2022. január 1., szombat

Ne add fel! Nehéz év áll előttünk.

Az előkészületek megtörténtek, a Nagy Társadalomátalakítás előfeltételei a mind helyükön vannak, eszközei készen állnak, ki lettek próbálva és működnek. Már csak "meg kell nyomni a gombot".Erre pedig az idén sor fog kerülni. Mégpedig hónapokon belül. Akkor pedig a nyugati kultúrában megszokott emberi szabadságnak vége. Egyszer és mindenkorra.
by Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube

Jansen oltás mellékhatása

Nehézfémek permetezése a levegőbe és betegségek kapcsolata

New York kormányzója, Tömeggyilkos Hochul közegészségügyi válsághelyzetnek nyilvánítja a rasszizmust, megtagadja a COVID-kezelést a fehérektől

 

Január 1, 2022 Kyle

Az elmúlt nagyjából egy év alatt városok és megyék szerte az országban közegészségügyi válsághelyzetnek nyilvánították a "rasszizmust".

Ezzel egy olyan rendszert állítanak fel, ahol a nem fehérek elsőbbséget élveznek a fehérekkel szemben. Ez hasonló ahhoz, ahogyan az "oltottak" elsőbbséget kapnak az oltás nélküliekkel szemben.

New York City ugyanabban az időben ugrott fel a szekérre, amikor úgy döntöttek, hogy eltávolítják a "rasszista" Thomas Jefferson szobrát.

Most New York egész állam követte a példát. December 23-án, közvetlenül karácsony előtt Kathy Hochul, New York kormányzója a rasszizmust közegészségügyi válsághelyzetnek nyilvánította.

A New York-i színes bőrű közösségeket túl sokáig hátráltatta a rendszerszintű rasszizmus és az egyenlőtlen bánásmód. Büszkén írom alá azt a jogszabályt, amely szembeszáll ezzel a krízissel, kezeli a rasszizmust, bővíti a méltányosságot és javítja a hozzáférést mindenki számára"."

A feltételezett méltánytalan bánásmód elleni küzdelem érdekében Hochul bevezette az egyenlőtlen bánásmód rendszerét.

 

A Daily Mailből:

New York államban - az ország legsúlyosabban érintett államában - a COVID-dal fertőzött fehér embereket az a veszély fenyegeti, hogy a potenciálisan életmentő kezelésekből más, veszélyeztetettebb rasszok javára utasítják el őket, mert két ígéretes orvosi kezelési mód országos hiánya miatt.

Az állam egészségügyi minisztériuma által kiküldött és Kathy Hochul kormányzó által hétfőn jóváhagyott megdöbbentő feljegyzésben a fehér lakosoknak azt mondták, hogy ne is próbálkozzanak a Pfizer Paxlovid tablettájával vagy a monoklonális antitestek kezelésével.

'A nem fehér bőrűek vagy a spanyolajkú/latinó származásúak kockázati tényezőnek tekintendők, mivel a régóta fennálló rendszerszintű egészségügyi és társadalmi egyenlőtlenségek hozzájárultak a COVID-19 okozta súlyos megbetegedések és halálozás fokozott kockázatához' - áll a dokumentumban.

Nem bátorítok senkit arra, hogy az orvosi maffiához forduljon kezelésért, de ez a fehérellenes, többszintű kezelési rendszer nagyon nyugtalanító. Ez egy olyan világba vezet, ahol a fehéreket hagyják meghalni, mert a "rendszerszintű rasszizmus" elleni küzdelem érdekében a nem fehéreknek elsőbbséget biztosítanak.

Képzeljék el, mekkora felháborodást váltana ki, ha a zsidóktól megtagadnák a potenciálisan életmentő kezelést, mert aránytalanul nagy vagyonnal és kiváltságokkal rendelkeznek. Ez nyilvánvalóan soha nem menne. Amikor azonban a fehéreknek egy egész állam kormánya azt mondja, hogy az életük nem számít, senki sem pislog a szemével.

