2022. augusztus 2., kedd

Halálpaktum a környezetért

Dr. Patrick Moore, a Greenpeace egykori elnöke.
Mostanra már nagyon, de nagyon kiábrándult elnöke. Érdemes meghallgani a szavait

A nagy összeomlás kapujában - Szakács Árpád előadása a Magyar Szigeten


 

Tucker Carlson: A SOKADIK Teljes Lebukás A COVID Oltásnál

"Ezt még tovább kell tanulmányoznunk" -mondta Fauci (amerikai Nyunyóka), miután milliárdok lettek beoltva, Plusz klímaválság, élelmiszerválság, MINDENválság.

Az olasz járvány legkorábbi napjai, avagy: Miért nem akar már senki sem beszélni 2020 februárjáról?

 

Bravó eugyppiusnak, amiért felhívta a figyelmet a "járvány" 2019 végi időpontjára.

Mi már publikáltunk erről a jelenségről, arról, hogy 2019 végén az USA-ban és Európában kissé szokatlan fertőzések járnak körbe (az USA-ban még korábban azonosították), de nem SARS-CoV-2-ként vették fel őket. Emlékeztetjük olvasóinkat a 2019. októberi wuhani katonai játékokra, amikor sok fiatal sportoló megbetegedett. Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy soha nem találtak páciens nullákat erre az úgynevezett természetesen előforduló légúti vírusra. Gyorsan előre 2020 márciusa körül a legtöbb országban (Olaszországban korábban), amikor az orvosi probléma nagyrészt már elmúlt - észrevétlenül -, mégis az első zárlatba helyeztek minket, és folytatták a halálra rémítést. eugyppius ezzel foglalkozik az alábbi tudományos cikk segítségével.

********

Az olasz járvány legkorábbi napjai, ill: Miért nem akar már senki sem beszélni 2020 februárjáról?

Néhányan közületek harminc hónapnyi nukleáris minőségű médiapropaganda után hajlamosak kételkedni mindenben, ami a sajtóban megjelenik. Bár az újságírók bizonyára terjesztik a valótlanságok egy részét, a hazugság nem az általuk preferált stratégia, és szinte mindig a nagy sajtóorgánumokon kívülről származik, a rezsim tisztviselőinek öncélú nyilatkozataiból. A hazugsággal az a probléma, hogy drága és több koordinációt igényel, mint amennyit a széles körben elosztott médiaműveletek parancsolnak. Az általuk preferált megközelítés inkább a hangsúlyozás. A rezsimbarát újságírók minden egyes, a kormány politikáját támogató történetet felkutatnak, és ezeket a csekélységeket az abszurditásig felerősítik; ugyanakkor mindent megtesznek, hogy figyelmen kívül hagyják vagy lekicsinyeljék az általuk preferált narratívát sértő információkat, bármilyen jelentősek is legyenek azok.

 

 

Most már általában túlságosan is nyilvánvaló, hogy a média mit választott a felerősítésre. Ezek azok a történetek, amelyekből már halálosan elegük van, és amelyek úgy tűnik, soha nem tűnnek el. Sokkal nehezebb kidolgozni mindazt, amit a sajtó jelenleg eltemet, mert a hiányok természetüknél fogva finom dolgok. Mindazonáltal az a legfontosabb mind közül, amit a sajtó nem mond el.

Ebben a szellemben hívom fel a figyelmet arra, hogy a világjárvány legelső napjait mennyire elhallgatta az emlékezet. Különösen a 2020 januárjától márciusig tartó döntő fontosságú hónapokról szinte soha nem esik szó, pedig ez volt a legnagyobb dinamizmus és találékonyság időszaka, amikor kifejlesztették a vakcinákat, tömeges teszteléseket indítottak, megdőlt a maszkolás hatékonyságával kapcsolatos hosszú távú pesszimizmus, és százmilliókra róttak ki újszerű, kontinensnyi területre kiterjedő házi őrizeteket.

A közelmúlt történelmének figyelmen kívül hagyása mellett hozott szinte általános döntés okairól az olyan tanulmányokból lehet némi támpontot szerezni, mint ez, A COVID-19 járvány korai szakasza az olaszországi Lombardiában. A szerzők a kontaktuskövetési adatokban kutatva összesen 527 olyan fertőzést találtak, amelyeknél a tünetek megjelenésének időpontja megelőzte az 1. beteg, Mattia Maestri 2020. február 20-i ünnepelt diagnózisát Codognóban. Maestri pozitív tesztjét tartották az olaszországi járvány kezdetének, és akkoriban a sajtóban sokat találgattak a rejtélyes 0. beteg kilétéről, akitől a SARS-2-t kapta. Miközben a német és az olasz közegészségügyi tisztviselők vádaskodtak arról, hogy valójában honnan származnak az első fertőzések, az olaszországi kontaktnyomkövetők biztosan tudták, hogy Maestri valóban nagyon messze volt az európai járvány kiindulópontjától - közelebb a 100 000 beteghez, mint az 1. beteghez.

