2021. november 29., hétfő

AUSZTRIA: A kötelezővé tett Fenevad bélyege megtagadásáért kiszabható bírság 3600 euró lehet

 

Néhány kivételtől eltekintve februártól minden osztrák állampolgárnak be kell oltat magát valamelyik covid-vakcinával.

A kormány éppen az oltásvédelmi törvényt dolgozza ki. Egyelőre nincs még konkrét szövegezés, de egy durva tervezet már kiszivárgott. A készítők az ígérték, hogy legkésőbb december 6-ra elkészül a végleges verzió, amit négyhetes felülvizsgálat követ.

A készülő törvény tervezete szerint az oltási kötelezettség alól azok az emberek mentesülhetnek, akiknél az oltás élet- és egészségkockázatot jelent, továbbá a várandós nők és a 12 év alatti gyermekek.

Az oltás megtagadásáért kiszabható bírság várhatóan 3600 euró lesz, de választható lenne ehelyett négyhetes szabadságvesztés. Akit azonban kétszer büntetnek meg az oltási kötelezettség megszegése miatt, annak 7200 eurós bírságot kellene fizetnie.

A kötelező oltást nem élvez túl nagy népszerűséget. A hírre országszerte tömeges tiltakozások indultak, amit csak nagy létszámú rendőri jelenléttel tudtak csak kordában tartani.

Mindeközben Ausztriában november 22-től tíz napos zárlat van érvényben az oltatlanok és a beoltott személyek részére egyaránt. A be nem oltott személyek esetében a korlátozások a határidő lejárta után is várhatóan érvényben maradnak.

https://mediaforras.com/ausztria-a-kotelezove-tett-oltas-megtagadasaert-kiszabhato-birsag-3600-euro-lehet-1222

Páncélozott ENSZ járművek Ausztráliában; génmanipulációs mérget erőltetnek az emberekre!

 

Úgy tűnik, hogy az ENSZ fehér színű csapatszállító járművei folyamatosan gyarapodnak Ausztráliában.

Az alábbi videó néhány műholdas felvételt mutat a növekedés megállapítására.

A kormány törvényeket fogadott el, amelyek lehetővé teszik, hogy külföldi csapatokat vezényeljenek ausztrál földre.

A sorok között olvasva a Vanguard tulajdonában lévő vállalatnál tárolják őket.

Úgy tűnik, hogy ez valamiféle vállalati hadsereg bevonása a vállalkozók által a digitális azonosításhoz. Úgy gondolják, hogy ez az úgynevezett "vakcinák" _valódi_ célja, amelyeket most jelentették, hogy az emberekre kényszerítik Ausztráliában.

COVID Oltás, "Szupernátha", AIDS, Rák, Stb.

Méreginjekció amit 6 havonta be akarnak neked adni, örökké (jól olvastad).

A részleteket még nem erősítették meg, de úgy tűnik, hogy a baloldali Dr. Andreas Noackot, a "vakcinák" hangos ellenzőjét szombaton meggyilkolták.

Felesége leírása alapján közvetlen energiafegyver lehetett.

 

A német kutató vegyész, Noack azt mondta: "Az összes vizsgált vakcinában grafén-hidroxidot találtak. A grafén-oxid a véráramban körülbelül 50 nm széles és 0,1 nm vastag struktúrákat képez. Ezek nagyon vékonyak, de nagyon erősek. Úgy viselkednek a véráramban, mint kis borotvapengék, amelyek képesek elvágni az ereket. Nem bomlanak le. Ha egyszer bekerültek a véráramba, örökre ott maradnak (kivéve, ha a személy vérátömlesztést kap, hogy eltávolítsa őket). Az erekre gyakorolt hatásuk halmozódik. Minél tovább maradnak a véráramban, annál nagyobb kárt okoznak az erekben az idő múlásával".

Noack várandós feleségének korábbi nyilatkozata

A feleség videója megjelent 2021. november 28.
Angol nyelvű átirat (Stefan Reich angol felirata a videón)

Szombat van, 2021. november 27. [Németországban].

