Az orvosi Nobel-díjas francia Luc Montagnier azt állította, hogy a kínai vírus új törzsei vagy változatai a kísérleti COVID vakcinák eredménye, amelyek az "antitest-eredetű potenciálás" néven ismert folyamat során jönnek létre.

Úgy tűnik, hogy a magas oltási arányú országokból származó legújabb tanulmányok és adatok megerősítik elméletét, amelyet széles körben "őrültségként", sőt "hazugságként" bíráltak.

Az interjúban, amelyet Pierre Barnérias, a Hold-Up Media munkatársa készített francia nyelven, és amelyet a Rair Foundation USA angolul feliratozott, Dr. Montagnier-t arról kérdezték, hogy mi a véleménye a tömeges vakcinázásról azokkal a kezelésekkel szemben, amelyek nem olyan drágák és jól működnek, mint a hidroxiklorokvin, az ivermektin stb.

"Ez egy hatalmas hiba, nem igaz? Tudományos és orvosi tévedés. Ez egy elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek bizonyítani fogják, mert a védőoltások hozzák létre a változásokat" - válaszolta az orvosi Nobel-díjas orvos.

"A vírusra Kínában vannak antitestek, amelyeket a vakcina hozott létre, így mit tesz a vírus, elpusztul vagy más megoldást talál?  Az új variánsok a vakcinázásnak köszönhetőek és az oltás eredménye. Minden országban ugyanezt látjuk: az oltási görbét követi a halálozási görbe" - tette hozzá.

A Nobel-díjas hozzátette, hogy ő maga is végez vizsgálatokat intézetében olyan embereken, akik a vírust oltás után kapták el, és ígéretet tett arra, hogy bebizonyítja, hogy az oltás "oltóanyag-rezisztens változatokat hoz létre".

Amikor az újságíró megkérdezte a virológust, hogy helyes-e tömeges oltást végezni egy világjárvány idején, a válasza a következő volt: "Ez elképzelhetetlen".

 

"A vírus által termelt antitestek azok, amelyek lehetővé teszik a fertőzés megerősödését" - mondta Montagnier.

A tudós elmagyarázta az "antitest-eredetű fokozás" vagy ADE nevű jelenséget:

"Ez azt jelenti, hogy az antitestek kedveznek egy adott fertőzésnek. Az antitest kötődik a vírushoz, ettől kezdve megvannak a receptorok, az antitestek, megvannak a makrofágban és így tovább. A vírushoz tapad, és nem véletlenül, hanem azért, mert az antitestekhez kötődik."

"Egyértelmű, hogy az új variánsokat a vakcinázás következtében az antitestek által közvetített szelekció hozza létre" - tette hozzá Dr. Montagnier.

A Philadelphiai Gyermekkórház (CHOP) honlapja szerint az ADE-jelenség akkor fordul elő, amikor az immunválasz - például a vakcinák - során keletkező antitestek felismerik a kórokozót és kötődnek hozzá, de nem képesek megakadályozni a fertőzést. Ehelyett ezek az antitestek "trójai falóként" működnek, lehetővé téve a kórokozó számára a sejtekbe való bejutást és az immunválasz fokozását.

A CHOP azonban azt állítja, hogy az ADE-jelenséget, amelynek Montagnier az új kínai vírustörzseket tulajdonítja, nem tapasztalták a COVID vakcinák vagy maga a vírus esetében.

A Rair Alapítvány szerint más szakértők is elutasították, hogy a COVID vakcinák ADE-t okozhatnak.

Az oltás utáni tüskék fertőznek.

Figyelembe véve eddigi eredményeit és hírnevét - a világ egyik legtekintélyesebb virológusának tartják -, a Montagnier által leírt forgatókönyv egyre világosabbá válik, ahogy a különböző országok haladnak előre a tömeges oltási programjukkal.

Gibraltáron például a beoltott lakosság 99 százaléka megkapta mindkét adagot. Ennek ellenére egy július 30-i jelentés szerint a fertőzéses esetek száma az oltás előtti időszakhoz képest naponta akár 2500-zal is megugrott.

Izlandon, egy másik oltási "paradicsomban", ahol a beoltott lakosság majdnem 100 százaléka megkapta az adagokat, július végén szintén megugrott a fertőzés, ami arra késztette a hatóságokat, hogy ismét zárlatokhoz és más enyhítő intézkedésekhez folyamodjanak.

Izraelben a jeruzsálemi Herzog kórház igazgatója szerint a koronavírusos betegek 90 százaléka "teljes mértékben" be van oltva.

A hatóságok világszerte elmagyarázzák, hogy az újrafertőződések a "Delta-változat" miatt következnek be. Az egészségügyi hatóságok megoldása az volt, hogy egy harmadik adagot is bevetettek a védelem állítólagos "fokozása" érdekében, bár ezt a lépést elhamarkodottnak minősítették, mivel egyetlen szabályozó hatóság sem hagyta jóvá a harmadik adag alkalmazását, és nincs bizonyíték arra, hogy az valóban képes lenne "fokozni" az immunrendszert.

Lehet, hogy a Delta-változatot - ahogy a Nobel-díjas állítja - a vakcinák okozzák?

A vírusok természetesen mutálódnak, hogy továbbra is megfertőzzék az embereket, azaz életben maradjanak, és az emberi immunrendszer is folyamatosan fejleszt antitesteket, hogy védekezzen az új mutációk ellen. Mindkét forgatókönyv egyszerre fordulhat elő, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják.

Érdekes módon Indiában, ahonnan a Delta-változat származik, szintén hasonló forgatókönyv szerint jártak el: mielőtt a 2020-as évek végén megkezdődött volna a tömeges oltás, több indiai állam ingyenesen adott ivermektint és hidroxiklorokint a lakosságnak a súlyos koronavírusos megbetegedések megelőzésére, és a halálozás nagyon alacsony maradt. Uttar Pradeshben például a halálozási arány 0,26 volt 100 000 lakosra vetítve.

2021 februárját követően, amikor az ország elvetette a COVID megelőző kezeléseket, és megkezdte a lakosság tömeges oltását, a fertőzések és halálesetek száma az egekbe szökött, és India a címlapokra került, mint az egyik legmagasabb halálozási arányú koronavírusos ország.

A vakcinák jelentik a megoldást a világjárványra?

Sir Andrew Pollard professzor, a brit parlamentnek tanácsot adó Oxfordi Oltási Csoport vezetője szerint az a tény, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a kínai vírusfertőzéseket, azt jelenti, hogy "mítosz" az oltásokkal kapcsolatos állományimmunitásról beszélni.

"A Delta-változat továbbra is megfertőzi a beoltott embereket. És ez azt jelenti, hogy bárki, aki továbbra is oltatlan marad, valamikor találkozni fog a vírussal... és nincs semmink, amivel [teljesen] megállíthatnánk ezt az átvitelt" - mondta a professzor a The Guardian beszámolója szerint.

Mindezen adatok, kutatások és elemzések ellenére a mainstream média, a szakértők és a kormányok világszerte egyetértenek abban, hogy a világjárvány megoldása a tömeges oltás.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-nobel-dijas-luc-montagnier-szerint-a-vakcinak-okozzak-az-uj-torzseket