Bár azokban a korai napokban még viszonylag kevés vizsgálatot végeztek, tanulmányunk szerzői bizonyítékot találnak arra, hogy február 20-án "a SARS-CoV-2 már legalább 222 településen keringett az 1.506-ból legalább 222-ben" Lombardiában, "és az összes lombardiai tartományban folyamatos volt az átvitel".
Még rosszabb a Team Lockdown számára, hogy a korai világjárvány, amennyiben rekonstruálható, "csökkenő tendenciát mutat a nettó szaporodási számban ... az első eset februári észlelését követően".

A tanulmány szerzői között lombardiai közegészségügyi tisztviselők és tudósok is szerepelnek, és megpróbálnak vidám arcot vágni a kínos felfedezéshez, azt írva, hogy a "korai beavatkozások" érdemesek a tényleges szaporodási szám "jelentősebb" csökkenésére Lodiban (LO), Bergamóban (BG) és Cremonában (CR) a későbbi februártól, és hogy különösen "a karanténterület felállítása a járvány kezdeti epicentruma körül Lodi tartományban döntő szerepet játszott a fertőzés helyi ellenőrzésében". Mégis, ahogy még a kiegészítő táblázatuk is mutatja, Lodiban február 24-ig, vagyis talán öt nappal az ottani becsült R(t) csúcspont után sehol nem volt karantén. Bergamóban és Cremonában pedig csak március 2-án rendelték el a korai, langyos intézkedéseket, jóval azután, hogy a fertőzések megfigyelt növekedése mindkét régióban a végső hanyatlás szakaszába lépett.

 

 

Az adatokból egy másik pont is kitűnik. Nézze meg a tartományi R(t) diagramot. Igen, az R(t) csökken a nagy gócpontokban, de hol növekszik még február vége után is? Comóban (CO), Leccóban (LC), Mantovában (MN), Sondrióban (SO) és Vareseben (VA).

Most nézzük meg a fertőzések előfordulásának ezt a hőtérképét március 9-től:

 

 

A legkorábban bejelentett fertőzést, amelyet egy 4 éves kisfiú konzervált orrgaratmintájában fedeztek fel, 2019. november 21-én vették - Milánóban (MI). Legkésőbb novemberben már biztosak lehetünk abban, hogy a vírus Milánóban keringett. E térkép elkészítésének idejére azonban úgy tűnik, hogy a gócpontok mind egy nagyjából egyenlő távolságra lévő gyűrűben helyezkednek el Milánó körül. Február végén a vírus már csak a még távolabbi régiókban - például Comóban, Mantovában és Sondrióban - gyorsul fel. Minden jel szerint úgy tűnik, hogy a vírus úgy égett át Milánón, hogy senki sem vette észre, és amikor a világ Tomas Pueyói ránk törtek a tömeges tesztekkel és a lezárásokkal, néhány hónappal elkéstek. A hotspotok, amelyeket találtak, legjobb esetben is csak másodlagos fertőzési helyek voltak.

Mire a pandémiások elkezdték átkutatni a trükkök tárházát, a vírus már hónapok óta keringett, és senki sem vette észre. Ez az egész világjárvány egyik leglényegesebb és legmohóbban figyelmen kívül hagyott ténye. A korai betegeket nagyon magas arányban szállították kórházba, és - a kínai tanácsoknak megfelelően - agresszív gépi lélegeztetésnek vetették alá őket, ami nagyon sokukkal végzett. Maestri, az 1. beteg 38 éves szabadidős maratonfutó volt, és valószínűleg sokkal kevesebb gondja lett volna a SARS-2-vel, ha nem követi el azt a súlyos hibát, hogy pozitív lett a tesztje. Sajnos, majdnem meghalt, miután heteket töltött lélegeztetőgépen.