Kedden, november 23-án, délelőtt 10 órakor jelent meg a grafénhidroxidról szóló videó. A videó bombaként csapódott be. Ezzel egy időben Andreasnak volt egy Zoom hívása valakivel (bocsánat, nem ismertem fel a nevet). Én kezeltem a kamerát és követtem a beszélgetéseket. Az interjú körülbelül két órán át tartott. Utána váltottunk néhány szót, és elmondtuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük egymást, és nevettünk.

Röviddel ezután Andrást brutálisan megtámadták. A támadás rendkívül alattomos és váratlan volt. Szörnyű feladatom van, hogy elmondjam, sajnos Andreas nem élte túl a támadást. A hír mindannyiunkat rendkívül megrázó. De Andreas bennem van, és én egy része vagyok neki. Egyek vagyunk.

Minden információ kint van. Mindent tudunk, amit tudnunk kell. Szükségem van mindannyiótokra... Itt az idő a cselekvésre. Itt az ideje hinni. Most kell végrehajtanunk a tervét. Nincs mit veszítenünk. Az egész emberiségről van szó. Értetek tette. Meghalt értetek. Nem félt a haláltól, elfogadta annak lehetőségét. Szörnyű, hogy így kellett történnie. Nem az volt a terve, hogy ilyen gyorsan elhagy minket. Ahogy mondtam, vegyétek át az ellenség energiáját. Ezt az energiát most kell felhasználnunk. Fordítsuk ellenük. Használjuk fel magunknak. Szükségem van rátok. Egyedül nem tudom megcsinálni. Kérlek, induljatok.

Elmondom a részleteket. Kérlek, ne essetek pánikba.

["Együtt állunk, megosztva elbukunk. Álljunk össze, mint egy csapat, hogy maximalizáljuk, lássuk a hangunkat"

Dr. Noack által készített jelentős idézetek

"A Vaxot kapni olyan, mintha orosz rulettet játszanánk. Azok az emberek, akik azonnal vagy nem sokkal a Vax beadása után meghalnak, olyanok, mint az orosz rulett áldozatai. Az, amikor a grafén-oxid azonnal eléri az érfalat, az okozza a halált, vagy a vax megszerzése után azonnal összeesik.
Az orvosok, akik boncolást végeznek a Vax áldozatain, nem fognak semmit találni. Ezek az orvosok valami biológiai okot keresnek a halál okaként, de a grafén-hidroxid nem biológiai, így nem lesz látható a vizsgálataikban.
Vannak képek az orrból kijövő alvadt vérről. Az emberek belülről véreznek el.
Főleg az élsportolóknak, akik holtan esnek össze, gyorsan folyik a vérük. Minél gyorsabban folyik a vér, annál nagyobb kárt tesznek a borotvák.
Mint vegyész, ha ezt befecskendezed a vérbe, akkor gyilkos vagy.
A kérdés, amit fel kell tenni az oltóanyaggyártóknak és a politikusoknak, a következő: MIÉRT VANNAK EZEK A BOROTVAPENGÉK AZ OLTÓANYAGOKBAN? Hogyan tudják igazolni, hogy ezek az oltóanyagokban vannak?
És most a gyerekeket 5 éves kortól erőszakkal akarják beoltani ezzel a szörnyűséggel!

A nano grafén-hidroxid borotvapengeként viselkedik és örökké a vérben marad, így a vérzés és a vérrögképződés elkerülhetetlen

Az oltóanyagokban spektroszkópiával talált nano-grafént nem grafén-oxidként, hanem grafén-hidroxidként írja le - valójában redukált grafén-oxidként azonosították -, Dr. Noack hangsúlyozza, hogy az egyatomos szénrétegek, amelyekből áll, 50 nanométer hosszú és 0,1 nanométer vastag láncokat alkothatnak, és ennek a nanoszénrétegnek a csipkézett élei borotvakésként képesek elvágni a vérereket. Az oltóanyagokban talált grafén-oxid veszélyes, csipkézett éleit korábban Dr. Campra csapata és Dr. Robert Young is így jegyezte meg az eredményeket elemezve.

