2021. augusztus 17., kedd

ÚJ-ZÉLAND: Február óta most találtak egy deltavírus gyanús esetet - erre az egész országot lezárják

 

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök szigorú lezárási intézkedéseket vezetett be kedden, miután országában február óta, vagyis 6 hónapja találtak egy koronavírus gyanús esetet.

A bejelentés értelmében az embereknek fel kell készülni arra, hogy az üzletek bármikor bezárhatnak, az iskolákat és irodákat pedig azonnal online működésre állították át.

A negyedik szintű lezárási intézkedéseket szerdától legalább három napig országszerte alkalmazzák. Auckland és Coromandel - egy tengerparti város, ahol a fertőzött személy is tartózkodott - hét napig zárva tart.

Ardern azt mondta:

"Úgy döntöttünk, hogy jobb, ha magas szintű védelemmel kezdjük, majd lejjebb tesszük a szintet, mint hogy nézzük a vírust, ahogy gyorsan terjedni kezd. "

A hatóságok feltételezik, hogy egy 58 éves aucklandi férfi a koronavírus fertőzött, ráadásul "deltás" lehet. De még nem biztos!

Az aucklandi regionális egészségügyi hatóság jelenleg vizsgálja a beteg kontaktjait, és legalább 48 órára felfüggeszti a korona elleni védőoltást.

Az utolsó bejelentett koronavírus-eset februárban volt Új-Zélandon. Azóta az új-zélandi állampolgárok korlátozások nélkül élnek, igaz, a határok le vannak zárva. Az országban eddig összesen 2500 koronavírusos eset és 26 kapcsolódó haláleset fordult elő.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a lezárási intézkedések részeként az embereknek otthon kell maradniuk, és csak alapos indokkal hagyhatják el lakásukat.

Mikor nyitnak?

A hónap elején Új-Zéland vezetője bejelentette, hogy 2022 elejétől újra megnyitják kapuikat az alacsony kockázatú országokból származó vakcinázott utazók előtt.

https://mediaforras.com/uj-zeland-februar-ota-most-talaltak-egy-deltavirus-gyanus-esetet-erre-az-egesz-orszagot-lezarjak-954

A "belföldi terrorista fenyegetés" hamis rémképe nem más, mint egy kormányzati összeesküvés az összes másként gondolkodó ellenőrzésére és bebörtönzésére.

 

"A terrorizmus tárgya a terrorizmus. Az elnyomás tárgya az elnyomás. A kínzás tárgya a kínzás. A gyilkosság tárgya a gyilkosság. A hatalom tárgya a hatalom. Most már kezdesz megérteni engem?"

~ George Orwell, 1984

Ezt a "vírus" terrorizmust, amelyet ez a förtelmes kormány a népességfogyás, a hatalom megszerzése és a társadalom feletti ellenőrzés céljából strukturált és szított, most nagymértékben felerősítik annak érdekében, hogy minden kérdést, minden beszédet, minden tényt és mindazokat, akik nem felelnek meg e korrupt állam által kiadott drákói mandátumoknak, elhallgattassanak. Ha egy ilyen bűnözői puccsot az állami gengszterek képesek lesznek végrehajtani, akkor az uralkodó osztály által tervezett gazdasági rombolás, betegség, elme és test pusztítása és halál minden ellenállását a status quo ellen hatékonyan megállítják, és csak azok maradnak, akik készek és hajlandóak rabszolgaként viselkedni ahelyett, hogy a saját szabadságukért harcolnának. Gyakorlatilag a bátor igazságkeresők marginalizálása vagy elintézése miatt nem lesz nyilvánvaló ellenállás, és csak az engedelmes, bárányszerű tömegek maradnak, ami semmissé tesz minden védekezést a totalitárius uralommal szemben. De természetesen ez a terv.

Szélsőséges terrorizmussal állunk szemben, de ezt nem külföldi zsoldosok, dzsihadisták, fehér fajgyűlölők vagy hazai másként gondolkodók hajtják végre, hanem maga az állam gyakorol terrorizmust az emberek ellen. Lényegében háborút folytat ez ellen az ország ellen belülről ez a kormány, annak irányítói, a mainstream média, a gyógyszeripar, a nagy technológiai szektor, a bankrendszer és a kormány összes többi fasiszta partnere. Az amerikai kormányzati rendszer mindannyiunk ellensége, és csak kevesen fognak mentesülni zsarnoksága alól, ha nem lesz nagyszabású ellenállás. A democídium már megkezdődött!

