2022. március 27., vasárnap

Az amerikai mély állam madarakat használ a biológiai hadviseléshez és a C-19 terjesztéséhez, közölte Oroszország az ENSZ-szel!

AZ ENSZ OROSZ TISZTVISELŐI TANÚSÍTVÁNYA SZERINT az amerikai kormány madarakkal és denevérekkel terjesztette világszerte a C-19 vírust.

Oroszország ENSZ-nagykövete, Vaszilij Nebenzja kijelentette, hogy az amerikai mélyállam segít Ukrajnának denevéreket, madarakat és bolhákat használni, hogy még rosszabb és halálosabb biológiai fegyvereket hozzon létre a nemkívánatos nemzetek és emberek ellen.

Nebenzya az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén bizonyítékokat osztott meg arról, hogy az USA részt vett az ukrajnai biológiai fegyverprogramban.

A program célja az volt, hogy a vándormadarak számára megvizsgálják a különböző veszélyes betegségek terjesztésének módjait.

"Volt egy másik projekt is, ahol a biológiai fegyverek vektorai vagy potenciális ágensei, a denevérek, a kiemelt vizsgálati területek között szerepeltek" - mondta.

 

 

"Ide tartoznak a bakteriális és vírusos kórokozók, amelyek a denevérekről terjedhetnek az emberre, mint például a pestis, a leptospirózis, valamint ... a koronavírusok".

"Kísérletek folynak a veszélyes betegségek e veszélyes betegségek terjedésének tanulmányozására ektoparaziták, például tetvek és bolhák segítségével" - tette hozzá.

Nebenzya kijelentései, miszerint a madarakat fegyverként használták a betegségek terjesztésére, 2019-től rejtélyes jelenség. Soha nem látott számú vándormadárról jelentették, hogy holtan pottyantak le az égből.

Az NPR azt állította, hogy egymilliárd madár pusztult el egy év alatt, hónapokkal a járvány kezdete előtt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-amerikai-mely-allam-madarakat-hasznal-a-biologiai-hadviseleshez-es-a-c-19-terjesztesehez-kozolte-oroszorszag-az-ensz-szel

 

Kezdjük a lakásoddal

A politikailag erőltetett klímatéboly elérte az ingatlan-magántulajdont. A jövőben az épületek tulajdonosai óriási többletköltségekkel lesznek kénytelenek szembesülni "klímavédelmi" indokkal. Sok lakástulajdonos ettől kezdve aligha fogja tudni megfizetni saját otthonát. Ami tökéletes összhangban van a Nagy Reszet céljaival. Mert ugye a Világgazdasági Fórum nagykutyája, Klaus Schwab saját maga jelentette be, hogy a Szép Új Világban "semmit sem fogunk birtokolni, mégis boldogok leszünk" - mármint mi, közemberek. Ami persze nem vonatkozik a Davosi Maffiára. Ők már a koronacirkusznak köszönhetően is csak dúsgazdagabbak lettek a dúsgazdagnál. A lakhatás megdrágítása tulajdonképpen egyenlő az ingatlanvagyon elkobzásával, ami pontosan megfelel Szép Új Világról szőtt terveknek, hogy mindenki mindent bérelni fog az államtól az érdemei alapján kapott univerzális alapjövedelemből. Saját tulajdona pedig nem lesz, főleg nem vidéken, kertes házban. A természetet azzal lehet a legjobban védeni, ha nagyvárosi bérkaszárnyákba zsúfolnak be mindenkit (akire szükség van, a többit "kioltják"). A szabad természetbe pedig közember be nem teheti a lábát, mert csak károsítja. Szóval a világméretű elkobzás az ingatlantulajdon és a saját közlekedési eszköz megfizethetetlenné tételével indul. Mégpedig most. Csak nem figyelsz oda, mert el vagy foglalva az ukrajnai cirkusszal.
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/horror-fuer-immobilienbesitzer-koennten-klima-verordnungen-existenzgefaehrdend-sein

Megdöbbentő bizonyítékok az ukrán rezsim lényegéről (videó 21+)

 

Egyre több megdöbbentő tény kerül napvilágra, amelyek a bűnöző ukrán rezsim lényegét mutatják.

Az egész világnak látnia kell ezeket a felvételeket, hogy rájöjjenek, hogy ez nem Oroszország és Ukrajna közötti háború, amelyet a NATO-országok támogatnak, hanem a jó és a rossz közötti háború. Ezen a videón ukrán katonák orosz hadifoglyokat lőnek lábon, és utána súlyosan megverik őket.

