2022. október 12., szerda

Mindmeghalunk ... Hollandia után Új-Zéland következett a kisemmizésben

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-12-oktober-2022

Drago Bosnic: Segíthetnek-e a nyugati légvédelmi rendszerek a kijevi fasisztarezsim erőinek?

 

Február végén a kijevi rezsim Európa, ha nem a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb légvédelmi hálózatával rendelkezett. A Szovjetunió 1991 végi felbomlása után Ukrajna örökölte a szovjet hadsereg mintegy 30%-át, amely akkoriban a világ legnagyobb és legerősebb hagyományos hadereje volt. Ez az akkor újonnan függetlenné vált országot kiterjedt légvédelmi hálózattal látta el, amely túlélte a korrupció, a rossz irányítás és a megfelelő karbantartás hiányának évtizedeit. A Nyugat által támogatott 2014-es neonáci puccs után a NATO több milliárd dollár értékű "katonai segélyt" nyújtott, amely helyreállította és modernizálta Ukrajna szovjet korabeli légvédelmi rendszereinek nagy részét. Mégis, amikor Oroszország elindította különleges katonai műveletét, ezek a SAM (föld-levegő rakéta) rendszerek nem hozták meg a kívánt eredményt.

A lelőtt orosz katonai repülőgépek száma sokkal kevesebb volt, mint amire eredetileg számítottak. Az Orosz Légierő (VKS) több száz sikeres SEAD (Suppression of enemy air defenses - az ellenséges légvédelem elnyomása) bevetést indított, megsemmisítve a kijevi rezsim erői által üzemeltetett radarok és kilövőállások többségét. A régebbi, bár modernizált rendszerek, mint az S-300, Buk, Osa, Strela-10, stb. több száz változatát semmisítették meg, így a kijevi rezsim gyakorlatilag közép- és nagy hatótávolságú légvédelem nélkül maradt. Amint azt Oroszország közelmúltbeli rakétacsapásai is bizonyítják, ez különösen sebezhetővé tette a neonáci juntát, amely képtelen megvédeni kritikus katonai infrastruktúráját. A probléma megoldása érdekében a NATO-tagállamok modern SAM-rendszerek szállítását ígérték. Ezek közé tartozik a NASAMS (közös amerikai-norvég projekt) és a német gyártmányú Iris-T.


A "Face the Nation" című műsor Élőhalott Zsarnok Volodimir Zelenszkijnek adott interjúja során, amelyet 2022. szeptember 25-én, vasárnap sugárzott a CBS, a kijevi rezsim frontembere megerősítette, hogy a NASAMS (National Advanced Surface-to-Air Missile System) átadásra került a neonáci junta erőinek:

"Haramia Hazug Zelenszkij megköszönte az Egyesült Államoknak a rendszert, valamint a kapott nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszereket, de hozzátette, hogy csapatainak feltétlenül szükségük van arra, hogy az Egyesült Államok vezető szerepet mutasson, és további, általa kért légvédelmi rendszereket adjon Ukrajnának"."

A The Hill szerint a Nemzetgyilkos Népirtó Biden-kormányzat augusztus végén hagyta jóvá a hat rakétarendszer szállítását egy közel 3 milliárd dolláros "halálos segélycsomag" részeként. A NASAMS közepes hatótávolságú rendszernek számít, amely akár 50 km-es hatótávolságon belül képes védekezni drónok, repülőgépek és cirkálórakéták ellen.

A közelmúltban a német védelmi minisztérium bejelentette, hogy legalább négy Iris-T SL légvédelmi rendszert szállít a kijevi rezsim erőinek. Egy katonai konvojt észleltek a dél-lengyelországi Katowice városának közelében. A jelentések szerint Németországból tartott Ukrajna felé. Az éjszaka készült fotókon legalább három német IRIS-T SLS (a rövid hatótávolságú változat) SAM-rendszer látható. A rendszer szállításáról szóló döntést még májusban fontolóra vették, de többször elhalasztották.

