2022. október 4., kedd

Nem Putyin lesz az, aki megment minket a globalisták Armageddonjától, mert több helyen is kilóg az ördögpata, hogy ő is a "klub" tagja.

 

A világháború nem a pénzről szól már, ahogy a "covidozásnak" is csak a mellékterméke volt a "vakcinagyártók" meggazdagodása! A háború és az is csak az európai polgárok kifosztásáról és kiirtásáról szól, aminek melléktermékeként persze ők tovább gazdagodnak, de nem ez a céljuk, hogy nekik több legyen, hanem csak az, hogy nekünk kevesebb. Az európai országok népeinek a kisemmizése, elszegényítése, majd megsemmisítése! Elsőkörben! Mert megmondta a kőműves zsidaj, hogy a legnagyobb ellenségük a fehérember! 500 millió fő alá akarják levinni a bolygó emberi populációjának a létszámát. Pénz nekik már nem kell, és olyan sincs, hogy német gazdaság. Vannak német kis és talán még közepes vállalkozások, de a multi cégek zsidókézben vannak, ahogy mindenütt a bolygón! Ezek eddig nekik csak olyan székhelyek voltak az országokban, kontinenseken, ahol honosított nevű zsidók dolgoztattak és termeltettek, majd begyűjtötték a gójok pénzét. De már arra sincs szükségük, hiszen annyi pénzt teremthetnének maguknak a számítógépeken, amennyit akarnak. Már eljutottak oda, hogy feleslegessé váltak számukra az emberek és már csak az a gondjuk, hogy hogyan szabadulhatnának meg tőlünk. Persze most megpróbálnak óvatosan haladni a céljuk felé, amíg még sokan vagyunk a bolygón, mert azért azt látják, hogy ha nem is sokakat, de nem mindenkit tudnak becsapni és félnek, hogy elkapjuk őket. Megpróbálnak aggódó hangon a mi érdekeinkről beszélni. Ezért beszélnek folyamatosan úgy, mintha terveznének nekünk jövőt, hogy az emberek azzal foglalkozzanak és ne higgyék el azt amit látnak és ne gondolkozzanak!

(Mancsos)

"Nem tekintem a nőket embereknek. Ők csak a férfiak rabszolgái, vagy annak kéne lenniük"

 

Az ember beszivárog az Incel közösségbe, és rémisztő felfedezést tesz

Amit talált, az annyira undorító, hogy felfordul a gyomrod.

Andrew Tate-ről a TikTok új sztárjáról már biztosan hallottál.

Ő egy volt kickboxoló, aki szélsőségesen nőgyűlölő nézeteket vallott, például azt, hogy a nőknek engedelmeskedniük kell a férfiaknak, és hűségesnek kell lenniük akkor is, ha a partnerük megcsalja őket. Tate azt is állította, hogy a nemi erőszak túlélői "felelősek" a saját szexuális támadásaikért.

Az incel közösség körében széleskörű támogatásra talált.

Az undorító nézeteit hirdető Tate videóit több mint 11 milliárdszor nézték meg a TikTok-on, és az inceleknek nevezett, kivételesen hűséges közösség elnyerte a tetszését.

Az ebbe a csoportba tartozó férfiak szintén nőgyűlölő retorikát használnak a nők dehumanizálása érdekében. Az incel (az "önkéntelen cölibátus" rövidítése) mozgalom egy olyan közösség, amely elsősorban online létezik, és amelynek középpontjában a nőkkel szembeni neheztelés áll, amiért nem biztosítják számukra a szexet.

Sajnos ennek a szexista szubkultúrának az ijesztő felemelkedése az egész világon felerősödik. Az internet mindenhol segít felerősíteni ennek a szubkultúrának az üzenetét.

 

 

A globális incel-fórumok felhasználói bázisának kimerítő tanulmánya szerint Svédországban az egyik legmagasabb az incelek aránya a lakosság számához viszonyítva. Az országban egymillió lakosra 240 látogató jut az incel fórumokon.

