2022. június 27., hétfő

Az amerikai kormány nyíltan kiáll Oroszország elpusztítása mellett

 

Drago Bosnic, független geopolitikai és katonai elemző

A múlt héten, június 23-án az Egyesült Államok kormányának egyik ügynöksége az Európai Biztonsági és Együttműködési Bizottság, ismertebb nevén a Helsinki Bizottság, "Oroszország dekolonizálása" címmel tartott kongresszusi tájékoztatót. Steve Cohen Tennessee (D-TN) demokrata képviselő nyitotta meg az előadást, amelynek során azt állította, hogy az oroszok "lényegében gyarmatosították saját országukat", azzal érvelve, hogy Oroszország "nem egy szigorúan vett nemzet, abban az értelemben, ahogyan a múltban ismertük". A találkozón jelen volt Casey Michel is, aki a múlt hónapban véleménycikket írt a The Atlantic című lapban "Dekolonizáljuk Oroszországot" címmel. Úgy tűnik, hogy az ő véleménycikke adta a lendületet a rendkívül ellentmondásos tájékoztatóhoz. Michel szerint "Oroszország dekolonizálása" nem kizárólag az Orosz Föderáció "felosztásáról" és "feldarabolásáról" szól, hanem az "antiimperializmus iránti hiteles elkötelezettségről".

A panelbeszélgetés résztvevői azt sürgették, hogy az USA nyújtson több támogatást (egyértelműen arra utalva, hogy jelenleg már létezik tényleges támogatás) az Oroszországon belüli és a diaszpórában élő szeparatista mozgalmaknak, és konkrétan Csecsenföldet, Tatárföldet, Dagesztánt és Cirkassziát említették a "dekolonizáció" lehetséges jelöltjei között. Szibériát külön tárgyalták, és a Bizottság szerint több köztársaságra kell felosztani. Az (első) hidegháború idején az USA, mint első számú imperialista hatalom, számos szeparatista csoportot támogatott a Szovjetunióban. Így minden bizonnyal nem ez az első alkalom, hogy a politikai Nyugat prominens személyiségei keményen fellépnek az Orosz Föderációval szemben, és az eurázsiai óriás szétverésére keresik a módját, ahogyan a politikai Nyugat több mint 30 évvel ezelőtt ugyanezt tette Jugoszláviával.

 

 

Ami manapság jelentősen különbözik, az a nyílt és nyilvános felhívás. Amellett, hogy ez rendkívül ellentmondásos és veszélyes, hiszen Oroszország nem egy újabb tehetetlen ország, amelyet a politikai Nyugat büntetlenül elpusztíthat és lakosainak millióit megölheti, hanem egy katonai szuperhatalom, amely percek alatt könnyen radioaktív pusztasággá változtathatja riválisait, azt javasolni, hogy Oroszországot "dekolonizálni" kellene, rendkívül képmutató, különösen a (neo)kolonializmus pillérétől, magától az Egyesült Államoktól. Szerencsétlen megalakulása óta a harcias imperialista thalassocracy számos országot megszállt és szétzilált, rommá züllesztve őket, és szinte örökké bukott államokká változtatva őket.

A Szovjetunió szétverése után a Bush-korszak hírhedt alelnöke, Dick Cheney Oroszország feldarabolására és több kisebb államra való felosztására törekedett. 1997-ben a Reagan-korszak egykori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadója, Zbigniew Brzezinski még egy cikket is közzétett a Foreign Affairs magazinban, amelyben egy "lazán konföderált Oroszország létrehozását javasolta - amely egy európai Oroszországból, egy szibériai köztársaságból és egy távol-keleti köztársaságból állna". Ez tehát, még egyszer mondom, nem új helyzet. Az USA prominens politikai személyiségei már évtizedek óta ezt szorgalmazzák. A kérdés az, hogy míg ők ezt személyes alapon tették, nem pedig kormánytisztviselői minőségükben, addig ebben a konkrét esetben egy amerikai kormánybizottság nyíltan háborúra szólít fel, hiszen a nyíltan harcias kijelentéseiket csakis így lehet értelmezni.