A német média szerint a végső döntés a fegyverek kijevi rezsimnek való küldéséről október 10-én született meg, közvetlenül azután, hogy az orosz rakéta- és UAV-csapások több tucat kritikus katonai célpontot értek Ukrajna-szerte.

"Az ukrajnai célpontokra mért orosz rakétacsapások megmutatják a légvédelmi rendszerek korai átadásának fontosságát Kijevnek" - mondta Antikrisztuskövető Hazug Kristine Lambrecht védelmi miniszter.

Az időzítés azonban arra utal, hogy az IRIS-T SLS küldéséről szóló döntés már jóval korábban megszületett. Úgy tűnik, a kijevi fasiszta rezsim mégsem elégedett ennek a SAM-rendszernek a jelenlegi változatával, mivel a mindössze 12 km-es bevetési hatótávolságát alacsonynak tartják. A legújabb jelentések szerint a neonáci junta megpróbálja beszerezni az IRIS-T SLM változatát, amelynek harci hatótávolsága megközelítőleg 40 km. A német média úgy véli, hogy ezt a változatot novemberben küldhetik a kijevi rezsim erőinek, amennyiben a német védelmi minisztérium megerősíti a döntést. Függetlenül attól, hogy Németország hogyan dönt, a rendszer aligha fog úttörő módon hozzájárulni, mivel a kijevi rezsim már üzemeltet nagyobb hatótávolságú SAM-rendszereket.

Az IRIS-T SL elsődleges hátránya a korlátozott hatótávolság és az infravörös alapú irányítási rendszer, amely sebezhetővé teszi az aktív ellenintézkedésekkel, például a jelzőrakétákkal szemben. Emellett nem valószínű, hogy új képességet biztosít, mivel a neonáci junta erői már használnak közép- és nagy hatótávolságú SAM-rendszereket, mint a fent említett S-300 és Buk, amelyek többségét már semlegesítették. Sokkal valószínűbb, hogy a német hadsereg biztosítja a légvédelmi rendszereket, hogy harcban teszteljék azokat, különösen olyan helyzetben, amikor az ellenség légi fölényben van. A nyugati hatalmak már azelőtt is több ezer rövid hatótávolságú légvédelmi rendszert küldtek a kijevi rezsim erőinek, hogy Oroszország ellentámadást indított volna a NATO határai felé való kúszó benyomulása ellen.

A NATO-országok eddig több ezer MANPADS-t (hordozható légvédelmi rendszer) küldtek, de ezek hatása nem terjed túl a taktikai szinten. A politikai Nyugat legtöbb országában azonban nincsenek olyan közép- és nagy hatótávolságú SAM-rendszerek, amelyek pótolhatnák a kijevi rezsim veszteségeit, mivel az ilyen rendszerek soha nem voltak a légifölény koncepciójára épülő nyugati hadviselési stílus középpontjában. Így még a valamivel nagyobb hatótávolságú, fejlettebb radarirányítású rakétákat használó NASAMS is rendkívül valószínűtlen, hogy kárt tegyen az orosz erőkben. Ez különösen igaz az orosz rakétákra, mind az alacsonyan repülő szubszonikus cirkálórakétákra, mint a ma már legendás "Kalibr", mind a magasan repülő hiperszonikus rakétákra, mint az "Iskander" vagy a "Kinzhal". Ez utóbbiak 12 Mach feletti sebességre képesek (kb. 4 km/másodperc), ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi a NATO rendelkezésére álló eszközökkel való elfogásukat.


https://southfront.org/can-western-air-defense-systems-help-kiev-regime-forces/

A mélyegyház sodródó perifériái és az oltatlanok

 