Ez meglepő egy olyan országból, amely történelmileg élen járt a nők jogainak védelmében és az egyenlőség felé való haladásban.

Egy férfi beépül, hogy tanulmányozza az inceleket

A Svédországból származó szerző, Pascal Engman úgy döntött, hogy beépül, hogy további információkat szerezzen a zavaró közösségről. Mivel szélsőséges nézeteik a társadalom részéről visszatetszést váltanak ki, ezeknek az egyéneknek nincs más választásuk, mint hogy egész életüket az interneten töltsék.

Ezért Engman tisztában volt azzal, hogy az egyetlen módja annak, hogy valóban elmerüljön a világukban és mélyebb megértést nyerjen róla, az lesz, ha végigolvassa a fórumaikat.

Három hónapot szánt arra, hogy végigolvassa az összes privát bejegyzésüket és kommentjüket az interneten. Minél jobban belemerült ennek az online szubkultúrának a vizsgálatába, annál nyugtalanítóbbak lettek a felfedezései.

Például azokat az inceleket, akik sikeresen követnek el erőszakos cselekményeket nők ellen, sokan az interneten isteni rangra emelik, és olyan émelyítő elismeréssel halmozzák el őket, hogy az embernek felfordul a gyomra.

 

 

"Emelem poharam minden áldozatra, akiről kiderül, hogy 18 és 35 év közötti nő."

"A nők elleni népirtás tökéletesen indokolt lenne, ez az én szerény véleményem"

Az ilyen csodálat és dicséret azután következett be, hogy 2021-ben az Egyesült Királyságban az első ilyen jellegű támadás történt, amikor az akkor 22 éves Jake Davison egy pisztollyal öt embert ölt meg Plymouthban, mielőtt maga ellen fordította volna a fegyvert, és ezzel mártírként alapozta meg az incel fórumokon a róla kialakult képet.

Az egyik áldozat egy hároméves gyermek volt. Egy másik Davison saját édesanyja volt. Ezt a hírt ujjongás fogadta azokban az online közösségekben, amelyekben korábban is megfordult.

A fórumok tartalmából kiderül, hogy az egyetlen dolog, ami akár csak megközelíti azt a megvetést, amit sok incel érez a nők iránt, az a saját maga iránt érzett undor.

"Majdnem harminc éves vagyok. A legjobb éveim hamarosan mögöttem lesznek, és még soha nem voltam nő közelében sem - sem barátként, sem egyéjszakás kalandként. Nem akarnak engem. Ezt nagyon nyilvánvalóvá is teszik. Lehet, hogy nem gyűlölnek, de megvetéssel bánnak velem, ami még rosszabb".

Pascal Engman arról számolt be, hogy fiatal férfiak szemtanúi voltak annak, hogy online fórumokon képeket posztoltak magukról, megkértek más inceleket, hogy kritizálják a külsejüket, és utána azt a tájékoztatást kapták, hogy öngyilkossággal kellene véget vetniük az életüknek. Úgy érzik, hogy a szexuális kapcsolatokra való képtelenségük oka az, hogy "csúnyák", és ennek következtében az incelek intenzív gyűlöletet éreznek önmaguk iránt.

 

 

Ennek eredménye a "csonttörés" néven ismert szörnyű gyakorlat, amelynek során az egyének arcon ütik magukat, hogy állkapocsvonaluk markánsabbá váljon. Azért teszik ezt, mert úgy érzik, hogy az erős állkapocsvonal a legvonzóbb férfias tulajdonság.

Az incel mozgalom stratégiájaként nagymértékben támaszkodik a dehumanizálásra. Miután eljutottak arra a következtetésre, hogy a nőket az embernél kevesebbnek kell tekinteni, a tagjai szabadon megalázhatják, beszennyezhetik és veszélyeztethetik a nőket, amikor csak akarják.

