2021. október 12., kedd

Felix Rex: Game over

Hogyan gyártotta le az Astra-Zeneca a "COVID-19 vakcinát" 2018 júliusában, mielőtt a betegséget egyáltalán felfedezték vagy megnevezték volna?

 

Egy csomó embernek van mit megmagyaráznia. Az AstraZeneca COVID-19 oltóanyag dobozain 2018. július 15-i gyártási dátum szerepel... De a "COVID-19"-et csak 2019-ben fedezték fel, és csak 2020. február 11-én nevezték el.

Itt a füstölgő fegyver: Egy doboz COVID-19 oltóanyag az AstraZenecától, a doboz fedelére nyomtatott számítógépes gyártási dátummal: 2018. július 15:

Gyártási dátum: 2018.07.15.

HMMMMMMMMMM. . .

A Google keresés szerint a "Mikor fedezték fel a COVID-19-et?" kifejezéssel a következő eredményt kapjuk:

Figyelemmel kísérve a vakcina nevét a dobozon "COVID-19 VACCINE" Ezután megkérdeztem a Google-t, hogy mikor nevezték el a COVID-19-et? Az eredmény:

Tehát ha a COVID-19 nem vált járvánnyá 2019 végéig, és a járványt nem is nevezték el "COVID-19"-nek 2020. február 11-ig, akkor hogyan lehet, hogy az AstraZeneca már 2018 júliusában gyártotta a "COVID-19 VACCINE" nevet???????.

Nyugalom! Az egészet megtervezték. Magát a betegséget SZÁNDÉKOSAN SZABADON ERESZTETTÉK.

Ez a bizonyíték magától az AstraZenecától, a saját termékdobozukból bizonyítja, hogy a "COVID-19"-et TERVEZTÉK. Az egészet. A "járvány kitörése", a világjárvány kihirdetése, a járványnak választott NÉV, az állítólagos eszeveszett vakcina-keresés... mind TERVEZETT volt.

Amit a világ a COVID-19 helyzet kapcsán lát, az a világ polgárai ellen folytatott tényleges biológiai hadviselés, amit MEGTERVEZTEK.

TOVÁBBI BIZONYÍTÉK:Folytatás ...

https://pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-gyartotta-le-az-astra-zeneca-a-covid-19-vakcinat-2018-juliusaban-mielott-a-betegseget-egyaltalan-felfedeztek-vagy-megneveztek-volna

Maggie tudta

Korunk egyik látnok zsenije volt Margaret Thatcher. Amikor ő már ezeket mondta mi még azt sem tudtuk miről beszél. Most, hogy a saját bőrünkön tapasztaljuk, most már más a helyzet.

Írország: Richard O'Donoghoe a Parlamentben a kormányzati üzemanyagadóról 2021. október 12.

Forrás:
https://youtu.be/xcpL1ppH6xo

A holland oltássérülés-bejelentő központ a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordul

 

Augusztus végén Hollandiában elindult egy független jelentési központ a Covid-oltásokkal kapcsolatos oltási sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatban (a Report24 beszámolt róla). A cél az volt, hogy megvizsgáljuk a beérkező jelentéseket, és összehasonlítsuk azokat a Lareb adatbázis hivatalos mellékhatás-adataival. Már korán világossá vált, hogy a független jelentési központhoz sokkal több bejelentés érkezett, mint amennyit a hivatalos adatok tükröznek. De a hatóságok nem akarnak tudni róla semmit.

Augusztus 21. és október 8. között (az adatgyűjtés vége) a Covid vakcinákkal összefüggésben 2 204 halálesetet és 2 835 súlyos egészségkárosodást regisztráltak. Az értékelés után a Bizottság által felkért szakértők számára egyértelművé vált: a vakcinák nem biztonságosak. Az oltásokat ezért azonnal le kell állítani.

A holland kormány és a hatóságok azonban nem veszik tudomásul a Bizottság munkáját. A bejelentett esetek vizsgálatát az úgynevezett Lareb rendelkezésére bocsátották, amely hivatalosan felelős a védőoltások mellékhatásainak nyilvántartásáért. A bizottság szerint azonban ott sem kíváncsiak a vakcina aránytalan kockázataira utaló jelekre.

Ezért a bizottság most a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordult a bejelentett halálesetekkel és súlyos egészségkárosodásokkal kapcsolatos összes bizonyítékkal és vizsgálattal. A hatóságokkal és a Larebbel folytatott levelezést is elküldték. Az ICC október 4-én igazolta a kézhezvételt: most már nem tudni, hogy megindul-e a vizsgálat, vagy a bizottság szakértőinek figyelmeztetései itt is süket fülekre találnak.

https://report24.news/niederlaendische-meldestelle-fuer-impfschaeden-wendet-sich-an-internationalen-strafgerichtshof/

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-holland-oltasserules-bejelento-kozpont-a-nemzetkozi-buntetobirosaghoz-fordul/

A Delta Airlines egyik kényszerítés hatására beoltott pilótája meghalt repülés közben

 

Egy Stew Petersnek adott interjú során Dr. Jane Ruby több forrás által megerősített, megdöbbentő információval szolgált, miszerint a Delta Airlines egyik beoltott pilótája  meghalt repülés közben, kényszerleszállást hajtottak végre, és a cég eltussolja az esetet!