Kijelentve, hogy a toxikológusok még nem rendelkeznek a jelenség megértéséhez szükséges eszközökkel, azt mondja, hogy a vegyészek jobban fel vannak szerelve a következmények megértéséhez, és hogy lényegében az történik, hogy az emberek belülről vérzik, a sportolók pedig a vérkapillárisok belső felszeletelése és a vérzés, valamint a vérrögök miatt, amelyek előfordulnak, holtan esnek össze a pályán.

További aggodalomra ad okot az a kijelentése, hogy az rGO nem bomlik le - a véráramban marad, és csak vérátömlesztéssel lehet eltávolítani, ami azt jelenti, hogy a hatása elkerülhetetlenül idővel, ha nem is azonnal, de jelentkezni fog. Az rGO mennyisége abban a tételben, amelyet az injekcióért sorban állóknak adnak, fogja meghatározni az orosz rulettet, hogy a halál azonnali vagy késleltetett lesz. Szerinte a Pfizernek azt a kérdést kellene feltenni, hogy miért kerültek ezek a szénborotvák a vakcinákba.

(A nano grafént egyébként mind a 4 nagy oltóanyagban megtalálták: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson és AstraZeneca).

Sok orvos és természetgyógyász különböző ajánlásokat tett a nano grafén-oxid eltávolítására, sokan itt jegyezték meg. Dr. Young nemrégiben a francia Montmorillonit agyaggal történő méregtelenítésről beszélt, míg a Root Brand Clean Slate-ről nemrégiben kiderült, hogy eltávolítja a grafén-oxidot az oltottak véréből. A Clean Slate itt található ezen a linken, amely a Ramola D Reports podcastjait is támogatja.

Dr. Noack ezeket a megjegyzéseket akkoriban tette, amikor Ausztria november 22-én bejelentette a minden állampolgárra vonatkozó oltási mandátumot, és azt mondta, hogy Alexander Schallenberg kancellárnak több százezer levélre van szüksége az emberektől, amelyekben tájékoztatják őt arról, hogy az oltóanyagokban lévő rGO borotvakésként és halálgépként működik, és hogy ha Schallenberg úr folytatja a mandátumot, akkor tömeggyilkosként fog működni.

Az itt bemutatott információk azt javasolják, hogy azonnal állítsák le az összes COVID vakcinát, mivel most már egyértelműen gyilkológépként vannak kitéve. Míg a mainstream média nem hajlandó közzétenni a nano grafén-oxid felfedezésének tényeit az oltóanyagokban, az elektronmikroszkópok, optikai fáziskontrasztmikroszkópok és energiaspektroszkópok segítségével különböző tudóscsoportok által végzett többszörös megerősítések, amelyekről korábban itt, itt és itt számoltunk be, lehetetlenné teszik a művelt olvasók számára, hogy megkérdőjelezzék ezeket az eredményeket, mint kéteseket. Végső soron a tájékozott olvasóknak és nézőknek kell majd határozott lépéseket tenniük, például tájékoztató és kérdőjelező leveleket írni és folytatni a tömeges gyűléseket (amelyek már világszerte zajlanak), hogy megakadályozzák a kormányokat abban, hogy előírásokat írjanak elő és ösztönözzék az oltást ezekkel a halálos injekciókkal.

Ausztriában a helyzet elég szörnyűnek tűnik, mivel ez a kancellár úgy tűnik, hogy az ötéves és annál idősebb gyermekek számára is oltási kötelezettséget tervez.

"Vegyészként azt mondom, hogy ezek borotvapengék. És látom, hogy az orvosok nem értenek eléggé a kémiához. De ők a testben, a kisgyerekekben, a terhes nőkben kémiai munkát végeznek. De most már önök, orvosok tudják, hogy mit csinálnak - és ha továbbra is injekcióznak, akkor gyilkosok. Menjetek ki, adjátok át ezt az információt az orvosaitoknak, a politikusaitoknak - és ha folytatjátok, ígérem, hogy a világ egyetlen bírósága sem fog megmenteni titeket." Dr. Andreas Noack

Ezt a videót kötelező megnézni, függetlenül az összes körülötte lévő kérdéstől. Kérjük, fedezze fel tovább, és ha van további információja, tegye meg kommentben.