Michel, a szerző, akinek a véleménynyilvánítása a panelbeszélgetést inspirálta, kijelentette, hogy "Oroszország továbbra is felügyeli azt, ami sok tekintetben egy hagyományos európai birodalom, csakhogy ahelyett, hogy a tengerentúlon gyarmatosítana nemzeteket és népeket, inkább a szárazföldön gyarmatosítja a nemzeteket és népeket". Sajnálkozott azon, hogy az USA nem használta fel a Szovjetunió felbomlását arra, hogy magát Oroszországot szétverje, és panaszkodott, hogy az Orosz Föderációban működő szeparatista mozgalmaknak nyújtott nyugati támogatás "nem ment elég messzire".

 

 

"Ezek gyarmatosított nemzetek, amelyeket mi a tulajdonképpeni Oroszország részének tekintünk, noha ezek maguk is nem orosz nemzetek, amelyeket - mint ismét láthattuk - továbbra is gyarmatosít a Kreml egy újabb diktatúrája" - mondta Michel.

Ismét hangsúlyozta, hogy a találkozón nem egyszerűen Oroszország "feldarabolása és felosztása" mellett érveltek, hanem állítólag "a gyarmatosítás és az imperializmus valódi ellenzése" motiválta őket. Maga a gondolat, hogy Michel támogatja a "gyarmatosítás és az imperializmus valódi ellenzékiségét", mélységesen komikus, mivel éveken át az USA antiimperialista mozgalmát mocskolta, miközben nevetségessé tette és (vissza)használta ezt a kifejezést Kuba, Venezuela, Nicaragua és Bolívia kormányainak démonizálására, amelyek mind évtizedeken át küzdöttek az USA nagyon is valós agressziója ellen. Mégis, Michel szemtelenül a világ egyik leghangosabb támogatója a "antiimperializmus" egy olyan egyedi formájának, amely történetesen a valóban imperialista politikai Nyugat, különösen az USA érdekeit szolgálja.

Természetesen egyikük sem tett említést arról, hogy az orosz lakosság, bár főként orosz etnikumúakból áll, mégis mintegy 20%-ban számos más etnikai (tatárok, burjátok, kalmükök, baskírok stb.) és regionális identitású (kozákok) csoportot is magában foglal, akik már jóval több mint egy évezrede élnek egymás mellett, vagyis többször annyi ideje, mint amióta az USA létezik. Továbbá, ellentétben az Egyesült Államokkal, amely a számos őslakos néptől teljesen meghódított földet foglalja el, amelyek közül több tízmilliót lemészároltak, éppen azért, hogy elrabolják földjeiket (leszármazottaik ma rezervátumokban élnek), Oroszország érintetlenül hagyta az általa (általában békésen, ismét csak ellentétben az Egyesült Államokkal) bekebelezett őslakos népeket, életmódjukat, vallásukat és kulturális örökségüket a kormányzat védte.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-amerikai-kormany-nyiltan-kiall-oroszorszag-elpusztitasa-mellett

A botránykancellár

Olaf Scholz számos ügyben és botrányban játszott már kétes főszerepet. A nyomozó hatóságoknak és az igazságszolgáltatásnak egyre inkább nehezére esik eltussolni a jelenlegi botránykancellár kétes háttéralkuit.
Forrás: www.kla.tv/22926

50 000 ukrán katona halt meg február óta - DPR első információs miniszterhelyettes

Daniil Bessonov, a DPR első információs miniszterhelyettese szerint az ukrajnai orosz különleges hadművelet kezdete óta több mint 50 ezer ukrán katona halt meg.A miniszterhelyettes segített abban, hogy Ukrajna harcképes egységeinek nagy része megsemmisült vagy fogságba esett. "Megfigyeléseim szerint, abból, ami a hálózatba kerül, ha mindezt hozzáadjuk az összképhez, több mint 50 ezer halottjuk van - ez akkor van, ha a teljes frontvonalat vesszük. A sebesülteket számolva általában egy-három, egy-négy, vagyis nagyjából több mint 150 ezer sebesült lehet" - mondta Bezsonov az interjújában.A DPR tisztségviselőjének jelentését ukrán katonák állításai is megerősítik. A Sky News hírügynökség nemrég interjút közölt egy ukrán tiszttel, aki Szeverodonyeck térségében volt bevetésen. 50 000 ukrán katona halt meg február óta - DPR első információs miniszterhelyettes