Katasztrofális hétvége volt a Southwest Airlines számára. Szombaton és vasárnap összesen több mint 2100 járatot töröltek, ami az összes járatuk mintegy negyede. És most jön az érdekes rész: Rendkívül nyilvánvaló, hogy valaki hazudik az okokról. A Southwest közleményében a rossz időjárást és a légiforgalmi irányítási problémákat okolta. De a Szövetségi Légügyi Hivatal szerint a múlt péntek óta nem volt semmilyen légiforgalmi irányítási probléma. És ha a “rossz időjárás” kényszerítette a járattörléseket, akkor az egy különös időjárás volt, amely csak a Southwestet és annak repülőgépeit érintette. Más légitársaságoknál nem voltak tömeges járattörlések. Floridában volt némi eső és zivatar, de nem volt hurrikán. Semmi olyan, ami tömeges leállást igényelt volna.

Nos, itt valaki hazudik. És ez lehet a Southwest és az FAA részéről is. Jelentések szerint a floridai Jacksonville-ben a légiforgalmi irányítók felmondták a munkát, hogy tiltakozzanak az oltási kötelezettség ellen. De lehet, hogy ez még nem minden. A Southwest a múlt héten jelentette be, hogy a teljes személyzet számára kötelezővé teszi az oltást, és a jelentések szerint a pilóták is csatlakoznak az ellenálláshoz. A Southwest pilóták szakszervezete azonban azt állítja, hogy nincs ilyen tiltakozó akció folyamatban; szerintük a Southwest vezetőségének “rossz tervezése” okozta a járattörléseket. Tehát lehet, hogy a szakszervezet is hazudik vagy tanácstalan.
Hogy mindezt kibogozzuk, Dr. Jane Ruby csatlakozott a műsorhoz.

 



https://civilekatisztanlatasert.hu/a-delta-airlines-egyik-kenyszerites-hatasara-beoltott-pilotaja-meghalt-repules-kozben/

Gazdasági összeomlás, Kína, Üzemanyagválság-áramszünetek, Áram és Élelmiszerár

Kétségtelen, hogy az úgynevezett világjárványra ürügyként volt szükség a világgazdaság és a társadalmi szerkezet megállításához és összeomlásához, ami számos vállalat végleges bezárását, az ellátási láncok megszakadását, a munkanélküliség növekedését és gazdasági recessziót eredményezett. Ugyanígy kihasználva a közelgő északi telet, a korrupt elit felkészült arra, hogy nagyszabású áramkimaradást idézzen elő, hogy az emberek halálra fagyjanak, ami egybeesik a fagyos téllel, és milliók halnak meg a világ népességének kiirtására előkészített mérgező vakcina következtében.
Kína nagy része szintén áramhiánytól szenved, miközben az ellátási láncban folyamatos problémák vannak, amelyek világszerte késedelmeket és áruhiányt okoznak a szállítmányokban, valamint riasztóan magas gáz-, üzemanyag- és élelmiszerárakat. Mi az oka ennek az üzemanyagválságnak, amely egyre gyakoribb áramkimaradásokat okoz világszerte? És miért emelkednek az áramárak Európa-szerte? Amennyire látjuk, súlyos energia- és villamosenergia-válság fenyeget, és ennek következtében globális élelmiszerválság, amely soha nem látott éhínséghez és szegénységhez vezetne. Ezért kell felkészülnünk és tiltakoznunk mindaz ellen, amit jól megtervezett módon tesznek velünk.

Dr. Roger Hodkinson elítéli a kormány zsarnokságát. Állítsák le az oltásokat!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Roger Hodkinson kanadai patológus felháborodásának ad hangot a groteszk és teljesen szükségtelen emberi tragédia miatt, amelyet átélünk. Ez a félelem világjárványa, amelyet szándékosan vezérelnek a PCR-tesztekkel és az ellentétes narratíva elhallgattatásával, valamint azzal, hogy semmi sem működik, kivéve a megelőzést D-vitaminnal és a Dr. McCullough protokolljával történő kezelést.

Orvosi diktatúra Francia Polinéziában: Dr. Jean-Paul Théront letartóztatták gyógyításért

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A francia ’La Une TV’ csatorna interjúja egy szemtanúval Francia Polinéziából, ahol a polinéziai csendőrség könyörtelenül letartóztatta Dr. Théront, mert 500 beteget kezelt ezekkel a ma már világszerte ismert és használt kezelésekkel: ivermektinnel, azitromicinnel és cinkkel.
Ugyancsak elítélik az elbocsátásokkal fenyegető, kötelező védőoltásokról szóló törvényt.

Egy pszichológus elmagyarázza, hogyan “működik” a Corona-járvány.

 

Freda K. Schmied Oktober 12, 2021

Mayerweck: “A Pandemic nevű szociálpszichológiai kísérlet”.

Elisabeth Mayerweck klinikai pszichológus. 2017-től 2020 decemberéig kutatási asszisztensként dolgozott a Statisztikai Hivatalnál. Soha nem titkolta, hogy kritikusan vagy negatívan viszonyul a “corona blödemiához Az osztrák statisztikai hivatal ezért elvált tőle. Az alsó-ausztriai nem nagyon szomorkodik emiatt.