A videó elején látható, hogy orosz hadifoglyok fekszenek a földön, lábukon golyó ütötte sebekkel. Néhányuknak eltört a lába. Egyesek azt állíthatják, hogy az orosz katonákat már sebesülten ejtették fogságba. Ez azonban nem igaz. A videó végén láthatjuk, hogy az ukrán katonák az összes újonnan érkezett foglyot lábon keresztül lövik. Sokan közülük a fájdalomtól a kamera előtt haldokolnak a sokktól.

 

 

Mindezt maguk az ukrán katonák filmezték le. A donbászi önvédelmi erők elfogott harcosaival ugyanígy bántak az elmúlt nyolc év során.

Ez nem egy külön eset az ukrán rezsim háborús bűneinek és terrorista akcióinak.

Megdöbbentő képek és videók 18+

Ez a jelenlegi ukrán rendszer támogatóinak valódi arca. Az MSM és a NATO propaganda évek óta próbálja elnyomni az igazságot. Ennek ellenére a tények önmagukért beszélnek.

Az orosz társadalom forrong a kijevi erők terrorista viselkedése miatt, de a közhangok hangsúlyozzák, hogy az orosz fél soha nem fog belemenni ebbe az embertelen magatartásba. Az oroszok azért jöttek, hogy véget vessenek az ukrajnai terrorista rezsimnek, és bíróság elé állítsák ezeket a háborús bűnösöket.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/megdobbento-bizonyitekok-az-ukran-rezsim-lenyegerol-video-21-frissitve

Térképek,Pegazus,Egyszarvú,Főnix-Garuda,Scheherazade-Repülőszőnyeg,Melkisedec

Vannak olyan ősi térképek, amelyek nagy pontossággal írják le a Földnek a jelenlegitől eltérő konfigurációját, például a jég nélküli Antarktiszt, hiányzó kontinenseket, és amelyeknek számos adatát a közelmúltban a hivatalos tudomány is megerősítette. Olyan térképek, mint Piri Reisé, Pizziganoé, Oronteus Finaeusé, Gerardus Mercatoré vagy Scott-Ellioté, az ősi Atlantisz és Lemúria bizonyítékával.
Sok bizonyíték van arra, hogy 12 000 vagy több évvel ezelőtt létezett egy vagy több nagy tudással bíró civilizáció, amely mára eltűnt, és ezek kapcsán számos hagyomány és legenda beszél "óriásokról", mitikus lényekről, állatokról, mint az egyszarvúak, pegazusok, főnixmadarak, garudák, beszélő hírvivő madarak, akik kísérték az emberekkel együtt élő isteneket, és más, mára eltűnt mitikus lényekről.
A mesék és legendák beszámolnak varázslatos lényekről, halhatatlanokról, dzsinnekről, repülő szőnyegekről is, amelyek eredete az emberi múlt ősiségébe vész, de őrzik valaminek az emlékét, ami valóban létezett.
És mi a titka a Salamon királyról és Sába királynőjéről és csodáiról szóló történeteknek? Mi a helyzet a tengereken túli földdel, a legmagasabb bölcsesség és boldogság szent földjével, amelyet Shamballahnak hívnak, ahol a világ királya él?

Liberty Wire: Chemtrails megerősítve: "Grafén égbolt"

Ez egy vörös riasztás. Valami nagyon valós és nagyon aggasztó dologról írok: Chemtrails.

A fent látható fotót én magam készítettem... két Masszív Chemtrail "X" alakzatban, és amikor a képet készítettem, véletlenül éppen a napot "X"-elték ki.

Találó, nem igaz?

Ez annyira feldühít, hogy mit csinálnak, ez tényleg szinte felfoghatatlan...

Először is, meg kell értened, hogy ezek NEM "fagyott vízgőzök", ahogy ők próbálják állítani.

Ezek valódiak, és ezeket "kondenzcsíkoknak" hívják, ami a "kondenzcsíkok" rövidítése, és nagyon rövid ideig vannak a repülőgép mögött, és gyorsan elpárolognak.

A vegyszercsíkok mások.

Nem tűnnek el gyorsan.

Egy délután folyamán megnőnek és elterjednek az egész égbolton.

Gyakran X vagy kereszt alakban permetezik őket, hogy a lehető legnagyobb kiterjedést érjék el az égbolton.

És... nehézfémeket tartalmaznak, mint például alumíniumot, báriumot, és most megerősítették, hogy grafént is tartalmaznak.

