2021. május 16., vasárnap

A legrosszabb eset. Steven Fishman bemutatja lidérces jövő. Szerinted túl pesszimista?

 

Ha nem, íme néhány előkészület a legrosszabb esetre.

Az élet a Föld bolygón SOHA nem lesz jobb, MINT ITT, MOST, MA.

Nem hiszel nekem? Olvass tovább.

Nem csak arról van szó, hogy a lassú halálú joltás okozza a MITOCHONDRIAL RÁKOT a tüskefehérje citokin viharokból és a prionokból, amelyek a tüdődből, a szívedből és az agyadból az utolsó megmaradt oxigénmolekulákat egy agonizáló 5 [max. 10] éves periódus alatt szívják fel a szúrástól a sírig.

Nem csak azokról az őrült marhaprionokról van szó, amelyek megrázó, őrült őrültekké változtatják a quackccinált embereket a sétáló halott leprák földjén való utazásuk során, sokkal több ennél…

A Colonial Pipeline szabotázs ransomware-feltörése csak egy aprócska próba az elkövetkezők számára.

„Mit fog csinálni”, amikor a teherautók mind leállítják az élelmiszerek szállítását a helyi élelmiszerboltba vagy a Wal-Martba?

Amikor a benzin ára 100 dollár / gallon a hiper-infláció miatt, és nincs olyan teherautó, amely akár literenként 10 000 dollárért is eljuttatná a gázt a helyi szervizbe.

Amikor nem jut hozzá digitális pénztárcájához, hogy bárhová eljuthasson Bitcoins vagy Dogecoins jeleihez, mert a bankok és a brókercégek mind le vannak zárva a [nem túl] nagy visszaállítás miatt?

Amikor az ATM-géped elkezd nevetni rajtad és mutatni az ujját?

Amikor MINDENKI munkanélküli, függetlenül attól, hogy halálbüntetést kapott-e, vagy akár sok tucat maszkot visel az oxigénhiányos arcán, mert nincs munka vagy pénz, amivel fizethetne?

Mit fog tenni, amikor már nincs áram vagy gáz az otthonában, és télen halálra fagy vagy nyáron szét sül? [Ezért szeretem a dél-kaliforniai külvárosokat, annak ellenére, hogy idióták voltak az állam irányítói].

Hogyan mossa meg az arcát, vagy zuhanyozzon, amikor a víz hónapokkal ezelőtt leállt a csöveken? Lehet, hogy mára már büdös lett. Nagyon.

Mit fog tenni, ha az elektromos hálózat elfogyó memória, és az 5G radioaktívvá válik? Amikor nem használhatja a mobiltelefonját senkinek a hívására, csak a Ghostbusters-re?

Hol dobja ki a szemétét, mert a kukás részleg négy hónapja nem vette fel a munkát, és végül csak elfogyott a szemetes zsákja?

Mivel fogja kitörölni a fenekét, amikor felhasználta a Washington Post legutóbbi számát is, mivel több szezonnal ezelőtt elfogyott a WC-papír?

Mondd el, mi történik, amikor szomszédaid fegyverrel betörnek az otthonodba, hogy ellopják azt az utolsó doboz Campbell levest, amelyet az ágyad alatt gyűjtöttél az elmúlt hat hónapban?

Készen áll arra, hogy kivédje a Walking Dead Quackccinált mániákusok barangoló bandáit, akiknek a megerőszakolása után sikerült a szomszédaik gyermekeit kannibalizálni?

Sajnos nem hívhatja a rendőrséget, és nem hívhatja a 911-et, mert egyik telefonja sem működik, és a rendőrséget nemcsak megmentették, hanem ugyanannak a dühös tömegnek a részei, amelyre panaszkodik!

A helyi önkormányzata hova rakja az összes holttestet? Ó, ez így van - nincs helyi önkormányzat, vagy egyáltalán nincs kormány. Ez nem más, mint vágyálom, miközben megpróbálja túlélni a COVID élet utáni rémálmot.

Ennyire progresszív liberális ébredező vagy, aki őszintén hiszi, hogy a jövő most fényesebbnek tűnik? Igazán?

Oké, be kell vallanom. Van egy fényes folt a láthatáron. Ez nem mind végzetes és komor.