Nemrég találkoztam egy internetes mémmel, amely oklevél formájában névreszólóan gratulált a világtörténelem legnagyobb félelemkampányával szemben mutatott sikeres ellenállásért. A nevezett félelemkampány természetesen a covid-kapcsán kibontakozott kampányra vonatkozott. Hogy ez a mém mennyire fején találta a szöget, és hogy ez milyen tervezett kampány volt, arról képet kaphatunk, ha végigböngésszük az amerikai Judicial Watch jogvédő szervezet honlapján nyilvánosságra hozott dokumentumokat. Ez a szervezet ugyanis kiperelt a kormányából az oltási kampányra vonatkozó több mint kétszáz oldalnyi dokumentumot, amelyek arról szólnak, hogy milyen módszereket tartottak megengedhetőnek az átoltottság növelésére. A világért sem lőném le a poént, de a rövid összefoglaló: bármilyent, beleértve a híres humoristáknak fizetett „ösztönzőket” az oltatlanok kigúnyolására. A szervezet vezetője, Tom Fitton ezen mélységeket látva elképedésének hangot adva mondta: „Úgy tűnik, mintha az egész szórakoztatóipar a kormány ügynöke lenne!”.

De nemcsak a szórakoztatóipar került a kampány zsebébe, hanem egyházi szervezetek is, amelyeket anyagilag támogattak az oltás propagálásában.

Hogy az „egyházak” emiatt tették volna, amit tettek? Ha szerepet is játszott benne a pénz, talán nem ez volt az elsődleges ok. Sokan hitetlenkedve és/vagy megbotránkozva cöccögnek, amikor Viganó érsek mélyegyházról beszél, merő rosszindulatnak és összeesküvés elméletnek nevezve a felvetést. De nem az, mert a vatikáni megnyilatkozásokat, elsődlegesen az Egyház történetének legsötétebb, pápának látszó püspökének covid-ügyben elhangzott megnyilatkozásait számba véve, felfedezve azok ellentmondását a korábbi egyházi megnyilatkozásokkal és megfelelését a félelempropaganda irányának és céljainak, nehéz jószándékkal vádolni őt és hódító csapatait. Mert ezek alapján nehezen tagadható, hogy igaz lehet Viganó állítása, miszerint „a mélyegyház bomlasztási munkája a mélyállam nemzeteket felforgató tevékenységével szinkronban halad előre”. És ez talán már egyre kevesebbeket lep meg.

De mi van azokkal az egyházi vezetőkkel, akikről ilyen vagy olyan okok miatt nehezen tudnánk elképzelni, hogy püspöki címük mellett mélyegyházi vezetők lennének? Amellett, hogy a covid-rettegésnek való átadottságuk (emlékezzünk csak arra, hogy lobbiztak a kormánynál azért, hogy a papok hamarabb kaphassák meg az oltást, mint a „közrendű” nép) nem sok jót enged feltételezni a hitükről és értékrendjük helyesen rendezettségéről, inkább a sodródásuk magától értetődősége vészjósló.

A hatalomnak, így a most már látható hatalmat is birtokló mélyegyháznak is vannak közvetlen és közvetett kiszolgálói. A hit ügye mellett – és ide tartozik a morálisan kifogásolható oltások kérdése is – nyíltan ki nem álló püspökök a kettő között vannak, míg a mindenáron békét, nyugalmat, biztonságot kívánó egyszerű hívek közvetett kiszolgálók. A „béke, béke, barátság” hívei számára fontosabb az emberi egység, mint a hitben való egység vagy a hit prioritása minden mással szemben (munkahely, mások véleménye, anyagi biztonság, saját túlélés).

Mivel az üldözés talán még nem ért véget, a sodródó és ellenállni képtelennek bizonyuló perifériák számára megfontolandó biztatás a jövőre nézve, az abortált sejtvonallal összefüggésbe hozható oltásokat elutasítók számára pedig utólagos megerősítés lehet az, amit Christian Blanchon francia tábornok mondott az oltatlanokról:

 

Christian Blanchon tábornok

„Még, ha teljesen be lennék oltva, akkor is csodálnám a be nem oltottakat, amiért ellenálltak a legnagyobb nyomásnak, amit valaha is tapasztaltam, beleértve a házastársak, szülők, gyermekek, barátok, kollégák és orvosok részéről.