"Nem tekintem a nőket embereknek. Ők csak a férfiak rabszolgái, vagy annak kellene lenniük. Főznek, takarítanak és szétteszik a lábukat, amikor mondják nekik."

"A társadalom gyűlöl minket, és mi férfiak vagyunk. Senki sem törődik velünk. Erőszakhoz kell folyamodnunk, hogy rákényszerítsük a társadalmat, hogy segítsen nekünk."

Amikor a nőket "femoidként" emlegetik, a legjobb esetben az incelek tárgyként érzékelik őket, a legrosszabb esetben pedig célpontként.

 

 

Az a tény, hogy az incels a nőket csupán tárgyaknak tekintik, növeli a veszély kockázatát, mivel valószínűleg kialakul bennük az a téves meggyőződés, hogy joguk van hozzájuk. Amikor rájönnek, hogy ez nem így van, elkezdenek azon gondolkodni, hogyan vehetnék el erőszakkal azt, ami szerintük eleve jogosan az övék.

Mivel az incel mozgalom sok tagja úgy véli, hogy joguk van a nőkkel való szexhez, nemi erőszakkal foglalkozó táborok létrehozásáért kampányoltak, ahol az áldozatokat államilag szentesített erőszaknak vetnék alá.

Amint Engman megértette a probléma nagyságát, kötelességének érezte, hogy írjon róla, abban a reményben, hogy minél több emberben tudatosul majd az a növekvő veszély, amellyel a nők világszerte szembesülnek.

A "Femicide" című regényében a szerző három nő látszólag egymástól független gyilkosságát vizsgálja, akikről a történet során kiderül, hogy mindannyian kapcsolatban állnak az incel mozgalommal.

A nőgyűlölet az idők kezdete óta létezik; az incel-fórumok elterjedése azonban férfiak millióinak adott olyan platformot, amelyen névtelenségük megőrzése mellett kiadhatják magukból a nőkkel szembeni heves gyűlöletüket.

Az incelek száma tovább fog nőni, és ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/nem-tekintem-a-noket-embereknek-ok-csak-a-ferfiak-rabszolgai-vagy-annak-kene-lenniuk

Twitter szárnyal miután Musk állítólag hajlandó az eredeti áron történő üzletkötésre

 

A Bloomberg az ügyet ismerő személyek szerint arról számol be, hogy Elon Musk azt javasolja, hogy az eredeti ajánlati áron, részvényenként 54,20 dollárért vásárolja meg a Twitter Inc. céget, ami 44 milliárd dollárra értékelné a vállalatot.

A milliárdos ügyvédei hétfőre virradó éjszaka közölték az ajánlatot a Twitter ügyvédeivel, és bizalmasan levelet nyújtottak be a delaware-i Chancery Courthoz az ügyben keddre tervezett rendkívüli meghallgatás előtt - mondta az illető.

Az üzlet 13 milliárd dolláros adósságot tartalmaz az MS-től, Musk pedig 31 milliárd dollárt fizet saját (és feltehetően barátai) zsebéből saját tőkeként.

A Twitter részvényesei szeptember 13-án szavaztak a Musk által benyújtott felvásárlási ajánlat elfogadásáról. A vállalat akkor azt közölte, hogy a leadott szavazatok 98,6%-a támogatta az üzletet.

A TWTR részvények a hírre szárnyalnak (és leálltak a hírre várva)...

A TSLA részvények a hírek hatására csökkentek...

Musk már hónapok óta próbált kihátrálni a Twitter felvásárlására vonatkozó, áprilisban aláírt szerződéséből.

Mi váltotta ki a hirtelen beadását? (Eltekintve a szerződés jogi tényeitől.)

A tegnapi csata a kékcsekkekkel az ukrajnai békéért eléggé felbosszantotta Muskot ahhoz, hogy azt mondja, "bassza meg"?

