2021. szeptember 16., csütörtök

Az összeesküvés-elméleteknek igazuk volt; ez egy "mérgező-halálos oltás"

 

"Csinálok még egy elmekísérletet veled: Ha a bolygón mindenki megkapná a Covidot, és nem kezeltetné magát, a halálozási arány globálisan kevesebb, mint fél százalék lenne. Nem ezt pártolom, mert 35 millió ember halna meg. Ha azonban követjük néhány globális vezető tanácsát - mint például Bill Gates, aki tavaly azt mondta, hogy "7 milliárd embert kell beoltani" - akkor a halálozási arány több mint 2 milliárd ember lesz! ÉBREDJÜNK FEL! EZ A 3. VILÁGHÁBORÚ! Olyan szintű rosszindulatot látunk, amilyet még nem láttunk az emberiség történelmében!" Dr. Vladimir Zelenko, A Zelenko "Korai kezelés" protokoll szerzője, amely Covid-19 betegek ezreit mentette meg. ("Zelenko iskolázza a rabbinikus bíróságot", Rumble; kezdés 11:45 percnél)

Tudták-e az FDA szabályozói, hogy az összes korábbi koronavírus elleni vakcina megbukott az állatkísérletekben, és hogy a beoltott állatok vagy súlyosan megbetegedtek, vagy elpusztultak?

Igen, tudták.

Tudták, hogy a korábbi koronavírus vakcinák hajlamosak voltak "fokozni a fertőzést" és "súlyosbítani a betegséget"?

Igen.

Dr. Anthony Fauci tudta, hogy a koronavírus elleni vakcinák többször is kudarcot vallottak, és fokozták a fertőzés súlyosságát?

Igen, tudta. (Lásd itt: Fauci az ADE-ről)

A gyógyszergyártók végeztek-e olyan állatkísérleteket az FDA jóváhagyása előtt, amelyek meggyőztek volna egy józan ésszel gondolkodó embert arról, hogy a vakcinák biztonságosan alkalmazhatók embereken?

Nem, nem tették.

Végeztek-e hosszú távú klinikai vizsgálatokat annak megállapítására, hogy a vakcinák biztonságosak-e?

Nem, nem végeztek hosszú távú klinikai vizsgálatokat.

Végeztek-e biodisztribúciós vizsgálatokat, amelyek megmutatták volna, hogy az injekcióban lévő anyag hová kerül a szervezetben?

Megvizsgálták, de az adatokat nem tették hozzáférhetővé a nyilvánosság számára.

A vakcina tartalma nagyrészt összegyűlik a különböző szervekben és az érrendszer bélésében?

Igen, így van.

Nagy mennyiségű anyag halmozódik fel a petefészkekben?

Igen.

Hatással lesz-e ez a női termékenységre és a nő azon képességére, hogy biztonságosan kihordjon egy gyermeket?

A gyógyszergyártó cégek jelenleg is kutatják ezt. Az eredmények ismeretlenek.

A vakcina bejut a véráramba, és összegyűlik az erek bélésében, arra kényszerítve a sejteket, hogy a tüskés fehérjét termeljék?

Igen.

A tüskés fehérje "biológiailag aktív" kórokozó?

Igen.

A spike fehérje vérrögöket és szivárgó ereket okoz az oltott emberek nagy százalékában?

Igen, bár a vérrögök többnyire mikroszkopikusak és a hajszálerekben jelennek meg. Az oltottaknak csak kis százaléka kap agyvérzést vagy szenved szívmegállást.

Fel kellene-e hívni az emberek figyelmét ezekre a lehetséges rossz következményekre, mielőtt beleegyeznek az oltásba? ("Tájékoztatott beleegyezés")

Igen.

Tudta-e az FDA, hogy a Pfizer "a vakcinával összefüggő fokozott betegségeket, beleértve a vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi betegségeket is, fontos potenciális kockázatként azonosította"?

