2021. augusztus 13., péntek

Az USA Legfelsőbb Bírósága támogatja a mérgező vasoxidos, grafénoxidos tömeges népirtó oltást

 

Csütörtökön az amerikai legfelsőbb bíróság megsértette a Nürnbergi Kódex önkéntes beleegyezési mandátumát minden egészségügyi kérdésben - az amerikai alkotmányt is ebben a kérdésben, annak szupremáciai klauzulája alapján.

Szembefordult "a testi épséghez, az autonómiához és az orvosi kezelés megválasztásához való alkotmányos joggal (egy alkotmányellenes influenza/férgesség elleni oltási mandátum) keretében" - amit az Indiana Univ. (IU) diákjai kértek a bíróságtól, hogy tiltsa be.

Több száz más amerikai főiskolához és egyetemhez hasonlóan az IU is megköveteli, hogy "a diákok, oktatók és alkalmazottak (teljes mértékben) (beoltassák magukat influenza/kovidózis ellen), vagy jóváhagyott mentességgel rendelkezzenek, mielőtt visszatérnek az egyetemre".

Azt figyelmen kívül hagyják, hogy az oltásoknak semmi közük az egészség védelméhez a szezonális influenza - más néven kovidózis - ellen.

Minden közük ahhoz van, hogy az állam által támogatott zsarnokság és elnéptelenedés példátlan méreteket öltsön.

Az IU, a saját alma materem, és több száz másik amerikai főiskola és egyetem támogatja az orvosi zsarnokságot.

Megbízásaik az intézményeikben folyó felsőoktatást azáltal tették egészségveszélyessé, hogy az egyetemen mindenkit meg kell szúrni kísérleti, nagy kockázatú oltásokkal, amelyeket arra terveztek, hogy visszafordíthatatlanul károsítsák azt, ami túl értékes ahhoz, hogy elveszítsék, ha előírás szerint szedik.

Ami az USA-ban/nyugaton és máshol történik, az egy horrorfilmre hasonlít - ez a való élet, nem fikció.

Csütörtökön a jobboldali ideológus bíró, Amy Barrett az IU és a Pharma mellé állt - anélkül, hogy más bírákat is bevont volna, hogy mérlegeljék korunk e legégetőbb kérdését.

Az, hogy nem volt hajlandó foglalkozni ezzel a kérdéssel, két alacsonyabb szintű bírósági ítéletet követett, amelyek az IU és a Pharma javára szóltak, a közegészségügy ellenében, ahogy annak lennie kellene.

Megvetést tanúsítottak az egészséghez, a jóléthez és a közbiztonsághoz való joggal szemben.

Az IU és más hasonló drákói mandátummal rendelkező iskolák diákjait ki fogják tiltani az egyetemről és az osztálytermekből, hacsak nem szúrják be őket egészségromboló mérgekkel.

Az oktatókat és a személyzetet, akik nem hajlandóak feláldozni az egészségüket, ki fogják rúgni.

A Legfelsőbb Bíróság nyugati homlokzatát díszítő "Egyenlő igazságszolgáltatás a törvény alapján" szavak szembemennek azzal, hogy a Legfelsőbb Bíróság története során a közjó helyett a hatalmas érdekeket támogatta.

Ugyanez vonatkozik a "Justice, the Guardian of Liberty" mottóra is.

Az Egyesült Államokat a kezdetektől fogva mindig is olyan figurák irányították, akik hazudtak, összejátszottak, félreértelmeztek és nagyjából azt tettek, amit akartak, saját önös érdekeik és befolyásos választóik érdekében.

A "nép kormánya, a nép által és a népért" fogalma szembe megy a kiváltságos érdekeket kiszolgáló hatalmi brókerekkel, akik a kormányzás rovására szolgálják a kiváltságos érdekeket.

A közjóléti döntésekkel szembeni magas bírósági dac többek között:

Dred Scott v. Sandford (1857) - a fekete rabszolgák és leszármazottaik alkotmányos védelmének megtagadása, beleértve az állampolgársághoz való jogot.

Plessy kontra Ferguson (1896) - a nyilvános helyeken történő szegregáció megerősítése.

Santa Clara megye kontra Southern Pacific Railroad (1886) - a nagyhatalmú vállalatoknak személyi jogokat és kiváltságokat, de kötelezettségeket nem biztosítva számukra.

Korematsu kontra Egyesült Államok (1944) - a nem fenyegető japán amerikaiak internálásának elrendelése a második világháború alatt.