Mind rendkívül mérgező az emberre.

Itt jön a leg alattomosabb rész: ezek a gonosz "elitek" napról napra permetezik ezeket, szó szerint megmérgezik a levegőt, amit belélegzünk, és aztán van pofájuk azt állítani, hogy az emberek pusztítják az ózonréteget a szénalapú fosszilis tüzelőanyagok használatával.

Igaz, hogy az emberek tönkreteszik a környezetet, de nem csak azzal, hogy élünk.

Ez a kis csoport elit beteg ember az, aki szó szerint nap mint nap mérgező nehézfémekkel permetezi az eget!

Aztán azt állítják, hogy csatlakoznunk kell a Párizsi Megállapodáshoz, és fel kell adnunk minden szabadságunkat, és még egy újabb adót kell fizetnünk (egy "szén-dioxid-adót" - micsoda vicc!).

Ez ugyanaz a játékterv, amit újra és újra lefuttatnak.

Vegyük a COVID-ot.

Főzzük ki a COVID-ot egy ukrajnai vagy kínai biolaborban, adjuk ki a nyilvánosságnak, használjuk fel az MSM-et, hogy felfújjuk és mindenkit pánikba ejtsünk, majd mondjuk mindenkinek, hogy az egyetlen gyógymód a mérgező vakcina szedése.

Ugyanaz a körforgás újra és újra és újra.....

ŐK kreálnak egy problémát, az MSM propagandagépezetét használják, hogy mindenkit pánikba ejtsenek, majd ŐK mutatják be a megoldásukat, ami általában rosszabb, mint a probléma!

Beteges, beteges, beteges dolog!

Sean az SGT Reportnál most hívta vissza Dane Wigingtont a műsorába, hogy többet beszéljen erről.

Mindenre sokkal részletesebben kitérnek, és nagyon szeretném, ha megnéznéd ezt a videót.

Nézzétek, majd osszátok meg.

Fel kell ébresztenünk az embereket arra, hogy mi az, amit szó szerint mérgeznek az égen, közvetlenül felettük!

És igen, válaszolnak az összes gyakori kérdésre, mint pl.: Mi a helyzet az emberekkel?

Nem mérgezik meg magukat is? Miért teszik ezt?

Honnan tudjuk, hogy milyen fémek vannak a permetben?

Milyen videóbizonyítékunk van a permetezésről?

Ez nem csak egy "kondenzcsík"? (Válasz: Nem!)

Nézze meg a teljes interjút itt a Rumble-on:

Most pedig ássunk bele még jobban...

Itt van még néhány kép, amit pár héttel ezelőtt készítettem, amikor a gyerekeimmel egy kellemes délutánt töltöttem a parkban.

A nap nagy, gyönyörű kék éggel kezdődött... egy felhő sem volt az égen.

Aztán ez történt:

Még mindig nem volt egy felhő sem az égen, de ott voltak ezek a dolgok!

Chemtrails.

Kíváncsi vagyok, hogy a legtöbb ember mit gondol, amikor felnéz és ezt látja...

Komoly kérdés.

Itt vannak a lehetőségek, amiket eddig találtam:

1. lehetőség: Nem is gondolnak rá. Soha nem is jut eszükbe.

2. lehetőség: azt hiszik, hogy ezek a repülőgépek által okozott kondenzcsíkok ("kondenzcsíkok").

3. lehetőség: Tudják, hogy valami nincs rendben, de nem tudják, hogy mi, vagy mit tehetnek ellene.

Az a gyanúm, hogy a lakosság több mint fele az 1. lehetőségre esik.

Szó szerint nehéz vegyi anyagokat permeteznek a felettünk lévő égboltra - a levegőbe, amit belélegzünk -, és azt kell hinnem, hogy ha az emberek többsége megértené ezt, és elgondolkodna rajta, pokolian nagy lenne a baj.

De ahogy a helyzet áll, szinte soha nem hallom, hogy bárki is megkérdőjelezné ezt.

Aztán azt hiszem, van egy olyan embercsoport, mint ez a Harvard professzor, akik szerintem a 2. lehetőségbe tartoznak.

Ez nem lehet "összeesküvés" (még akkor sem, ha az összes többi összeesküvés a szemünk előtt válik valóra).

Nem, mondják - minden megmagyarázható a tudomány által!

Különben is, mondják, a kormány nem tudna ilyesmit titokban tartani!

És a kereskedelmi légitársaságok pilótái és személyzete sem tudná titokban tartani, mondják!