RESPECT: Ön soha nem csinált titkot a Coronáról és annak összes mellékhatásáról alkotott véleményéből, még az akkori kollégái és felettesei előtt sem, akik a Statistics Austria-nál dolgoztak. Hogyan boldogultál a munkahelyeden a felmondásodig?

MAG. ELISABETH MAYERWECK: Mindenekelőtt le kell szögeznem, hogy az elbocsátó levél hivatalosan, indoklás nélkül érkezett hozzám, miközben betegszabadságon voltam. Ez azután történt, hogy a személyzet több barátjával beszéltem az intézkedések értelmetlenségéről és tudománytalanságáról. Arról beszélgettünk, hogy a kormány intézkedései számomra totalitáriusnak tűnnek, és egy felvilágosult társadalomban riasztó jelnek kellene lenniük. Mivel valószínűleg felismertem az idők jeleit, már 2020 áprilisában figyelmeztettem a további bezárásokra, a kötelező maszkokra az osztályban, a szabadban, a kényszeroltásokra vagy a kötelező védőoltásokra. Úgy tűnik, a kollégáim ugyanolyan szörnyűnek találták ezt, mint én. Vehemensen azt mondták, hogy “a kormány nem mer ilyet tenni”. De miután mindez megtörtént, még mindig nem volt felháborodás. Nos, szalámi taktikával tálalva, néhány dolgot elfogadnak. Ezt már a Milgram-kísérlet (1) is megmutatta. Egy bizonyos ponton behívtak egy felettesem irodájába, aki többek között elmagyarázta nekem, hogy több kolléga is elmondta neki, hogy beszéltem nekik a nézeteimről. Annak érdekében, hogy “kordában tartson”, ahogy ő fogalmazott, arra utasított, hogy minden nap be kell mennem az irodába, a műszakos munka ellenére is. Azt sem engedte, hogy bárkivel együtt menjek ebédszünetre, mert az ő magánvéleménye szerint én lehetek valaminek a hordozója. Azt is mondták, hogy munkaidőben ne beszéljek senkivel a jelenlegi helyzetről alkotott magánvéleményemről. Ennek következtében nem éreztem magam túl jól. Beteget kellett jelentenem, és elbocsátottak. Amikor megkérdeztem a közvetlen felettesemet az okokról, nem tudott semmit. Az a felügyelő, akivel már volt ez a furcsa beszélgetésünk, azt mondta, hogy ennek többek között “biztosan köze van a maszkhoz”, amit én nem viseltem, és amit szintén határozottan visszautasítottam.

Mi okozott a legnagyobb csalódást?

Az objektív valóság feláldozása az emberekkel együtt egy kitalált valóságért, egy tömeghisztériáért, egy szektáért vagy egy vallásért. Mert ezt tartom én ennek a világjárványnak nevezett szociálpszichológiai kísérletnek. Egy tudósnak ezt fel kell ismernie, és érdekelnie kell az igazság feltárása. Feltétlenül üdvözölnie kell az eltérő véleményt, sőt, keresnie kell azt, és ha szükséges, időnként felül kell vizsgálnia a véleményét, amely nem lehet előítéletes. De nem szabad a beszélgetéseket a tényszerű szintről az érzelmi szintre süllyeszteni, és a “Neked megvan a véleményed, nekem meg az enyém” szavakkal befejezni. Különösen akkor, ha egy állítólag újszerű helyzet tényeinek feltárásáról van szó, és nem a véleményekről. Csalódtam azokban az emberekben, akik nem veszik észre, hogy ezek a cselekedetek mennyire embertelenek és etikátlanok.

A “normális” médiafogyasztót lenyűgözhetik vagy elbizonytalaníthatják a naponta terjesztett “Corona-számok”. A statisztikusoknak – beleértve az Ön korábbi kollégáit is – azonban érdekükben kell állnia, hogy a tényeket és számadatokat a lehető legértelmesebb módon mutassák be. Hogyan magyarázza meg, hogy ez nyilvánvalóan nem így van?

A tekintélynek való engedelmesség és a konformizmus, azt hiszem. Alapvetően ennyi. Ha a “tudósok” ódzkodnak a más véleménytől, akkor elég sok politika áll mögötte. A politikatudomány nem tudomány. Általánosságban elmondható, hogy minden olyan ember, aki üdvözli alapvető jogaink korlátozását – például a megélhetéshez, a szabad légzéshez, az érintéshez, a szabad égbolthoz -, mindenképpen adós a bizonyítékainak elhozatalával. Itt szeretném megjegyezni, hogy az 1,6 éves rendeleti törvény e tekintetben még mindig üres. Szeretném tudni, hogy merte-e már valaki megkérdezni, hogyan lehet felismerni, hogy ez egy hamis világjárvány. Talán például azzal, hogy nincs olyan általános halálozási ráta, amely nem a trendnek megfelelően alakulna. Az osztrák statisztikai hivatal 100 000 lakosra vetített, életkor szerint standardizált arányszámai szerint 2010 óta öt olyan évünk volt, amikor a halálozás magasabb volt, mint 2020-ban – és mindezt világjárvány nélkül. Másrészt a világjárvány idején nem kezelt különböző betegségek minden várakozással ellentétben varázsütésre visszaszorultak. Ezek közé tartoznak a szív- és érrendszeri betegségek és a rákos megbetegedések. És hirtelen megjelent ez az új kategória. Talán átfoglalás volt? Lehetséges, hogy ez történik, ha mindenkit, aki pozitív teszttel hal meg, Corona-halottnak nyilvánítanak, függetlenül attól, hogy mi volt a halál tényleges oka? Ugyanezt megtehetnénk a herpesszel is, ahol körülbelül 90 százalékos a fertőzöttség a lakosság körében. Akkor talán nem lesz több szívrohamos haláleset, csak több herpeszes haláleset. Szeretném világossá tenni, hogy a számadatok összegyűjtése és a Corona-halálozás vagy -betegség deklarálása véleményem szerint itt az igazán újszerű dolog, és nem így történt például az influenza esetében.