Ez legalábbis néhány oka annak, hogy médiánk és közegészségügyi tisztviselőink kétségbeesetten próbálják elfelejteni azokat a korai napokat. 2020 márciusában a valódi fertőzések már csökkenő tendenciát mutattak. A fertőzések számának látszólagos megugrása illúzió volt, amelyet a tömeges tesztelési programok bevezetése okozott. A tömeges megfékezés mindent csak rontott.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-olasz-jarvany-legkorabbi-napjai-avagy-miert-nem-akar-mar-senki-sem-beszelni-2020-februarjarol

A holokauszt-túlélő párhuzamot von a jelenlegi társadalom és a náci Németország között

 

'Ellenállj, ébredj, ne engedelmeskedj' ~Vera Sharav

Vera Sharav mindössze 3 éves volt, amikor a világa összeomlott.

Őt és családját elüldözték Romániából, és egy ukrajnai koncentrációs táborba terelték a második világháború alatt, ahol várakozni és éhezni kellett.

"A halál felhője mindig ott volt" - mondta Sharav a The Epoch Timesnak.

Heti rendszerességgel egy lista határozta meg, hogy kit hova küldjenek; legyen az haláltábor vagy rabszolga-munkatábor, mondta.

A táborban elmesélte, hogy apja tífuszban halt meg, amikor ő 5 éves volt, ami a hideg és az alultápláltság miatt az egész táborban elterjedt volt.

A táborban töltött három év után, 1944-ben mentették meg, mondta.

"Édesanyám megneszelte, hogy néhány árvát elszállítanak a táborból, ezért hazudott, és azt mondta, hogy árva vagyok, hogy megmentse az életemet, és így kerültem ki" - mondta Sharav.

Ezzel kezdődött az az odüsszeia, amit ő úgy nevezett, hogy szülő nélküli gyermekként a saját megérzéseire és mások szándékainak éles kritikai értékelésére hagyatkozott.

"Fel kellett mérnem, hogy kiben bízhatok, aki gondoskodik rólam" - mondta.

 

 

Miközben vonaton utazott a romániai Constanta kikötőjébe, ahol három hajó várta, hogy embercsoportokat vigyenek Palesztinába, összebarátkozott egy családdal. Megérkezésekor azonban egy hajóra került más árva gyerekekkel együtt, ami elválasztotta őt attól a családtól, akikben úgy érezte, hogy megbízhat. Ezért fellázadt.

"Bármi is történt, nem lehetett meggyőzni arról, hogy felszálljak arra a hajóra" - mondta. "Csodálatos módon végül engedtek nekem."

Tengeribetegségben elaludt azon az éjszakán, és arra ébredt, hogy az árvákat szállító hajót megtorpedózták azok, akikről évtizedekkel később kiderült, hogy oroszok voltak.

Bár bűntudata volt, amiért túlélte, hálás volt, hogy ellenállt, mert ez az ellenállás tartotta életben, mondta.

"Nem engedelmeskedtem a tekintélynek, és ez mentette meg az életemet."

Fegyveres orvostudomány

Ezek az emlékek 2020-ban tértek vissza a COVID-19 korlátozások szövevénye alatt, amelyek a médiapropaganda segítségével kicsúsztak a kezéből, mondta.

"Így most, amikor az emberek esztelenül engedelmeskednek a hatóságnak, feladva a jogukat, hogy dönthessenek a saját életükről és arról, hogy mi kerül a saját testükbe, visszagondolok arra az időre" - mondta.

Sharav ma orvosi aktivista és a Szövetség az Emberi Kutatás Védelméért alapítója, egy olyan laikusokból és szakemberekből álló hálózat, amely a hippokratészi esküben, a Nürnbergi Kódexben és a Bioetikai és Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában lefektetett humanitárius értékek és etikai normák fenntartásáért dolgozik.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-holokauszt-tulelo-parhuzamot-von-a-jelenlegi-tarsadalom-es-a-naci-nemetorszag-kozott

Megdöbbentő tapasztalatok szivárogtak ki a vakcinázásról és következményeiről

Megdöbbentő tapasztalatok szivárogtak ki a kísérleti vakcinázásról és következményeiről - magyar felirattal
Tucker Carslon: Miért nem vezető hír ez mindenhol?

Az okozott menstruációs zavarok és egy sor mellékhatás mellett kiderült:

- "A vakcinák nem védenek meg a fertőzéstől, ezt mindig is tudtam. És sajnos túlságosan középpontba állítottuk az oltást. De mondjuk ki nyíltan, hogy a kórházba kerülés és súlyosabb lefolyás ellen sem véd. Az 50%-a azoknak, akik meghaltak az omicron miatt, idősebb oltott emberek voltak!" - mondja Deborah Birx, a Fehér Ház felelőse.