Nézze meg a rövid videót, aztán elmondom a reakciómat:

 

Oké, szóval az én véleményem?

Először is, a "felosztás" megmagyarázza a legtöbbet, amit a kormány titokban tart.

Nagyon, nagyon kevés ember van, aki ismeri a "teljes képet" és a teljes tervet bármely műveletről.

Mindenki más csak a saját kis részén dolgozik, és soha nincs ötlete vagy oka megkérdőjelezni, hogy az egész hogyan illeszkedik össze.

Másodszor, senki sem hiszi el, hogy ezek kémiai nyomok lennének, és nem hiszi el, hogy kereskedelmi repülőgépekhez kapcsolódnak. Ez egyszerűen hülyeség és szándékos elterelés, hogy megváltoztassák az érvelést.

Nem, azok az emberek, akik azt hiszik, hogy ezek kémiai nyomok, azt hiszik, hogy ezek kormányzati vagy magángépek, vagy mindkettő.

Ismétlem, az emberek egy nagyon kis részhalmaza által felosztva, és valószínűleg olyan emberek, akik nagyon konkrét és korlátozott utasításokat kapnak, és akiknek semmi többet nem mondanak.

Barátaim, ezek NEM normálisak!

És nem is csak "kondenzcsíkok".

Szánjunk rá egy pillanatot, hogy foglalkozzunk ezzel.

Kondenzációs nyomok léteznek és normálisak.

Sőt, az 1980-as években még emlékszem, hogy sok ilyet láttam.

Gyerekként még arra is emlékszem, hogy néztem, ahogy végigvonulnak az égen, és milyen gyorsan eltűnnek.

Olvasd el újra az utolsó részt: MINDIG gyorsan eloszlottak!

Még arra is emlékszem, hogy az ujjamat az égre tartottam, hogy nyomon kövessem, milyen gyorsan oszlanak el és tűnnek el teljesen (hé, nem volt más dolgunk, nem volt internet!).

De ez egy kulcsfontosságú pont.

Soha nem tartottak tovább, mint egy nagyon rövid szakasz az égen, és soha nem terjedtek el idővel egy egész délután folyamán.

A kondenzcsíkok léteznek, de nagyon különböznek a chemtrailektől.

A vegyszercsíkok nehéz vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyeket úgy terveztek, hogy a levegőben maradjanak és elterjedjenek.

Nem oszlanak el.

Kiterjednek.

Nagy különbség.

És most jön az igazi csavar...

Meglepődnél, ha tudnád, hogy a Deep State meg sem próbálja elrejteni?

Bevallják!

Annyira viccesnek találom, amikor azok az emberek, akik szerint ez egy "összeesküvés elmélet", megpróbálják megvédeni őket, és csak meg akarom kérdezni tőlük....Tudod, hogy még a Deep State-esek, mint John Brennan is elismerik?

Ugye?

Ugye.....?

Az a helyzet, hogy nem hívják őket "chemtrail"-nek.

Nem, az túl nyilvánvaló lenne.

Ők "sztratoszférikus aeroszol befecskendezéseknek" hívják őket.

Ami egy szuper puccos módja annak, hogy chemtrails-t mondjunk.

Szó szerint nehézfémeket juttatnak az égbe.

Máskor "geomérnökségnek" hívják.

Mind ugyanazt jelenti.

Itt a teljes videó:

 

Itt van a Rumble-on:

A Mély Állam szereti az ilyen dolgokat "rejtőzködésnek" nevezni.

Vagy inkább "síkban" láthatónak?

Segítenél nekünk, és megosztanád ezt mindenhol?

Terjesszük ki az igazságot!

Teljesen megdöbbent, hogy hogyan csinálják ezt minden egyes nap a felettünk lévő égbolton, és ez szó szerint az egész világ számára látható, és a legtöbb ember vagy nem látja, vagy nem érti, vagy nem kérdőjelezi meg, vagy csak nem akarja bevenni a vörös pirulát és felébredni.

Sajnálom emberek, itt az ideje felébredni.

Az egész szarság a "tiszta levegőről" és a Párizsi Egyezményről és az összes ilyen szemétről, és közben szó szerint mérgező fémekkel permetezik a levegőt nap mint nap.

Ez dühít engem.

Minden egyes amerikait fel kellene dühítenie.

Ideje cselekedni.

De szeretném tudni, hogy mit gondolnak...

https://www.pokolafoldon.hu/blog/chemtrails-megerositve-grafen-egbolt