"A terrorizmus tárgya a terrorizmus. Az elnyomás tárgya az elnyomás. A kínzás tárgya a kínzás. A gyilkosság tárgya a gyilkosság. A hatalom tárgya a hatalom. Most már kezdesz megérteni engem?"

~ George Orwell, 1984

Ezt a "vírus" terrorizmust, amelyet ez a förtelmes kormány a népességfogyás, a hatalom megszerzése és a társadalom feletti ellenőrzés céljából strukturált és szított, most nagymértékben felerősítik annak érdekében, hogy minden kérdést, minden beszédet, minden tényt és mindazokat, akik nem felelnek meg e korrupt állam által kiadott drákói mandátumoknak, elhallgattassanak. Ha egy ilyen bűnözői puccsot az állami gengszterek képesek lesznek végrehajtani, akkor az uralkodó osztály által tervezett gazdasági rombolás, betegség, elme és test pusztítása és halál minden ellenállását a status quo ellen hatékonyan megállítják, és csak azok maradnak, akik készek és hajlandóak rabszolgaként viselkedni ahelyett, hogy a saját szabadságukért harcolnának. Gyakorlatilag a bátor igazságkeresők marginalizálása vagy elintézése miatt nem lesz nyilvánvaló ellenállás, és csak az engedelmes, bárányszerű tömegek maradnak, ami semmissé tesz minden védekezést a totalitárius uralommal szemben. De természetesen ez a terv.

Szélsőséges terrorizmussal állunk szemben, de ezt nem külföldi zsoldosok, dzsihadisták, fehér fajgyűlölők vagy hazai másként gondolkodók hajtják végre, hanem maga az állam gyakorol terrorizmust az emberek ellen. Lényegében háborút folytat ez ellen az ország ellen belülről ez a kormány, annak irányítói, a mainstream média, a gyógyszeripar, a nagy technológiai szektor, a bankrendszer és a kormány összes többi fasiszta partnere. Az amerikai kormányzati rendszer mindannyiunk ellensége, és csak kevesen fognak mentesülni zsarnoksága alól, ha nem lesz nagyszabású ellenállás. A democídium már megkezdődött!

Augusztus 13-án a Belbiztonsági Minisztérium (DHS), ami egy oximoron, ha valaha is létezett, kiadott egy új Nemzeti Terrorizmus Tanácsadó Rendszer (NTAS) Bulletin-t "Összefoglaló a terrorista fenyegetésről az Egyesült Államok hazájára" címmel. Ennek az úgynevezett bulletin-nek a legfőbb prioritása, hogy "a kormányellenes/hatóságellenes erőszakos szélsőségesek továbbra is az Egyesült Államokra leselkedő nemzeti fenyegetés prioritása marad". Ez egy nyílt fenyegetés mindazok számára, akik nem értenek egyet és ellenzik ezt a kormány által megrendezett ál-járványt, ahogyan az ebben a bulletinben szerepel. Ez nem jelenti azt, hogy valakinek fegyvert kell ragadnia vagy erőszakos cselekményeket kell elkövetnie ahhoz, hogy az állam célkeresztjébe kerüljön, éppen ellenkezőleg. Ez a szörnyűséges közlemény 2021. augusztus 13-án lép hatályba, és 2021. november 11-én jár le. Honnan tudják ezek a szörnyetegek a pontos dátumokat, amikor ez az úgynevezett "belföldi terrorizmus" megtörténik? Ez nem véletlen, és nyilvánvalóvá teszi, hogy fenyegetést bocsátanak ki mindazok számára, akik nem felelnek meg a követelményeknek. Ne felejtsétek el ezeket a dátumokat, mivel a tervek nyilvánvalóan már készen állnak mindazok számára, akik kormányellenesek/hatóságellenesek, és biztosnak tűnik, hogy a hadiállapotot kiváltó hamis zászlós események már készen állnak, mert mi másért adnának ki egy ilyen rövid távú, strukturált közleményt erre a konkrét három hónapos időszakra?