Kérjük, tájékoztassa az összes kormánytisztviselőt is az itt és az oldal más cikkeiben közölt megállapításokról, hogy később ne mondhassák, hogy soha nem tájékoztatták őket. A kormánytisztviselőknek fel kell ismerniük egyéni felelősségüket és bűnösségüket, és határozottan cselekedniük kell, hogy megállítsák ezeket a nem oltásokat.

A COVID vakcinákban talált grafén "borotvapengék" (Dr. Andreas Noack)

Dr. Andreas Noack előadása a grafénhidroxidról a "vakcinákban"

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-feleseg-leirja-dr-andreas-noack-halalsugar-kinzasat

Testek internete, avagy a negyedik ipari forradalom

Testbe ültetett készülékek, melyek az internethez kapcsolódnak és irányítják a testedet.

Koncentrált formában folyik a térítés, de egy masszív tömegről ez már lepereg

 

Európa szerte sok tüntetés van jelenleg is, nem tudósítanak róla, alternatív utakon terjed az infó, de kint van.
A oltásokba vetett hitet a 3. oltással átoltott népesség száma mutatja jól.

  • Németországban ez 10%,
  • Olaszországban 9.5 %,
  • Spanyolországban 9.7%,
  • Franciaországban ez 9.3%.

Ez nem azt mutatja, hogy hatalmas lenne a bizalom a nagy országokban, UK a legjobban átoltott a maga 25%-val.
Magyarországon a teljes átoltottság 63%, tehát van egy nagyfokú ellenállás, a 3. oltást pedig 23.5% vette fel, azaz jelentősen csökkent a bizalom az oltások iránt.
Pedig itt aztán koncentrált formában folyik a térítés.
Van egy fő narratíva, amit tolnak ezerrel, és könnyű elhinni, hogy ez van, mert minden erőforrás azok kezében van, aki ezt tolja.
De ha lejjebb ásunk az adatokban, azért más rajzolódik ki.
Persze kevesen vannak, akik le tudnak ásni, de ha mindenki teszi a dolgát, akkor már ez is jelentős ellenállás.
Mert az idő múlása nem nekik kedvez.
Az egész magyarázkodás egy roncsderbihez kezd hasonlítani, az 5. hullám után pedig valószínűleg tarthatatlan lesz kommunikáció szempontjából, bár van annyi birka, hogy akár a 6. hullámot is megélheti.

Izraelben már most készülődnek a következő hullámra, pedig augusztusban beoltottak 4 millió embert a 3. oltással, azaz a lakosság 40%-át.
A 3x oltottak január végén lesznek 6 hónaposak Izraelben, a 2022 február-márciusában megkezdődő 4. oltások sok helyen ki fogja verni a biztosítékot.
Persze úgy akarják majd eladni a helyzetet, mintha a 4 oltás/év az egy teljesen normális dolog lenne, de ezt nem fogják tömegével megenni az emberek (mint az első oltásnál).
És arra nem lesz válasz, hogy akkor ez az utolsó? Ha valóban működik a vakcina, miért van egy újabb hullám?
Itt szerencsére csak áprilisban lesznek a választások, ez nagy segítség most, rosszabb lenne a helyzet, ha olyan kormányozna, aki biztonságba érzi magát 4 évig.
Addig pedig rengeteg idő van, és sok információ törhet a felszínre.

A COVID MÖGÖTT

OMICRON: EGY NYILVÁNVALÓ ÁTVERÉS & GLOBÁLIS LÉLEKTANI HADVISELÉS

 

Mi mással lehetne jobban fenntartani a rendkívül szervezett és előre megfontolt Covid-pandémiát, mint a COVID-19 variánsok, törzsek és mutánsok véget nem érő sorozatával.