Augusztus 13-án a Belbiztonsági Minisztérium (DHS), ami egy oximoron, ha valaha is létezett, kiadott egy új Nemzeti Terrorizmus Tanácsadó Rendszer (NTAS) Bulletin-t "Összefoglaló a terrorista fenyegetésről az Egyesült Államok hazájára" címmel. Ennek az úgynevezett bulletin-nek a legfőbb prioritása, hogy "a kormányellenes/hatóságellenes erőszakos szélsőségesek továbbra is az Egyesült Államokra leselkedő nemzeti fenyegetés prioritása marad". Ez egy nyílt fenyegetés mindazok számára, akik nem értenek egyet és ellenzik ezt a kormány által megrendezett ál-járványt, ahogyan az ebben a bulletinben szerepel. Ez nem jelenti azt, hogy valakinek fegyvert kell ragadnia vagy erőszakos cselekményeket kell elkövetnie ahhoz, hogy az állam célkeresztjébe kerüljön, éppen ellenkezőleg. Ez a szörnyűséges közlemény 2021. augusztus 13-án lép hatályba, és 2021. november 11-én jár le. Honnan tudják ezek a szörnyetegek a pontos dátumokat, amikor ez az úgynevezett "belföldi terrorizmus" megtörténik? Ez nem véletlen, és nyilvánvalóvá teszi, hogy fenyegetést bocsátanak ki mindazok számára, akik nem felelnek meg a követelményeknek. Ne felejtsétek el ezeket a dátumokat, mivel a tervek nyilvánvalóan már készen állnak mindazok számára, akik kormányellenesek/hatóságellenesek, és biztosnak tűnik, hogy a hadiállapotot kiváltó hamis zászlós események már készen állnak, mert mi másért adnának ki egy ilyen rövid távú, strukturált közleményt erre a konkrét három hónapos időszakra?

Ebben a dokumentumban az is szerepel, hogy a belföldi terrorizmus "fenyegetését a folyamatban lévő globális világjárvány hatásai is súlyosbítják, beleértve a közegészségügyi biztonsági intézkedésekkel és a kormányzat vélt korlátozásaival kapcsolatos sérelmeket". Más szóval, már tudják, hogy ebben az időszakban több korlátozást fognak bevezetni. Ezen túlmenően a DHS azt állítja, hogy "továbbra is azonosítani és értékelni fogják az erőszakra való felhívásokat, beleértve a dezinformáció, összeesküvés-elméletek és hamis narratívák terjesztésével kapcsolatos online tevékenységet, amelyet ismert vagy feltételezett fenyegető szereplők végeznek, és szükség szerint frissített információkat szolgáltatnak". Ez egy közvetlen figyelmeztetés mindazoknak, akik megpróbálják elmondani az igazságot erről a hamis világjárványról és a "vakcinának" tévesen címkézett mérgező és halálos injekciókról. Az egyetlen dezinformáció a DHS-től, a kormány többi részétől, a WHO-tól, a CDC-től és a mainstream médiától származik, mivel ők az igazi terroristák.

Életemben voltam már cowboy, és a cowboyok elvégzik a munkát. Itt Montanában van egy mondásunk, ami ma nagyon is helyénvaló: "Itt az ideje a dióvágásnak!" A történelem e pillanatában, különösen, ha figyelembe vesszük a hátralévő korlátozott időt, mielőtt ez a bűnöző kormányzati összeesküvés teljesen elpusztítja az országot, nincs több vesztegetni való idő, és rendkívüli megelőző erőfeszítésekre van szükség, hogy megállítsuk ezt az őrületet.

A történelemben példátlan idők járnak, és ez az Egyesült Államoknak nevezett ország háborút folytat saját népe ellen, és nemcsak ezt az országot, hanem a világ többi részét is el akarja népesíteni. Demokídium, népirtás és tömeggyilkosság a cél, és a kezdeti szakaszok már most zajlanak. Drasztikus intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy leállítsuk ezt a nép elleni támadást, és a teljes engedetlenség tömeges mozgalma elengedhetetlen, ha meg akarjuk állítani a társadalom átvételét. Kifutunk az időből, és ha a vak engedelmesség folytatódik, tömeges rabszolgaság lesz az eredmény.

