéseket mertek feltenni a járvánnyal, a járvány eredetével, az abszurd, sokszor az elmebetegség határát súroló intézkedésekkel, vagy az oltásokkal kapcsolatban. A média, a kormányok, a hivatalos szakértők kezdettől fogva együttműködve, globálisan építették ki és tartották fent a "patologizált totalitarizmust".

Az első pillanatban lehullt a demokrácia álarca, megszűnt a "kétoldali" sajtó mítosza és soha nem látott brutális pszichológiai hadviselés és terror vette kezdetét, amíg Putyin ki nem "gyógyította" a koronavírusból a világot azzal, hogy megtámadta Ukrajnát. Mint a gyerekeknek, egyik meséről a másikra kapcsolták a műsort, az előző adás pedig ment a feledésbe egészen az elmúlt hetekig.

Most pedig mindenki úgy tesz mintha semmi nem történt volna, pedig a következmények lavinája még csak most fog pusztítani igazán.

Nem nézünk szembe azzal, hogy ez a két év így megtörténhetett.

Nem nézünk szembe azzal, hogy nincs "történelmi jelenlét tudatunk" és az állítólagos "minden világok legjobbikában", a haladás non plus ultrájában fel lehet építeni a legaljasabb diktatúrát immáron az egész glóbuszra kiterjedve, mintha nem állna mögöttünk a történelem legvéresebb évszázada.

Nem akarunk róla tudomást venni, hogy oldaltól függetlenül az értelmiségünk, politikusaink, a nemzetközi intézményeink egészen egyszerűen elárultak minket. Hétről hétre az egymásnak ellentmondó szakértőkből önmaguk paródiája lett és szélhámos propagandistává züllöttek.

A sajtószabadságot maga a sajtó végezte ki. A 12 éve folyamatosan tét nélkül diktatúrázó, jól eltartott baloldali művész- és értelmiségi világ elsőként állt az immáron valós diktatúra mögé. Bűnbakokká váltak a kivételes tehetségű tudósok, egyszerű, valóban megoldást, gyógymódot kereső orvosok és az a néhány közéleti személyiség, aki hangját hallatta a covid - narratíva ellen.

Közben azt vettük észre, hogy orvosokból, tanárokból, buszsofőrökből, rokonainkból, hogyan válnak félelemtől megtébolyult gulágparancsnokokká, önkéntes végrehajtókká, vak fanatikusokká és néztük ahogyan családok szakadtak szét. Önzésből eltűrték, hogy másokat megfosszanak az egzisztenciájuktól, hogy tönkretették őket erkölcsileg és a "többletjogokért" cserébe legitimálták a diszkriminációjukat.

Nem érdekelt senkit, hogy nem jöttek be a járványszimulációs modellek, hogy a lezárásoknak semmi pozitív hatása nem volt, ellenben óriási gazdasági és egyéb kollaterális károk keletkeztek, amiért senkit nem vontak felelősségre.

Nem sokan tették fel a kérdést, hogy miért kell ezrével kórházi ágyakat felszámolni világjárvány idején? Miért szuggerálták azt az emberekbe, hogy érezzék magukat betegnek és miért hitették el velük, hogy minden ember potenciális gyilkos, aki nem tartja be az eszement szabályokat? Miért kell masszív lélektani hadviselést folytatni a lakosság ellen, ha egyébként önmagában is fennáll egy akkora mértékű veszély?

Pontosan tudjuk, hogy mesterségesen vitték fel a halálozást az áltudományos tesztekkel és a saját bevallásuk szerint is olyan gyógymódot alkalmaztak, ami 95%-ban halálhoz vezetett. Eközben a végstádiumú betegeket hazaküldték a kórházakból. A szakértők jóslatai csak arra voltak jók, mint egy szektában a szektavezér ígéretei: örökké várakoztatni, ígérgetni azért, hogy az aktuális engedelmességet kicsikarjuk a hívőkből.

Ennyi idő távlatából pontosan látjuk, hogy az oltások semmire sem voltak jó, semmit nem akadályoztak meg, de világszerte megnőtt a hirtelen és gyanús halálozások száma.

A tényekkel való őszinte szembenézés most aktuálisabb mint valaha.

A végtelenségig lehetne folytatni a kérdéseket. De már csak egyet szeretnék feltenni: Az újjáéledő covid-terror nyomán lesz elég bátorságunk és történelmi jelenlét tudatunk szembenézni a valósággal és felfogjuk azt, hogy mi fog történni ha ezúttal nem cselekszünk megfelelően?

Mert ha ez nem sikerül, akkor nem lesz visszaút.

Mors Triumphalis


https://mediaforras.com/hagyjuk-mar-a-covidot-gondolatok-az-elmaradt-szembenezesrol-1535

A világ CO2 kibocsátása BOTRÁNY !

Megbuktatta a nép a Sri Lankai elnököt - Elmenekült, majd lemondott a nép ünnepel!

 

A katasztrofális gazdasági válság miatt csalódottan több tízezren rohamozták meg a főváros, Colombo elnöki palotáját. Az államfő korábban már elmenekült. Védelmi források szerint a katonaság védte egy titkos katonai bunkerben. A tüntetők őt okolják az ország katasztrofális gazdasági helyzetéért. Nem sokkal ezután a miniszterelnök lemondott és elhagyta az országot.

A tüntetők ezrével gyűltek össze, több százan másztak át az elnöki palota kerítésén. Források szerint a katonák a levegőbe lövöldöztek, hogy elűzzék a tömeget, amíg az elnököt biztonságba vitték.
Az országban hatalmas a korrupció és az országnak nem volt bevételi forrása, mert a külföldi cégek kivitték a tőkét az országból, hasonlóan, mint Magyarországon. A magyaroknak Orbán azt mondja, hogy a háború miatt van, miközben az ukrán fizetőeszköz is többet ér, mint a forint.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.518

Újabb összecsapások történtek, mert az ellenzék elégedetlen! Hirek 528 1
Srí Lanka új elnökét, Ranil Wickremesinghét bírálták a kormányellenes tüntetők, mert erőszakos fellépést alkalmazott az ellenzék tüntetőivel szemben.
A tüntetők megszállták a Colombói Elnöki Titkárságot körülvevő területeket.
Több száz erősen felfegyverzett katona és rendőr támadta meg a lakosságot és erőszakosan léptek fel a tüntetőkkel szemben. Az új elnök ugyan abban a nyomdokban akar járni, mint elkergetett elődje.
Az embereknek nem tetszik, hogy csak az elnök neve változik, a politika nem.
Tovább dühítette a lakosságot, hogy az utcára vezényelte a rendőröket és a katonákat, azok ellen, akik segítettek a régi elnököt elkergetni.

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.528

Naomi Wolf: Gyermeknépirtást tártak fel a Pfizer dokumentumaiból

Dr. Naomi Wolf kijelenti, hogy a Pfizer által rejtegetett 55.000 belső dokumentum elemzése után megállapítja, hogy népirtás folyik, hogy hazudtak, az FDA-nak is, hogy tudtak az összes káros hatásról, és még most is erőltetik a legkisebb gyerekek beoltását.

A bioetikai normák megsértése. Ez egy gyermekek bevonásával végzett kísérlet

Dr. Geert Vanden Bossche és Robert Malone kifejtik, hogy a bioetikai szabályokat megsértették. Ez egy nagyszabású kísérlet az embereken, amely alól a gyermekek sem kivételek, és ahol nagyon óvatosnak kell lennünk.