Igen, tudták, de nem követelték, hogy a Pfizer orvosolja a problémát. Itt van még több is:

 

"Az FDA megjegyezte, hogy a Pfizer "fontos potenciális kockázatként azonosította a vakcinával összefüggő fokozott betegségeket, beleértve a vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi megbetegedéseket". Az EMA hasonlóképpen elismerte, hogy a "vakcinával összefüggő fokozott légzőszervi megbetegedés" "fontos potenciális kockázat..., amely a COVID- 19 elleni vakcinázásra jellemző lehet".

Az, hogy egyik szabályozó hatóság miért nem igyekezett kizárni az ilyen veszélyeket a sürgősségi felhasználás engedélyezése előtt, nyitott kérdés.
kérdés, amelyet minden orvosnak és betegnek jogában áll feltenni. Miért nem vizsgálták az egészségügyi szabályozó hatóságok a
azt a megállapítást, hogy a nagyméretű vakcinarészecskék áthatolnak az érfalakon, bejutnak a véráramba, és a vérrögképződés és az erek szivárgásának kockázatát jelentik, ismét egy másik nyitott kérdés." ("Nyílt levél az EMA-nak és az Európai Parlamentnek", Doctors for Covid Ethics)

A gyógyszergyártók a klinikai vizsgálatok után beoltották a placebocsoportba tartozó embereket, hogy elfedjék a két csoport közötti hosszú távú egészségügyi eredmények közötti különbséget?

Ez az a következtetés, amit egy racionális ember levonna.

Szóval, lefújták a kísérleteket?

Igen.

Az FDA nagymértékben elhárította a szabályozási kötelezettségeit, és felhagyott a szokásos szabványokkal és protokollokkal, mert

a- A Covid vakcinákat a lehető leggyorsabban akarták forgalomba hozni?
b- Tudta, hogy a Covid-19 vakcina soha nem felel meg a hosszú távú biztonsági előírásoknak?

Még nem tudjuk, de a mellékhatásokról szóló jelentés erősen arra utal, hogy a Covid-19 vakcina a történelem legveszélyesebb vakcinája.

Az FDA megfelelő tesztelés nélkül sürgette a "boostereket"?

Igen, így van. Íme egy részlet Alex Berenson szerző legújabb, Substack című írásában:

"A Pfizer lényegében egyáltalán nem vette a fáradságot, hogy az emlékeztetőt a ténylegesen veszélyeztetett embereken tesztelje - egyetlen "1. fázisú" vizsgálatot végzett, amely 12 65 év feletti emberre terjedt ki. A fő 2/3-as fázisú emlékeztető vizsgálatban (vigyázzanak a gyógyszerkutatás több "fázisát" egyszerre lefedő erőfeszítésekkel, ha rosszul akarod, rosszul kapod meg) senki sem vett részt 55 év felettiekből.

Senki.

Egyetlenegyet sem." ("Most viccelsz velem, Pfizer, 1 gazillió kötet", Alex Berenson, Substack)

Módosították vagy javították a fokozókat, hogy megfeleljenek a Delta-változatban bekövetkezett változásoknak?

Nem.

Van-e további kockázata annak, hogy egy éven belül már két kísérleti génalapú oltóanyag beadása után egy emlékeztető oltást kell beadnunk?

Jelentős kockázat. Itt van még több a Doctors for Covid Ethics-től:

"Tekintettel arra, hogy az emlékeztető oltások ismételten fokozzák a tüskefehérjére adott immunválaszt, fokozatosan fokozzák az önmaga elleni immunrendszeri támadást, beleértve az érfalak komplement által közvetített károsodásának fokozását.

Klinikai szempontból minél nagyobb az érszivárgás és az ezt követő vérrögképződés, annál valószínűbb, hogy az érintett véráram által ellátott szervek károsodnak. A tünetek a stroke-tól a szívrohamon át az agyi vénatrombózisig terjedhetnek a haláltól a fejfájásig, a hányingerig és a hányásig, amelyek mindegyike nagy számban fordul elő a COVID-19 vakcinák mellékhatásai között.

