A Faith in Action révén az amerikai püspökök részt vesznek Joe Biden támogatásában a 2020-as amerikai választásokon - írja a LepantoIn.com (október 14).

A Faith in Action Network 49 szervezetet foglal magában húsz amerikai államban. 2019 és 2020 között több mint 1,5 millió dollárt kapott a püspököktől.

Hivatalosan a püspökök útmutatójukban azt állítják, hogy tartózkodnak a partizán tevékenységektől. Az Egyesült Államok Bevételi Szolgálata megtiltja nekik, hogy olyan politikai tevékenységet folytassanak, amely elvenné adómentes jogaikat.

A Faith in Action egyik fő nemzetiségi tevékenysége a Live Free Project. Az elmúlt hónapokban Biden megválasztását szorgalmazta. Igazgatója Michael McBride atya. Évi fizetés: 113.000 USD.

Bensőséges kapcsolat áll fenn a Faith in Action és a Biden által jóváhagyott Fekete Egyház PAC között.

Szeptember 29-én a Faith in Action Live Free Projectje tweetelt egy nyilatkozatot Trumpról, miszerint "nem lehet vitatkozni egy sz*rdarabbal".

Ben McBride atya - Michael McBride atya testvére - felel a kaliforniai PICO-ért, amely a Kaliforniai 19 Faith in Action tagszervezet regionális ernyője. Éves fizetés: 110.000 USD. A kaliforniai PICO a közösségi médiát használta a Fekete Egyház PAC népszerűsítésére és Trump vereségének buzdítására.

https://gloria.tv/post/3SCSHWRs2rYc3K7ZQSqyxGR3M