- A Lancet orvosi folyóirat szerint az oltott idős korú emberek 80%-kal nagyobb valószínűséggel kapják el a betegséget, mint az oltatlanok

- A Journal of Virology egyik tudósa írja:
"A tanulmány azt mutatja, hogy az immunműködés az oltottak körében, nyolc hónappal a második Covid-vakcina beadása után alacsonyabb volt, mint az oltatlan személyek körében."

Tehát nem csak, hogy a természetes antitestjeid hatásosabbak, mint a vakcina. Bár ez tudvalévő volt eddig is, de hazudtak nekünk erről is.

Sőt még az is kiderült, hogy a vakcina az immunrendszer működését elnyomja! Ez komoly következményekkel jár, nem csak a covid tekintetében, hiszen egy sor betegséget lehet kapni legyengített immunrendszer következtében." - zárja Tucker Carlson.
szerint az oltottak immunrendszere sokkal gyengébbé válik, ezáltal kitettebbek a fertőzésnek, mint az oltatlanok.

Az Egyesült Királyság enyhíti az oroszellenes szankciókat (Szerintem már mindegy, a medvét elindulásra kényszerítették, megállni meg úgy sem fog)

 

London újra engedélyezte a repülőgépekre, tengeri hajókra és azok alkatrészeire vonatkozó biztosítások nyújtását Oroszországhoz kötődő szervezeteknek

London enyhítette az Oroszországgal szemben az ukrajnai konfliktus miatt bevezetett egyes korlátozásokat, és engedélyezte, hogy a vállalatok biztosítást és viszontbiztosítást nyújtsanak Oroszországhoz kötődő jogalanyoknak.

Az "Általános kereskedelmi engedély Oroszország elleni szankciók - hajók" módosítását hétfőn jelentette be a brit nemzetközi kereskedelmi minisztérium.

"Az általános engedélyt felülvizsgálták, hogy az 1. bekezdés h) pontjából töröljék a 28. rendeletet (korlátozott árukkal és korlátozott technológiával kapcsolatos pénzügyi szolgáltatások és pénzeszközök)" - magyarázta rövid közleményében a minisztérium.

"Ez lehetővé teszi az Oroszországgal kapcsolatban álló személy számára a biztosítás és viszontbiztosítás nyújtását az (1) bekezdés a) pontjában szereplő tételekkel kapcsolatban, az engedélyben foglalt szélesebb körű korlátozások és feltételek mellett" - tette hozzá. Az említett bekezdés a tengeri hajókat és a légi járműveket, azok alkatrészeit, valamint a repülőgép-gázturbinamotorokat említi.

Az EU enyhíti az orosz olajexportra vonatkozó szankciókat

 

 

Bővebben

Az EU enyhíti az orosz olajexportra vonatkozó szankciókat

Az elsősorban az orosz olajkereskedelem károsításának eszközeként tekintett korlátozásokat a jelek szerint azért függesztették fel, mert attól tartanak, hogy az ilyen korlátozások a nyersolaj árát felfelé küldenék, és tovább destabilizálnák a globális energiabiztonságot.

"Jelenleg nincs olyan brit tilalom, amely az orosz olaj globális szállítását befolyásolná" - mondta Patrick Davison, a Lloyd's Market Association, a Lloyd's biztosítók iparági csoportjának biztosítási igazgatója.

"Tekintettel a [viszont]biztosítási ágazat globális jellegére, az uniós korlátozások megléte befolyásolhatja az orosz olajszállítmányok iránti londoni étvágyat" - mondta a Financial Times vasárnapi számában.

Az EU a múlt hónapban hasonló lépést tett az Oroszország-ellenes szankciók enyhítésére. Július 21-én az EU Tanácsa engedélyezte az orosz állami tulajdonú vállalatok számára az olaj harmadik országokba történő értékesítéséhez szükséges tranzakciókat.

"A világ élelmiszer- és energiabiztonságára gyakorolt esetleges negatív következmények elkerülése érdekében az EU úgy döntött, hogy kiterjeszti a tilalom alóli mentességet az egyes állami tulajdonú jogalanyokkal folytatott ügyletekre a mezőgazdasági termékekkel kapcsolatos ügyletek és a harmadik országokba irányuló olajszállítás tekintetében" - közölte akkor a Tanács.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-egyesult-kiralysag-enyhiti-az-oroszellenes-szankciokat

Az ENSZ háborút hirdet a "veszélyes" összeesküvés-elméletek ellen: "A világot NEM manipulálja titokban a globális elit"

 

Az ENSZ hadat üzent az összeesküvés-elméleteknek, "aggasztónak és veszélyesnek" nevezve az összeesküvés-elméletek terjedését, és a nyilvánosság rendelkezésére bocsátva egy eszköztárat, hogy "előbunkózzon" és "lebuktasson" mindenkit, aki azt meri sugallni, hogy a világ kormányai nem teljesen becsületesek, tisztességesek és átláthatóak.

