2024. május 19., vasárnap

Ladóczki Éva: A Modernában szinte egészen biztosan van radiaktív anyag, erre utaló anyagot két éve találtam:

 

– Moderna egyik alkalmazottja, aki az oltásgyártó központjukban dolgozik…
“Azt mondja, hogy mindannyian hatalmas összegeket fizetnek azért, hogy tartsák a szájukat, hogy mi van az oltóanyagban, és mit jelent az oltott személlyel. Több millió dollárról beszélt, amelyet mindegyikük kap, + titoktartási megállapodásokat és további jogi megállapodásokat kell aláírnia.
Szóval soha senki nem fog beszélni az egészről. Röviden: Ha beveszed a szúrást, percek alatt egy “műanyagszerű”, szintetikus, mikroszkopikus szerkezet terjed szét a testben, és behatol a hajszálerekbe. A test legsérülékenyebb és leggyengültebb belső szerveihez kötődik.
Ott aztán besugarazza a szervet és az egész testet, amíg jelentősen meg nem sérül. Ennek eredményeként egyes szívproblémákkal küzdő emberek szívrohamot vagy szívrohamot kapnak. Mások jóindulatú petefészek-problémákkal küzdenek, vagy petefészekrákot kapnak, vagy tüdőrák, vese- és prosztata rosszindulatú problémák.
Azt mondta nekünk, hogy ennek a szerkezetnek a bevezetése SZÁNDÉKOS.
Nincs tervezési hiba, nem véletlen, de pontosan azzal a céllal készült, hogy kisugározzon, hasonlóan a plutóniumhoz, de lassabban és lehetetlen észlelni.
Ez megmagyarázza, hogy a Geiger EMF-készülékek miért vesznek fel magasabb sugárzási szintet a vakcinázott embereknél, mint a be nem oltottaknál.
Ez azt is megmagyarázza, hogy az oltott emberek közelsége vagy a velük való bensőséges kapcsolat miért befolyásolja Önt az EM-mező szintjén, és megbetegszik, vagy vérzik, vagy migrénje van, és “sugárzásszerű” tünetei vannak.
Nagyjából a TÖKÉLETES biofegyver.
Ugyanez vonatkozik az ÖSSZES más MRNS-oltásra is, mondta. Azt mondta nekünk, hogy ennek a szerkezetnek a bevezetése SZÁNDÉKOS.”
Szóval a technika adott, és még mindig nem tudjuk, hogy mire való a Luciferáz enzim.

Saját megjegyzésem: Nagyon úgy tűnik, hogy a vakcinákban felhasznált rádioaktív anyag a túlium lehet, és ennek a felezési ideje nagyon rövid, 128 nap, vagyis azt követően már nem kimutatható.

– Nyomkövetés céljából már az 50-es években végeztek ember és állatkísérleteket a témában:
“Az 1950-es évek elején Elliot „Ken” Volkin biológus és Waldo Cohn biokémikus tanulmányokat végzett az RNS szerkezetével kapcsolatban az ORNL-ben. Radioizotóp- és kromatográfiás technikákat alkalmaztak, amelyeket eredetileg plutónium előállítására fejlesztettek ki a laboratórium grafitreaktorában a második világháború alatt.”
https://www.ornl.gov/blog/covid-19-mrna-vaccines-have-oak-ridge-roots
És erről bővebben:
“Cohn elmondta, hogy a chicagói kísérletek során a hasadási termékek állatokra gyakorolt ​​toxikus hatásait vizsgálták, emberre azonban nem. Elismerte, hogy egyes radioizotópokat később nyomjelzőként használtak emberekben, és kifejtette, hogy a nyomjelző dózis milliószor kisebb, mint a terápiás dózis.”
https://eu.oakridger.com/story/news/2014/09/16/waldo-cohn-revelations-in-doe/36398077007/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/felelmetes-igy-terveznek-iranyitani-mindannyiunkat/

Ladóczki Éva: meg lehet-e állítani az AGENDA 2030-as menetrendet, mivel a tervek gyakorlati végrehajtása zajlik:

– A programozott káosz korszakába léptünk, és ennek része a Boeing-történet is
Minden nap történik valami meghibásodás, amelynek egyelőre még nem voltak tragikus következményei.
A terveik szerint meg akarnak fosztani bennünket mindenféle utazási lehetőségektől, sőt még az autónktól is.
Ami most a Boeingnél zajlik, az nem más, mint a repülés iránti közbizalom aláásása, amit a szándékos belső technológiai problémák, és a minőségellenőrzés hiánya okozza. Előre megtervezetten, és szándékosan kárt okozva, életeket veszélyeztetve.
Érdemes megnézni, csak 10 fontos perc az életünkből:
https://www.bitchute.com/video/UFGtOF7iON5Z/

– Készülnek az X-betegséggel, amit a rakományon keresztül fognak aktiválni. Minden patogénnak saját IP-címe van:
A vakcinában lévő nanotechnológia segítségével un. rakományban szintetikus kórokozók találhatók, a szabadalom szerint akár 100-féle lehet, és ezek mindegyike külön IP-címmel rendelkeznek.
Külső 5 G hatására a rakomány zárja kioldódik, és a megfelelő szintetikus patogén aktiválódik.
Itt még nincs vége a horrornak. Cézium 137-et használnak arra, hogy a testünket akkummulátorrá alakítják át, amellyel a körülöttünk épülő digitális börtönt működtetik, építik.
Ha valaki nem engedelmeskedik, vagy ellenséges magatartást tanúsít, van egy kapcsoló, amivel egyszerűen lekapcsolják az embert örökre.
A Microsoft 2020/060606 szabadalmán keresztül nemcsak mérik a test adatait, hanem összekapcsolják egy kriptorendszerhez, ami a “sátán bélyegeként” működve hozzáférést biztosít az alapjövedelemhez, vagy éppen letiltja a tranzakció végrehajtását.
Ajánlom megtekintésre, csak 4,34 perc:
https://www.bitchute.com/video/693S0LmGvyxy/

– Az alábbi videó pedig a vakcinákban lévő nanotechnológia azon részét magyarázza, hogyan következnek be a véralvadással összefüggő halálozások, kitér a sportolók hirtelen halál eseteire is.
Kiderül az is, hogy a vakcinában ideggázok, és Túlium (Tm170)nevű radioaktív anyag is találhatók.
Most már értjük, hogy a magyar parlamenti képviselők és családtagjaik miért nem oltatták be magukat.
Ők csak saját népüket szeretnék vágóhídra vinni…)))
https://www.bitchute.com/video/LuqFcV0Pgirs/

– Tovább folynak a valós idejű emberkísérletek is, az ember kiborggá való átalakítás útján:
Elon Musk Neuralink implantátumának első páciense életveszélyes állapotba került a műtét során, ami később az agychip hibás működését okozta.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13401245/elon-musk-neuralink-implant-patient-surgery-brain-chip-malfunction.html

Meg kell állítani ezt az őrült tervet.
De sejtelmem sincs hogyan, amikor ősztől Magyarországon is elkezdődik a digitális identitás bevezetése.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/felelmetes-igy-terveznek-iranyitani-mindannyiunkat/