Azok az emberek, akik ilyen egyéniségeknek bizonyultak, ilyen bátorságra és kritikai képességre voltak képesek, kétségtelenül az emberiség legjavát testesítik meg. Mindenhol megtalálhatók, minden korosztályban, minden iskolai szinten, minden országban és minden világnézetben. Ők egy különleges fajtából valók; ők azok a katonák, akiket minden fényes hadsereg szívesen látna soraiban. Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és azok a gyermekek, akikről minden szülő álmodik.Ők a társadalmuk átlagát meghaladó lények; ők a lényege azoknak a népeknek, amelyek minden kultúrát felépítettek és meghódítottak a távoli horizontokat.Ott vannak, melletted, normálisnak tűnnek, de valójában szuperhősök.

Ők azt tették meg, amire mások nem voltak képesek; ők voltak az a fa, amely ellenállt a sértések, a diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának. És azért tették, mert azt hitték, hogy egyedül vannak, és elhitték, hogy egyedül vannak.

Kizárva a családjaik karácsonyi ünnepi asztalától, korábban még soha nem láttak ilyen kegyetlenséget. Bár elvesztették a munkájukat, megélték karrierjük szertefoszlását és nem volt több pénzük… de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentéseket, árulást és megaláztatást szenvedtek el… de folytatták.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen megmérettetés; most már tudjuk, kik az ellenállók a Föld nevű bolygón.Nők, férfiak, öregek, fiatalok, gazdagok, szegények, minden fajból és minden vallásból, az oltatlanok a láthatatlan bárka kiválasztottjai, ők egyedül azok, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden széthullott. Összeomlott.

Átmentetek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyen a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik közül sokan nem tudtak átmenni.Olyan anyagból vagytok, mint a valaha élt legnagyobbak, mint azok a hétköznapi emberek között született hősök, akik a sötétben ragyognak.”

Mi tudjuk, hogy nem vagyunk hősök, de mély hála tölthet el minket amiatt, hogy a hitből fakadó kiállás a kegyelmeknek isteni körét indította el, és tanúskodhatunk Viganó érsek mellett, aki ezt az igazság melletti kiállást nevezte meg a további kegyelmek feltételének.

https://invocabo.wordpress.com/2022/10/12/a-melyegyhaz-sodrodo-periferiai-es-az-oltatlanok/

"A Demokrácia én vagyok"

Forrás: www.kla.tv/23859

Időjárási fegyverek és az Ian hurrikán (Greg Reese)

Nehezen érteni, hogy a szemüveges fószer mit motyog a bajsza alatt, úgyhogy nem biztos, hogy pontos annak a résznek a fordítása.

Forrás1:
https://www.bitchute.com/video/Niaf3viKCl50/
Forrás2:
https://www.youtube.com/watch?v=2jzwaBhkeOk

Lengyelország belépett a csővezeték-háborúba: szivárgást észleltek a Drusba-vezetéken

 

Október 12-én reggel a lengyel üzemeltető szivárgásról számolt be a Németországba orosz olajat szállító Drzsba (Testvériség) vezetéken. A repedést az ország középső régiójában található Plock városától, Polichtól mintegy 70 kilométerre fedezték fel.

A lengyel üzemeltető, a PERN október 11-én késő este észlelte a szivárgást a vezeték két vezetékszálának egyikén az automatizált rendszerek segítségével. A sérült vezetékszálat azonnal lekapcsolták, a második pedig továbbra is üzemel.

Az incidens oka egyelőre ismeretlen. A PERN és az Állami Tűzoltóság mentőszolgálatai a térségbe vonultak.

Robbanást vagy tüzet nem jelentettek a térségből.

A Drusba kőolajvezeték a világ egyik legnagyobb kőolajszállító hálózata, amely mintegy 4000 km hosszú. Az orosz kőolajat Ukrajnába, Fehéroroszországba, Lengyelországba, Magyarországra, Szlovákiába, a Cseh Köztársaságba, Ausztriába és Németországba szállítja.