Tudna nekünk egy konkrét példát mondani a Covid-19-cel kapcsolatban egy olyan “számjátékra”, amely eltorzítja a tényeket és hamis benyomást kelt a médiafogyasztókban – és hogyan kell valójában értelmezni a megadott számot?

Sokan vannak. Kezdettől fogva világos volt – ezt többször is felhoztam az irodában -, hogy ez a nyers adatok tesztelési járványa. Egy olyan fertőzési görbe, amelyet tetszés szerint hagyhat ingadozni a tesztek számával, értéktelen. A számok hivatkozások nélkül használhatatlanok. A teszt nincs validálva. Még a PCR-teszt feltalálója, Kary Mullis is azt mondta, hogy a teszt nem képes kimutatni a fertőzéseket, és nem értelmezhető, ha egészséges embereken alkalmazzák. A számok meghatározása önmagában elég ahhoz, hogy az egészet megdöntse. “Azok az emberek, akik közvetlenül magának a vírusos megbetegedésnek a következtében vagy “a vírussal” (egy esetlegesen más halálok miatt) haltak meg, beleeshetnek ebbe a statisztikába.” Így írja a Szociális Minisztérium honlapja.2 Számomra ez tudományos képtelenség, és ami még rosszabb, csalás. Aki még mindig élvezi a lakosság bizalmát, és azt hiszi, hogy az értelmiségi elitet képviseli, annak rá kellene jönnie. A korona halálának meghatározása a Statisztika Austria3 szerint olyan hosszú, bonyolult és érthetetlen számomra. Véleményem szerint ez a meghatározás könnyen lehetővé teszi a következő, Németországban feltárt forgatókönyvet: A német igazságügyi orvosszakértő professzor, Prof. Dr. Klaus Püschel kimutatta, hogy a vizsgált holttestek 100 százaléka koronával halt meg, egyik sem AN. Számomra egyértelmű, hogy innen származik.

Ha valaki a személyes környezetében hangot ad a Covid-intézkedésekkel kapcsolatos aggályainak vagy kritikájának, gyakran azt hallja: “Nem lesz mindenki idióta, aki a tévében, nyomtatásban, …”. Mivel magyarázza, hogy ennyi ember ilyen keveset kérdez?

“Különben nem vennének részt mindannyian” – ezt hallom mindig. Ennek az ellenkezője bizonyított. Minden tömeghisztéria, mint például a boszorkányüldözés, a 20. század végi totalitarizmus, a “hullám”, a Milgram-kísérlet és még sok más megmutatta: A túlnyomó többség minden alkalommal belemegy, csak néhányan mondják: “Hagyd abba, ez hülyeség”. Mark Twain egyszer nagyon jól megfogalmazta: “Amikor a véleményed megegyezik a többségével, akkor állj meg és gondolkodj el”. Véleményem szerint a kollektív részvétel a kívülről jövő ellenőrzés legbiztosabb jele. Ez soha nem volt jó, és szinte mindig visszaélnek vele. A totalitarizmus csak azért működik, mert mindenki részt vesz benne.

Úgy tűnik, hogy a kormány bizonyos eszközöket kifejezetten arra használ, hogy a lakosságot egy bizonyos irányba terelje, azaz manipulálja. Hogyan látja ezt klinikai pszichológusként?

