Joachim Kuhs költségvetés-politikai szóvivő és az AfD EU-parlamenti delegációjának vezetője az alábbiak szerint kommentálta azt, hogy az EMA elismerte a téves információkat a Covid-19 elleni oltások hatékonyságával, vagy inkább hatástalanságával kapcsolatban:


Kedves kollégák, kedves barátaim!

A múlt hónapban hét kollégámmal levelet írtunk az EMA-nak – az Európai Gyógyszerügynökségnek. Ez nem szokatlan, mert ez a mi feladatunk: rendszeresen írok leveleket a Bizottságnak és osztályainak. Ebben a levélben, amelyet a szöveg alatt linkeltem, komoly aggodalmunkat fejeztük ki a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban. És most jön a meglepetés: mert az EMA megerősíti azt, amit eddig is tudtunk, hogy a vakcinák nem a fertőzések megelőzésére szolgáltak. Csak egyes kiszolgáltatott személyek immunizálására engedélyezték őket.

Kedves barátaim, az a tény, hogy az EMA ezt nyíltan beismeri, szenzáció.

Ez azt jelenti, hogy az orvosnak meg kell határoznia, hogy egy adott személy fokozott kockázatnak van kitéve, ha megkapja a Covidot, és ha a válasz igen, akkor és csak akkor kaphat védőoltást.

Gyakorlatilag senki sem volt 60 év alatti fokozott kockázatnak kitéve. A kockázati csoport bizonyos autoimmun betegségekben szenvedők, éppen kemoterápián átesett emberek és idősek kis csoportja volt. Ennek ellenére a kormányzati hatóságok Európa-szerte – ideértve a Parlamentet is – felszólították az embereket, hogy oltassák be magukat.

És kedves barátaim, valószínűleg még emlékszel az okokra: oltsd be a kollégáidért, tedd meg a szomszédaidért, tedd meg a szüleidért vagy nagyszüleidért.

Így hangzottak azok a Covid-19-reklámok, az egész-oldalas hirdetések és a személyes levelek, amelyek a postaládámban landoltak. A lényeg mindig ugyanaz volt: erkölcsileg kötelesek vagyunk beoltatni magunkat, hogy megóvjunk másokat.

Ennek kikényszerítésére egy QR kódot vezettek be, ami nélkül sehol nem engedték meg a hozzáférést. Sem a munkahelyen, sem a sportklubban, sem a gyerekek úszásoktatásán, sem az étteremben.

Ha most, kedves barátaim, az EMA megerősítései fényében nézzük ezeket a QR-intézkedéseket, azt látjuk, hogy ez is teljes hülyeség volt. Ha valaki csak egy oltást kaphat, hogy megvédje magát, akkor teljesen mindegy, hogy beoltott vagy beoltatlan ember lép be az étterembe, sportklubba. Az oltás nem akadályozza meg a fertőzést. Pont! Bármennyire is polemizál ez ellen Pistorius úr.

Az EMA válaszával hivatalossá vált: az egész Covid-politika nem tényeken alapult. Ezt eddig is tudtuk, és az EMA most megerősítette.

Valójában mindannyiunkat becsaptak a kormányok azzal, hogy kapjuk meg ezt az injekciót.

És mint mindenki tudja, itt nem egy évek óta ismert oltóanyagról volt szó, hanem egy új kísérleti MRNS vakcináról, amelyet nagyon rövid időn belül hoztak piacra, így – láthatjuk: – a közép- és hosszú távú hatásokat senki nem tudhatta.

Világszerte több halálesetet látunk, amelyek állítólag megmagyarázhatatlanok. (KSM: Míg a „covidtól” világszerte „csak” HÉT millióan haltak meg, – mert a nagy vakcinaüzlet sikeréért a WHO-protokoll TILTOTTA a meggyógyításukat, például ivermektinnel, – a „covid-oltásoktól” TIZENHÉT millióan haltak meg!) Ez a többlethalálozás röviddel az oltási programok megkezdése után kezdődött, és még mindig tart.

A turbórák, a hormonális rák, a hormonális problémák, például a meddőség és a vetélések, valamint a szívbetegségek növekedését is tapasztaljuk. Különös egészségügyi problémák teljes listája, amelyek nem sokkal az oltások után kezdődtek… – Csak véletlen egybeesés, ahogy a kormányok el akarják hitetni velünk?