Az incidenst széles körben szabotázsnak tartják. Hozzájárul az Egyesült Államok által Oroszországnak meghirdetett infrastrukturális háborúhoz, amely azonban leginkább az európai államok érdekeit érinti. A Druzsba gázvezetéken történt szivárgás az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékeken a Balti-tengeren történt robbanásokat követi.

Nem meglepő, hogy a közel egy tucat országon keresztül húzódó olajvezeték Lengyelországban is megsérült. Ez az incidens az európai államok lengyel zsarolásának első jele, amelyek még mindig vonakodnak az Egyesült Államokban történt incidensek kiszolgálásától.

https://southfront.org/poland-entered-pipeline-war-leak-detected-on-druzhba-pipeline/

Az Európai Parlamentben a Pfizer meghallgatása zajlik - Rob Roos az Európai Parlament holland képviselője készített egy rövid videót.

Fordította: Mihalik Angelika
https://angelikamihalik.substack.com/

Forrás: https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593

A világtörténelem egyik legnagyobb átverésének leleplezése!

Van-e rá bármi bizonyíték, hogy az Apolló-program keretében amerikai űrhajósok léptek volna a Holdra?

Valójában nincs. Az „eredeti” holdfelvételek „eltűntek”, az Apolló-űrhajósok által a Földre hozott holdkőzeteket vagy „ellopták”, vagy pedig kiderült róluk, hogy lényegében közönséges hamisítványok. A gyakran hivatkozott lézertükröket űrszondákkal is fel lehetett juttatni a Holdra, miként a szovjetek is tették.

A „Holdról sugárzott” TV-felvételek rendkívül rossz minőségűek voltak. A Hold körül keringő amerikai űrszondák ugyan „lefényképezték” az Apolló-űrhajók „holdraszállási helyeit”, ám ezeket a „leszállási helyeket” egyetlen más nemzet holdszondája sem látta, mint ahogy a Föld egyetlen óriás-távcsöve sem. Mégis. Emberek milliárdjai hisznek az immár 50 éve tartó NASA-propagandának, miszerint „embereket juttattak el a Holdra és biztonságban vissza is hozták onnan.”

Mindeközben, a NASA soha nem rendelkezett és ma sem rendelkezik egy Holdexpedícióhoz szükséges technikai háttérrel. Immár 8 éve embert sem képes világűrbe juttatni, amerikai űrhajósok az orosz Szojuz űrhajókkal szállnak fel a Nemzetközi Űrállomásra. A „Holdon rögzített felvételek” közönséges hamisítványok, földi helyszíneken, illetve stúdiókban készültek. A kellékesek és a rendező olykor súlyos hibákat követtek el… Az „űrsétákat” többnyire vízzel feltöltött hatalmas medencékben hajtották végre. A „Hold felszínéről visszatérő Holdkomp” filmfelvétele közönséges animáció.

A „Hold felszínén mozgó űrhajósok” számos fizikai törvényt szegtek meg. Ha valaki valóban leszállhatna a Holdra, s ezt az eseményt élő egyenesben közvetítenék független televíziós csatornák, elegendő lenne csupán egyetlen lépést megtennie, hogy mindenki számára egyértelművé váljon: az Apolló-űrhajósok „holdsétái” bizony nem a Holdon zajlottak…

Az USA és a NASA vezetői helyesen mérték fel a 60-as évek elején, hogy az „évtized vége előtt” képtelenség a rendelkezésükre álló eszközökkel embereket juttatni a Holdra, ám adódott a lehetőség: Stanley Kubrick éppen akkoriban kezdte el forgatni az 1968. áprilisában bemutatott, 2001. Űrodüsszeia című filmjét, s nagy hirtelen, még az év decemberében, már amerikai űrhajósok meg is kerülték a Holdat. Lényegében semmi más nem történt, mint az, hogy – felkérésre - Kubrick megrendezte a 2001. Űrodüsszeia folytatásait, azzal a különbséggel, hogy ezúttal az egyes epizódokat valóságnak kívánták feltüntetni számunkra. Apolló-űrhajó ugyanis sohasem hagyta el a Föld térségét...