Az önmagában a szivárgásból és a vérrögképződésből eredő károk mellett az is előfordulhat, hogy maga a vakcina szivárog a környező szervekbe és szövetekbe. Amennyiben ez bekövetkezik, e szervek sejtjei maguk is elkezdenek tüskefehérjét termelni, és ugyanúgy támadásnak lesznek kitéve, mint az érfalak. Várható, hogy ez a főbb szervek, például a tüdő, a petefészkek, a méhlepény és a szív károsodását vonja maga után, ami az emlékeztető oltások beadásával egyre súlyosabbá és gyakoribbá válik." ("Nyílt levél az EMA-nak és az Európai Parlamentnek", Doctors for Covid Ethics)

Tehát ez a kettős csapás. Egyrészt az emlékeztető nagyrészt úgy fog működni, mint az eredeti vakcina, behatol a sejtekbe, és arra kényszeríti őket, hogy tüskefehérjét termeljenek, ami viszont vérrögöket és szivárgó ereket hoz létre. Másrészt pedig az újonnan termelt S-fehérjék káros immunválaszt váltanak ki, amelyben a komplementrendszer megtámadja és elpusztítja az erek belsejét kibélelő sejteket. Minden további emlékeztető fokozza ezt a folyamatot, gyengítve az érrendszert és fokozva a vérrögképződést. Ha az orvosok elemzésének igaza van, akkor kevesebb mint egy éven belül az összes halálozási arány meredek emelkedését láthatjuk az erősen beoltott országokban. A szívmegállások már most is emelkednek.

Itt egy másik kérdés, amin érdemes elgondolkodni: Volt-e oka az FDA szabályozóinak azt gondolni, hogy ezek a problémák nem fognak felmerülni a vakcinakampány elindítása után?

Nem. Tudniuk kellett volna, hogy problémák lesznek, amint látták, hogy a vakcina nem úgy maradt a vállban, ahogyan azt elvárták. A vakcinának nem kellett volna bejutnia a véráramba, és szétterjednie a szervezetben, több milliárd tüskés fehérjét hagyva maga után. (A spike fehérje egy citotoxin, egy sejtgyilkos. Nem megfelelő antigén az immunválasz serkentésére. Ez egy potenciálisan halálos kórokozó, amely még akkor is veszélyt jelent az ember egészségére, ha a vírustól elválasztják). A vakcinának nem is kellett volna antitest-függő fokozódást (ADE) kiváltania, ami az az állapot, amire fentebb utaltunk, amikor a "vakcinával összefüggő fokozott betegségre" utaltunk. Íme egy rövid magyarázat:

"Az ADE komoly kihívásnak bizonyult a koronavírus elleni vakcinák esetében, és ez az elsődleges oka annak, hogy sokan megbuktak a korai in vitro vagy állatkísérletek során. Például a SARS-CoV vírus Spike fehérjéjével beoltott rhesus makákók súlyos akut tüdőkárosodást mutattak, amikor SARS-CoV-vel provokálták őket, míg a nem beoltott majmok nem. Hasonlóképpen, a négy különböző SARS-CoV-vakcina egyikével immunizált egerek a SARS-CoV-vírussal való megfertőzés után eozinofil infiltrációval járó szövettani elváltozásokat mutattak a tüdőben. Ez nem fordult elő a nem beoltott kontrolloknál. Hasonló probléma merült fel a FIPV, azaz a macskák koronavírusa elleni vakcina kifejlesztésekor." ("Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?", Science with Dr. Doug)

Ez az, amit most látunk? Az összes olyan országban, ahol korán elindították a tömeges oltási kampányokat (Izrael, Izland, Skócia, Gibraltár és az Egyesült Királyság), a lakosság beoltott részénél gyorsabban nőnek a megbetegedések, a kórházi kezelések és a halálesetek száma, mint a be nem oltottaknál. Miért?