A totalitárius események legfontosabb eszköze és egyértelmű megkülönböztető jegye mindig is a társadalmi elszigeteltség volt. Hadd idézzem Hannah Arendtet, az általam nagyra becsült politológust és második világháborús zsidót: “Ami a zsarnoki rezsimeket sikeressé teszi, az az elszigeteltségen keresztüli manipuláció. A terror csak az egymástól elszigetelt embereken gyakorolható hatékonyan. Ezért minden zsarnoki uralmi forma egyik fő törekvése ennek az elszigeteltségnek a bevezetése. Az elszigeteltség a terror kezdete, és minden bizonnyal a legtermékenyebb táptalaja, és mindig az eredménye. Az erő mindig egy nép összefogásából fakad. Az egymástól elszigetelt emberek eleve erőtlenek.” Először is, meg kell érteni, hogy minden intézkedés társadalmi távolságtartó intézkedés. A maszkok megakadályozzák az empatikus dokkolást és a normális emberi kapcsolatot is. Félnünk kellene egymástól. Az állandóan futó propaganda az érzékelés monopolizálását és a félelem terjesztését szolgálja. A félelem az uralkodás népszerű eszköze. Azok, akik félelmet keltenek, hatalmat akarnak. Jól kutatott tény, hogy a rémült emberek tekintélyelvű vezetést akarnak. Ez nem az egészségről szól, hanem az ellenőrzésről. A maszkok többek között arra szolgálnak, hogy láthatóvá tegyenek egy pusztán fiktív egészségügyi veszélyt. Ők a színpadi kellékei ennek a borzalmasan átlátszó produkciónak. “Jelképet jelentenek” – mondták. A kormánynak semmi keresnivalója nincs abban, hogy szimbólumokat kényszerítsen ránk, különösen nem olyanokat, amelyek beavatkoznak a légzés élettanába, mert az soha nem lenne a legenyhébb gyógymód. Ezzel az ürüggyel a maszkot még azok is elfogadták, akik tudták, hogy nem véd – még akkor is, ha a gyerekek egész nap szenvedtek alatta az iskolában. Meg vagyok döbbenve. Ez a pszichológiai hadviselés, azaz a megalázás és a gyengítés maszkok és fájdalmas tesztek révén az emberek leigázását szolgálja, és az oltás – amely végül is génterápia – felé tereli őket. Alsó-Ausztria kormányzója, Johanna Mikl-Leitner lényegében azt mondta, hogy az embereket addig kell tesztekkel nyaggatni, amíg nem hagyják magukat beoltatni. Az intézkedések teljesen etikátlanok és törvénytelenek, és egy felbujtott feljelentő csőcselék segítségével hajtják végre őket. Amióta elkezdődött az oltás, a “számok” emelkednek. És a “delta-változat” azért hívják így számomra, mert valóban mély álomban kell lenned, hogy ne lásd a hazugságot. Ez egy szervezett bűnözői megtévesztés, amelynek sokan bedőltek – de nem védelem nélkül. Egyszerűen csak egy kis lelkiismeretvizsgálatot kellett volna végezni az elején, akár kutatás nélkül is, és észrevenni, hogy a kötelező maszkok etikátlanok. Megfigyelhettük volna, hogy az elkülönítés embertelen, hogy gonosz dolog a demens idős embereket elkülöníteni, elszigetelni és hagyni őket egyedül meghalni, hogy embertelen a gyerekeket megijeszteni és felelőssé tenni őket emberek haláláért, ha nem engedelmeskednek, hogy fizikai és lelki bántalmazás a gyerekeket erővel tesztelni és maszkot viselni rájuk. A gyermek nem tudja megvédeni magát, csak el kell viselnie.

Ön már párhuzamot vont a történelem más fejezeteivel a Corona-propagandával kapcsolatban. Hol látja őket?

Ez minden elképzelhető tömeghisztériára vonatkozik történelmünkben. A párhuzamot a fent leírt pszichológiai mechanizmusokban látom, amelyeket végre fel kell ismerni. A legegyértelműbb párhuzamok azonban a második világháborúra vonatkoznak, amely Arendt szerint orvosi válság volt. Az egészségügyi útlevél és a közegészségügyi bizonyítvány, amelyet Hitler be akart vezetni, a nürnbergi orvosperrel ért véget. Vívmányait egészen a közelmúltig nagyra tartották. “Az úgynevezett Nürnbergi Kódex az embereken végzett orvosi, pszichológiai és egyéb kísérletek előkészítésénél és végrehajtásánál ma is alkalmazott központi etikai irányelv. “4 De mi történik pontosan akkor, amikor azokat az embereket, akik nem akarják ezeket az orvosi beavatkozásokat (maszk, tesztek, oltások), kiközösítik, rágalmazzák és sértegetik? Amikor megtagadják tőlük a hozzáférést a munkaerőpiachoz, éttermekhez, vallási rendezvényekhez, iskolákhoz, bíróságokhoz, uszodákhoz, orvosi rendelőkhöz, kórházakhoz, kulturális rendezvényekhez és szabadidős létesítményekhez, a repülőn, buszon és vonaton való utazást, és sok esetben a társadalmi eseményekhez való hozzáférést? Gyönyörű új normalitás, amely nyíltan zsákmányolja a leplezetleneket és a be nem oltottakat.

Mit gondolsz, mit akarnak elérni ezúttal?

Nyilvánvalóan egy olyan autoriter államot akarnak létrehozni, amelyben az embereknek rendszeres genetikai kísérletekben kell részt venniük, hogy megkapják azt a kimondhatatlan útlevelet, amelyet mindig fel kell mutatniuk, ha kávét vagy hajvágást akarnak kapni, és amelyben nyilvánosan ki kell mutatniuk ideológiai konformitásukat. George Orwell 1984 című disztópiájának stílusában minden a hatalom kiterjesztéséről szól, és egy kínai típusú szociális pontrendszer van kilátásban. Minden intézkedés a meghajlásról és a törésről szól, a terror gyakorlásáról, hogy addig koptassák a lakosságot, amíg az mindent el nem fogad. Az én szememben ez az egész erről szól.