Ez a fehérek népirtása, és ezt meg kell állítani.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/new-york-kormanyzoja-megtagadja-a-covid-kezelest-a-feherektol

Dabasi Tamás: Magyarország valódi urai; a végrehajtók – Archív: 2011/11/13 – (Videók, teljes anyag)

“Szándékos elszegényítés folyik… Mindenki ingatlanát el fogják venni…”

– Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők elnökének tanulságos beszéde, – a Magyar Nemzeti Gárda, bankok elleni tiltakozó megmozdulásán.

2011. november 12. Budapest, József Nádor tér.

Érdemes meghallgatni ennek a videónak mind a 4 részét, – mert szembesülhetünk a kemény valósággal, s azzal a sötét jövővel, mely minden számla és devizaadóst utolér a közeljövőben, ha a magyarság nem fog össze, s nem cselekszik tevékenyen, a saját védelme érdekében.

***

A szerkesztő megjegyzése frissítéskor; 2022 január 1.-én: “És a helyzet azóta sem változott. Sőt! Az egyre bizonyosabbá váló, s egészen a kormányig érő korrupció feltárásával, a helyzet csak rosszabb lett.”

(Fehér Kéményseprők – Egységes Magyarország Mozgalom)

A felvételeket készítette: Fort András / Szabad Riport Tudósító Iroda

Kitűzték az újabb célt: 2022 július a mérföldkő a járvány legyőzésében

 

Nemzetgyilkos Sátánfatty Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesu az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezetője újévi nyilatkozatában arra figyelmeztetett, hogy az oltóanyag-elosztásban tapasztalható egyenlőtlenség növeli a vírus kifejlődésének kockázatát.

"Az egyes országok nacionalizmusa és oltóanyag-felhalmozása aláásta a méltányosságot, és ideális feltételeket teremtett az Omicron-változat megjelenéséhez. Minél tovább tart az egyenlőtlenség, annál nagyobb a kockázata annak, hogy a vírus olyan módon fejlődik, amelyet nem tudunk megelőzni vagy előre jelezni.

Ha véget vetünk az egyenlőtlenségnek, véget vetünk a járványnak" - tette hozzá.

Tömeggyilkos Szörnyeteg Dr. Tedros korábban bírálta a gazdagabb nemzeteket, amiért "felfalják" a globális vakcinakínálatot, teljes körűen beoltva lakosságuk nagy részét, míg mások az első adagjukra várnak.

Míg Európában és Amerikában a lakosság többsége kapott legalább egy oltást, a WHO azon iránymutatása, hogy 2021 végére minden ország 40%-ában teljes beoltási arányt érjenek el, Afrika nagy részén nem sikerült elérni.

A WHO új célt tűzött ki 2022-re: júliusig minden országban be kell oltani az emberek 70%-át, hogy véget vessen a járványnak.

https://mediaforras.com/kituztek-az-ujabb-celt-2022-julius-a-merfoldko-a-jarvany-legyozeseben-1283

A világ leghatalmasabb embere- Pepe Orsini a szürke pápa

Forrás: https://youtu.be/XL4gZ6D9rTo

Tudj meg többet:
https://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican144.htm

https://www.britannica.com/topic/Orsini-family

Fuellmich: VVV-iparág szétveréséhez elegendőek az új bizonyítékok

Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg, Viviana Fischer ügyvéd és Sam White, brit orvos arról a megállapításról, hogy az oltóanyagok okozta halálesetek és sérülések többségét egy kis számú oltóanyagtétel okozta. Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy mit tettünk közzé erről még november elején.

Lásd:

Exkluzív: Az amerikai Covid-19 vakcina halálesetek 100%-át a tételek mindössze 5%-a okozta?

Dr. Mike Yeadon részvételére hivatkoznak, bár ő nem szerepel a videón. Itt vannak a jegyzeteink:

****

Fuellmich: Dr. Mike Yeadon megmutatta, hogyan használtak tételeket tételeken belül, hogy kipróbálják, milyen dózisok szükségesek ahhoz, hogy emberek haljanak meg és csonkuljanak meg. Jogi szempontból ez megkerülhetetlen bizonyíték az előre megfontolt szándékra. Ha már van bizonyíték az előre megfontolt szándékra, akkor senki sem élvezhet mentességet.

Wodarg: Nem igaz, hogy minden oltóanyagban ugyanaz az anyag van. Kemény bizonyítékunk van arra, hogy az oltóanyag-ampullák tételei különböző összetevőket tartalmaznak.