Az ENSZ arra is figyelmeztet, hogy Soros Györgyöt, a Rothschildokat és Izrael Államot nem szabad összekapcsolni semmilyen "állítólagos összeesküvéssel".

Az UNESCO összefogott a Twitterrel, az Európai Bizottsággal és a Zsidó Világkongresszussal, hogy elindítsa a #ThinkBeforeSharing (Gondolkozz, mielőtt megosztod) elnevezésű kampányt: Állítsuk meg az összeesküvés-elméletek terjedését.

Az ENSZ szeretné, ha tudnád, hogy az eseményeket NEM "titokban manipulálják a színfalak mögött negatív szándékú hatalmas erők", és ha bárkivel találkozol, aki szerint a globális elit összeesküvést sző a hatalom megszilárdítására és a globális események diktálására, akkor cselekedj.

 

 

Az UNESCO szerint "ha biztos vagy benne, hogy összeesküvés-elmélettel találkoztál" az interneten, akkor azonnal "reagálnod" kell, és a hozzászólásokban egy "tényellenőrző weboldalra" mutató linket kell közzétenned.

Az UNESCO tanácsot ad mindazoknak is, akik élőben találkoznak egy összeesküvés-elmélet híveivel. Az ENSZ-ügynökség szerint semmilyen körülmények között nem szabad vitára csábítani az összeesküvés-elméletet vallóval. "Bármilyen vitát bizonyítéknak vehetnek arra, hogy az összeesküvés része vagy, és megerősíthetik ezt a hitet", az összeesküvés-elmélet híve pedig valószínűleg "keményen érvelni fog, hogy megvédje a hitét".

Ehelyett "empátiát" kell mutatnia, kerülnie kell, hogy "nevetségessé tegye őket", és ha újságíró, akkor "jelentse" őket a közösségi médiában, és "forduljon a helyi/nemzeti sajtótanácshoz vagy a sajtó ombudsmanjához".

Figyelemre méltó, hogy az UNESCO az apró betűs részbe rejtve elismeri, hogy léteznek összeesküvés-elméletek. A "Mi a valódi összeesküvés?" címszó alatt az ENSZ bürokratái elmagyarázzák, hogy "valódi összeesküvések, kicsik és nagyok léteznek".

Az ENSZ szerint csak az számít VALÓDI összeesküvés-elméletnek, amit "a média tárt fel".

"Ezek gyakrabban összpontosulnak egyetlen önálló eseményre, vagy egy személyre, mint például egy merénylet vagy egy államcsíny. Ezeket a bejelentők és a média tárja fel, ellenőrizhető tények és bizonyítékok felhasználásával."

Az ENSZ "valódi" összeesküvés-elmélet definíciójával csak egy probléma van. A médiát teljesen megvásárolta és lefizette az elit. És az elit az, aki összeesküvést sző a tömegek ellen.

Kérdezd meg magadtól, mikor volt az utolsó alkalom, amikor a média egy összeesküvést tárt fel?

Azt is kérdezd meg magadtól, hogy mikor volt az utolsó alkalom, amikor a média eltussolt egy összeesküvést?

 

 

Az emberiség minden csoportosulása összeesküvés. A (conspiracy) szó, szó szerint azt jelenti, hogy 'az emberek egy emberként lélegeznek'. Együtt izgulnak, együtt depressziósak, együtt remélnek és együtt félnek. A szó a görög spiro igéből származik, amelynek jelentése 'lélegezni'. Ugyanebből származik a légzés (breathe) szó is. Minden csapat, minden vállalkozás, minden társadalom, minden közös törekvés összeesküvés. A lélek (spirit) szó is ugyanebből a forrásból származik. Érzelmi és spirituális állapotunk irányítja a lélegzetünket.

A csapat szelleme nem elmélet. Ez egy tény.