KULCSPONT: Minden új COVID-19 biofegyver, mint például az OMICRON, más néven a "Nu" változat (PANGO B.1.1.529 vonal) bevezetése mögött mindig többféle cél áll. Azonban van egy célja ennek az ünnepi kiadásnak, ami az NWO globalista elkövetők fejében a legfontosabb: szükségük volt egy hihető okra a halálesetek, megbetegedések, kórházi kezelések és súlyos sérülések rohamosan növekvő számára, amelyeket KÖZVETLENÜL A FEGYVERES COVID VACCINÁK okozhatnak. Lásd: Covid "Nu" (Omicron) variáns egy COVER STORY az oltóanyag okozta halálesetek gyorsuló hullámára (Videó)

A COVID-19 OPERATION és a Covid szuperoltási menetrend kifejezett céljaival kapcsolatban ezen a késői időpontban már semmi kétség nem lehet.
Először is, kiadták a COVID-19 biofegyvert, amelyet megtévesztő módon SARS-CoV-2*-nek neveztek el; majd ezt az igényesen biotechnológiával előállított fegyvert felturbózták az aprólékosan fegyverré alakított Covid vakcinák különböző generációival.

*A SARS-CoV-2 nem koronavírus, de még csak nem is vírus, mivel mikrobiológiai laboratóriumi elemzéssel vagy boncolás utáni vizsgálattal soha nem bizonyították a létezését; és a létezése nem felel meg a Koch-féle posztulátumok által előírt szigorú értékeléseknek sem. A COVID-19 biofegyver valójában egy laboratóriumban előállított szintetikus parazita, amely egy rendkívül ártalmas és opportunista patogén baktériummal együtt működik, amely különösen a légzőrendszert fertőzi.

Mi a kritikus pont?

Az OMICRON egyszerűen a rendkívül kifinomult COVID-19 biofegyver legújabb változata, amelyet úgy alakítottak ki, hogy in vivo mutálódjon, hogy örökké új törzsekkel sújtsa az emberiséget.

És akkor mi van?!

 

 

A fertőző betegségek, beleértve az 1918-as spanyolnátha-pandémiáig visszamenőleg minden egyes nevesített influenzát, hasonló fejlődésen mentek keresztül természetes és programozott mutáció révén.
Amit azonban az egészségügyi hatóságok és a kormánytisztviselők nem mondanak el nekünk, az az, hogy a változatok minden egyes egymást követő generációjának súlyossága mindig csökken, mivel a hozzájuk kapcsolódó tünetegyüttes kevésbé káros és/vagy legyengítő.

Az Omicron variánsban szenvedő embereknek "rendkívül enyhe" tünetei vannak és nem kellett kórházba szállítani őket.

Ennek ellenére az Új Világrend globalista összeesküvése lázasan felerősítette az OMICRON félelemkeltést.

Fauci, a legfőbb félelemkeltő szigorú utasítást kapott, hogy az OMICRON-t az USA leállítására használja - ismét -, mint csak egy a sok megtévesztő terv közül, amelyet világszerte végrehajtanak a Föld bolygó egész télre történő bezárása érdekében.

Ily módon ezek az NWO népirtó mániákusok ugyanazt az orvosi tömeggyilkos rendszert fogják végrehajtani, amit Andrew Cuomo kormányzó használt a szándékos "Idősek népirtásának" tervének végrehajtására New York állam egész területén. Ezért is távolították el őt valóban, elég gyalázatosan, a hivatalából szexuális zaklatás vádjával. A többi demokrata kormányzónak, akik ugyanezt a geriátriai népirtást hajtották végre államukban, az ő gyors eltávolításával kellett megvédeni a lelepleződéstől.

A Covid tömeggyilkosai ismét arra törekednek, hogy minél több idős embert, többszörös társbetegségben szenvedő embert, valamint idősotthonokban, idősek otthonában, idősek otthonában, memória-gondozó egységekben és kórházakban élő intézményesített beteget öljenek meg, és az OMICRON-t használják ürügyként. Ezek azok a "haszontalan falók", akikről a Hatalmak évtizedek óta megvetően beszélnek. A hatalmi elit számára ezek a rászoruló lelkek hatalmas terhet jelentenek a kincstárnak - minden nemzeti kincstárnak -, és ezért mielőbb ki kell irtani őket. A Földön nincs hely azoknak, akik csak az "értékes" erőforrásokat fogyasztják, a bolygó táplálékláncának csúcsán élő davosi ragadozó tömeg szerint.

