2021. augusztus 8., vasárnap

Franciaország kormánya 4 nappal azelőtt nyomtatta a "VACCINE PASSPORT" táblákat, hogy Franciaországban valaha is volt egy COVID-19 eset

 

Ezt az egész COVID helyzetet évek óta tervezték.

Hal Turner - Hal Turner Radio Show Aug 8, 2021

Bizonyítékok kerültek felszínre, amelyek bizonyítják, hogy a francia kormány a szükséges VACCINE PASSPORTS-ra vonatkozó nyilvános táblákat nyomtatta ki NÉGY NAPPAL AZ ELŐTT, AMIKOR Franciaországnak volt egy COVID-ESETE. A táblákat 2020. január 20-án nyomtatták ki, mégis Franciaországban csak négy nappal később, 2020. január 24-én volt az első eset.

A bizonyíték arra, hogy ez az egész "COVID-19" helyzet világszerte nem csak egy bohózat, hanem egy TERVEZETT támadás az emberiség ellen, Franciaországban merült fel.

Az alábbi, Franciaországban készült videón látható a Franciaországban most (2021. augusztus 8-án, vasárnap) kihelyezett nyilvános felirat, amely közli a lakossággal, hogy KÖTELEZŐ az oltási igazolás.

Ezeken a táblákon a nyomtatás gyártási dátuma "2020. január 20.", azaz teljes négy nappal azelőtt, hogy Franciaországban valaha is volt egy COVID eset az országban!

Itt van a videó:

A PHE riasztó adatai szerint a halálozási arány az 50 év alattiak körében 57%-kal nagyobb, mint a be nem oltottak körében

 

Tegnap írtam a Public Health England új adatairól, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy (durva) számításokat végezzünk az oltások hatékonyságáról a Delta hullám során.

A 17. és 20. technikai tájékoztató adatainak felhasználásával kiszámítottam, hogy a Delta-változattal való fertőzés elleni oltás hatékonysága az 50 év feletti korosztályban csalódást keltő 17% volt. A halálozással szembeni oltás hatékonysága jobb (bár a vártnál alacsonyabb) 77% volt.

A Daily Expose is közölt egy cikket az új PHE-adatokról, és azt állította, hogy ezek szerint az oltás valójában növeli a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát. Elemzésük azonban nem bontotta le az eredményeket életkor szerint, így nem vette figyelembe, hogy a legtöbb fertőzés a fiatalokat érinti, akik kevésbé vannak beoltva, a legtöbb haláleset pedig az időseket, akik sokkal jobban be vannak oltva. Ezért az elemzésem az 50 év feletti korosztályra összpontosított, és ha ezt megteszi, akkor azt találja, hogy a vakcinák mintegy 77%-kal csökkentették a halálozást a Delta hullám során ebben a korcsoportban.

A Daily Expose cikke segítőkészen felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy egy nemrég közzétett dokumentumban a SAGE kormányzati tanácsadói maguk is elismerik, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést és a fertőzés terjedését. A nyolcadik bekezdésben azt írják:

Bár úgy érezzük, hogy a jelenlegi vakcinák kiválóan csökkentik a kórházi felvétel és a megbetegedés kockázatát, azt javasoljuk, hogy a kutatást olyan vakcinákra összpontosítsák, amelyek magas és tartós nyálkahártyaimmunitást is kiváltanak, hogy csökkentsék a beoltott egyének fertőzését és átvitelét. Ez a beoltott egyéneknél a variánsszelekció lehetőségét is csökkenthetné.

Ha ez a helyzet, miért nem tanácsolja a SAGE a kormánynak, hogy szüntesse be az oltási program minden olyan aspektusát, amely a fertőzés átvitelének csökkentésére és mások védelmére épül (oltási útlevél, a fiatalok kényszerítése, a gyermekek beoltása stb.), mivel a tagok nyilvánvalóan nem hisznek abban, hogy ezeket a dolgokat szilárd tudományos bizonyítékok támasztják alá?

A Daily Expose cikke azt is kiemeli, hogy van egy másik módja is annak, hogy a PHE jelentésében szereplő adatokat felhasználva kiszámítsuk a vakcina hatékonyságát a halálozással szemben. Ez úgy történik, hogy kiszámítjuk a halálozási arányokat (CFR) a beoltott és a be nem oltott csoportokban, és az arányt vesszük.