 

50 000 Ukrainian Soldiers Died Since February - DPR First Deputy Minister of Information

Az ukrán tengerészgyalogság egyik elit egységének parancsnoka, aki Olekszandrnak nevezte magát, elmondta, hogy a legjobban kiképzett katonáinak többsége megsebesült vagy meghalt. A veszteségek a jól képzett és harcedzett harcosok mintegy 80 százalékát tették ki, akikkel 2018 óta harcolt egymás mellett. Elmondása szerint a súlyos veszteségek erős érzelmi és pszichológiai hatással vannak mind a többi egységre, mind a katonák hozzátartozóira. Olekszandr elismerte, hogy nem tudja, meddig lesz képes az AFU elviselni az ilyen veszteségeket.Az Ukrán Fegyveres Erők az orosz, az LPR és a DPR csapataival vívott harcok során súlyos veszteségeket szenvednek emberekben és haditechnikai eszközökben. Az orosz katonai média egyre több interjút tesz közzé ukrán hadifoglyokkal, akik a hátsó egységekben szolgáltak, ami megerősíti, hogy az Ukrán Fegyveres Erők katonai parancsnoksága emberhiánnyal küzd, és a képzetlen katonákat ágyútöltelékként használja a frontvonalon.

https://southfront.org/50-000-ukrainian-soldiers-died-since-february-dpr-first-deputy-minister-of-information/

Méregzöld Energia

A politikai és médiakartell évek óta szinte vallásos buzgalommal hirdeti a Zöld éghajlatvédelmi menetrendet. Az elkerülhetetlen klímavédelem, CO2-semlegesség és fenntarthatóság állítólag a bolygó megmentését és az emberiség megváltását hozza el. Ami persze egy nagy kamu. Először is, a "megújuló energiák" semmiképpen sem képesek elegendő energiát biztosítani a fosszilis tüzelőanyagok teljes kiváltásához. Másrészt a váltás gazdaságilag katasztrofális hatással lenne, és munkahelyek millióiba kerülne. A legrosszabb azonban maga a vele járó a környezetterhelés lenne. Mert az új energiaerőművek létrehozásához és folyamatos megújításához végtelen mennyiségben kellene mérgező szennyezőanyagokkal kellene megterhelni a Földet.
Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/gruene-energie-als-dreckschleuder-so-wird-der-planet-vergiftet/

(((Aliens)))) Elrabolták a nőinket

 

A SÁTÁNISTÁK A SZERETET ELLENSÉGEI

A nyugati férfiaknak (és nőknek) nagyon dühösnek kellene lenniük az illuminátus zsidó bankárokra és szabadkőműves lakájaikra. Mint az idegen megszállók, elrabolták a nőinket, és agymosással leszbikussá és frigiddé tették őket. Ezt az aljas sátáni támadást a társadalom ellen, amelyet áruló "vezetőink" áruló "vezetőink" "női jogokként" reklámoztak. A feminizmus az elit társadalmi mérnöki tevékenysége, amelyet a társadalom destabilizálására és elnéptelenedésére terveztek, és amelyet alulról jövő társadalmi változásnak álcáznak.

A férfiak hatalmat akarnak. A nők szeretetet akarnak. A heteroszexuális házasság a női (világi) hatalomnak a szerelemként kifejezett férfi hatalomra való cseréjén alapul. A feminizmus a hatalom átadása helyett arra tanította a nőket, hogy a szeretet helyett a hatalmat keressék.

Dr. Marie Robinson női pszichiáter 1958-ban megjelent könyve, A szexuális önátadás hatalma azt állítja, hogy a nőiesség a női áldozatvállaláson (altruizmus) és a férfi iránti bizalmon alapul. Ez a szeretet forrása, amelyet a férj és a gyerekek viszonoznak.