Nem létezett semmiféle „űrverseny”. Ha az oroszok – a polgári űrhajózás keretében – meg akarták volna előzni az amerikaiakat, bármikor megtehették volna, hiszen a Proton-Szojuz összeállítás alkalmas volt egy embert eljuttatni a Hold felszínére. Mégsem tették. Ők sem gondolták, hogy az amerikaiak ekkora színjátékba képesek belemenni. Ráadásul, a szovjet űrtechnika már a kezdetektől fogva fejlettebb volt az amerikainál. Miként most is fejlettebb. Az sem felel meg a valóságnak, hogy a szovjetek ne törekedtek volna az Apolló-holdcsalás leleplezésére. Bizony ezt is folyamatosan megtették, ám ezek a hírek nem igazán jutottak el a világ más részeibe.

A Holdnak kiemelt a nemzetbiztonsági szerepe. Aki a Holdat uralja, az az egész Földet képes megfigyelés alatt tartani. Sokkal jobban védik, mint a legszigorúbban őrzött titkos katonai területeket a Földön. Civil ember a Holdra nem teheti a lábát, főleg nem élő adásban. Ám azt le kell szögezni, valóban jártak és járnak emberek a Holdon. Talán már 1957. óta. Az egy másik történet, a legszigorúbb katonai titoktartás övezi. Apolló-űrhajós azonban soha nem tette a lábát a Holdra. A NASA kormányszerv, végrehajtotta a kormány rendeletét, és elkészítette az emberiség történetének egyik legnagyobb átverését.

Hiába jönnek elő azonban újabb és újabb „soha nem látott felvételekkel”, egyre kevesebben hisznek nekik, a NASA-hívők tábora folyamatosan csökken a gigászi pénzek befektetése ellenére is. ?

Oroszország felfedte a krími hídrobbantás bűntársait és szervezőjét. Újabb két ukrán terrortámadást hiúsítottak meg

 

Oroszország figyelmeztette a kijevi rezsimet, hogy magas árat kell fizetnie az orosz területen elkövetett terrorcselekményekért. Az ukrán katonai és energetikai infrastruktúra létesítményei ellen a közelmúltban végrehajtott tömeges csapások megerősítették, hogy Moszkva nem blöfföl. A kijevi terrorista rezsim azonban nem törődik saját állampolgárainak biztonságával, és továbbra is megpróbál terrortámadásokat elkövetni Oroszországban.

Csak október 12-én reggel az Orosz Föderáció Szövetségi Biztonsági Szolgálata (FSZB) két, az ukrán különleges szolgálatok által előkészített terrortámadást hiúsított meg. Ugyanezen a napon az FSZB nyilvánosságra hozta a négy ember életét követelő, a Krími hídon elkövetett terrortámadás bűntársainak és a merénylet megrendelőjének nevét.

FRISSÍTÉS: Az FSZB munkatársai őrizetbe vettek egy férfit is, aki állítólag terrorista támadást készített elő a katonai sorozási irodánál egy rögtönzött robbanószerkezettel Nyizsnyij Tagilban. Az őrizetbe vett személy Mariupolból származik.

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) egyik ügynökét Moszkva térségében, az orosz főváros külterületén vették őrizetbe. Egy ukrán állampolgár az SBU utasítására cselekedett, és Kijevből szállította Oroszországba az Igla MANPADS-okat, hogy előkészítse a polgári légi járművek elleni terrorcselekményeket. A fegyvert egy autóban felszerelt rejtekhelyen szállították. Az Orosz Föderáció területére az észt határon keresztül lépett be.