Az 50 év felettiek esetében június 22. és augusztus 2. között a kétszeresen beoltott csoportban 17 926 esetből 339 haláleset történt, ami 1,9%-os CFR-t jelent, míg a be nem oltott csoportban 2464 esetből 167 haláleset történt, ami 6,8%-os CFR-t jelent. Egy mínusz ezek aránya 72%-os oltási hatékonyságot ad a halálozással szemben (1-(1,9%/6,8%)). Ellentétben a tegnapi számmal, amelyet a lakossági oltási lefedettség alapján számoltam ki, ez a vakcina hatékonysága a fertőzés után bekövetkező halálozással szemben, tehát nem tartalmazza a vakcinák által a fertőzéssel szemben nyújtott védelmet, vagyis nem meglepő, hogy alacsonyabb. Az, hogy nem sokkal alacsonyabb, további jele annak, hogy a vakcinák kevéssé akadályozzák meg a fertőzést.

Mivel ezzel a módszerrel nem kell aggódnunk a lakosság oltási lefedettsége miatt, nem kell a június 22. és augusztus 2. közötti időszakra szorítkoznunk, amelyet azért választottam, mert az 50 év feletti korosztályban ekkor volt lényegében teljes az oltási program. Ez azt jelenti, hogy augusztus 2-ig felhasználhatjuk az összes Delta esetet, ahogyan az a 20. technikai tájékoztatóban található. Ismétlem, az 50 év felettiek esetében augusztus 2-ig a kétszeresen beoltott 21 472 esetből 389 haláleset történt, ami 1,8%-os CFR-t jelent, és 3 440 esetből 205 haláleset, ami 6%-os CFR-t jelent. Egy mínusz ezeknek az arányaiból 70%-os oltási hatékonyságot adnak a halálozással szemben (ha egyszer megfertőződtünk). Tehát a vakcina hatékonysága a halálozással szemben az 50 év felettiek körében kissé nőtt a legutóbbi hullám során.

Ezt a módszert az 50 év alattiak esetében is alkalmazhatjuk. Augusztus 2-ig a kétszeresen beoltottak körében 25 536 esetből 13 haláleset történt, ami 0,05%-os CFR-t jelent, míg a be nem oltottak körében 147 612 esetből 48 haláleset történt, ami 0,03%-os CFR-t jelent. Feltűnő, hogy a CFR a beoltottaknál magasabb, mint a be nem oltottaknál. Valójában 57%-kal magasabb, ami azt jelenti, hogy a vakcina hatékonysága 57%-kal negatív, azaz az 50 év alattiaknál a vakcina 57%-kal növeli a halálozás kockázatát, ha egyszer megfertőződtek. Ez összhangban van a Daily Expose jelentésével, bár a hatás csak a fiatalabb népességben mutatkozik.

Az egyik fenntartás az, hogy ez nem veszi figyelembe a vakcina által a fertőzéssel szemben nyújtott védelmet, amely az 50 év alattiak körében magasabb lehet (ezt nem próbáltam kiszámítani, mivel az oltási lefedettség ebben a korcsoportban folyamatosan nő, ami azt jelenti, hogy nem tudok pontos számot mondani). De még így is, az a tény, hogy a halálozási arány az 50 év alatti beoltottak körében 57%-kal magasabb, mint az 50 év alattiak körében, akiket nem oltottak be, nem csak kiábrándító, hanem riasztó.

Érdemes szem előtt tartani, hogy itt nagyon kis számokról van szó. Ebben a két csoportban (kétszeresen beoltott és nem beoltott 50 év alattiak) mindössze 61 haláleset volt, és ebből csak 13 a kétszeresen beoltottak között. Az egyik lehetséges magyarázat az, hogy ez a 13 haláleset nagyon veszélyeztetett ember, akiket azért oltottak be, hogy megpróbálják megvédeni őket, míg a be nem oltottak körében a CFR-t a társadalmilag aktív fiatalok körében tapasztalható magas fertőzési arány csökkentette.

Egy megnyugtatóbb statisztika, amely ugyanezen jelentés adatait használja, az, hogy a vakcina hatékonysága az 50 év alattiak körében a sürgősségi betegellátás (a fertőzés után) ellen 35%, az éjszakai kórházi tartózkodás ellen pedig 43%. Ezek nem éppen megdöbbentő eredmények, de legalább pozitív hatást jeleznek. Érdekes módon ugyanezek a statisztikák az 50 év felettiek esetében azt mutatják, hogy a vakcina hatékonysága a fertőzés után a sürgősségi osztályra való bejutás ellen 71%, az éjszakai kórházi tartózkodás ellen pedig 73%, ami ismét váratlanul magasabb hatékonyságot jelez az idősebb népesség körében. Vajon ez annak a következménye, hogy a magasabb kockázatú fiatalabbakat oltották be először?