Köszönöm az érdekes beszélgetést és minden jót!

1 https://de.wikipedia.org/wiki/Milgram-Experiment

2 https://www.sozialministerium.at/Informationen-zum-Coronavirus/Neuartiges-Coronavirus-(2019-nCov).html

3 https://www.statistik.at/web_de/nomenu/suchergebnisse/index.html

4 https://de.wikipedia.org/wiki/Nürnberger_Kodex

 

Forrás Eine Psychologin erklärt, wie die Corona-Pandemie „funktioniert“

https://civilekatisztanlatasert.hu/egy-pszichologus-elmagyarazza-hogyan-mukodik-a-corona-jarvany/

5 mód, ahogy a COVID vakcinák fizikailag megváltoztatják az embert

 

A társadalom nem beoltott tagjait világszerte kiközösítik. Kilakoltatják őket a főbérlők, kidobják őket az orvosok, kitiltják őket a kórházakból, és kirúgják őket a munkahelyekről. A katonák derék katonái hadbírósági idézést kapnak.

A rajongó szülők elveszítik gyermekeik felügyeleti jogát, mert egyszerűen elutasítják a kísérleti génterápiás infúziót. Bárkit, aki kérdéseket mer feltenni, összeesküvés-elméletinek bélyegeznek, és egy kedvezőtlen személyes beszámoló megosztását tudományellenesnek tartják. Pedig egyre több bizonyíték bizonyítja, hogy ezek a "biztonságos és hatékony" injekciók nem azok, mint amit az úgynevezett szakértők állítanak. Íme egy pillantás öt fizikai elváltozásra, amelyek az oltottaknál alakulnak ki.

A VÖRÖSVÉRTESTEK POZITÍV TÖLTÉSŰVÉ VÁLNAK
Dr. Bärbel Ghitalla német orvos nyugtalanító rendellenességeket azonosított az immunizált személyektől nyert vérben. Számos minta részletes elemzése következetesen ugyanazt a bizarr eredményt hozta: az oltottak vörösvértestjei pozitív töltésűvé alakultak át. Az egészséges eritrociták természetes módon negatív árammal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy taszítsák egymást. Ezzel szemben az inverzió a sejtek egymásra rakódását vagy rouleaux-képződést okoz. Ilyen jellemzők jellemzően a rákos megbetegedésekben figyelhetők meg. A további vizsgálatok fémes fénytörő spirális tárgyak jelenlétét mutatták ki. Ghitalla és más egészségügyi szakemberek a korpuszkulák súlyos károsodását figyelték meg. Veszélyes trombotikus aktivitást fedeztek fel, amely alapvető artériaelzáródásra utal. A riadt orvos kijelentette: "Még soha nem láttam ilyet. Félek a beoltott betegeimért".

ELRENDEZETLEN VÉRSEJTEK
Philippe van Welbergen több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező, Nagy-Britanniában élő orvos. Az injekciót kapó ügyfeleitől vért vettek, és mikroszkóposan megvizsgálták. Katasztrofális különbség vált nyilvánvalóvá, amikor összehasonlította a tárgylemezeiket az oltatlanokéval. A korábban kerek sejtek szaggatottá és torz alakúvá mutálódtak. Olyan mértékű aggregáció következett be, hogy a központi magot már nem lehetett megkülönböztetni. A sejtek gyulladásos reakció hatására megnagyobbodtak. Erősített nagyítással rejtélyes csőszerű struktúrák voltak láthatók. Érdekes módon ezek az eredmények megerősítik a La Quinta Columna spanyol kutatói és egy argentin vérvizsgáló csapat által kapott adatokat. Dr. van Welbergen annak ellenére, hogy pénzügyi ösztönzőkkel vesztegették meg, nem hajlandó felajánlani az oltást a betegeknek. A baleseti sebész szerint ezzel megszegné hippokratészi esküjét, miszerint először ne ártsunk.

HIV-POZITÍV TESZT
2020 decemberében Ausztrália kénytelen volt leállítani a vakcina kiosztását, miután több önkéntes HIV-pozitívnak bizonyult. A képviselők azonnal biztosították a közvéleményt, hogy ez csupán véletlen egybeesés volt. Dr. Francis Boyle, a biológiai fegyverekről szóló törvény kidolgozója azonban azt állítja, hogy ezekhez a "Frankenshotokhoz" szándékosan génmódosított vírusokat adnak. A COVID haszonlesője, Anthony Fauci hosszú és korrupt múltra tekint vissza az AIDS-szel kapcsolatban. 1984-ben nevezték ki a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójává. Ugyanebben az évben Robert Gallo "fedezte fel" a HIV-et. Fauci tudatosan népszerűsítette a halálos AZT nevű gyógyszert a kiszolgáltatott közösségek körében. Ezreknek írták fel a drága gyógyszert, amelyet baljóslatúan halálra terveztek. Egy újonnan gyártott halálos járvány segítségével az ördögi orvos tovább tudott lépni a karrierjében, miközben hatalmas jutalékokat kapott a Big Pharma vezetőitől.