Bush kontra Gore (2000) - az utóbbi nyert. Az előbbi vesztett. GWB törvénytelenül szolgált, ugyanez igaz Bidenre Trump ellenében.

A Legfelsőbb Bíróság támogatta a 2000-es és 2020-as választási nagylopást.

Megtagadta Trump megtámadását azzal, hogy nem volt hajlandó dönteni az Arizona, Georgia, Michigan, Pennsylvania és Wisconsin államokban elkövetett szemtelen csalásokról.

Hagyta, hogy a lúzer Biden januárban leváltsa DJT-t.

A Citizens United kontra Federal Election Commission (2010) ügyben a Bíróság úgy döntött, hogy a kormány nem korlátozhatja a vállalatok politikai költekezését.

A "politikai beszédként" való meghatározás figyelmen kívül hagyta, hogy a vállalati vagyon tisztességtelenül befolyásolja a választási eredményeket.

Az Obamacare fenntartásával az egészségügyi ellátás felett, ahogy annak lennie kellene (2012), a Legfelsőbb Bíróság nagy győzelmet adott a Pharma és más ipari óriásoknak, támogatva azt, amit Ralph Nader "a nyugati világ szégyenének számító, fizetsz vagy meghalsz rendszernek" nevezett.

Az amerikaiak kétszer annyit vagy még többet fizetnek az egészségügyi ellátásért, mint amennyibe más fejlett országokban a fogyasztóknak kerül - így a gyógyszeripar és más iparági óriások nagyot kaszálhatnak az Egyesült Államokban egyre növekvő milliók számára egyre megfizethetetlenebbé váló ellátás rovására.

A Jacobson kontra Massachusetts ügyben (1905) a Legfelsőbb Bíróság megerősítette az állam hatáskörét a védőoltások elrendelésére.

A Zucht kontra King (1922) ügyben a Legfelsőbb Bíróság úgy döntött, hogy a nem oltott személyektől megtagadható a tantermekbe való belépés.

A Prince kontra Massachusetts ügyben (1944) a Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy az államok előírhatják a védőoltásokat - függetlenül a vallási okokból történő ellenvetésektől.

Minden, ami influenza/vakuzás, egyedülálló az USA történelmében.

Mint fentebb kifejtettük, semmi köze a közegészségügy védelméhez.

Az egésznek az a célja, hogy tönkretegye azt.

A Legfelsőbb Bíróság mégis gyakorlatilag jóváhagyta az ördögi társadalmi ellenőrzést és a népességfogyást azzal, hogy nem volt hajlandó foglalkozni ezzel a legkorszakalkotóbb kérdéssel.

A Children's Health Defense korábban a következő kritériumokat sorolta fel a tömeges szúrás biztonságosságának meghatározására:

Az oltásokat "valódi placebóval szemben kell tesztelni" - nem pedig influenza- vagy kórházi oltásokkal szemben.

Alapos/hosszú távú tesztelésnek kell alávetni őket minden korosztályból származó önkéntesekkel - "a nemkívánatos események megfelelő nyomon követése érdekében".

A fentieknek különösen a Pfizer és a Moderna kísérleti génmódosító mRNS-gyógyszereire kellene vonatkozniuk - amelyeket tévesen vakcináknak neveznek.

Az oltásoknak "mentesnek kell lenniük a higanytól, alumíniumtól... más nano fémektől" és minden más toxintól, amit rutinszerűen tartalmaznak.

"mentesnek kell lenniük a bizonyítottan veszélyes adjuvánsoktól, beleértve, de nem kizárólagosan a szkvalént, az alumíniumot és a PEG-t (polietilénglikol)".

"mentesnek kell lenniük a madár-, szarvasmarha-, sertés-, majom- és egérvírusoktól".

"mentesnek kell lenniük az emberi DNS-től és az abortált magzati szövetektől".

"RFID biocsipektől és nanotechnológiai anyagoktól mentesnek kell lenniük."

„(L) felelősségbiztosítás, amelyet a (jab) készítőknek nyújtanak, perverz ösztönzést ad a rohanásra (fejlesztésre) és a biztonsági szempontok figyelmen kívül hagyására.”

Az influenza/kaptárinfluenza elleni oltások a fenti biztonsági előírásoknak nem felelnek meg. Be kellene tiltani őket, nem pedig engedélyezni emberi felhasználásukat.