Ebben a dokumentumban az is szerepel, hogy a belföldi terrorizmus "fenyegetését a folyamatban lévő globális világjárvány hatásai is súlyosbítják, beleértve a közegészségügyi biztonsági intézkedésekkel és a kormányzat vélt korlátozásaival kapcsolatos sérelmeket". Más szóval, már tudják, hogy ebben az időszakban több korlátozást fognak bevezetni. Ezen túlmenően a DHS azt állítja, hogy "továbbra is azonosítani és értékelni fogják az erőszakra való felhívásokat, beleértve a dezinformáció, összeesküvés-elméletek és hamis narratívák terjesztésével kapcsolatos online tevékenységet, amelyet ismert vagy feltételezett fenyegető szereplők végeznek, és szükség szerint frissített információkat szolgáltatnak". Ez egy közvetlen figyelmeztetés mindazoknak, akik megpróbálják elmondani az igazságot erről a hamis világjárványról és a "vakcinának" tévesen címkézett mérgező és halálos injekciókról. Az egyetlen dezinformáció a DHS-től, a kormány többi részétől, a WHO-tól, a CDC-től és a mainstream médiától származik, mivel ők az igazi terroristák.

Életemben voltam már cowboy, és a cowboyok elvégzik a munkát. Itt Montanában van egy mondásunk, ami ma nagyon is helyénvaló: "Itt az ideje a dióvágásnak!" A történelem e pillanatában, különösen, ha figyelembe vesszük a hátralévő korlátozott időt, mielőtt ez a bűnöző kormányzati összeesküvés teljesen elpusztítja az országot, nincs több vesztegetni való idő, és rendkívüli megelőző erőfeszítésekre van szükség, hogy megállítsuk ezt az őrületet.

A történelemben példátlan idők járnak, és ez az Egyesült Államoknak nevezett ország háborút folytat saját népe ellen, és nemcsak ezt az országot, hanem a világ többi részét is el akarja népesíteni. Demokídium, népirtás és tömeggyilkosság a cél, és a kezdeti szakaszok már most zajlanak. Drasztikus intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy leállítsuk ezt a nép elleni támadást, és a teljes engedetlenség tömeges mozgalma elengedhetetlen, ha meg akarjuk állítani a társadalom átvételét. Kifutunk az időből, és ha a vak engedelmesség folytatódik, tömeges rabszolgaság lesz az eredmény.

Gondoljatok bele, mi jön, ha nem lesz erős ellenállás:

  • Mentesség és "vakcina" útlevelek
  • "Covid" rendőrbírók (rendőrség és katonaság).
  • Lezárások és házi őrizet
  • Karantén
  • "Oltási" mandátumok
  • Minden gyermek tömeges "beoltása
  • Szegregáció
  • Az államközi utazást "vakcina" nélkül megtiltják.
  • Élelmiszerhiány
  • Munkahelyek megszűnése
  • Gazdasági Armageddon
  • Internáló (koncentrációs) táborok (börtön az oltatlanoknak)
  • Közművek elvesztése az állam által tervezett kibertámadások miatt.
  • Ellátási vonalak leállása
  • Hiperinfláció
  • Tömeges halál

És a lista folytatódik. Meddig kell még elmennie ennek, mielőtt a tömegek meglátják a fényt? Mennyi visszaélést hajlandóak elviselni az emberek ebben az országban, mielőtt azt mondanák, hogy elég volt? Hány hazugságot kell lenyelni, mielőtt a közöny betegsége kiűzi őket?

Nincs "vírusjárvány", nincsenek "változatok"; csak hazugságok és propaganda létezik, amelyeket a politikai osztály és bűnpártoló társaik ontanak magukból. Ez a kormány, annak hivatalai, bíróságai és politikusai gonoszak, korruptak és bűnözők. Semmit sem törődnek önökkel, sem a családjukkal, sem a gyermekeikkel, és semmit sem törődnek a tömegek jólétével. Semmi értékkel nem törődnek, csak a hatalom és az irányítás érdekli őket. Az egyetlen módja, hogy ezt megállítsuk, az a tömeges engedetlenség, és az, hogy megtagadjuk az engedelmességet minden olyan parancsnak vagy megbízásnak, amelyet ez az undorító állam ad ki.

"A gonoszság az apátiából él, és anélkül nem tud létezni."

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-belfoldi-terrorista-fenyegetes-hamis-remkepe-nem-mas-mint-egy-kormanyzati-osszeeskuves-az-osszes-maskent-gondolkodo-ellenorzesere-es-bebortonzesere