Január 1, 2022 Kyle

Az elmúlt nagyjából egy év alatt városok és megyék szerte az országban közegészségügyi válsághelyzetnek nyilvánították a "rasszizmust".

Ezzel egy olyan rendszert állítanak fel, ahol a nem fehérek elsőbbséget élveznek a fehérekkel szemben. Ez hasonló ahhoz, ahogyan az "oltottak" elsőbbséget kapnak az oltás nélküliekkel szemben.

New York City ugyanabban az időben ugrott fel a szekérre, amikor úgy döntöttek, hogy eltávolítják a "rasszista" Thomas Jefferson szobrát.

Most New York egész állam követte a példát. December 23-án, közvetlenül karácsony előtt Kathy Hochul, New York kormányzója a rasszizmust közegészségügyi válsághelyzetnek nyilvánította.

A New York-i színes bőrű közösségeket túl sokáig hátráltatta a rendszerszintű rasszizmus és az egyenlőtlen bánásmód. Büszkén írom alá azt a jogszabályt, amely szembeszáll ezzel a krízissel, kezeli a rasszizmust, bővíti a méltányosságot és javítja a hozzáférést mindenki számára"."

A feltételezett méltánytalan bánásmód elleni küzdelem érdekében Hochul bevezette az egyenlőtlen bánásmód rendszerét.

 

A Daily Mailből:

New York államban - az ország legsúlyosabban érintett államában - a COVID-dal fertőzött fehér embereket az a veszély fenyegeti, hogy a potenciálisan életmentő kezelésekből más, veszélyeztetettebb rasszok javára utasítják el őket, mert két ígéretes orvosi kezelési mód országos hiánya miatt.

Az állam egészségügyi minisztériuma által kiküldött és Kathy Hochul kormányzó által hétfőn jóváhagyott megdöbbentő feljegyzésben a fehér lakosoknak azt mondták, hogy ne is próbálkozzanak a Pfizer Paxlovid tablettájával vagy a monoklonális antitestek kezelésével.

'A nem fehér bőrűek vagy a spanyolajkú/latinó származásúak kockázati tényezőnek tekintendők, mivel a régóta fennálló rendszerszintű egészségügyi és társadalmi egyenlőtlenségek hozzájárultak a COVID-19 okozta súlyos megbetegedések és halálozás fokozott kockázatához' - áll a dokumentumban.

Nem bátorítok senkit arra, hogy az orvosi maffiához forduljon kezelésért, de ez a fehérellenes, többszintű kezelési rendszer nagyon nyugtalanító. Ez egy olyan világba vezet, ahol a fehéreket hagyják meghalni, mert a "rendszerszintű rasszizmus" elleni küzdelem érdekében a nem fehéreknek elsőbbséget biztosítanak.

Képzeljék el, mekkora felháborodást váltana ki, ha a zsidóktól megtagadnák a potenciálisan életmentő kezelést, mert aránytalanul nagy vagyonnal és kiváltságokkal rendelkeznek. Ez nyilvánvalóan soha nem menne. Amikor azonban a fehéreknek egy egész állam kormánya azt mondja, hogy az életük nem számít, senki sem pislog a szemével.

Ez a fehérek népirtása, és ezt meg kell állítani.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/new-york-kormanyzoja-megtagadja-a-covid-kezelest-a-feherektol