A kormányok azt akarják, hogy a szellemet szétzúzzák. Az emberek azt akarják, hogy a spirituális erő növekedjen.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-vilagot-nem-manipulalja-titokban-a-globalis-elit

Németország "hadiállapotba" lép, és a Bundeswehrt nevezi ki az utcák ellenőrzésére

 

A német szövetségi rendőrség bejelenti - 2022 októberétől: "civil-katonai együttműködés"

A rendőrséget 2022. október 1-jétől a Bundeswehr fogja támogatni.

Ezt nem lehet másként értelmezni, mint a Bundeswehr által közzétett leírást: "katonák, civil alkalmazottak" "civil-katonai együttműködésben" kell, hogy részt vegyenek.

A különleges parancsnokság - közölték - "közvetlenül a szövetségi védelmi minisztériumnak van alárendelve, és nem része egy szervezeti területnek".

Úgy hirdetik meg, hogy úgynevezett "belbiztonság".

A Bundeswehr belső bevetését kezdetben a fertőzésvédelmi törvény indokolta.

Most egy EU-n és a hivatalos NATO-szövetségeseken kívüli háborút akarnak igazolásként felhasználni.

Egyes definíciók szerint Németország már háborúban áll Oroszországgal, mivel háborús fegyvereket szállít Ukrajnának.

A Donyeckben harcoló és blogoló Russell Bentley írja - EZ a német nácizmus újjáéledése, és semmi más.

Ugyanaz a náci söpredék, aki betiltotta a "Z" betűt, most a saját népe ellen használja a hadseregét.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nemetorszag-hadiallapotba-lep-es-a-bundeswehrt-nevezi-ki-az-utcak-ellenorzesere

Drago Bosnic: A koszovói narkoterrorista entitás fokozza a feszültséget Szerbiával, miközben az USA befolyása egyre csökken

 

A jelenleg a szerb tartományt megszálló narkoterroristák egyre idegesebbnek érzik magukat, mivel az "etnikai Albániáról" szőtt álmuk szertefoszlani látszik.


Július utolsó napjaiban hirtelen felerősödött az erőszak és fokozódott a feszültség Szerbia és a narkoterrorista neokolonialista entitás között, amely jelenleg Szerbia déli tartományát, Koszovót és Metóhiát tartja megszállva. A problémát az okozta, hogy az albán narkoterrorista entitás meg akarta tiltani a szerb kormány által kiállított dokumentumok használatát a NATO megszállása alatt álló dél-szerbiai tartományban. A feszültség fokozásáról szóló döntés kevesebb mint egy héttel azután született, hogy az illegális narkoterrorista kormány az Egyesült Államokba látogatott, és találkozott Anthony Blinken amerikai külügyminiszterrel.


A rendkívül feszült hétvége után, amely egyes (e sorok írásakor még meg nem erősített) jelentések szerint szórványos lövöldözésekkel járt, a helyzet jelenleg viszonylag nyugodtnak tűnik, de ettől függetlenül továbbra is ingatag. Az előző éjszaka folyamán a feszültség továbbra is magas volt, miután több órán át szirénáztak a szirénák, valamint útlezárások és a főbb közigazgatási határátkelőhelyek lezárása miatt. A narkoterrorista bábkormány döntése, miszerint megkezdi a szerb rendszámú járművek forgalomba helyezésének betiltását, valamint a szerb személyi igazolványok kiadásának tilalmát, kiváltotta a szerb közösség reakcióját, amely évtizedek óta óriási nyomás alatt áll.

A kábítószer-terrorista bábkormány elküldte csatlósait, hogy érvényt szerezzenek a törvénytelen tilalomnak, ami kemény választ váltott ki a szerb közösségből, amely bár viszonylag kicsi, de egységes és jól szervezett. A szerbek által tegnap este felállított barikádok reggel még mindig jelen voltak. Nehézgépeket helyeztek el a környéken, köztük kaviccsal megrakott teherautókat. A legtöbb helyi üzlet, vendéglátóhely, kávézó, kocsma, cukrászda, gyorsétterem és pékség bezárt, bár néhány élelmiszer- és kisbolt nyitva maradt, hogy a helyiek alapvető szükségleteit biztosítsák.

Szerbia a maga részéről megpróbálja enyhíteni a helyzetet, bár ez a megközelítés megkérdőjelezhető, mivel úgy tűnik, hogy a NATO által támogatott narkoterrorista kormány az ilyen lépéseket gyengeségnek tekinti. A belgrádi média szerint Alexander Vučić szerb elnök tegnap este elhagyta az elnöki rezidenciát, és több órán át tanácskozott a szerb hadsereg vezetésével. A beszélgetés részletei titkosak maradnak, bár a hírek szerint a szerb katonai egységeket magas készültségbe helyezték, és jelenleg is magas harckészültségben tartják arra az esetre, ha az albán terrorista erők bármilyen erőszakos cselekményt kísérelnének meg a szerb közösség ellen.