Gondoljatok bele, mi jön, ha nem lesz erős ellenállás:

  • Mentesség és "vakcina" útlevelek
  • "Covid" rendőrbírók (rendőrség és katonaság).
  • Lezárások és házi őrizet
  • Karantén
  • "Oltási" mandátumok
  • Minden gyermek tömeges "beoltása
  • Szegregáció
  • Az államközi utazást "vakcina" nélkül megtiltják.
  • Élelmiszerhiány
  • Munkahelyek megszűnése
  • Gazdasági Armageddon
  • Internáló (koncentrációs) táborok (börtön az oltatlanoknak)
  • Közművek elvesztése az állam által tervezett kibertámadások miatt.
  • Ellátási vonalak leállása
  • Hiperinfláció
  • Tömeges halál

És a lista folytatódik. Meddig kell még elmennie ennek, mielőtt a tömegek meglátják a fényt? Mennyi visszaélést hajlandóak elviselni az emberek ebben az országban, mielőtt azt mondanák, hogy elég volt? Hány hazugságot kell lenyelni, mielőtt a közöny betegsége kiűzi őket?

Nincs "vírusjárvány", nincsenek "változatok"; csak hazugságok és propaganda létezik, amelyeket a politikai osztály és bűnpártoló társaik ontanak magukból. Ez a kormány, annak hivatalai, bíróságai és politikusai gonoszak, korruptak és bűnözők. Semmit sem törődnek önökkel, sem a családjukkal, sem a gyermekeikkel, és semmit sem törődnek a tömegek jólétével. Semmi értékkel nem törődnek, csak a hatalom és az irányítás érdekli őket. Az egyetlen módja, hogy ezt megállítsuk, az a tömeges engedetlenség, és az, hogy megtagadjuk az engedelmességet minden olyan parancsnak vagy megbízásnak, amelyet ez az undorító állam ad ki.

"A gonoszság az apátiából él, és anélkül nem tud létezni."

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-belfoldi-terrorista-fenyegetes-hamis-remkepe-nem-mas-mint-egy-kormanyzati-osszeeskuves-az-osszes-maskent-gondolkodo-ellenorzesere-es-bebortonzesere

Az emberiséget bevezették egy sátáni kultuszba

 

Túlzásnak hangzik azt állítani, hogy az emberiséget beavatták a kabbalizmusba, egy sátáni szektába, de szó szerint ez történt.

A sátáni szekták úgy irányítják és használják ki tagjaikat, hogy megbetegítik őket, fizikailag és erkölcsileg.

"Megrontunk, hogy irányíthassunk." - Giuseppe Mazzini, aki 1834-ben, Weishaupt halálakor lett az Illuminátusok vezetője.

Ez a rejtett napirend áll az átverés, a zárlatok, az oltások és az útlevelek mögött.

Ezért nem fognak véget érni, hacsak az emberek nem szembeszállnak tömegesen a kovidák szabályaival.

Benjamin Creme, egy zsidó és egy másik prominens New Age "próféta" ragaszkodik ahhoz, hogy azok, akik nem hajlandók csatlakozni ehhez a Világbeavatáshoz, kisebbségben találják magukat, és "ki kell vonulniuk ebből az életből".

Kezd ez ismerősen hangzani?

A Nobel-díjas Luc Montagnier szerint a vakcinák okozzák az új törzseket

 

Az orvosi Nobel-díjas francia Luc Montagnier azt állította, hogy a kínai vírus új törzsei vagy változatai a kísérleti COVID vakcinák eredménye, amelyek az "antitest-eredetű potenciálás" néven ismert folyamat során jönnek létre.

Úgy tűnik, hogy a magas oltási arányú országokból származó legújabb tanulmányok és adatok megerősítik elméletét, amelyet széles körben "őrültségként", sőt "hazugságként" bíráltak.

Az interjúban, amelyet Pierre Barnérias, a Hold-Up Media munkatársa készített francia nyelven, és amelyet a Rair Foundation USA angolul feliratozott, Dr. Montagnier-t arról kérdezték, hogy mi a véleménye a tömeges vakcinázásról azokkal a kezelésekkel szemben, amelyek nem olyan drágák és jól működnek, mint a hidroxiklorokvin, az ivermektin stb.

"Ez egy hatalmas hiba, nem igaz? Tudományos és orvosi tévedés. Ez egy elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek bizonyítani fogják, mert a védőoltások hozzák létre a változásokat" - válaszolta az orvosi Nobel-díjas orvos.