A TESTEK MÁGNESESSÉ VÁLNAK
Az egyik legnyugtalanítóbb mellékhatás azután került a címlapokra, hogy a közösségi média beoltott felhasználói elkezdték dokumentálni a testükre tapadó mágneseket. A vírusos Tik Tok kihívás olyan nagy népszerűségre tett szert, hogy egy mexikói hírcsatorna élő adásban próbálta megcáfolni ezeket az állításokat. A terv komikus módon visszafelé sült el, amikor egy kanál többször is rátapadt a nézők egyik nemrég beadott injekciójára. A múlt hónapban Japán 2,6 millió Moderna adagot vont vissza két fiatalember halálát követően. A hatóságok megvizsgálták a tételeket, és egy azonosítatlan anyagot találtak, amely "reagál a mágnesekre". Dr. Jane Ruby, aki több mint 20 éve gyógyszeripari szakember, úgy véli, hogy ez a jelenség a szándékosan bejuttatott mágneses nanorészecskéknek köszönhető. Ezek a szintetikus atomok mRNS-szállító rendszerként használhatók a szervezetben. A "magneto-fertőzésnek" nevezett folyamat révén a mágneses mezők kémiailag koncentrálódnak, és megváltoztatják az ember fiziológiai összetételét.

VÉRRÖGÖK AZ EGÉSZ TESTBEN
Dr. Charles Hoffe kanadai háziorvos észrevette, hogy beoltott betegei megdöbbentő hányada szenvedett legyengítő szövődményekben és neurológiai problémákban. A D-dimer diagnosztikai tesztek elvégzése után megállapította, hogy 62%-uknál vérrögök keletkeztek. Az orvoskutató kutatásai alapján a Moderna minden egyes adagja 40 trillió mRNS-részecskét fecskendez be. A szétszóródást követően maradandó kapilláris elváltozások következhetnek be. A test számos része, például az agy és a gerincvelő nem képes regenerálódni, így az elszenvedett károk visszafordíthatatlanok. Mivel az injekciók önreprodukáló technológiát tartalmaznak, ezek a problémák csak idővel fognak előrehaladni. Hoffe mérhetetlen félelmének adott hangot, és figyelmeztetett, hogy a teljesen beoltott emberek többsége kevesebb mint két éven belül szívelégtelenség miatt meghal. Röviddel azután, hogy a feljelentő megszólalt, az adminisztrátorok azzal vádolták meg, hogy az "oltóanyaggal kapcsolatos tétovázást" népszerűsíti. A kritikus gondolkodás és a jogos aggodalom bűneinek büntetéseként a belügyi egészségügyi hatóság vezetői felfüggesztették klinikai engedélyét.

A tudósok riasztó rendellenességeket fedeznek fel az oltott személyek vérében.
A halálozási arányok az oltások bevezetését követően megugrottak. A legmagasabb oltási rátával rendelkező országokban a kórházak tele vannak beteg lakosokkal. A vérrögök, vetélések, stroke-ok, szívgyulladások és neurológiai szövődmények folyamatosan az egekbe szöknek. A VAERS, a mellékhatások elektronikus adatbázisa csak 2021 első hat hónapjában több halálesetet jelentett, mint az előző harminc évben összesen. Ennek ellenére a gyártóknak a teljes jogi mentességnek köszönhetően nincs miért aggódniuk (a milliárdos nyereségen kívül). A globális hatalmak nem törődnek az alternatív nézőpontokkal, a vallásszabadsággal vagy a testi autonómiával. Egyszerűen csak több hatalmat és nagyobb szintű ellenőrzést akarnak. Valami különös dolog történik a vakcinák befogadóiban. Hogy pontosan mi az, azt csak az idő fogja megmondani.

https://ordogugyvedje.hu/egeszseg/5-mod-ahogy-a-covid-vakcinak-fizikailag-megvaltoztatjak-az-embert

A bűnöző sátáni állam azt akarja, hogy félelemben éljetek

 

Amikor egy bűnöző kormány pszichológiai hadviseléssel foglalkozó csapata kijelenti, hogy a lakosság nem fél eléggé, amikor a "Divoc 91" hamis narratívájáról van szó, és ezért bizonyos aljas pszichológiai manipulációkat kell alkalmazni azokkal az emberekkel szemben, akiket állítólag szolgálnak, akkor egyértelműen háborúban állunk. Mi vesztenivalónk van még?

Csak a félelem.

A félelem az elmegyilkos. A félelem az az állapot, amelyben az egyén könnyen befolyásolható, meggyőzhető vagy hízelgő módon rávehető egy olyan cselekedetre, amely ellentétes az ő és a körülötte élők érdekeivel.

Azt állítani, hogy az Egyesült Királyság bűnöző Nagy-Pharma-kormánya nem tudatosan terjeszti a félelmet, olyan, mintha azt állítanánk, hogy Jimmy Savile tisztességes ember volt, akinek jótékonysági szervezeteit valóban az áldozatai javára hozta létre.

A félelem meghátrál, elsorvad, megfagy, és megfertőz mindenkit, aki nem félelem nélküli. Ez a kimondott célja, és ez a szándék áll a Tavistock által irányított, Bill Gates által finanszírozott, a Divoc 91 néven ismert, állampszichológiai mély állam álcázó művelet által játszott, elborult pszichopata elmejátékok mögött.