A Kínai Kommunista Párt nagyon türelmes. A DNS-ben van. Könnyen várhatnak 10 évet. Kérdezte valaki közületek valaha, hogy az ott élő 1 330 440 000 ember hány százaléka van „oltva” 40%? 30%? 20%? Várni rá …

Ez kevesebb, mint 1%! És ezek voltak a kísérleti nyulak és a laboratóriumi patkányok, amelyekkel Dr. Fauci Virológiai Intézete Wuhanban (Kína) kísérletezett! [És az a hír járja, hogy mindannyian „kellemesen” eutanizálták, hogy megakadályozzák a Quackccinációs járvány kitörését!]

FELKÉSZÜLTNEK LENNI

Biztos vagyok benne, hogy Bill Gates, George Soros, Tony Fauci, valamint a Pfizer, a Moderna, a J&J és az Astra-Zeneca vezérigazgatói mindannyian élvezni fogják az Antarktisz föld alatti bunkereit, életükig élelmezési és biztonsági erőkkel, hogy pingvinpörköltet főzzenek. De ha nem tartozik közéjük, akkor fontolóra veheti ezt:

Ha azt tervezi, hogy csodával határos módon képes túlélni az elkövetkezendő kataklizmikus tervezett zombi apokalipszist, hadd adjak néhány őszinte tanácsot:

Legalább öt évnyi deuterium-depleted vizet vásároljon;

Vásároljon legalább három évnyi WC-papírt, és takarékosan használja;

Vásároljon sok konzerv halat és zöldséget, és keressen helyet, ahol elrejtheti vagy eltemetheti őket;

Vásároljon elemlámpákat, elemeket, gyertyákat és gyufákat;

Tanulja meg a cserekereskedelem művészetét, vagy legalább olvasson el róla könyvet;

[Velem ellentétben] tanulja meg, hogyan kell automatikus fegyverrel megvédeni szeretteit és tulajdonát; és:

Ami a legfontosabb, TANULJON MEG KÍNAIUL OLVASNI ÉS BESZÉLNI !

Szóval nagyon sajnálom, ha a hozzászólásom tönkretette a napodat, de ahogy a kiscserkészek szokták mondani [mielőtt engem molesztáltak volna]:!”

https://besthirdetes.hu/tudasfa/liderces-jovo-szerinted-tul-pesszimista.html

BOMBSHELL: Az FDA ellenőrei borzalmas állapotokat dokumentáltak a J&J COVID-19 vakcinagyárban

 

Több mint 15 millió adag Covid-19 vakcinát szüneteltettek és szemétbe dobtak, miután az FDA ellenőrei más oltóanyagok összetevőit találták meg a Johnson & Johnson fészkében, és "barna maradványokat" fedeztek fel a padlón és a falakon, valamint nyitott orvosi tasakokat. a létesítményben elhúzódó hulladékot.

Beszéljünk a  piszkos oltásokról , ez minden megértésen felül áll. Ez úgy hangzik, mint néhány (gyorsétterem) csirkefeldolgozó üzem, ahol az állatok a saját ürülékükbe süllyednek, kórokozókkal fertőzöttek, majd mindenki szájába kerülnek, kivéve abban az esetben, ha piszkos oltásokat végeznek az embereken. Nem csoda, hogy  egyes vakcinák az E. coli-t és a karbamidot tartalmazzák „összetevőként”.

Ennyit a „biztonságról és hatékonyságról” - az oltóanyag-tudomány ma már csak piszkos és veszélyes

Ezt a Baltimore-i J&J Covid-19 vakcina-előállító gyárat az FDA ellenőrei dokumentálták, mivel teljes mértékben figyelmen kívül hagyják a biztonság és a hatékonyság tekintetében meghatározott eljárásokat. Kár, hogy mindezek a maszkot kedvelő amerikaiak nem nézhetik meg a videófelvételeket, amelyeken szeretett oltástudósok és orvosok nyitott orvosi zsákokat hurcolnak oda, ahol az oltásokat összekeverik. Beszéljünk a csíra paranoiáról.

Az FDA ellenőrei észrevették a festék hámlását, a nem megfelelő tisztítást és az alkalmazottak szennyezését is az eljárások be nem tartásával. Eddig semmit, amelyet ezen a szeptikus üzemen hoztak létre, még nem injektálták a birka karjaiba (még nem jelenti azt, hogy nem adják el ezeket a piszkos vakcinákat egy másik országnak). Itt azonban nem kell aggódni, mert az amerikaiaknak adott nyolcmillió adag J & J vakcina Európából érkezett, bár arról nem lehet tájékoztatni, hogy hány  nyitott tasak biomedicinális hulladékot dobálnak az oltóbörtönökben, a padlón és a falakon szétszórt székletből.