Vagy az volt a hír, hogy e hét csütörtökön vagy pénteken leváltják? Két héttel ezelőtt már elgondolkodtunk rajta...

https://twitter.com/zerohedge/status/1574487618112331776

https://www.pokolafoldon.hu/blog/twitter-szarnyal-miutan-musk-allitolag-hajlando-az-eredeti-aron-torteno-uzletkotesre

A "4. ipari forradalom", a transzhumanizmus és a Nagy Újraindítás fogaskerekekként kapcsolódnak egymásba, hogy végül megvalósítsák a globalisták nagy célját: az Új Világrendet.

Forrás: AUF1.TV
https://www.auf1.tv/nachrichten-auf1/great-reset-die-geplante-massenenteignung-durch-die-globalisten/

A féreg az almában ( avagy miért olyan a világ, amilyen)

 

(A Nyugat összes társadalmi intézményét a szabadkőművesség rothasztotta meg)

Ez azoknak szól, akik az alábbi kérdéseket teszik fel, és egyszerű választ szeretnének.

(Felelősségi nyilatkozat - tudom, hogy ez ismétlődik, de a csúnya igazság nem változik. Az emberiséget sátáni módon megszállta a Szervezett Zsidóság (Rothschild bankkartell) és annak kegyence, a szabadkőművesség. )

Néhány kérdés, amit talán feltesznek:

1. Miért tett úgy a kormány, mintha a közönséges influenza halálos járvány lenne, annak ellenére, hogy a halálozási arány nagyjából ugyanolyan volt?

2. Miért működött együtt az orvosi szakma és a tömegtájékoztatás nagy része? Miért kényszerítették az embereket arra, hogy bevegyék a nem tesztelt "vakcinákat", vagy elveszítsék az állásukat?

3. Miért népszerűsítik a fenti jogosultságok továbbra is a "vakcinákat", amelyek milliókat csonkítanak meg és ölnek meg?

4. Miért támadják könyörtelenül a nemi hovatartozást (férfi/nő)? Mi az inkluzív abban, hogy a lakosság 98%-át kizárják és üldözik? A nemek nélküli mosdók gonosz támadás a heteroszexuálisok ellen. Elpusztítják a nők természetes titokzatosságát, szerénységét és méltóságát. A cél a házasság elpusztítása a népességfogyás érdekében. Mégis a heteroszexuálisok lassan kapnak észbe.

 

 

Egy vermonti lány röplabdacsapat tagjait kitiltották a saját öltözőjük használatából, amikor panaszt tettek, hogy egy férfi transzvesztita használja azt.

A konzervatívok attól tartanak, hogy az iskolákra nyomást gyakorolnak, hogy fogadják el a transznemű névmásokat, mosdókat és zuhanyzókat.

5. Miért szerepelnek a tévéreklámokban durván aránytalanul nagy számban feketék és vegyes fajú párok?
Miért tanítják a fehéreknek, hogy az adófizető, háborút szolgáló állampolgárokként élvezett jogaik "kiváltságok", amelyeket át kell adniuk az illegális bevándorlóknak.

Az "implicit bias" képzés az ápolói állásomba került Laura Morgan-----College Station, Texas

"Idén kirúgtak az ápolói állásomból, mert nem voltam hajlandó részt venni az "implicit bias" képzésen. Miután 39 éven át minden betegemnek egyenlő ellátást nyújtottam, tekintet nélkül a faji hovatartozásukra, tiltakoztam egy kötelező tanfolyam ellen, amely azon az elképzelésen alapult, hogy rasszista vagyok, mert fehér vagyok.

Tudtam, hogy ez fog történni, de még így is nagyon megrázott, amikor februárban kirúgtak. Egy hat számjegyű állásból nulla jövedelemre váltottam. Aznap, amikor kirúgtak, eladtam az autómat, hogy legyen elég pénzem a megélhetéshez. Amikor megpróbáltam új egészségügyi állást találni, senki sem akart felvenni. Kétségtelen, hogy ha felvették a kapcsolatot a régi munkaadómmal, elmondták nekik, miért bocsátottak el."