A feminizmus, amely kommunista eredetű, lerombolta ezt a bizalmat, és a nőket pszichológiai pénisszel ruházta fel. Hatalom = pénisz. Mindkét nemet kasztrálták. Ahol a nők egykor a férfiakat hatalmazták meg, ma már kiherélik őket. Odaadó feleségek és anyák helyett sok nő szexuálisan frusztrált, dühös, frigid férfigyűlölővé vált. Ez az indoktrináció ma is folytatódik a tömegmédiában.

IDÉZET: Amint a feminista "tuskó" megszűnik, a nő természetes ösztönei áramlani fognak, és az egészség helyreáll. Lényegében ez azt jelenti, hogy "megengedi magának, hogy nagyon mélyen bízzon a férjében. Ez azt jelenti, hogy végre felismeri, hogy többé nem kell félnie vagy ellenkeznie a férfi erejétől, hanem számíthat rá, hogy megvédi őt, hogy megadja neki a nőiességének teljes kibontakozásához szükséges biztonságos légkört".

 

Dr. Marie N. Robinson, a Cornellben végzett pszichiáter New York-i rendelőjét a frigiditás kezelésének szentelte. A szexuális önátadás ereje (1958) című könyve a női psziché feltáró tanulmánya. Ez a könyv már nem kapható. Miért? Mert politikailag inkorrekt.

Marie Robinson eltűnt az emlékezet homályába. Nincs róla információ az interneten, nincs Wikipedia-bejegyzés. Miért? Üdvözöljük az NWO-ban.

Dr. Robinson szerint amerikai nők milliói szenvednek frigiditástól. A frigid nők általánosan elfogadják azt a feminista nézetet, hogy a feleségként és anyaként való karrier megalázó, és a férfiak kihasználják a nőket. Ez egy "érzelmi elakadást" hoz létre, ami akadályozza a szexuális reakciókat és a pszichológiai fejlődést.

Dr. Robinson azt írja, hogy a nő identitása az "alapvető női altruizmusban" rejlik.

Önkifejezése és hatalma azon alapul, hogy férje és gyermekei az első számú prioritásává válnak. Hasonlóképpen, szexuális kielégülése és lelki termékenysége az önfeladáson múlik.

NEMI KÜLÖNBSÉGEK

Robinson szerint a férfiak és a nők természetüknél fogva különböznek. A férfiakat a külső (fizikai) világ uralmára tervezték, a nőket pedig a belső (lelki) világ és az otthon uralmára. Ezek nem társadalmi sztereotípiák, ahogy a feministák állítják.

"A nőket a piactól eltérő feladatokra tervezték, teljesen másfajta stresszre" - írja Robinson. "Hajlamosak elveszíteni alapvető női mivoltukat, ha [a piacon] önszántukból maradnak". (149)

Robinson szerint a modern nők úgy gondolják, hogy nőként már nincs rájuk szükség. Az ipari forradalom előtt az otthon volt minden élet központja, és a nő volt a szíve. A nő ápolta és nevelte a gyerekeket, ruhát és ételt készített, és segített a mezőgazdasági munkákban.

Az ipari forradalom úgy tűnt, hogy a nők feleslegessé váltak. A gyermekekre nem volt szükség, sőt, tehernek tekintették őket. Mindent meg lehetett venni a boltokban. Az otthon üres volt. A gyerekek iskolába mentek, a férjek dolgozni.

A nő válasza erre az volt, hogy saját nőiessége ellen fordult. Mary Wollstonecraft megírta a Vindication of the Rights of Women (1792) című feminista kiáltványt, amely azt hirdette, hogy a nők azonosak a férfiakkal, és a nők férfiasságát hirdette.

(Alien. D. Rockefeller Jr.)

Robinson szerint "a feminista hitvallás alaposan diszkreditálta a női szükségleteket és tulajdonságokat, és a női célokat férfi célokkal helyettesítette"

Az ipari forradalomra adott másik válasz nem feminista, hanem "viktoriánus" volt. Robinson szerint a viktoriánus nők úgy "álltak bosszút" a férfiakon, hogy tagadták, hogy a nőknek szexuális érzéseik lennének. "Elképesztően sikeresen meggyőzték a férfiakat, sőt még a tudósokat is arról, hogy a frigiditás valóban a nők alapvető tulajdonsága".