Valahogy a Johnson & Johnson laboratóriumi „menedzsereinek” még a saját lövésük összetevőit is sikerült keresztszennyezniük az AstraZeneca mérgező pofájával. Hogyan történhetett ez a földön? Miért vannak ugyanazon a helyen? Csak mindkét oldalon dolgoznak rajtuk, nyitott főzőpoharakkal és mindenhol túlcsordult WC-kkel?

Az ellenőrzési információk bármelyikét szerkeszthették vagy nem tették közzé az FDA számára, de ezt még közzétették a tömegtájékoztatási eszközök számára (igen, ez magából a CBS híreiből származik), felfoghatatlan.

Piszkos laboratóriumok, piszkos oltások és piszkos politika

Mindez piszkos, az egész amerikai orvosi intézmény. Az FDA piszkos. A CDC piszkos. Az oltóanyaggyártók - piszkosak. Most mindannyian piszkosul játszanak, amikor megpróbálják az összes tudomány- és természetellenes egészség-kedvelőt rábeszélni. Propaganda és kényszerítő taktikát használnak (gondoljunk oltóanyag-útlevelekre), hogy arra kényszerítsenek minket, hogy piszkos oltásokat juttassunk a vérünkbe és a szövetünkbe. A kórokozóktól piszkos oltások. Olyan oltások, amelyek piszkosak az mRNS-sel, és fehérje „prionokat” hoznak létre, amelyek vérrögöket és demenciát okoznak.

Ismét üdvözöljük az Új Világrendben. Az egészségét és a pénzét akarják. A földedet és a fegyvereidet akarják. Azt akarják, hogy az emberi jogait felszámolják. Azt akarják, hogy beteg légy és meghalj. Ez a kommunizmus.

Ez fél évszázad óta tart az Egyesült Államokban. Még a gyermekbénulás elleni oltás is piszkos volt. A feltalálónak fogalma sem volt arról, hogy mit csinál, csak majomszövetben inkubálta a gyermekbénulás törzsek különböző kombinációit. Ez mind kezdettől fogva csaló játék, és a gyapjút mindenképpen a Birka szemére húzták. Az mRNS vakcina mind közül a legpiszkosabb, mert ellenőrzi az immunrendszer működését, és egy kapcsoló (a Covid jabs második és harmadik fordulójának) gombjával leállíthatja.

Állítsa be internetes frekvenciáját a  ChemicalViolence.com webhelyre, hogy megtudja, milyen oltásokkal jár a járvány.

A cikk forrásai a következők:

Pandémiás.hírek

ChemicalViolence.com

CBSnews.com

KHN.org

NaturalNews.com

TruthWiki.org

CDC.gov/vaccines

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bombshell-az-fda-ellenorei-borzalmas-allapotokat-dokumentaltak-a-j-j-covid-19-vakcinagyarban.html

Mi van a vakcinában? A vírus mutál és rekombinál


 

Mi van a vakcinában? A vírus mutál és rekombinál

A vírus mutál, hibridizál és rekombinál...Vajon mi lesz így velünk?

Annyira okos ez a vírus, hogy még az emberek eszén is túl jár, pedig még csak nem is sejtes élőlény :D

Stratégiai jellegzetességekkel bíró, eddig ismeretlen vírus, amely nagyon sok ember eszén túl jár, pedig mégcsak nem is sejtes elŐlény :D

Pici javitás: nem AIDS, hanem HIV virus és Silicon völgy (megvan az okom hogy ezt igy mondom).

Gigantikus bírság a Pfizerre

 

A szövetségi ügyészség rekord nagyságú, 2,3 milliárd dolláros bírságot rótt ki az amerikai Pfizer gyógyszergyártóra, mert megengedhetetlen eszközökkel népszerűsítette medicináit. Az elmúlt 10 évben már ötödik alkalommal.

A tiltott módszert a világ minden táján előszeretettel alkalmazzák a gyógyszercégek, a lényeg, hogy az orvosok az ő készítményeiket írják fel a betegek számára, noha hatóanyagában azonos, utángyártott medicinákkal épp olyan hatást lehetne elérni – de olcsóbban. Ezzel pedig tovább terhelik az amúgy is nehéz helyzetben lévő egészségügyi kasszát, ami Washington szerint megengedhetetlen a válság közepette.