6. Miért hallgatják el Oroszország érveit Ukrajna lerohanása mellett? Miért ömlött 20 milliárd dollár Ukrajnába, kevés elszámoltatás nélkül?

 

 

Van még több is, de érted a lényeget.

Az ok, amiért az összes vállalat azonos álláspontot képvisel a nemi diszfória és a fehérek cseréjének népszerűsítésében, az az, hogy mindannyiukat a Rothschild világbank kartell irányítja. Minden problémánk forrása az, hogy a világ nemzetei odaadták nemzeti hitelkártyájukat ennek a kartellnek anélkül, hogy megkérdezték volna, hogy nem sátánisták-e, akik el akarnak pusztítani minket.

A szerencse úgy hozta, hogy sátánisták, azaz kabbalista zsidók, akik azt hiszik, hogy ők Isten, és megpróbálják az emberiség nagy részét lerakni.

A hitelek feletti ellenőrzésük azt jelenti, hogy pénzt teremtenek adósság formájában saját maguknak. Korlátlan pénzeszközökkel rendelkeznek, hogy mindenkit és mindent megvásároljanak, ami szükséges a céljuk eléréséhez - az egyvilági kommunista zsarnoksághoz. Az ő világukban csak egy fajnak (és a zsidóknak), egy vallásnak (sátánizmus), egy nemnek (bináris) és egy nemzetnek (globalizmus.) Ahogy a Cion jegyzőkönyveiben mondják, "minden kollektív erőt el fogunk pusztítani, kivéve a sajátunkat". (16-4)

A hitelek feletti monopóliumukat a szó szoros értelmében minden feletti monopóliumra akarják átültetni, beleértve a gondolkodást és a viselkedést is. Ez a kommunizmus lényege. Mindezt az Agenda 2030 is magában foglalja, amit azért függesztettek fel, mert halálos fenyegetés fenyegeti őket Oroszországtól, amely nem hajlandó felfalni magát ezeknek a gyíkoknak.

Arra kérem önöket, hogy olvassák el újra Putyin beszédét, amelyben azt mondja:

"A Nyugat nyilvánvalóan nem számított ilyen engedetlenségre. Egyszerűen hozzászoktak ahhoz, hogy sablon szerint cselekedjenek, hogy zsarolással, megvesztegetéssel, megfélemlítéssel bármit megkaparintsanak, amit akarnak, és meggyőzték magukat, hogy ezek a módszerek örökké működni fognak...".

 

 

"Szeretném még egyszer aláhúzni, hogy telhetetlenségük és a korlátlan uralmuk megőrzésére irányuló elszántságuk a valódi okai annak a hibrid háborúnak, amelyet a kollektív Nyugat Oroszország ellen folytat. Nem azt akarják, hogy szabadok legyünk; azt akarják, hogy gyarmat legyünk. Nem egyenlő együttműködést akarnak; fosztogatni akarnak. Nem szabad társadalmat akarnak bennünket látni, hanem lelketlen rabszolgák tömegét."

KÖVETKEZTETÉS

Nem tudjuk megvédeni magunkat, ha nem értjük a helyzetünket. Az emberiséget egy sátáni szektába, a kabbalista judaizmusba és a szabadkőművességbe vezették be. Ezt a szektát fel lehet ismerni a sibbolétai támogatásáról - Floyd George, a COVID-csalás, a "vakcinák", és most Ukrajna.

A sátánizmus minden pozitív érték megfordítása, a halál és a pusztítás imádata. A sátánizmus elpusztítja saját híveit. Mindaz, amit hirdetnek - a "melegek jogaitól" az éghajlatváltozásig - egyszerűen csak ürügy a nyugati civilizáció elpusztítására.

Az egyetlen módja, hogy kiszabaduljunk ebből a szektából, ha elutasítjuk az ösztönzőket - a pénzt és a szexet.