Hihetetlen, polgártársaim, és azt kérdezem magamtól: – Hogyan úszhatják meg a kormányok?

Ha Ön, kedves barátom, bevesz egy egyszerű fájdalomcsillapítót, és elolvassa a betegtájékoztatót, a lehetséges mellékhatások hosszú listáját fogja látni. Miért nem említették az oltási kampányok során az új oltások lehetséges és – mint tudjuk – nagyon jól ismert mellékhatásait? Miért állították a kormányzati weboldalak, és állítják ma is, hogy terhes nőként biztonságos oltást kapni?

Engedjék meg, kedves barátaim, hogy egy kicsit mélyebbre menjek.

Nemzeti és európai szinten is léteznek adatbázisok, amelyekben többek között A gyógyszerek mellékhatásait rögzítik. És ez jó dolog, mert az egyik legfontosabb szempont a polgárok számára, amikor eldöntik, hogy be kell-e szednie a gyógyszert vagy sem, be kell-e oltatnia magát vagy sem, melyek a lehetséges kockázatok és mellékhatások! És minden alkalommal, amikor egy gyógyszert reklámoznak, akkor a következő tájékoztatást kapja: „Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!”

Most pedig ez kezd izgalmassá válni, mert az EMA a levelében megemlítette, hogy számos bejelentésre számított az oltás alatt vagy röviddel azután bekövetkezett megbetegedésekről. Ez ésszerű megfontolás, mivel a legtöbb allergiás reakció az allergénnel való érintkezést követő 20 percen belül, 2 órán belül jelentkezik. A rendszeres védőoltások mellékhatásai, amelyeket gyermekeink kapnak, általában 1-2 napon belül jelentkeznek!

És most valami nagyon furcsa történik. Bármi, ami az mRNS-oltást követő 14 napon belül történik: mellékhatások, sőt halálesetek tekintetében, nem kerül be az adatbázisba.

Ami még rosszabb: egyszerűen tagadják és elhallgatják; azzal magyarázták, hogy állítólag tíz-tizennégy napba telne, amíg a vakcina tüskefehérjéket termel. (KSM: Maga a tüskefehérje is mérgező, mint már rég bebizonyosodott!) És hogy az oltást kapott személyeket az első 14 napon belül „nem oltottként” kell megjelölni!

Micsoda őrület, de módszeres őrület!

A különböző országokból származó jelentések azt mutatják, hogy sok haláleset következett be az oltást követő két héten belül, de ezeket a jelek szerint helytelenül sorolták be a „be nem oltott halálesetek közé”. Ezért nem végeztek boncolást (KSM: …mert a WHO TILTOTTA!) annak megállapítására, hogy a vakcina felelős-e a halálesetért. Szándékosan félrevezettek minket!

És mi történt a bejelentett mellékhatásokkal az oltást követő első 14 napon belül? – Nem is voltak nyilvántartva. Egyszerűen Covid-tünetként határozták meg őket. Bevezették a Long Covid kifejezést.

És így jön létre a csodálatos hatás: a mellékhatások adatbázisa szinte üres marad. Minden arra utal, hogy az oltás biztonságos. Micsoda hiba!

És kedves barátaim, sajnos. ez még nem minden: – szándékosan becsapnak minket! Lehet, hogy a múlt héten hallotta a hírekben, hogy a VAERS – az Egyesült Államok Kábítószer-mellékhatások Adatbázisa – két nyilvántartással rendelkezik. Az egyik nyilvános, a másik pedig zárt, és csak a nagy gyógyszergyárak és egyes kormányzati szervek számára hozzáférhető. – Ez Európában is előfordul? Németországban? – Nem lennék meglepve. Sajnálatos módon.

És most felteheti magának azt a kérdést, hogy az EMA hogyan tudta fenntartani a vakcinák forgalomba hozatali engedélyét, ha nem történt meg a kockázatok pontos nyilvántartása?

Miért engedték meg a kormányoknak, hogy népszerűsítsék a Covid-oltást a nagy médiakampányokban a covid-terjedés megelőzéséről szóló szlogenekkel, amikor ez tényszerűen hanis?

Kedves barátaim, annyi kérdés merül fel, hogy kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy újabb levelet írunk az EMA-nak. Legközelebb részletesebben kifejtem. Le kell leplezni ennek a Covid-botránynak az alapját, és felelősségre kell vonni a felelősöket!

Sok szerencsét kívánunk!

Üdvözlettel: Joachim Kuhs