Valóban negyedik vagy ötödik hullámot élnek át, vagy az oltások "inaktivitást fokozó" antitesteket hoztak létre, amelyek súlyosbítják a betegséget? Ez a 2 perces videó segít tisztázni, hogy mi folyik itt:

"A vakcinákat egy meghatározott változatra készítik. És amikor ez a variáns mutálódik, a vakcina már nem ismeri fel. Olyan, mintha egy teljesen új vírust látnánk. És mivel ez így van, valójában súlyosabb tüneteket kapunk, amikor az egyik variáns ellen oltunk be, és az mutálódik, majd a szervezetünk a másik variánst látja. A tudomány azt mutatja, hogy ha több évben (influenza ellen) beoltják, akkor nagyobb valószínűséggel kap súlyos betegséget, nagyobb valószínűséggel szaporodik a vírus, és nagyobb valószínűséggel kerül kórházba..... Ugyanezt látjuk a Covidban a Delta variáns esetében is. Tehát tulajdonképpen azt írjuk elő, hogy az emberek oltást kapjanak, amikor valójában jobban megbetegedhetnek, amikor ki vannak téve a vírusnak... Valójában ezen a héten jelent meg egy tanulmány, amely kimutatta, hogy - a Delta-változat esetében - amikor beoltjuk magunkat, a szervezetünknek olyan antitesteket kellene termelnie, amelyek semlegesítik a vírust, de ezek a régi változatot semlegesítenék. Amikor ezt az új változatot látják, az antitestek átveszik a vírust, és segítik a sejtek megfertőzését." ("Szakértői vallomás a kötelező védőoltásokról", Dr. Christina Parks PhD., Rumble, 5:05 percnél kezdődik)

Ismétlés: "Ha több év alatt oltják be, nagyobb valószínűséggel kap súlyos betegséget, nagyobb valószínűséggel szaporodik fel a vírus, és nagyobb valószínűséggel kerül kórházba..... A Delta-változattal - amikor beoltják .... az antitestek felveszik a vírust, és segítik a sejtek megfertőzését."

Ez az ADE, és valószínűleg ezért nőnek a kórházi kezelések és a halálesetek a beoltottak körében Izraelben, Nagy-Britanniában és a többiek között. Igaz, hogy a Delta-változat kevésbé halálos, mint a Wuhan-vírus, de sajnos ez a szabály nem vonatkozik azokra, akiket beoltottak, és akiknek az antitestjei elősegítik a vírus felvételét a sejtjeikbe. Ez növeli a vírus replikációs funkcióját, ami növeli a betegség súlyosságát. Röviden, az emberek betegebbek lesznek, mert beoltották őket. Itt egy másik rövid videó, amely segít a magyarázatban:

"...A vakcinával kiváltott antitestek ellenállnak a vírusnak. és ha egy vírus egyszer nyomás alá kerül; megváltozik, variánssá válik, és a variánst nem tudják megállítani a vakcinával kiváltott antitestek. Az oltóanyag-indukált antitestek. a veleszületett immunrendszert is leállítják... így a variánsok egyenesen átjöhetnek és megfertőzhetik azokat, akiket beoltottak. Ez a vírusos immunmenekülés, és ez azt jelenti, hogy a beoltottak védtelenek a változatokkal szemben. Ez már nem a Covid-19 világjárványa. Ez a változatok világjárványa...

És van valami, amit rekombinációnak hívnak, és a rekombináció azt jelenti, hogy egy oltott gazdatestet egyszerre több variáns is megfertőzhet. ...Ha egy oltott gazdaszervezetet egynél több variáns fertőzi meg, a variánsok keverik a DNS-t, és megváltoztatják, álcázzák magukat, és egy szuper variánst hoznak létre. És ha egy szupervariáns keletkezik, semmi sem állíthatja meg őket. És már most azt mondják, hogy a legutóbbi variáns, amelyik megjelent, vakcinával szemben ellenálló. És ez még csak a kezdet. Dr. Geert Vanden Bosche arra figyelmeztet, hogy ha nem állítjuk le azonnal a tömeges oltási kampányokat világszerte, akkor a világot a tömeges halálozás nemzetközi katasztrófája fogja sújtani. Ezt nem én mondtam, hanem ő. Az oltottak mindannyiunkra nézve fenyegetést jelentenek." ("A vírusos immunszökés magyarázata", Dr. Michael McDowell, Rumble)

 

Nem a variáns fokozza a betegséget, hanem az, hogy a vakcina egy szűk végpontot, a tüskefehérjét veszi célba, amely fokozatosan alkalmazkodik a túléléshez. Ahogy a vírus fokozatosan megtanulja elkerülni a vakcinát, a vakcina által kiváltott immunitás csökken. A természetes immunitás széleskörű, robusztus immunitást hoz létre az egész vírussal szemben, nem csupán annak egy részével szemben. Erős és tartós.