Hosszú ideig hagytuk, hogy megússzák a gyilkosságot. Megúszták JFK meggyilkolását, 9-11-et, a 2020-as választások ellopását, a COVID-csalást és most Ukrajnát. Mennyit fognak még megúszni?

Az emberiség bukásra van ítélve, hacsak a nemzetek nem szállnak szembe a sátánistákkal és nem nyerik el az ellenőrzést a hitelük felett.


https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-fereg-az-almaban-avagy-miert-olyan-a-vilag-amilyen

A nyugati országok, a Világgazdasági Fórum doktrináival, az energia-, élelmiszer- és egyéb válságok révén népirtást követnek el saját népük ellen.

Hírességek szenvednek káros hatásoktól és meghalnak az oltások után. LVIII. rész

Olyan hírességek, mint Robbie Williams, Lars Vogt, Andrea Petković, Primož Roglič, Yeojin, Marciano Cantero és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a hírességekkel történik, akkor hány névtelen ember érintett még, akiket a média nem mutat be, és nem is tartják nyilván?

Dr. Sucharit Bhakdi: a vakcinák módosítják a személyiséget, az agyat és gyengítik a szívet

Dr. Sucharit Bhakdi azt mondja, hogy a médiával és a politikusokkal nem akar konfrontálódni, hanem beszélni szeretne velük, hogy észhez térjenek és ne engedjék tovább, ami történik, még akkor is ha a WHO az ellenkezőjét állítja, mert a szervezetet Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates és Németország finanszírozza, és sok érdek fűződik hozzá.

A Fenevad bélyegével A beoltott gyerekek többször megfertőződnek és megbetegszenek, mint a be nem oltottak

Új omikron megerősítő vakcinát vezetnek be mindenféle előzetes hosszú távú biztonsági kipróbálás nélkül. Visszavonták Dr. Paul Thomas engedélyét, amiért tájékozott beleegyezést nyújtott a pacienseinek: „ezek a (nem beoltott) gyerekek nem betegszenek meg és nincsenek krónikus problémáik”. Emiatt beperli az orvosi kamarát.

Rhodes Rants rámutat arra, hogy mennyire "hasznos" az, hogy Novak Djokovic -ot nem engedik be az országba, és nem játszhat az US Openen, és történetesen a Moderna az egyik hivatalos szponzor.

Dr. Judy Mikovits: A Covid-oltások fokozták a rákbetegségek arányát és az elit ezt a klímaváltozásnak akarja betudni!

Dr. Judy Mikovits kezdettől fogva arra figyelmeztetett, hogy a – biológiai fegyver - Covid-injekciók, a Fenevad bélyegének valódi célja a DNS megváltoztatása, hogy növekedjen a rákos megbetegedések száma a lakosság körében. A figyelem elterelése érdekében azonban az elit a rákot a másik kedvenc álproblémájának, az éghajlatváltozásnak tulajdonítja.

Ron Johnson szenátor: A Nemzetgyilkos Népirtó Biden Adminisztráció és a Covid kartell

Ron Johnson amerikai szenátor azt állítja, hogy minden része a Covid kartell munkájának: a Tömeggyilkos Hazug Biden Adminisztráció, a szövetségi egészségügyi hatóságok, a Antikrisztuskövető Sátánfattyok Gyülekezete, a Big Pharma, a fősodratú tájékoztatási eszközök, a Antikrisztusszolgáló Haramiák Társasága, a ’Big Tech’ és a nagy közösségi hálózatok

Politikusok és felsővezetők szenvednek és elhaláloznak a vakcinák káros mellékhatásai miatt XI. rész

Világszerte félrevezetett politikusok és magas rangú tisztségviselők, mint : Mihail Gorbacsov, Kenneth Starr, Sarah Huckabee, Victoria Federica, Umesh Katti és mások szenvednek és elhaláloznak a vakcinák káros mellékhatásai miatt.