A helyi média beszámolói szerint Jeffrey M. Hovenier, az Egyesült Államok pristinai nagykövete, a pristinai narkoterrorista kormány de facto ügyvivője sürgős konzultációt folytatott, amelyen az Európai Unió képviselői is részt vettek. Ennek eredményeként a narkoterrorista kormány legalább szeptember 1-jéig elhalasztotta a szerb dokumentumok betiltásáról szóló döntést. Nem sokkal a bejelentés után azonban a narkoterrorista kormány Xhelal Sveçla vezette belügyminisztériuma kijelentette, hogy csak a fő közigazgatási határátkelőhelyek, Jarinje és Brnjak mentesülnek a tilalom alól, a többi határátkelőn állítólag már végrehajtják a határozatot.

Donika Gërvalla-Schwarz, a narkoterrorista kormány külügyminisztere ma reggel azt mondta, hogy "a tények tények maradnak", és hogy szerinte a pristinai kormány egyetértett az USA javaslatával, hogy az EU-val összhangban "szüneteltessék" a határozat végrehajtását szeptember 1-jéig, de csak akkor, ha "a sorompókat augusztus 1-jéig eltávolítják".

"A viszonosság továbbra is valóság marad. Koszovó nem "halasztott el" semmit. A személyi igazolványokról szóló rendelet éjfél óta aktív" - mondta Gërvalla-Schwarz az éjfél után néhány órával adott nyilatkozatában. A "halasztás" szót azonban maga a narkoterrorista kormány használta hivatalos közleményében.

A NATO vezette koszovói erők, más néven a KFOR rövidítés alatt ismertek, kijelentették, hogy "minden állampolgár biztonságát garantálják", bár az ilyen nyilatkozatok aligha tekinthetők hitelesnek, tekintve, hogy szinte rendszeresen tétlenek, miközben a szerbeket naponta támadják. A KFOR azt ígérte, hogy ma reggeltől kezdve helikoptereket küld a megszállt szerb tartomány északi része fölé. A KFOR tegnap este bejelentette, hogy szükség esetén kész beavatkozni, többek között északon is, és végrehajtja az ENSZ Biztonsági Tanácsának 1244-es határozatán alapuló mandátumát. A szerb közösség azonban továbbra is rendkívül szkeptikus, miután a szerbek többségét 1999-ben, a NATO-erők Szerbia elleni támadása után kiszorították a tartományból. A NATO által támogatott, az al-Kaidával kapcsolatban álló albán terroristák szerb civilek ezreit ölték meg, többek között szervkereskedelem céljából. A NATO nemcsak szemet huny a dél-szerbiai tartományban élő nem albán közösségek évtizedeken át tartó brutális elnyomása felett, hanem még a narkoterrorista kormányt is felfegyverezi és kiképzi.

Az úgynevezett "Koszovót", Albin Kurti elnöksége alatt, akinek a platformja egy állítólagos "etnikai Albánia" egyesítése, úgy szokták beállítani, mint "demokratikus és haladó országot, amely szereti, tiszteletben tartja és végrehajtja a tisztességes törvényeket és alkotmányosságot, a békét és biztonságot, minden állampolgár számára különbségtétel nélkül és az egész közös ország számára". A valóság azonban ennek a teljes ellentéte. Az úgynevezett "etnikai Albánia", más néven "Nagy-Albánia" az összes nem-albániai közösség, különösen az autochton szerbek etnikai tisztogatásával valósul meg. Mivel az USA gyorsan veszít globális hegemóniájából, a Koszovó és Metóhia szerb tartományt jelenleg megszálló narkoterroristák egyre idegesebbek, mivel az "etnikai Albániáról" szőtt álmuk szertefoszlani látszik.

https://southfront.org/narco-terrorist-entity-in-kosovo-escalates-tensions-with-serbia-as-us-influence-dwindles/

Nincs olyan hatalom, amely véget vethetne az emberi szabadságvágynak III. Budapesti Covid Konferencia 2022. augusztus 12-14.

