Több mint 15 millió adag Covid-19 vakcinát szüneteltettek és szemétbe dobtak, miután az FDA ellenőrei más oltóanyagok összetevőit találták meg a Johnson & Johnson fészkében, és "barna maradványokat" fedeztek fel a padlón és a falakon, valamint nyitott orvosi tasakokat. a létesítményben elhúzódó hulladékot.

Beszéljünk a  piszkos oltásokról , ez minden megértésen felül áll. Ez úgy hangzik, mint néhány (gyorsétterem) csirkefeldolgozó üzem, ahol az állatok a saját ürülékükbe süllyednek, kórokozókkal fertőzöttek, majd mindenki szájába kerülnek, kivéve abban az esetben, ha piszkos oltásokat végeznek az embereken. Nem csoda, hogy  egyes vakcinák az E. coli-t és a karbamidot tartalmazzák „összetevőként”.

Ennyit a „biztonságról és hatékonyságról” - az oltóanyag-tudomány ma már csak piszkos és veszélyes

Ezt a Baltimore-i J&J Covid-19 vakcina-előállító gyárat az FDA ellenőrei dokumentálták, mivel teljes mértékben figyelmen kívül hagyják a biztonság és a hatékonyság tekintetében meghatározott eljárásokat. Kár, hogy mindezek a maszkot kedvelő amerikaiak nem nézhetik meg a videófelvételeket, amelyeken szeretett oltástudósok és orvosok nyitott orvosi zsákokat hurcolnak oda, ahol az oltásokat összekeverik. Beszéljünk a csíra paranoiáról.

Az FDA ellenőrei észrevették a festék hámlását, a nem megfelelő tisztítást és az alkalmazottak szennyezését is az eljárások be nem tartásával. Eddig semmit, amelyet ezen a szeptikus üzemen hoztak létre, még nem injektálták a birka karjaiba (még nem jelenti azt, hogy nem adják el ezeket a piszkos vakcinákat egy másik országnak). Itt azonban nem kell aggódni, mert az amerikaiaknak adott nyolcmillió adag J & J vakcina Európából érkezett, bár arról nem lehet tájékoztatni, hogy hány  nyitott tasak biomedicinális hulladékot dobálnak az oltóbörtönökben, a padlón és a falakon szétszórt székletből.

Valahogy a Johnson & Johnson laboratóriumi „menedzsereinek” még a saját lövésük összetevőit is sikerült keresztszennyezniük az AstraZeneca mérgező pofájával. Hogyan történhetett ez a földön? Miért vannak ugyanazon a helyen? Csak mindkét oldalon dolgoznak rajtuk, nyitott főzőpoharakkal és mindenhol túlcsordult WC-kkel?

Az ellenőrzési információk bármelyikét szerkeszthették vagy nem tették közzé az FDA számára, de ezt még közzétették a tömegtájékoztatási eszközök számára (igen, ez magából a CBS híreiből származik), felfoghatatlan.

Piszkos laboratóriumok, piszkos oltások és piszkos politika

Mindez piszkos, az egész amerikai orvosi intézmény. Az FDA piszkos. A CDC piszkos. Az oltóanyaggyártók - piszkosak. Most mindannyian piszkosul játszanak, amikor megpróbálják az összes tudomány- és természetellenes egészség-kedvelőt rábeszélni. Propaganda és kényszerítő taktikát használnak (gondoljunk oltóanyag-útlevelekre), hogy arra kényszerítsenek minket, hogy piszkos oltásokat juttassunk a vérünkbe és a szövetünkbe. A kórokozóktól piszkos oltások. Olyan oltások, amelyek piszkosak az mRNS-sel, és fehérje „prionokat” hoznak létre, amelyek vérrögöket és demenciát okoznak.

Ismét üdvözöljük az Új Világrendben. Az egészségét és a pénzét akarják. A földedet és a fegyvereidet akarják. Azt akarják, hogy az emberi jogait felszámolják. Azt akarják, hogy beteg légy és meghalj. Ez a kommunizmus.

Ez fél évszázad óta tart az Egyesült Államokban. Még a gyermekbénulás elleni oltás is piszkos volt. A feltalálónak fogalma sem volt arról, hogy mit csinál, csak majomszövetben inkubálta a gyermekbénulás törzsek különböző kombinációit. Ez mind kezdettől fogva csaló játék, és a gyapjút mindenképpen a Birka szemére húzták. Az mRNS vakcina mind közül a legpiszkosabb, mert ellenőrzi az immunrendszer működését, és egy kapcsoló (a Covid jabs második és harmadik fordulójának) gombjával leállíthatja.

Állítsa be internetes frekvenciáját a  ChemicalViolence.com webhelyre, hogy megtudja, milyen oltásokkal jár a járvány.

A cikk forrásai a következők:

Pandémiás.hírek

ChemicalViolence.com

CBSnews.com

KHN.org

NaturalNews.com

TruthWiki.org

CDC.gov/vaccines

https://besthirdetes.hu/tudasfa/bombshell-az-fda-ellenorei-borzalmas-allapotokat-dokumentaltak-a-j-j-covid-19-vakcinagyarban.html