Ezek a tényezők megalapozták a modern női neurózis alapjait.

"A nőiesség biológiai és pszichológiai céljainak leértékelése amerikai lányok millióinak nevelésének szerves részévé vált. Az otthonteremtés, a gyermeknevelés és -nevelés, a főzés, a türelem, a szeretet, a házasságban való odaadás erényei szisztematikusan leértékelődtek. A férfiak teljesítményének életét a nők teljesítményének életével helyettesítették."

 

NŐI LEÉRTÉKELÉS ÉS ÖNUTÁLAT

 

A férfiakkal szembeni feminista-viktoriánus ellenségeskedés anyáról lányára szállt, így "nők milliói számára a másik nemmel szembeni ellenségeskedés szinte természeti törvénynek tűnik. Bár sok modern nő lehet, hogy szájhősködik a férfival kötött szenvedélyes és termékeny házasság eszménye mellett, a színe alatt mélyen neheztel a szerepére, a férfit alapvetően ellenségesnek, őt kizsákmányolónak fogja fel. A szíve mélyén - gyakran a legcsekélyebb tudatosság nélkül - arra vágyik, hogy kiszorítsa a férfit, hogy szerepet cseréljen vele".


(I. Alien. Jacob Rothschild)

Robinson szerint, ha a feminizmus boldogságot hozott volna a nőknek, talán megérte volna a játék.

"De nem így történt. A játék frigiditást és nyugtalanságot hozott, és a válási ráta szárnyalását, neurózist, homoszexualitást, fiatalkori bűnözést, mindazt, ami abból fakad, ha egy nő bármely társadalomban elhagyja valódi funkcióját."

Dr. Robinson azt írja, hogy amint az érzelmi "tuskó" megszűnik, a nő természetes ösztönei áramlani fognak, és az egészség helyreáll. Lényegében ez azt jelenti, hogy "megengedi magának, hogy nagyon mélyen megbízzon a férjében. Ez azt jelenti, hogy végre rájön, hogy többé nem kell félnie vagy ellenkeznie a férfi erejétől, hanem számíthat rá, hogy megvédi őt, hogy megadja neki a nőiességének teljes kibontakozásához szükséges biztonságos légkört".

A mély hüvelyi orgazmus esetében, írja Robinson, "az izgalom a megadás aktusából fakad. Hatalmas hullámzó fizikai extázis van magában az engedésben, abban az érzésben, hogy egy másik ember passzív eszköze vagy...".

Másfelől az a nő, aki bizalmatlan a férje szerelmével és ennek következtében saját nőiességével szemben, "nehéz, fájdalmas, frenetikus" életszemlélettel rendelkezik. Háborúban áll önmagával. Az ágyban úgy kell éreznie, hogy "mindig ura a helyzetnek".

Robinson a csiklót férfias csökevénynek tekinti. Arra utal, hogy egy nő akkor is lehet frigid, ha szexuálisan aktív és mechanikusan ügyes. A női szexualitás a férfi iránti "abszolút bizalomtól" függ, ami lehetővé teszi a nő számára, hogy teljes mértékben befogadja és teljes mértékben válaszoljon.

Dr. Robinson szerint nincs fontosabb dolog az életben a szeretetnél. Szerinte a házasság a kulcsa az emberi fejlődésnek. A szeretet ereje ezen a kapcsolaton keresztül érezhető a világban.

 


(l. Alien. Z Brzezinski)

"A szerelem a legmélyebb értelemben egyesülést jelent; egyesülést az egyének között... Ez a legalapvetőbb és legmélyebb késztetésünk, és a jóra való ereje mérhetetlen... a szerető partner ugyanolyan fontossá válik, mint saját maga... Ez a tény az, amiért az igazi szerelem soha nem vezet uralomra vagy hatalmi harcra..."

Senki sem kérdőjelezi meg a nők jogát a karrierhez. A kérdés a társadalmi mérnöki munka, amely megváltoztatja a női természetet és prioritásokat.