"A vírusra Kínában vannak antitestek, amelyeket a vakcina hozott létre, így mit tesz a vírus, elpusztul vagy más megoldást talál?  Az új variánsok a vakcinázásnak köszönhetőek és az oltás eredménye. Minden országban ugyanezt látjuk: az oltási görbét követi a halálozási görbe" - tette hozzá.

A Nobel-díjas hozzátette, hogy ő maga is végez vizsgálatokat intézetében olyan embereken, akik a vírust oltás után kapták el, és ígéretet tett arra, hogy bebizonyítja, hogy az oltás "oltóanyag-rezisztens változatokat hoz létre".

Amikor az újságíró megkérdezte a virológust, hogy helyes-e tömeges oltást végezni egy világjárvány idején, a válasza a következő volt: "Ez elképzelhetetlen".

 

"A vírus által termelt antitestek azok, amelyek lehetővé teszik a fertőzés megerősödését" - mondta Montagnier.

A tudós elmagyarázta az "antitest-eredetű fokozás" vagy ADE nevű jelenséget:

"Ez azt jelenti, hogy az antitestek kedveznek egy adott fertőzésnek. Az antitest kötődik a vírushoz, ettől kezdve megvannak a receptorok, az antitestek, megvannak a makrofágban és így tovább. A vírushoz tapad, és nem véletlenül, hanem azért, mert az antitestekhez kötődik."

"Egyértelmű, hogy az új variánsokat a vakcinázás következtében az antitestek által közvetített szelekció hozza létre" - tette hozzá Dr. Montagnier.

A Philadelphiai Gyermekkórház (CHOP) honlapja szerint az ADE-jelenség akkor fordul elő, amikor az immunválasz - például a vakcinák - során keletkező antitestek felismerik a kórokozót és kötődnek hozzá, de nem képesek megakadályozni a fertőzést. Ehelyett ezek az antitestek "trójai falóként" működnek, lehetővé téve a kórokozó számára a sejtekbe való bejutást és az immunválasz fokozását.

A CHOP azonban azt állítja, hogy az ADE-jelenséget, amelynek Montagnier az új kínai vírustörzseket tulajdonítja, nem tapasztalták a COVID vakcinák vagy maga a vírus esetében.

A Rair Alapítvány szerint más szakértők is elutasították, hogy a COVID vakcinák ADE-t okozhatnak.

Az oltás utáni tüskék fertőznek.

Figyelembe véve eddigi eredményeit és hírnevét - a világ egyik legtekintélyesebb virológusának tartják -, a Montagnier által leírt forgatókönyv egyre világosabbá válik, ahogy a különböző országok haladnak előre a tömeges oltási programjukkal.

Gibraltáron például a beoltott lakosság 99 százaléka megkapta mindkét adagot. Ennek ellenére egy július 30-i jelentés szerint a fertőzéses esetek száma az oltás előtti időszakhoz képest naponta akár 2500-zal is megugrott.

Izlandon, egy másik oltási "paradicsomban", ahol a beoltott lakosság majdnem 100 százaléka megkapta az adagokat, július végén szintén megugrott a fertőzés, ami arra késztette a hatóságokat, hogy ismét zárlatokhoz és más enyhítő intézkedésekhez folyamodjanak.

Izraelben a jeruzsálemi Herzog kórház igazgatója szerint a koronavírusos betegek 90 százaléka "teljes mértékben" be van oltva.

A hatóságok világszerte elmagyarázzák, hogy az újrafertőződések a "Delta-változat" miatt következnek be. Az egészségügyi hatóságok megoldása az volt, hogy egy harmadik adagot is bevetettek a védelem állítólagos "fokozása" érdekében, bár ezt a lépést elhamarkodottnak minősítették, mivel egyetlen szabályozó hatóság sem hagyta jóvá a harmadik adag alkalmazását, és nincs bizonyíték arra, hogy az valóban képes lenne "fokozni" az immunrendszert.

Lehet, hogy a Delta-változatot - ahogy a Nobel-díjas állítja - a vakcinák okozzák?

A vírusok természetesen mutálódnak, hogy továbbra is megfertőzzék az embereket, azaz életben maradjanak, és az emberi immunrendszer is folyamatosan fejleszt antitesteket, hogy védekezzen az új mutációk ellen. Mindkét forgatókönyv egyszerre fordulhat elő, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják.