Mivel tehát ez a nyugtalanító statisztika mindössze 13 halálesetből származik, talán az lenne a legészszerűbb, ha a PHE kivizsgálná ezt a 13 halálesetet, és jelentést tenne közzé, amelyben értékelné, hogy milyen szerepet játszhatott az oltóanyag, ha játszott egyáltalán, ezekben a halálesetekben. Általánosságban véve, mivel az 50 év alatti beoltott személyek körében a Covid halálesetek száma csekély, egy jelentés, amely részletesen kitér az egyes esetekre, tanulságos lenne. Ez segítene kezelni azt az egyébként aggasztó jelet, hogy a vakcinák a fiatalabbak számára kontraproduktívak lehetnek.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-phe-riaszto-adatai-szerint-a-halalozasi-arany-az-50-ev-alattiak-koreben-57-kal-nagyobb-mint-a-be-nem-oltottak-koreben

DÁNIA: Az első európai ország lehet, ahol megszüntetnek minden kovid korlátozást

 

A koppenhágai parlament nemrég úgy döntött, hogy október 1-től minden koronaintézkedést be kell fejezni. Nem lesz többé maszk-követelmény, és a vizsgálati/ellenőrzési rendszert is megszüntetik. A dánoknak ezután már nem kell bizonyítékot szolgáltatniuk arról, hogy beoltottak-e vagy nem, pozitív vagy negatív-e a tesztjük.

A hír azért különös és meglepő, mert a szomszédos Németország épp a drasztikus szigorítás küszöbén áll. Még a szupermarketbe is oltási bizonyítvánnyal lesz lehetőség bemenni, és 2022 tavaszig kötelező lehet a maszkviselés is. RT

Hivatalosan csak 441 halálesetet ismer el a kormány , valóságban szorozzuk meg legalább 100-zal

 

A világon mindenütt tiltakoznak a kötelező oltások ellen. Európában kilenc ország utasítja el az oltásokat. Magyarországon Tömeggyilkos Orbán tovább erőlteti az oltásokat. Azonban arról nem beszélnek, hogy a vakcinák miatt hányan haltak meg rövid idő alatt. A kormány adatai alapján csak 441 ember halálát okozták a vakcinák és Népirtó Müller Cecília szerint ez elhanyagolható arány. Azonban mások is készítettek egy felmérést és ezek a számok valahogy nem stimmelnek. Tudomásunk szerint, van olyan város, ahol legalább 400-an haltak meg a vakcináktól a körzeti orvosok beszámolói alapján. Volt olyan nővér, aki a munkahelyén lett rosszul, mert vérrög képződött a szívében. A diagnózis persze infarktus volt és természetesen nem kapcsolták össze az oltással. Azonban a nővérnek nem volt semmiféle betegsége, egészségesen táplálkozott és nem is dohányzott. Az amerikai CDC oldalán felhívják az emberek figyelmét, hogy ezek a vakcinák szívizomgyulladást és vérrögképződést okoznak. Ezt már nem feltételezik, hanem állítják. Tömeggyilkos Népirtó Orbán Viktor ezeket a tényeket nem közli a magyarokkal, csak azt sulykolja mindenkibe, hogy oltakozni kell! A számok és a beszámolók alapján a vakcináktól több mint 10 000 ember halhatott meg Magyarországon.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.374

Az 1-es számsorozás állítólag a placebo

Szlovéniában nyilvánosságra hozta egy Hölgy, hogy a védettségi kártyákon feltüntetik 1, 2, 3 számsorozással, hogy ki hogyan van oltva. Az 1-es számsorozás állítólag a placebo. Náluk 30%-os az oltottak között a placebo.

Kanadai értelmiségiek nyilt levele az oltatlanokhoz.

 

Ne engedjétek megfélemlíteni magatokat. Legyetek rugalmassak, legyen integritásotok és legyetek szívóssak. Fogjatok össze, alakitsatok közösségeket, készitsetek terveket egymás megsegítésére, és álljatok ki a tudományos elszámoltathatóság és a szólásszabadság mellett, amelyek szükségesek a társadalom gyarapodásához. Mi is azok között vagyunk akik mellettetek állnak.

Do not be intimidated. You are showing resilience, integrity and grit. You are coming together in your communities, making plans to help one another and standing for scientific accountability and free speech, which are required for society to thrive. We are among many who stand with you.

Angela Durante, PhD
Denis Rancourt, PhD
Claus Rinner, PhD
Laurent Leduc, PhD
Donald Welsh, PhD
John Zwaagstra, PhD
Jan Vrbik, PhD
Valentina Capurri, PhD

A teljes levél itt ovasható:

https://ocla.ca/a-letter-to-the-unvaccinated/