Ezért az OMICRON és az azt követő Covid-változatok szándékos kiadásával a WEF-kamarilla tovább készül a régóta tervezett NAGY RESET bevezetésére.

A 2022/2023-as időkeret egyértelműen a NAGY RESET fő eseményének azonosított időszaka, így az OMICRON valószínűleg durván félre lesz tüntetve, mint ennek a Plandémiának a legrosszabb fázisa - SOHA!

Ami azt illeti, számos rendkívül jelentős szinkronicitás van felsorakoztatva, különösen a 2022-es év folyamán, ami nem kevesebbet jelent, mint: 2022: Mindennek az irányított lerombolása.

KULCSPONT: A globális Covid oltási rend éves beadása központi szerepet játszik a COVID-1984 Új Világrend megteremtésében. E cél érdekében a globalisták agresszívan fogják használni az OMICRON rémhírt, hogy minden egyes embert kényszerítsenek, kényszerítsenek és átverjenek, hogy beoltassák magukat. Bár ez egy rendkívül enyhe változat, a kormányok világszerte arra fogják használni ezt a teljesen mesterséges és alaptalan pánikot, hogy új, még drákóiabb oltási kötelezettségeket rendeljenek el. Csak figyeljék a félelemkeltés crescendóját az egész télen az Egyenlítőtől északra.

 

Következtetés

Bár az OMICRON gondosan időzített karácsonyi bevezetésének minden fenti magyarázata veszélyesen fontos, van egy rejtett indíték, amelyet nem lehet letagadni.

A Covid-bűncselekmény elkövetői már minden határt átléptek (és jócskán túllépték azokat a határokat). Rendkívül szemtelen, teljesen vakmerő és szégyentelenül kétségbeesett tervük, hogy a bolygó minden egyes emberét beoltják egy nyilvánvalóan mérgező és halálos Covid "vakcinával", sarokba szorította őket. ÉS NINCS KIÚT!

Más szóval, az NWO összeesküvés és az összes Covid bűntársuk egy nagyon komoly "csináld vagy meghalsz" helyzetben van életük hátralévő részében. Vagy véglegesen bezárnak mindenkit, akit nem öltek meg az emberiség elleni szüntelen bioháborújuk során; vagy pedig szembe kell nézniük a Föld minden lakosának haragjával.

Sokan mondják és írják is ezt:

"Mindannyiukat fel kell akasztani - ÉLŐBEN - az interneten!"

Frissítés 1

Nem lehet meglepő, ha megtudjuk, hogy:
Az "OMICRON" egy 1963-as olasz sci-fi film volt, amely arról szólt, hogy "egy földönkívüli átveszi egy ember testét, hogy megismerje a Föld nevű bolygót, hogy a faja átvehesse a hatalmat".

Frissítés 2

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az Omicront egy dél-afrikai orvos "fedezte fel" először, hogy az egész afrikai kontinenst megbüntessék. Ezt a globális pánikot is azért tervezték, hogy a vakcinákkal szemben ellenálló afrikaiakat rettegéssel rávegyék a rendkívül veszélyes és halálos Covid injekciók beadására. Miután a Bill és Melinda Gates Alapítvány a különböző oltási programjaikkal (pl. himlő elleni oltóanyag) hosszú évek alatt annyi afrikait betegítettek meg és öltek meg, joggal félnek minden oltástól. Természetesen a káros Covid oltásokról ma már köztudott, hogy az afrikai kontinensen fel- és lefelé az "ördög műve". Ennek ellenére a globalisták Dél-Afrikát és számos szomszédos országot hibáztattak az OMICRON miatt; és máris a megtorlás különböző formáinak vannak kitéve... ... ...amíg minden állampolgár teljesen be nem oltják őket.

Lásd: Dél-Afrika NWO verést kap a széleskörű oltásellenállásuk miatt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-omicron-mogott-meghuzodo-aljas-rejtett-szandekok