Azok a személyek, akiket a COVID-19 ellen oltottak be, most antitest-függő felerősödésnek vannak kitéve, ami nagy valószínűséggel ... ... megöli őket.

Ez az abszolút legrosszabb forgatókönyv bármely oltóanyag esetében. Azokat az embereket, akik beoltották magukat, azonnal karanténba kell zárni és el kell különíteni.

A "Journal of Infection" egy havi rendszerességgel megjelenő, lektorált orvosi folyóirat a fertőző betegségek területén, amely mikrobiológiával, járványtannal és klinikai gyakorlattal foglalkozik. Az 1979-ben alapított folyóiratot kezdetben negyedévente jelentette meg az Academic Press. Az első szerkesztő Hillas Smith volt.

A folyóirat a fertőző betegségekre szakosodott orvosok számára az információ élvonalát jelenti. A fertőző betegségekkel foglalkozó szakemberek minden hónapban "kötelező olvasmánynak" tekintik.

Augusztus 9-én a The Journal of Infection közölt egy szakmailag lektorált tanulmányt, melynek címe:

A fertőzést fokozó anti-SARS-CoV-2 antitestek felismerik mind az eredeti Wuhan/D614G törzset, mind a Delta-változatokat. A tömeges vakcinázás potenciális kockázata

Ez a tanulmány a világ elé tárta a rémisztő hírt:

A fertőzés antitestfüggő fokozása (ADE) biztonsági problémát jelent a vakcinázási stratégiák esetében. Li és munkatársai (Cell 184 :1-17, 2021) egy nemrégiben megjelent közleményükben arról számoltak be, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje N-terminális doménje (NTD) ellen irányuló fertőzésfokozó antitestek in vitro elősegítik a vírusfertőzést, de in vivo nem. Ezt a vizsgálatot azonban az eredeti Wuhan/D614G törzzsel végezték.

Mivel a Covid-19 pandémiában most a Delta-változatok dominálnak, elemeztük a facilitáló antitestek kölcsönhatását e változatok NTD-jével.

Molekuláris modellezési megközelítéseket alkalmazva kimutattuk, hogy a fokozó antitestek nagyobb affinitással rendelkeznek a Delta-változatokhoz, mint a Wuhan/D614G NTD-hez. Megmutatjuk, hogy a fokozó antitestek megerősítik a tüske-trimernek a gazdasejtmembránhoz való kötődését azáltal, hogy az NTD-t lipid raft mikrodomainekhez szorítják.

Ez a stabilizáló mechanizmus elősegítheti azt a konformációváltozást, amely a receptorkötő domén demaszkálódását idézi elő. Mivel az NTD-t semlegesítő antitestek is célba veszik, adataink arra utalnak, hogy a semlegesítő és elősegítő antitestek közötti egyensúly a vakcinázott egyénekben az eredeti Wuhan/D614G törzs esetében a semlegesítés mellett szól.

A Delta-változat esetében azonban a neutralizáló antitestek affinitása a tüskefehérje iránt csökkent, míg a facilitáló antitestek feltűnően megnövekedett affinitást mutatnak.

Így az ADE aggodalomra adhat okot azok számára, akik az eredeti Wuhan-törzs tüskeszekvenciáján alapuló vakcinát kapnak (akár mRNS-t, akár vírusvektorokat).

Az antitest-függő fokozódás (ADE) minden virológus legrosszabb rémálma. Ez azt jelenti, hogy a vakcina a szándékolt hatás ellenkezőjét váltja ki.

"Az antitest-függő fokozás során a szuboptimális antitestek mind a vírusokhoz, mind az immunsejteken kifejeződő gamma-receptorokhoz kötődnek, majd elősegítik e sejtek fertőzését." Más szóval, az immunsejtek maguk is fertőzötté válnak és hordozzák a vírust.

A beoltott antitestek trójai falóvá válnak, amely a vírusnak bejutást biztosít a sejtekbe. MINDEN SEJTBE. Az egész emberi testben.

Tömeges megbetegedést és halált fogunk látni a beoltottak körében. Az emlékeztetők valószínűleg még rosszabbá teszik a helyzetet.

Idézet: " Így az ADE aggodalomra adhat okot azoknál az embereknél, akik az eredeti Wuhan törzs tüskeszekvenciáján (akár mRNS, akár vírusvektorok) alapuló vakcinákat kapnak."." Fordítás: Az oltás egy későbbi fertőzést "feltűnően" rosszabbá tesz (az ő szavaikkal), és mindenkit az eredeti törzzsel oltottak be.

Egyébként, tekintve, hogy az MRNA-ból származó ADE az állatkísérletekben mindannyiukat megölte, az "aggodalom" szó a "kibaszottul megijedt" eufemizmusa.

Idézet: " az ADE lehetőségét tovább kell vizsgálni, mivel ez potenciális kockázatot jelenthet a tömeges vakcinázás során a jelenlegi Delta-változatú világjárvány során." Tovább kell vizsgálni. Igen, persze... mikor? Ki által? Ugyanazok a kuruzslók, akik ezt a sok bajt okozták nekünk?

Idézet: "Mivel a Covid-19 járványt most a Delta változatok uralják."

Tehát ... ez "aggodalomra" ad okot mindenkinek, aki az első oltást kapja (valójában mindenkinek), mivel a tömeges oltás a Delta variáns kockázatát jelenti, amely most a domináns változat.

A világ most a legrosszabb forgatókönyvvel rendelkezik. A vakcina miatt van.

Szinte nevetséges, hogy a tanulmány szerzői szerint egy második, más oltást kellene kifejleszteni. Nos, miután a legtöbb ember, aki a Vax 1.0-t szedte, meghalt az ADE-ben, tényleg azt hiszik, hogy bárki, bárhol, megbízik bennük a Vax 2.0-val?

Az alábbiakban a teljes tanulmány képernyőképét találják, ha valaki úgy döntene, hogy elrejti. A tanulmány közvetlen linkje az eredeti honlapon található ITT található.

Lényeg a lényeg: Azok az emberek, akik megkapták a vakcinát, amikor a való életben találkoznak a vírussal, valószínűleg nem fogják túlélni, mert a saját immunrendszerük megfertőződik, és a betegséget abszolút mindenhová elviszi a testükben. Maga az immunrendszer válik a vírus tényleges hordozójává.

NE SZEDJE A VAKCINÁT!

https://pokolafoldon.hu/pandemia/breaking-news-surgos-szo-szerint-katasztrofa-tortent