A március 22-i keltezésű, a Viselkedési Tudományos Pandémiás Influenza Csoport (SPI-B) által írt dokumentumban az áll:

"Az emberek jelentős része még mindig nem érzi magát eléggé személyesen fenyegetve; lehet, hogy megnyugtatja őket a demográfiai csoportjukban tapasztalható alacsony halálozási arány, bár az aggodalom szintje emelkedik ... a személyes fenyegetettség érzékelt szintjét növelni kell azok körében, akik elégedettek, kemény érzelmi üzenetekkel. Ahhoz, hogy ez hatékony legyen, az embereket is fel kell hatalmazni azáltal, hogy világossá teszi, milyen lépéseket tehetnek a veszély csökkentése érdekében."

Ugyanez a dokumentum 14 lehetőséget mutatott be a szabályok betartásának növelésére, amelyek között szerepelt a "média használata a személyes fenyegetettség érzetének növelésére", amely taktika "nagy" hatékonyságúnak minősült, bár a tovagyűrűző hatások "negatívak lehetnek".

A Sage egyes résztvevői most bevallják, hogy "kínosan érzik magukat" az ilyen tanácsok miatt.

Az egyik rendszeres Sage-résztvevő azt mondta: "A brit népet egy kiértékeletlen pszichológiai kísérletnek vetették alá anélkül, hogy ezt elmondták volna.

"Az egész arról szól, hogy megpróbálják a viselkedést abba az irányba terelni, amit egy elit eldöntött, ahelyett, hogy azt döntenék el, hogy ez a helyes vagy etikus dolog-e." Forrás: Daily Telegraph

Az a helyzet, hogy minden félelmet, úgymond, beoltottak az emberekbe. Nem félelemmel születünk, természetes állapotunk a szeretet, a kedvesség és a félelemmentesség.

Azonban, ahogy a történelem megtanítja azokat, akik figyelnek, van egy határ, amit a közvélemény elvisel. Ha egyszer átlépjük a határt, az oroszlánok felemelkednek; "legyőzhetetlen számban".

"Túl sokáig nézzük a veszélyt a félelem ködén keresztül, és összetört reményeinkre a romlás képeit szaporítjuk. Jöjjön, aminek jönnie kell!
A holnap és a holnapután olyanok, mint az utunkba állított lámpák, hogy megvilágítsanak minket a végsőkig, zordon és sima utakon keresztül sem szenvedhetünk el semmit, amit nem az okoz, akinek a kezében vagyunk."

Shelley, Hellas.

https://ordogugyvedje.hu/blog/a-bunozo-satani-allam-azt-akarja-hogy-felelemben-eljetek

Oltási kudarc Izraelben!, a világ legjobban átoltott és legtöbb fertőzöttel rendelkező országában

Jefferey Jaxen amerikai oknyomozó újságíró arról számol be, hogy a Pfizer vakcina pozitív hatásaira vonatkozó kezdeti várakozások Izraelben nemhogy nem teljesültek, hanem mára Izraelben a világon a legmagasabb az egy főre jutó fertőzések száma, annak ellenére, hogy a világ legjobban átoltott országa, és a gyógyszercég kísérleti terepeként szolgált.

Thierry Baudet képviselő a holland parlamentben elítéli a létrejövő apartheidet

Thierry Baudet, a holland képviselőház tagja elítéli, hogy hamarosan orvosi apartheid lesz az országban anélkül, hogy a kormány és pártok bármit is tettek volna ennek elkerülésére, annak ellenére, hogy a Házban viták folytak az elfogadott intézkedések (maszkok, kijárási tilalom, szállodaipar lezárása vagy a szociális távolságtartás) hatástalan voltáról, és Hollandiát olyan pokolra taszítják, amelyet a Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet, Bill Gates stb. eszeltek ki.

Hírességek szenvednek a mellékhatásoktól és halottak is vannak az oltás szövődményeként II. rész

A különböző területekről származó politikusok, sportolók, színészek, műsorvezetők, zenészek… szenvedtek a vakcinák alkalmazásának káros mellékhatásaitól, egyesesetekben a mérgező kísérleti génterápiával történt beoltás következtében halálesetek is történtek.

Juez Rui Fonseca e Castro bíró feljelenti a portugál kormányt emberiség ellen elkövetett bűnök miatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A portugál bíró, Rui Fonseca e Castro összecsapott a rendőrökkel a bíró mellett tüntető polgárok védelmében, amikor az ország legfőbb bírói képviselői előtti meghallgatásra ment, hogy elmondja véleményét a történtekről. Úgy véli, hogy a helyzet elegendő ahhoz, hogy a kormány ellen emberiesség elleni bűncselekmények miatt bűnvádi eljárást indítsanak.

Lehet, hogy a kórházak eltussolják az oltott emberek tömeges halálát?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams amerikai kutató és aktivista felveti, hogy most, hogy megszűntek az otthonmaradásért és a nem dolgozásért járó segélyek, több millió embernek kellene visszatérnie a munkába, de nem látni őket és a diákokat sem az iskolákban. Lehetséges, hogy a kormány meghamisította az adatokat, és emberek milliói haltak meg az oltás miatt, és lehet, hogy tömegsírokba temették őket az emberektől eltitkolva?