A 2005-ös PREPA (Public Readiness and Emergency Preparedness Act) értelmében az amerikai gyógyszergyártók mentesülnek a felelősség alól a veszélyes vakcináikért.

A Pfizer/Moderna mRNS gyógyszerek mentesülnek, annak ellenére, hogy nem vakcinák.

A Bruesewitz v. Wyeth (2011) ügyben a Legfelsőbb Bíróság a gyógyszergyártók védelme mellett döntött az állami kártérítési felelősségre vonatkozó perektől, amelyek a vakcinák használatának tulajdonítható sérülések vagy halálesetek miatt követelnek kártérítést.

A kísérleti influenza/vírus elleni oltásoknak ismert és ismeretlen veszélyei vannak, ez utóbbiak az elsietett/nem megfelelő tesztelés miatt.

A vakcinák kifejlesztése körülbelül 6-12 évig tart. A tesztelt oltóanyagok túlnyomó többsége megbukik és elvetésre kerül.

Mindenki, akit Pfizer/Moderna mRNS-gyógyszerekkel vagy J&J/AstraZeneca vakcinákkal oltanak be, a Pharma kísérleti nyúlja - orosz rulettet játszik az egészségével.

Ez a példátlan emberkísérlet máris rosszul végződött - számtalan milliót károsítottak nyugaton és máshol.

Sok ezren meghaltak.

A pusztító emberi áldozatok száma napról napra nő.

Azzal, hogy az amerikai Legfelsőbb Bíróság nem foglalkozik ezzel az egészségromboló kísérlettel és nem állítja le, bűnrészes abban, hogy visszafordíthatatlanul károsítja mindenki egészségét, akit beoltottak.

A 9. évtizedemben soha nem gondoltam volna, hogy bármi is megközelíti azt, ami most történik.

Mégis folytatódik az államilag támogatott, a média által támogatott háború a közegészségügy ellen, és semmi kilátás nincs arra, hogy megállítsák azt, amit az amerikai/nyugati sötét erők el akarnak pusztítani.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-usa-legfelsobb-birosaga-tamogatja-a-mergezo-tomeges-oltast

Breaking News, SÜRGŐS: Szó szerint katasztrófa történt - a COVID-19 antitest-függő fokozódását észlelték a COVID-19 használatával

 

Azok a személyek, akiket a COVID-19 ellen oltottak be, most antitest-függő felerősödésnek vannak kitéve, ami nagy valószínűséggel ... ... megöli őket.

Ez az abszolút legrosszabb forgatókönyv bármely oltóanyag esetében. Azokat az embereket, akik beoltották magukat, azonnal karanténba kell zárni és el kell különíteni.

A "Journal of Infection" egy havi rendszerességgel megjelenő, lektorált orvosi folyóirat a fertőző betegségek területén, amely mikrobiológiával, járványtannal és klinikai gyakorlattal foglalkozik. Az 1979-ben alapított folyóiratot kezdetben negyedévente jelentette meg az Academic Press. Az első szerkesztő Hillas Smith volt.

A folyóirat a fertőző betegségekre szakosodott orvosok számára az információ élvonalát jelenti. A fertőző betegségekkel foglalkozó szakemberek minden hónapban "kötelező olvasmánynak" tekintik.

Augusztus 9-én a The Journal of Infection közölt egy szakmailag lektorált tanulmányt, melynek címe:

A fertőzést fokozó anti-SARS-CoV-2 antitestek felismerik mind az eredeti Wuhan/D614G törzset, mind a Delta-változatokat. A tömeges vakcinázás potenciális kockázata

Ez a tanulmány a világ elé tárta a rémisztő hírt:

A fertőzés antitestfüggő fokozása (ADE) biztonsági problémát jelent a vakcinázási stratégiák esetében. Li és munkatársai (Cell 184 :1-17, 2021) egy nemrégiben megjelent közleményükben arról számoltak be, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje N-terminális doménje (NTD) ellen irányuló fertőzésfokozó antitestek in vitro elősegítik a vírusfertőzést, de in vivo nem. Ezt a vizsgálatot azonban az eredeti Wuhan/D614G törzzsel végezték.

Mivel a Covid-19 pandémiában most a Delta-változatok dominálnak, elemeztük a facilitáló antitestek kölcsönhatását e változatok NTD-jével.

Molekuláris modellezési megközelítéseket alkalmazva kimutattuk, hogy a fokozó antitestek nagyobb affinitással rendelkeznek a Delta-változatokhoz, mint a Wuhan/D614G NTD-hez. Megmutatjuk, hogy a fokozó antitestek megerősítik a tüske-trimernek a gazdasejtmembránhoz való kötődését azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainekhez szorítják.