Két és fél évvel ezelőtt az életünket alapvetően megváltoztatták az úgynevezett Covid-járvány során bevezetett korlátozások - valódi tudományos és társadalmi viták, valódi ellenőrzés és a folyamatok értékelése nélkül. Ugyanakkor azonban a bevezetett intézkedések szabadságunk alapvető korlátozásával járnak. Éppen ezért - immár harmadik alkalommal - 2022. augusztus 12-14 között nemzetközi Covid-konferenciát rendeznek a magyar fővárosban, Budapesten. Az eseményt a World Freedom Alliance (WFA) szervezi, amelynek küldetése az orvosok, tudósok, jogászok, szakemberek és szabadságharcosok csoportjai közötti együttműködés előmozdítása világszerte szabadságunk védelme érdekében, mottójához hűen: „Nincs olyan hatalom, amely véget vethetne az emberi szabadságvágynak!” A WFA célja, hogy kapcsolatot teremtsen olyan egyesületekkel és szervezetekkel, amelyek biztosítják az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférést és az egészségtudomány és a politika közötti valódi párbeszédet. A médiával, a tudósokkal és a kormányokkal folytatott megalapozott viták előmozdításáról van szó. Ezért ez a konferencia lehetőséget kínál a tudomány hiteles képviselőinek, hogy megvitassák a helyzetet és tudományos konszenzust találjanak. Ez azt az elvárást tükrözi, hogy vannak olyan szakemberek, akik a tények alapján akarják megérteni a járványt, és nem csak a politikai programot követik* [*szómagyarázat: célkitűzés]. Az előadók között nemcsak olyan ismert magyar közszereplők szerepelnek, mint Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tamasi József és Dr. Boros László G., hanem nemzetközi képviselők is Nagy-Britanniából, Írországból, az USA-ból, Németországból, Ausztráliából, Dél-Afrikából, Argentínából, Svédországból, Hollandiából, Dániából, Spanyolországból, Ausztriából és Szlovéniából. A konferencia angol és magyar nyelven zajlik, és online is követhető. A programról és a részvételről, valamint a WFA ezzel egyidőben zajló éves találkozójáról és a 2022.08.12-én megrendezésre kerülő demonstrációról az alábbi linkeken tájékozódhat. Az előadások spektruma széles skálán mozog: Dr. Bhakdi Sucharit, Németország, „Miért megbocsáthatatlan bűn a génalapú oltóanyagok befecskendezése”, Dr. Tamasi József, Magyarország, az oltás áldozatainak hiányáról a statisztikákban és az orvosi etika hiányáról, Dr. Weber, Walter ,Németország „a vakcina mellékhatásainak felismeréséről és kezeléséről” és Dr. Prego, Natalia, Spanyolország előadásában, aki az ivermektinről, mint a Covid 19 oltás utáni mellékhatások kezelésének kulcsfontosságú eleméről beszél. Dr. Biserka, Ilin, Szlovéniából azt a kérdést vizsgálja, hogy az új WHO-egyezmény az orvosi diktatúrához vezető út-e, míg a többi előadó a diktatúra alóli felszabadulással foglalkozik: Ertsey Attila, Magyarországról azt a kérdést teszi fel: hogy hogyan lehet egy alternatív Magyarországot építeni Kelet és Nyugat között, valamint Popper, Pamela A. az USA-ból elmagyarázza, hogyan nyerhetik vissza szabadságukat a világ polgárai. Hogy milyen kimeríthetetlen lehetőségeink vannak világközösségként - nem csak ebben a Covid-történetben -, azt Dr. Hubmer-Mogg, Maria, Ausztriából már előadásának címében elmagyarázza: „A nép hatalma a nép számára a megvilágosodás és a szeretet végtelen forrása!” Ez lenne a kulcsa annak is, hogy visszaszerezzük a szabadságjogainkat, amiket egyre inkább ellopnak tőlünk: Ha egy népként egymásért küzdünk, nem pedig egymás ellen, ha nem hagyjuk magunkat megosztani, hanem ehelyett közösen támogatjuk egymást. A szabadság olyan alapvető jog, amely minden embert megillet - és ahogyha a kongresszuson felszólalók bátran küzdenek érte, akkor azt az ÖSSZES emberért teszik. Kövessük példájukat!

ettől mol.

Források/Linkek: Programm und Redner der 3. internationalen Covid Konferenz in Budapest: https://caraka.hu/performers/
https://caraka.hu/covid-conference-program/
Welt-Friedens-Allianz WFA: https://worldfreedomalliance.org/
Gruß von Dr. Heiko Schöning: https://orvosokatisztanlatasert.hu/nemzetkozi-szinten-ismert-tudosokkal-orvosokkal-es-aktivistakkal-erkezunk-budapestre/