Érdekes módon Indiában, ahonnan a Delta-változat származik, szintén hasonló forgatókönyv szerint jártak el: mielőtt a 2020-as évek végén megkezdődött volna a tömeges oltás, több indiai állam ingyenesen adott ivermektint és hidroxiklorokint a lakosságnak a súlyos koronavírusos megbetegedések megelőzésére, és a halálozás nagyon alacsony maradt. Uttar Pradeshben például a halálozási arány 0,26 volt 100 000 lakosra vetítve.

2021 februárját követően, amikor az ország elvetette a COVID megelőző kezeléseket, és megkezdte a lakosság tömeges oltását, a fertőzések és halálesetek száma az egekbe szökött, és India a címlapokra került, mint az egyik legmagasabb halálozási arányú koronavírusos ország.

A vakcinák jelentik a megoldást a világjárványra?

Sir Andrew Pollard professzor, a brit parlamentnek tanácsot adó Oxfordi Oltási Csoport vezetője szerint az a tény, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a kínai vírusfertőzéseket, azt jelenti, hogy "mítosz" az oltásokkal kapcsolatos állományimmunitásról beszélni.

"A Delta-változat továbbra is megfertőzi a beoltott embereket. És ez azt jelenti, hogy bárki, aki továbbra is oltatlan marad, valamikor találkozni fog a vírussal... és nincs semmink, amivel [teljesen] megállíthatnánk ezt az átvitelt" - mondta a professzor a The Guardian beszámolója szerint.

Mindezen adatok, kutatások és elemzések ellenére a mainstream média, a szakértők és a kormányok világszerte egyetértenek abban, hogy a világjárvány megoldása a tömeges oltás.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-nobel-dijas-luc-montagnier-szerint-a-vakcinak-okozzak-az-uj-torzseket

Kicsoda Dr. Gordos Zsolt?

 

Sokan kérdezték tőle, hogy hogy hívják őt, valamint milyen szakterületen dolgozik doktorként? - de senkinek sem adott rá választ, rejtélyes maradt a mai napig, úgy a követőivel, mint a látogatóival szemben egyaránt....

Az elmúlt időben, rendre olyan személyeket támad a videóiban, amely személyek szkeptikusak a C.O.V.I.D. vakcinákkal szemben. Megpróbálja őket rendre lejáratni, már ha tudja őket egyáltalán, de mindent megtesz, hogy másokat hiteltelenné tegyen, főleg ha az általa lejáratni kívánt személy nemzeti érzelmű.....

Nos, ma este úgy döntöttem, hogy magam is utánanézek ennek az doktornak, - most majdnem orvost írtam véletlenül, de időben korrigáltam, - hogy tulajdonképpen ki ő és mivel foglalkozott ő igazán.

Rövid kutakodásom eredményeként elmondhatom, hogy ezt a doktort, Dr. Gordos Zsoltnak hívják és, - most mindenki kapaszkodjon meg, - az AstraZeneka Hungária kft üzletigazgatója!!!!!!

Úgy, hogy senki nem tud elbújni már inkognitóba ebben a világban, majd onnan fröcsögni más orvosokra, vagy éppen azokra, akik nem értenek egyet esetleg a trutymó vakcinájukkal......

Azt hiszem, hogy most már világossá válik mindenki számára az összes videójának háttere és azok szándékai is egyben....."

Ahány helyen megjelenik az életrajza, az annyiféle:

  • 10 months, Sep 2007 - Jun 2008

    Sales Director

    AstraZeneca Kft.Orvoslátogatói hálózat vezetése, eladási tervek megvalósítása

  • 1 year and 11 months, Nov 2005 - Sep 2007

    Business Unit Director

    AstraZeneca Kft

    Kardiovaszkuláris és gasztroenterológiai üzletág igazgatása, marketing és sales feladatok vezetése, koordinálása. A leghatékonyabb koleszterincsökkentő magyarországi bevezetése és piacvezető pozíciójának elnyerése 1 éven belül. Ezt követően az OEP elvette a támogatást a készítménytől, halálra ítélve azt (meg talán pár beteget is).

Egy komment:

Régóta figyelem a fickót.

Egyszerűen nem értettem mi a fenét csinálhat az "Egyetemen"

Azt ugye tudjuk, hogy a helyi nyelvet nem beszéli. Ő mondta.

Voltak videói amiben kapcsolatot próbált meg felvenni a helyiekkel, piacon, meg ilyen helyeken. Az angollal próbálkozott, de egy alany-állítmány-tárgyas mondatot nem sikerült összeraknia. Főneveket mondott. Akadozva

Tehát az, hogy előadó lenne, az kiesett.