Egy másik terroristát az oroszországi Brjanszk régióban vettek őrizetbe. Az ukrán ügynök az ukrán különleges szolgálatok utasítására cselekedett, amelyek robbantást készítettek elő egy orosz közlekedési terminálon. A mintegy 3 kg TNT-egyenértékben kifejezett robbanószerkezetet egy páncéltörő irányított rakéta robbanófeje alapján készítették.

Az összes őrizetbe vett ukrán terrorista a balti államokon keresztül érkezett Oroszországba. Ez azt jelenti, hogy a balti államok segítik az ukrán terrorista rezsimet, és a terrorizmus állami támogatói.

Ugyanezen a napon az FSZB nyilvánosságra hozta a bűntársak és a krími hídon elkövetett terrortámadás szervezőjének nevét.

A krími híd elleni terrortámadást Kirill Budanov, Ukrajna katonai hírszerzésének vezetője készítette elő és szervezte meg. 12 bűntársat azonosítottak, köztük ukrán, grúz és örmény állampolgárokat. Közülük nyolcat őrizetbe vettek - jelentette az FSZB.

A nyomozás megállapította, hogy a robbanószerkezetet 22 raklapon, összesen 22770 kg súlyú, építőipari polietilén fóliával ellátott tekercsekben álcázták augusztus elején. A robbanószerkezetet az odesszai tengeri kikötőből a bolgár Rusze városába küldték a 02/08/2022. számú szerződés alapján az LLC Translogistik UA (Kijev) és a Baltex Capital S.A. ( Ruse) között.

Az 1975-ben született Mihail Vlagyimirovics Tsyurkalo ukrán állampolgár, Denis Olegovich Kovach, 1979-ben született Denis Olegovich Kovach, Roman Ivanovich Solomko, 1971-ben született Roman Ivanovich Solomko, Inosaridze Sandro grúz állampolgár, egy "Levan" nevű bróker és Artur Terchanyan, 1985-ben született örmény állampolgár részt vettek a Bulgáriából a grúziai Poti kikötőjébe, majd Örményországba irányuló szállítmány megszervezésében.

Szeptember 29. és 2022. október 3. között Jerevánban a Transalliance terminálon a rakományt az EAEC szabályai szerint feloldották a vámszabadság alól, és a dokumentumokat jogellenesen kicserélték. Ezt követően a feladó GU AR JI GROUP LLC-re (Örmény Köztársaság, Alaverdi), a címzett pedig Leader LLC-re (Moszkva) változott.

Később, október 4-én a szállítmány egy Grúziában bejegyzett DAF teherautón átlépte az orosz-grúz határt a Verhny Lars ellenőrző ponton, és október 6-án a Krasznodari területen lévő Armavirban lévő raktárba szállították és kirakták.

Október 7-én egy 1987-ben született ukrán állampolgár, Vlagyimir Vasziljevics Zloba és öt másik orosz állampolgár R. Szolomko közreműködésével ismét megváltoztatta a szállítmány dokumentumait, az új feladónak a LLC TEK-34 (Uljanovszk) nevet adták meg, a címzett pedig egy nem létező krími cég volt.

A különleges szolgálat közölte, hogy a rakományt még aznap berakták egy 1971-es születésű orosz állampolgár, Jusubov Mahir teherautójába, amely Szimferopolba indult, és 2022. október 8-án 06:03-kor robbanást hajtottak végre a Krími hídon.

"Eközben a rakomány mozgásának ellenőrzését a teljes útvonalon és a szállítás bűnös rendszerének résztvevőivel való kapcsolattartást az ukrán védelmi minisztérium fő hírszerzési kormányzóságának egyik alkalmazottja végezte, aki "Ivan Ivanovics" néven mutatkozott be. A koordinációhoz mind az interneten vásárolt virtuális névtelen számot, mind pedig egy 1988-ban született ukrán állampolgár, kremencsuki lakos, Szergej Vlagyimirovics Andreichenko, 1988-ban született ukrán állampolgár nevére bejegyzett számot használt" - jelentette az FSZB.