Sam White: A szakértők a VAERS-adatokról és a "tételekről" beszélnek, nem pedig a tételekről. És körülbelül 11 tételről van szó, amelyek a halálesetek 6 vagy 7%-át okozzák, hűha.

 

 

Wodarg (lásd az adatképernyőket): Az orvosoknak tudniuk kell, hogy a TÉTELEK NEM ELLENŐRIZENDŐK.

Fuellmich: Mike Yeadon azt találta ki, hogy 1 a 200-hoz az esélye annak, hogy belefutsz valamelyik veszélyes adagba vagy tételbe. Ez olyan, mint az orosz rulett.

Wodarg: Ez nem orosz rulett, ez egy KISZERZÉS, ez meg van tervezve. A tételeket elküldik valahová, felhasználják és regisztrálják. Azt is megállapították, hogy ha egy cég, mondjuk a Pfizer BioNTech, készül valamire, a többiek hallgatnak. A többiek nem fogják elvégezni a kísérleteket. De aztán előállnak és csinálnak valamit, talán az AstraZeneca lesz a következő, vagy a Johnson and Johnson, akik ki akarnak próbálni valamit ezeken a hatalmas kísérleteken belül. A hülye orvosok azt hiszik, hogy ugyanazt az injekciót adják. De ez nem igaz. Visszaélnek ezzel a nagyon nagy kísérlethez, ahol nincs etikai bizottság!

Ez egy homályos kísérlet, ahol az emberek csak az áldozatok. És talán genetikailag módosítják az embereket, és szabadalmuk van erre a dologra. 120 új vakcina van készülőben. Mindannyian ki akarják próbálni a termékeiket, és most van itt az ideje, hogy megtehessék, mert még mindig attól félünk, hogy szükségünk van egy vakcinára. Rosszabb, mint Nürnberg, ami most történik. Ez borzalmas - most már több ezer Mengele van. Néhányan közülük nem tudják ezt, de néhányan közülük nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak. És emberek ezreit ölik meg.

Fuellmich: Szándékosan.

Wodarg: Igen, szándékosan.

 

 

Wodarg: ez a grafikon a bizonyíték arra, hogy ez előre eltervezett. Fuellmich: Ez egy összehangolt erőfeszítés, különben nem tennék ezt összehangoltan, először a BioNTech Pfizer, majd a Moderna, aztán a Jensen. Nagyon összehangoltan csinálják, hogy ne zavarják egymást. Mindegyikük a saját kísérleteit végzi egy-egy kísérleten belül. Ezt az egész gyógyszeripar tudja. Mindannyian részt akarnak venni benne, beleértve a Paul Ehrlich Intézetet is, így csak idő kérdése, hogy a többiek is csatlakozzanak, és még rosszabbá tegyék a helyzetet, mert könnyű megzsarolni azokat, akik már elkövetik a bűncselekményeket, hogy másokat is felvegyenek ebbe a tömeges sorozatgyilkosságba.

Fuellmich: Ez megkönnyíti bármelyik ügyvéd számára a világon a szándékosság kimutatását. Ez elkerülhetetlen - ezekből a grafikonokból ki lehet mutatni a szándékot. Szándékosan használnak különböző dózisokat, egymással összehangolva, hogy ne zavarják egymást, hogy megpróbálják kideríteni, mi öl a legjobban, vagy csonkít meg a legjobban.

Ezeknek a megállapításoknak különösen óriási jogi következményei vannak - óriásiak, mert ha egyszer arra a következtetésre jutunk, hogy ezt szándékosan, szándékosan vagy ahogy Martin Schwab fogalmaz, rosszindulatúan teszik, ha egyszer erre a következtetésre jutunk, az Egyesült Államokban megnyílnak a büntető kártérítések kapui. Valószínűleg a tényleges kár 21-szereséig is el lehet menni, ami a tényleges kárhoz adódik hozzá. Ezekben az esetekben akár az 1000-szeresét is elérheti, mivel ezek az emberek olyan súlyosan megsérültek.

 

 

Ez elég lehet az egész iparág szétveréséhez.

.

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fuellmich-vvv-iparag-szetveresehez-elegendoek-az-uj-bizonyitekok

Primum non nocere előzetes