A FEMINIZMUS MINT ELIT TÁRSADALMI MÉRNÖKI TEVÉKENYSÉG ÉS ELNÉPTELENEDÉS

A szexuális önátadás hatalmának jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Azzal, hogy a feminizmus arra kényszeríti a nőket, hogy feladják nőiességüket és kisajátítsák a férfi szerepét, az emberiség természetes heteroszexuális mechanizmusába vágja a fejszéjét. Ez tükröződik a házasság és a születési ráta csökkenésében, valamint a válások számának növekedésében.

Nők milliói vannak magányra és frusztrációra ítélve. Hasonlóképpen, a férfiakat megfosztják a fejlődésükhöz és kiteljesedésükhöz nélkülözhetetlen védelmező és gondoskodó szereptől.


(Alien tool, Betty Friedan)

Egy ilyen téves ideológia diadala és az igazság elhallgatása azt jelzi, hogy a világ irányítása egy rosszindulatú erő kezébe került.

Egy sátáni szekta, az Illuminátusok (kabbalista zsidók és szabadkőművesek) támogatja a feminizmust egy hosszú távú terv részeként, amelynek célja, hogy kiszakítsa a nyugati civilizációt a vallási és kulturális horgonyai közül, és egy világrendőrállamot hozzon létre helyette.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/aliens-elraboltak-a-noinket

Az egészségügyi dolgozók tudják, mi történik, felelősséget kell vállalniuk, mielőtt túl késő lesz.

Dr. Ruby képeket tett közzé egy fehér, fonalas rögről, amit egy ápolótól kapott, majd azt mondták neki, hogy távolítsa el, mert 3 év múlva nyugdíjba megy. Azon vannak, hogy kárt tegyenek a csecsemőkben! Ha ezt látja, jelentkeznie kell, mielőtt több ezer csecsemő belehal.

Dr. Rashid Buttar szerint azok, akik megkapták az oltást, már magukban hordozzák a következő világjárványt.

Ez egy alvó sejt, és számos aktivátor képes beindítani.

Dr. Andrew Kaufman: Az elit irányítani akar minket, de nekünk önállóan kell gondolkodnunk és fel kell ébrednünk

Dr. Andrew Kaufman kifogásolja, hogy a pszichopatákból álló globalista elit azt közvetíti felénk, hogy nem vagyunk elég intelligensek ahhoz, hogy megítéljük, mi történik a világban, ezért a mi véleményünket helyettesítjük az övékével, de képesnek kell lennünk arra, hogy önállóan gondolkodjunk, és felébredjünk, összefogjunk és együttműködjünk másokkal.

Több millió oltottnál jelentkeznek káros mellékhatások. Ismerjük az okot és a kezelés módját

Dr. Paul Marik arról számol be, hogy a Covid vakcinát kapó emberek többféle mellékhatástól szenvednek. Semmibe veszik őket, szenvednek, és nem kezelik őket. Tudjuk, mi az oka. Együtt kell dolgoznunk, és ki kell derítenünk, mi működik és mi nem.

Híres színészek szenvednek káros mellékhatásoktól és halnak meg az oltások után. XXXV. rész

Olyan híres színészek, mint Sally Kirkland, Pasha Bleasdell, Berndt Stübner, Priscila Fantin, Franco Ravera és sokan mások megbetegedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meghaltak. Ha ez a hírességekkel történik, hány névtelen ember lehet még érintett, akikről nem számol be a média, és nem is szerepelnek a nyilvántartásban?

Az adatok egyértelműek, az mRNS-vakcinák súlyos neurológiai következményekkel járnak.

Dr. Rosanna Chifari szerint az ő szakterületén, ami a neurológia, a különböző publikációk a vakcina számos, multiszisztémás mellékhatását bizonyítják... Az mRNS vakcinák használatát be kell szüntetni

Felülvizsgálták a statisztikákat: a tömeges oltás után drasztikusan emelkedett a halálozások száma

A hamis Covid-19 vakcinával elkövetett mészárlás: A tömeges oltások után, 164 országban drasztikusan megemelkedett a halálesetek száma, az agyi érrendszeri betegségek esetében a növekedés mértéke 68 000%-os, a szívbetegségek esetében 44 000%-os volt ez a növekedés.