A „rábeszélési technika” az ingyen golfozásból a luxusutazásokon át a masszázsszolgáltatás igénybevételéig terjedt. A konzultációs meeting, mint az információcsere eszköze és a kenőpénz is része volt a Pfizer marketingarzenáljának. Az igazságügyi minisztériumban a kirívóan magas büntetési tételt a példa statuálással magyarázzák, mint írják, el akarják venni az ilyen praktikáktól a valamennyi gyógyszergyártó kedvét. Hogy ez mennyire sikerül, az kérdéses, hiszen a világ legnagyobb gyógyszergyártója maga is többszörösen visszaesőnek számít: az utóbbi tíz évben négyszer bírságolták meg tiltott promóciós technikák alkalmazásáért – írja az AP hírügynökség. Most 13 készítmény, köztük a Viagra, a Zoloft és a Lipitor forgalmának befolyásolásáért bűnhődik a Pfizer.

Bűnlajstromukon szerepel az is, hogy egyes termékeiket a szövetségi gyógyszerengedélyezési hatóság (FDA) engedélyétől eltérő alkalmazásra ajánlották a doktoroknak – hamis információk kíséretében. A vényköteles Bextra például – az FDA vizsgálatai szerint – köszvény, izületi gyulladás kezelésére hatásos, ám a Pfizer általános fájdalomcsillapítóként ajánlotta az orvosok figyelmébe, ráadásul az engedélyezettnél is nagyobb adagolással. Pedig 2005-ben már bebizonyították, hogy a Bextra szedése fokozza a szívroham és a keringési összeomlás kockázatát. A Bextra ügyében büntetőeljárást is indítottak.

A Pfizer egyezséget kötött az igazságügyi hatóságokkal: egyrészt elfogadja és kifizeti a 2,3 milliárd dolláros büntetést, másrészt a jövőben arra koncentrál, amihez igazán ért: az innovatív technológiák, gyógyszerek kifejlesztésére.
A társaság vezető ügyvédje, Amy Schulman mindehhez hozzátette: megerősítették a belső ellenőrzésüket, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő. Erre szükség is volt, hiszen öt Pfizer alkalmazottnak és egy pennsylvaniai orvosnak köszönhető egyáltalán, hogy az ügy napfényre kerülhetett. Ők az egyezség értelmében 102 millió dolláron osztozkod-hatnak, ennyi illeti őket a 2,3 milliárdból. Egymilliárd dollárt pedig szétosztanak a Medicaid, a Medicare és más szövetségi egészségmegőrző programok között.

A büntetés kifizetése persze nem fenyegeti összeomlással a Pfizert. Mértékére jellemző, hogy a cég ennek harmincszorosát, 68 milliárd dollárt fordít amerikai vetélytársa, a Wyeth  megvásárlására. Az egyezség híre befektetői körökben sem váltott ki izgalmakat, hiszen a Pfizer részvényárfolyama egy százalék alatti mértékben gyengült a New York-i tőzsdén.

https://forbes.hu/uzlet/270-milliard-forintnyi-profitot-keresett-a-pfizer-a-vakcinan/

AUSZTRIA - A diszkrimináció 3G-s szabálya: oltott, tesztelt, gyógyult

 

Ausztriában fontos alapszabály a 3G pontok betartása – csak gyógyult, oltott vagy tesztelt személyek léphetnek be egyes intézményekbe, szabadtéri helyszínekre vagy például múzeumokba.

Tanítás
Ausztriában azok az iskolások és diákok, akik jövő héttől ismét az iskolapadokban folytathatják tanulmányaikat, a kötelező belépő tesztelés után egy úgynevezett tesztelési igazolványt kapnak, amely mint elismert tesztelési igazolás bármilyen nyilvános helyen elfogadandó. Az igazolványt fel lehet mutatni a fodrásznál vagy az éttermekben is - mondta Heinz Faßmann oktatási miniszter.

Az iskola felhatalmazott intézmény arra, hogy kiállíthasson egy teszt-igazolványt. Ebbe az igazolványba ragasztják majd az eredményeket, oldalanként hármat – hisz a teszteket hétfőn, szerdán és pénteken végzik majd reggel, az oktatás előtt. Az egyes tesztek negatív eredménye 48 óráig – úgy mint más tesztelési pontoknál is – érvényes. Tíz év alatti diákoknak az érvénybe lépő új szabályok szerint nem kell hivatalos negatív tesztelési igazolást felmutatniuk.