Kisegítő munkát sem valószínű, hogy végezhet, hiszen nem beszéli a nyelvet.

A mondatfűzéseiből, szóhasználatából, szófordulataiból kiderül, hogy nem lehet olyan magasan képzett.

Láttam a linket, hogy egy bizonyos Medimage Consulting vállalatnak az igazgatója. Nos, a cég annyira komoly, hogy nincs honlapja, nincsenek referenciák, bemutatkozó. Legalábbis én nem találtam. A cég telephelyén egy sima családi ház áll, semmi cégtábla, utalás a cégre, semmi

Gordos Zsolt név alatt található egyetlen kép, ami talán hasonlít rá, mondjuk jó pár évvel ezelőtt.

Rejtély.

 

Igazgatóhelyettes @ igazgatóhelyettes / angol irodavezető, felelős az iskola Cambridge -i Angol Felkészítő és Értékelő Központjának működéséért.
2014 júliusától napjainkig (1 év 6 hónap) professzor @ professzor / előadó: Kritikus gondolkodás és logika; Marketing; Nemzetközi üzleti és egészségnevelési előadó: ESL angol tanfolyamok és angol nyelvű akadémiai írás
2012 októberétől 2014 júliusáig (1 év 10 hónap) tulajdonos, vezérigazgató @ Menedzsment és marketing tanácsadás főként, de nem kizárólag a gyógyszeriparban. Üzlet fejlesztés.
2011 márciusától 2012 májusáig (1 év 3 hónap) üzletfejlesztési igazgató @ Felelős az üzletfejlesztésért és a stratégiai partnerségekért.
2009 augusztusától 2011 márciusáig (1 év 8 hónap) üzletág igazgató @ AZ Hungary Primary Care Business Unit.
Legfontosabb eredmény: A Crestor világszerte a leggyorsabb 3 leggyakoribb penetráció közé tartozik, piacvezető 1 év alatt.
2005 novemberétől 2008 júniusáig (2 év 8 hónap) Brand Integrator @ Regionális marketingvezető, kardiovaszkuláris terület; Európa, Közel-Kelet, Afrika
2004 márciusától 2005 novemberéig (1 év 9 hónap) az üzletág igazgatója @ értékesítés és marketing; Elsődleges ápolási termékek Fő eredmény: egy márkás generikus lipidcsökkentő szer sikeres bevezetése, piacvezető pozíció 1,5 év alatt.
2000. novembertől 2004. márciusáig (3 év 5 hónap) az üzletág igazgatója @ Novartis Magyarország: Alapellátás, szív- és érrendszer; értékesítés és marketing Főbb eredmény: a Diovan újraindítása, 1 év múlva piacvezető kategória, a termék azóta is megőrzi pozícióját.
1999 márciusától 2000 novemberéig (1 év 9 hónap) nemzeti értékesítési igazgató @ Alapellátási Értékesítési Erő
1998 januárjától 1999 márciusáig (1 év 3 hónap) regionális értékesítési vezető @ értékesítési menedzsment - Alapellátás, Nyugat -Magyarország
1997 márciusától 1998 januárjáig (11 hónap) orvosi értékesítési képviselő @
1993 márciusától 1997 márciusáig (4 év 1 hónap) orvosi képviselő @
1992 áprilisától 1993 márciusáig (1 év)
Szülész-nőgyógyász szakorvosi végzettség, orvosi @ HIETE Egyetem, Budapest 1986 és 1990 között Orvos, orvos @ Semmelweis Egyetem
1980 és 1986 között eredetileg Dr. Gordos a következő területeken jártas: Termékek bevezetése, Nagyteljesítményű értékesítési csapatok kiépítése, Üzletfejlesztés, Értékesítésmenedzsment, Marketingstratégia, Értékesítés, Területgazdálkodás, Gyógyszeripar, Kardiológia, Többfunkciós csapatvezetés, Üzleti tervezés, Stratégiai gondolkodás , Marketing menedzsment, Stratégiai tervezés, Változásmenedzsment

https://www.listcompany.org/Medimage_Consulting_Info.html

https://www.xing.com/profile/Zsolt_Gordos

https://www.company-list.org/medimage_consulting.html

https://globalcatalog.com/medimageconsulting.hu

  • Forrás: Mentő dolgozók akik felállnak!

https://pokolafoldon.hu/blog/kicsoda-dr-gordos-zsolt