Az FSZB közzétette a krími híd elleni terrortámadás megszervezésében részt vevő fedőcégek fényképeit, valamint annak a teherautónak a röntgenfelvételét, amelyben a robbanóanyagot elhelyezték. A röntgenfelvételen nem látszik a robbanóanyag.

Az FSZB szerint a Krími híd felrobbantásához szükséges robbanóanyag augusztusban érkezett tengeren Odesszából Bulgáriába. Vagyis ukrán terroristák egy gabonakereskedelmet használtak fel arra, hogy terrortámadást kövessenek el Oroszországban. Az úgynevezett politikai Nyugat, élén Washingtonnal, ígéretet tett Moszkvának, hogy feloldja a Fekete-tengeren Odesszából vezető tengeri útvonal lezárását, hogy újraindítsa az ukrán gabonaszállítást a "globális éhínség elkerülése érdekében". Valójában húsz tonna robbanóanyagot szállítottak Európába, amelyet a kercsi-hídon elkövetett terrortámadáshoz használtak, amely során ártatlan orosz állampolgárokat öltek meg.

https://southfront.org/russia-revealed-accomplices-and-orchestrator-of-crimean-bridge-explosion-two-more-ukrainian-terrorist-attacks-thwarted/

Moszkva, 2022. október 12. szerda (MB)

Az orosz biztonsági szolgálat (FSB) letartóztatott kilenc személyt a kercsi híd felrobbantása miatt – közölte az FSB szerdán a TASZSZ-al.

A letartóztatottak között öt orosz, három ukrán és egy örmény állampolgár szerepel. Valamennyiüket azzal gyanúsítják, hogy közreműködtek a kercsi híd elleni terrortámadás előkészítésében.

Az FSB közlése szerint eddig 12 olyan személyt azonosítottak, aki részt vett a terrorcselekmény előkészítésében, és nyolcukat kerítették kézre.  Egy grúz illetékességű bűntársuk közreműködésével a robbanóanyagot Odesszából Bulgáriába juttatták, majd Grúziába szállították, onnan pedig Örményországba. A fuvart egy nem létező krími cég nevére kiállított hamis dokumentumokkal álcázták. Azzal játszották ki az ellenőrzést, hogy a cég megrendelésére szállítják.

Az orosz biztonsági szolgálat arra is fényt derített, hogy a terrorakciót Kirill Budanov, az ukrán katonai hírszerzés főnöke tervelte ki.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Ernst Wolf: A Nagy Újraindítás ellentétes az emberi természettel, és az emberek nem fogják elfogadni.

Ernst Wolf elemző azt magyarázza, hogy ami a jelenlegi történelemben látható, az a lehető legrosszabb fordulat, de már készül a megoldás, és el is fog jönni, mert a nagy visszaállítás túlságosan is ellentétes az emberi természettel, és az emberek hosszú távon nem fogják elfogadni. Az egyetemes alapjövedelem előkészítése folyamatban van.

A Nürnberg 2.0 tárgyalások bebizonyítják majd, hogy a vakcinák embereket ölnek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Reiner Fuellmich német jogász egy nagyon hosszú időszak alatt, (1966-2004), a sportolók körében történt hirtelen halálesetek számát hasonlítja össze az oltások utáni számokkal és arra következtet, hogy az oltóanyagok okozzák a haláleseteket. Szerinte a nagy médiavállalatok is felelősek, és egy független bíróság előtt bemutatott bizonyítékok alapján vádat is lehetne emelni ellenük - ez lenne Nürnberg 2.0.

Számos koncertet mondtak le a vakcinák hatása miatt. VI. rész

A toxikus vakcinák az énekeseknél is benyújtják a számlát, ezt nem is lehet titokban tartani, számos, már betervezett koncertet mondanak le, például Kehlani, Lil Baby, Sangiovanni, Monica Naranjo, Lady Gaga, Arisa és mások.