Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg, Viviana Fischer ügyvéd és Sam White, brit orvos arról a megállapításról, hogy az oltóanyagok okozta halálesetek és sérülések többségét egy kis számú oltóanyagtétel okozta. Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy mit tettünk közzé erről még november elején.

Lásd:

Exkluzív: Az amerikai Covid-19 vakcina halálesetek 100%-át a tételek mindössze 5%-a okozta?

Dr. Mike Yeadon részvételére hivatkoznak, bár ő nem szerepel a videón. Itt vannak a jegyzeteink:

****

Fuellmich: Dr. Mike Yeadon megmutatta, hogyan használtak tételeket tételeken belül, hogy kipróbálják, milyen dózisok szükségesek ahhoz, hogy emberek haljanak meg és csonkuljanak meg. Jogi szempontból ez megkerülhetetlen bizonyíték az előre megfontolt szándékra. Ha már van bizonyíték az előre megfontolt szándékra, akkor senki sem élvezhet mentességet.

Wodarg: Nem igaz, hogy minden oltóanyagban ugyanaz az anyag van. Kemény bizonyítékunk van arra, hogy az oltóanyag-ampullák tételei különböző összetevőket tartalmaznak.

Sam White: A szakértők a VAERS-adatokról és a "tételekről" beszélnek, nem pedig a tételekről. És körülbelül 11 tételről van szó, amelyek a halálesetek 6 vagy 7%-át okozzák, hűha.

 

 

Wodarg (lásd az adatképernyőket): Az orvosoknak tudniuk kell, hogy a TÉTELEK NEM ELLENŐRIZENDŐK.

Fuellmich: Mike Yeadon azt találta ki, hogy 1 a 200-hoz az esélye annak, hogy belefutsz valamelyik veszélyes adagba vagy tételbe. Ez olyan, mint az orosz rulett.

Wodarg: Ez nem orosz rulett, ez egy KISZERZÉS, ez meg van tervezve. A tételeket elküldik valahová, felhasználják és regisztrálják. Azt is megállapították, hogy ha egy cég, mondjuk a Pfizer BioNTech, készül valamire, a többiek hallgatnak. A többiek nem fogják elvégezni a kísérleteket. De aztán előállnak és csinálnak valamit, talán az AstraZeneca lesz a következő, vagy a Johnson and Johnson, akik ki akarnak próbálni valamit ezeken a hatalmas kísérleteken belül. A hülye orvosok azt hiszik, hogy ugyanazt az injekciót adják. De ez nem igaz. Visszaélnek ezzel a nagyon nagy kísérlethez, ahol nincs etikai bizottság!

Ez egy homályos kísérlet, ahol az emberek csak az áldozatok. És talán genetikailag módosítják az embereket, és szabadalmuk van erre a dologra. 120 új vakcina van készülőben. Mindannyian ki akarják próbálni a termékeiket, és most van itt az ideje, hogy megtehessék, mert még mindig attól félünk, hogy szükségünk van egy vakcinára. Rosszabb, mint Nürnberg, ami most történik. Ez borzalmas - most már több ezer Mengele van. Néhányan közülük nem tudják ezt, de néhányan közülük nagyon jól tudják, hogy mit csinálnak. És emberek ezreit ölik meg.

Fuellmich: Szándékosan.

Wodarg: Igen, szándékosan.

 

 

Wodarg: ez a grafikon a bizonyíték arra, hogy ez előre eltervezett. Fuellmich: Ez egy összehangolt erőfeszítés, különben nem tennék ezt összehangoltan, először a BioNTech Pfizer, majd a Moderna, aztán a Jensen. Nagyon összehangoltan csinálják, hogy ne zavarják egymást. Mindegyikük a saját kísérleteit végzi egy-egy kísérleten belül. Ezt az egész gyógyszeripar tudja. Mindannyian részt akarnak venni benne, beleértve a Paul Ehrlich Intézetet is, így csak idő kérdése, hogy a többiek is csatlakozzanak, és még rosszabbá tegyék a helyzetet, mert könnyű megzsarolni azokat, akik már elkövetik a bűncselekményeket, hogy másokat is felvegyenek ebbe a tömeges sorozatgyilkosságba.

Fuellmich: Ez megkönnyíti bármelyik ügyvéd számára a világon a szándékosság kimutatását. Ez elkerülhetetlen - ezekből a grafikonokból ki lehet mutatni a szándékot. Szándékosan használnak különböző dózisokat, egymással összehangolva, hogy ne zavarják egymást, hogy megpróbálják kideríteni, mi öl a legjobban, vagy csonkít meg a legjobban.

Ezeknek a megállapításoknak különösen óriási jogi következményei vannak - óriásiak, mert ha egyszer arra a következtetésre jutunk, hogy ezt szándékosan, szándékosan vagy ahogy Martin Schwab fogalmaz, rosszindulatúan teszik, ha egyszer erre a következtetésre jutunk, az Egyesült Államokban megnyílnak a büntető kártérítések kapui. Valószínűleg a tényleges kár 21-szereséig is el lehet menni, ami a tényleges kárhoz adódik hozzá. Ezekben az esetekben akár az 1000-szeresét is elérheti, mivel ezek az emberek olyan súlyosan megsérültek.

 

 

Ez elég lehet az egész iparág szétveréséhez.

.

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fuellmich-vvv-iparag-szetveresehez-elegendoek-az-uj-bizonyitekok