Oltás
Az egészségügyi minisztérium szerint azok a személyek, akik Ausztriában élnek, de más országban kapták meg a Covid-19 oltást (az EMA által engedélyezett Pfizer, Moderna, AstraZeneca és Janssen vakcinát) bejegyeztethetik oltásukat az osztrák háziorvosnál, hivatali orvosuknál vagy az osztrák oltóközpontokban.

Strand
Ausztriában május 19-én nyitnak a szabadtéri fürdők és strandok: itt is be kell tartani a szigorú biztonsági előírásokat, a 2 m-es távolságtartást és hordani kell beltérben (kabinok, öltözők) az FFP2-es maszkot. Itt is érvényes a 3G-s szabály belépéskor – csak tesztelt, vagy Covid-gyógyult vagy oltott személyek vehetik igénybe a fürdőket, strandokat. A regisztráció a belépéskor nem kötelező.

Tesztek az ovikban
Alsó-Ausztriában jövő hétfőtől minden óvodában elérhetővé válik a „Schleckertest“ vagy "Lollipop-test, magyarul a nyalókateszt.

Az elmúlt néhány hétben öt óvodában vizsgálták a teszt hatékonyságát, többségében pozitív visszajelzések érkeztek. A szülők dönthetnek arról, hogy a gyermeküket tesztelhetik-e, vagy sem, tehát elvégzése nem kötelező, hanem önkéntes. ORF

Animap hálózat

Számos kereskedelmi- és szolgáltató egység számára elfogadhatatlan a 3G-s megkülönböztetés. A hosszú hónapok óta húzódó zárva tartás feloldása után abban reménykedtek, hogy visszatérhetnek a régi vendégek. Ám a 3G szabálya erősen visszafogja azokat. Ezért hozták létre az un. Animap hálózatot.

Az Animap a vállalkozók olyan ágazatokon átívelő egyesülete, akik nem akarják alávetni magukat a 3G szabálynak. Az Animap szervezői kijelentették, hogy ellene vannak mindenféle megkülönböztetésnek és kirekesztésnek.

Az ügyfelek az Animap weboldalán tájékozódhatnak. A platform szignifikáns eleme egy online térkép, amely a résztvevő üzleteket, vállalkozásokat mutatja. Jelenleg több mint 900 cím található Ausztriában. Az alkalmazás nonprofit jellegű, így a regisztráció is ingyenes.


https://mediaforras.com/ausztria-a-diszkriminacio-3g-s-szabalya-oltott-tesztelt-gyogyult-709

Dr Fauci: megszüntettük a szezonális influenzát a maszk viseléssel

Nézzétek meg hogyan hazudik Dr Fauci, amikor meg kell magyaráznia, hogyan tűntek el az egyéb betegség halál okok, mert egyszer csak COVID-ban halt meg mindenki.


Itt láthattok egy korábbi elemzést ami teljesen nyilvánvalóan mutatja, hogy átirányították a "halál" okokat a mindenfele betegségekről COVID-ra.
https://www.bitchute.com/video/1Ri0BEMXC07M/

Ez is egy globális irányelv amit követnek, hogy mindenkit COVID halottként tartanak nyilván, aki teszt pozitív, de talán gyakran meg az sem kell, hanem elég ha rámondjak az orvosok, hogy COVID-os volt. Így csökkent le a szezonális influenzában meghaltak száma közel zéróra.

"hogy ha az orvos azt gyanítja, hogy a Covid-19 közvetlenül vagy akár közvetve szerepet játszott egy ember halálában, azt rögzítenie kell a halotti anyakönyvi kivonaton. Nincs szükség pozitív teszteredményre ahhoz, hogy a halálokok között a koronavírus-fertőzés szerepeljen. "
https://novekedes.hu/elemzesek/mikor-irjak-azt-a-papirra-hogy-az-elhunyt-a-koronavirus-aldozata

A videóban említett Kary Mullis(a PCR teszt megalkotója) idézetet Fauci-ról mint seggfej és egyéb témák láthatok a Spiro jelentésben, többek között arról is beszél Kary Mullis, hogy hogyan jött rá arra, hogy az egész AIDS egy átverés:
https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/

A videóban láthattok egy különleges fotót is, amelyen Dr Fauci együtt van egy olyan díszes társaságban mint: Bill Gates apja, George Soros és David Rockefeller.