Elszabadult a pokol, miután Musk "orosz-ukrán béke" Twitter-közvélemény-kutatást tett közzé

 

A kékcédulás kapuőrök, újságírók, botok, szakértők, sőt, még kormánytisztviselők is nagy erőkkel reagáltak dühösen Elon Musk hétfői tweetjére, amely csupán az ukrajnai békés rendezés lehetőségeit vizsgálta.

Musk egy ukrán-orosz békejavaslatot tett, és arra biztatta követőit, hogy szavazzanak arról, hogy jó ötletnek tartják-e vagy sem, és a népszavazások "újbóli megtartását" javasolta Kelet-Ukrajna négy elcsatolt régiója számára, amelyeket Vlagyimir Putyin a múlt héten az Orosz Föderáció részévé nyilvánított. Ennek feltétele lenne az is, hogy Ukrajna semleges maradjon a jövőbeli NATO-tagsággal szemben.

Ukrajna-Oroszország béke: - Az elcsatolt régiókban ENSZ-felügyelet mellett újraválasztani. Oroszország távozik, ha ez a nép akarata. - A Krím hivatalosan Oroszország része, ahogy 1783 óta (Hruscsov hibájáig) az volt. - A Krím vízellátása biztosított. - Ukrajna semleges marad.

 

 

Ezt követően azt mondta, hogy a tűzszünet és a békés rendezés fenti feltételei "nagy valószínűséggel a végén úgyis bekövetkeznek", függetlenül attól, hogy ez mennyire dühíti fel azokat az embereket, akik készek mindenáron támogatni Ukrajnát. Mint Musk megjegyezte, továbbra is "csak az a kérdés, hányan halnak meg addig".

Néhány órával a szavazás élesítése után, amely addigra már csaknem 40 százaléknyi igent és valamivel több mint 60 százaléknyi elutasító szavazatot tükrözött, Musk közölte, hogy a szavazást botok támadják.

Többek között ukrán diplomaták, így Kijev németországi nagykövete is ostorozta... "Kopj le, ez az én nagyon diplomatikus válaszom neked" - mondta Andrij Melnyk nagykövet.

 

 

A felmérés és a javasolt "ukrán-orosz béke" ötlete még Volodimir Zelenszkij ukrán elnök figyelmét is felkeltette.

Zelenszkij szarkasztikusan felajánlotta saját közvélemény-kutatását, amely furcsa módon valamiféle népszerűségi versenynek állította be az egészet, és azt kérdezte több mint hatmillió követőjétől, hogy vajon jobban kedvelik-e Elont, ha "Ukrajnát támogatja" vagy "Oroszországot támogatja" - annak ellenére, hogy nyilvánvalóan Elon eredeti tweetje és közvélemény-kutatása semmiben nem fejezte ki Oroszország "támogatását".

De aztán, ahogy néhányan rámutattak, Zelensky megkérdőjelezi Elon támogatását a háború "jobb" oldalán, ami kissé ironikus és gazdag, ha figyelembe vesszük...

 

 

 

Néhányan rámutattak arra, hogy mi folyik egyértelműen a folyamatos pocskondiázással:

Az a tény, hogy @elonmusk "oroszbarátként" támadhatják pusztán azért, mert egy lehetséges békemegállapodást javasolt - annak ellenére, hogy Starlinket adott az ukrán háborús erőfeszítéseknek -, mutatja, mennyire eltorzult és intoleráns lett a közbeszéd.

https://twitter.com/DavidSacks/status/1577026873808207872

Musk egy ponton elbeszélgetett néhány dühös (talán már volt) rajongójával, akik rámutattak, hogy ezzel sok ukrán felbőszítését kockáztatja.

Musk erre így válaszolt: "Azt feltételezitek, hogy népszerű akarok lenni. Engem nem érdekel. Az viszont érdekel, hogy emberek milliói halhatnak meg feleslegesen egy lényegében azonos eredményért".