Ez a stabilizáló mechanizmus elősegítheti azt a konformációváltozást, amely a receptorkötő domén demaszkálódását idézi elő. Mivel az NTD-t semlegesítő antitestek is célba veszik, adataink arra utalnak, hogy a semlegesítő és elősegítő antitestek közötti egyensúly a vakcinázott egyénekben az eredeti Wuhan/D614G törzs esetében a semlegesítés mellett szól.

A Delta-változat esetében azonban a neutralizáló antitestek affinitása a tüskefehérje iránt csökkent, míg a facilitáló antitestek feltűnően megnövekedett affinitást mutatnak.

Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan-törzs tüskeszekvenciáján alapuló vakcinát kapnak (akár mRNS-t, akár vírusvektorokat).

Az antitest-függő fokozódás (ADE) minden virológus legrosszabb rémálma. Ez azt jelenti, hogy a vakcina a szándékolt hatás ellenkezőjét váltja ki.

"Az antitest-függő fokozás során a szuboptimális antitestek mind a vírusokhoz, mind az immunsejteken kifejeződő gamma-receptorokhoz kötődnek, majd elősegítik e sejtek fertőzését." Más szóval, az immunsejtek maguk is fertőzötté válnak és hordozzák a vírust.

A beoltott antitestek trójai falóvá válnak, amely a vírusnak bejutást biztosít a sejtekbe. MINDEN SEJTBE. Az egész emberi testben.

Tömeges megbetegedést és halált fogunk látni a beoltottak körében. Az emlékeztetők valószínűleg még rosszabbá teszik a helyzetet.

Idézet: " Így az ADE aggodalomra adhat okot azoknál az embereknél, akik az eredeti Wuhan törzs tüskeszekvenciáján (akár mRNS, akár vírusvektorok) alapuló vakcinákat kapnak."." Fordítás: Az oltás egy későbbi fertőzést "feltűnően" rosszabbá tesz (az ő szavaikkal), és mindenkit az eredeti törzzsel oltottak be.

Egyébként, tekintve, hogy az MRNA-ból származó ADE az állatkísérletekben mindannyiukat megölte, az "aggodalom" szó a "kibaszottul megijedt" eufemizmusa.

Idézet: " az ADE lehetőségét tovább kell vizsgálni, mivel ez potenciális kockázatot jelenthet a tömeges vakcinázás során a jelenlegi Delta-változatú világjárvány során." Tovább kell vizsgálni. Igen, persze... mikor? Ki által? Ugyanazok a kuruzslók, akik ezt a sok bajt okozták nekünk?

Idézet: "Mivel a Covid-19 járványt most a Delta változatok uralják."

Tehát ... ez "aggodalomra" ad okot mindenkinek, aki az első oltást kapja (valójában mindenkinek), mivel a tömeges oltás a Delta variáns kockázatát jelenti, amely most a domináns változat.

A világ most a legrosszabb forgatókönyvvel rendelkezik. A vakcina miatt van.

Szinte nevetséges, hogy a tanulmány szerzői szerint egy második, más oltást kellene kifejleszteni. Nos, miután a legtöbb ember, aki a Vax 1.0-t szedte, meghalt az ADE-ben, tényleg azt hiszik, hogy bárki, bárhol, megbízik bennük a Vax 2.0-val?

Az alábbiakban a teljes tanulmány képernyőképét találják, ha valaki úgy döntene, hogy elrejti. A tanulmány közvetlen linkje az eredeti honlapon található ITT található.

Lényeg a lényeg: Azok az emberek, akik megkapták a vakcinát, amikor a való életben találkoznak a vírussal, valószínűleg nem fogják túlélni, mert a saját immunrendszerük megfertőződik, és a betegséget abszolút mindenhová elviszi a testükben. Maga az immunrendszer válik a vírus tényleges hordozójává.

NE SZEDJE A VAKCINÁT!

https://pokolafoldon.hu/pandemia/breaking-news-surgos-szo-szerint-katasztrofa-tortent

Brit tudósok bebizonyították... Ha a politika egy szakma hitelességével próbál takarózni, akkor cserébe saját hitelességével ruházza fel a szakmát.

Imad Karim libanoni származású német filmes munkája az önmagát elveszejtő Európáról

Csak COVID Oltottak Vannak A Kózházakban "COVID" -al!