Musk nem csüggedt, megduplázta a dolgot, és újabb közvélemény-kutatást ajánlott fel, kiemelve a demokratikus eredmények nehéz kérdését a régóta Kreml-barát és orosz ajkú Donbászban. Egy tweetet is kitűzött, amelyben aláhúzta a folyamatos építkezés és eszkaláció zéróösszegű jellegét, amely csak "pusztító" hatalmas mennyiségű halált fog eredményezni.

"Ha törődsz az ukrán emberekkel, keressétek a békét" - írta Musk.

 

 

Természetesen ez is gyűlölködő levelek és válaszok lavináját eredményezte, amelyekben alapvetően azzal vádolták a milliárdos üzletembert, hogy valahogyan Kreml-párti stróman.

 

 

A Bloomberg megfigyelte, hogy Musk tweetjei "kivívják az ukránok haragját", amiért olyan tárgyalásos megoldást javasolt, amely a Krím végleges átengedésével járna, és amiért azt javasolta, hogy a megszállt területeken élő polgároknak "el kellene dönteniük, hogy Oroszországban vagy Ukrajnában akarnak-e élni" - áll a jelentésben.

Éppen előző este Michael Tracey újságíró mutatott rá a következőkre, amit találóan mutat be a hétfői Elon Musk Ukrajna Twitter-vita...

"A médiának sokkal jobban el kellene magyaráznia az amerikaiaknak, hogy azért vannak most fokozott nukleáris kockázatnak kitéve, mert az amerikai kormány **tudatosan úgy döntött, hogy fokozott nukleáris kockázatnak teszi ki őket**" - mondta Tracey. "A háborúpárti ideológiai fanatikusok szándékosan kényszerítették rájuk ezt a kockázatot."

https://www.pokolafoldon.hu/blog/elszabadult-a-pokol-miutan-musk-orosz-ukran-beke-twitter-kozvelemeny-kutatast-tett-kozze

Több mint egymillió szív- és érrendszeri probléma a vakcinák káros mellékhatásaként!

Martin Sichert német képviselő azt állítja, hogy az oltakozás után Németországban diagnosztizált szív- és érrendszeri megbetegedések száma a mellékhatások több mint 40%-át teheti ki. Ha ezt a németországi 2,5 millió mellékhatásos esetre extrapoláljuk, akkor ez több mint egymillió szív- és érrendszeri problémával diagnosztizált beteget jelentene, mondta.

A tömegképződés meggátolja az embereket a kritikus állásfoglalásban

Prof. Mattias Desmet elmagyarázza a tömegképződés jellemzőit és a létrejöttéhez szükséges feltételeket, amint ez megtörtént a múltban és most történik a koronavírussal. Ez a mechanizmus túlságosan erős, amelyet azonban a disszidens diskurzus és a hang folytonosan megzavar.

Az iparágak és az infrastruktúra összeomlása fenyeget

Az Oroszország elleni blokádok következtében mindenféle vállalatok, acélgyárak, iparágak, gyárak, öntödék állnak le, illetve a műtrágyagyártás, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy az előző évhez képest 1000%-kal magasabb áramárat fizessenek, ami elkerülhetetlenül összeomláshoz vezet.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatása miatt. V. rész

A mérgező vakcinák megviselik az énekeseket, ezt nem lehet titkolni, és számos, már beütemezett koncertet mondtak le, többek között Billie Eilish, Luísa Sonza, Mika, Wiz Khalifa, Russ, Alan Jackson és mások előadását.

Az elit három célja: elnéptelenedés, szegénység és mesterséges intelligencia mindenben

Peter Koenig közgazdász az elit 3 célját határozza meg: a tömeges elnéptelenedés, a vagyon átcsoportosítása az alsó-középosztályból a felső osztályba, és harmadszor: mindent digitalizálni, még az agyunkat is, hogy robotokká vagy transzhumánokká váljunk. Mindezek eléréséhez a Covid egy hasznos eszköz.