Hogyan fognak tehát a beoltottak a vírus új formái ellen harcolni, elvégre a vakcina nem olyan gyógyszer, amely legyőzi az adott kórokozót. Ez az immunrendszer finom (genetikai) átprogramozása, amely arra kényszeríti az ember sejtjeit, hogy a tüskefehérje egy bizonyos változatát termeljék. Az ugyanennek a fehérjének a termelését serkentő erősítőknek csak szerény hatása lesz. Röviden, a boosterek még mindig az utolsó háborút vívják.

Továbbá, ahogy fentebb említettük, a koronavírus elleni vakcinák hajlamosak olyan antitesteket létrehozni, amelyek "fokozzák a fertőzőképességet", amikor a vírus adaptált formáival találkoznak. Ez azt jelenti, hogy beoltott emberek milliói szembesülnek majd a vírus olyan formáival, amelyekkel szemben szinte semmilyen védelemmel nem rendelkeznek, és amelyekkel szemben legyengült immunrendszerük csak korlátozott segítséget tud nyújtani. Itt van még a fenti cikkből:

"Jelenleg a vírus halálozási aránya a becslések szerint körülbelül 0,26%, és ez a szám csökkenni látszik, mivel a vírus természetes módon gyengül a lakosság körében. Nagy kár lenne a teljes lakosságot beoltani egy ilyen alacsony halálozási arányú vírus ellen, különösen az ADE által jelentett jelentős kockázatot figyelembe véve. Úgy vélem, hogy az ADE kialakulásának kockázata egy beoltott egyénnél sokkal nagyobb lesz, mint 0,26%, és ezért a vakcina a problémát nem javítja, hanem súlyosbítja. Az évszázad legnagyobb baklövése lenne, ha az elkövetkező években növekedne ennek a vírusnak a halálozási aránya, mert hanyag, véletlenszerű, elsietett erőfeszítéseket tettünk egy olyan vakcina kifejlesztésére, amelynek biztonsági tesztelésének küszöbértéke ilyen alacsony, és az ADE lehetősége az árnyékban leselkedik ránk.". ("Is the Coronavirus Vaccine a Ticking-Time Bomb?", Science with Dr. Doug)

"Félreértés", mondja?

Nem volt baklövés. Szándékos volt. A Covid-19 vakcinának ugyanúgy meg kellett volna buknia, mint az összes korábbi koronavírus elleni vakcinának. Ez a lényeg. Ezért hagyták ki a gyógyszergyártók az állatkísérleteket és a hosszú távú biztonsági vizsgálatokat. Ezért sürgette az FDA a szabályozási folyamatot, és ezért nyomta el a többi életmentő gyógyszert, és ezért hallgattatta el a politika minden kritikusát, és ezért sürgette az általános oltást, tekintet nélkül a vérrögképződés, a szívmegállás, a stroke és a halál kockázatára. És ezért áll a világ egy "tömeges halálozással járó nemzetközi katasztrófa" küszöbén. Azért, mert a stratégiát kezdettől fogva így tervezték.

A vakcinának nem működnie kell, hanem rontania a helyzetet. És ez így is van! Emberek millióinak a súlyos betegségekre és halálra való fogékonyságát növelte. Ez az, amit tett. Ez egy lopakodó fegyver egy teljesen újfajta háborúban; egy olyan háborúban, amelynek célja a globális rend átalakítása és az abszolút társadalmi ellenőrzés megteremtése. Ezek a valódi célok. Ennek semmi köze a világjárványokhoz vagy a vírusfertőzéshez. Ez a hatalomról és a politikáról szól. Ennyi az egész.

← A Covid injekció ellenzői...

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-osszeeskuves-elmeleteknek-igazuk-volt-ez-egy-mergezo-halalos-oltas

Franciaországban több, mint 350000 egészségügyi dolgozót függesztettek fel az állásából

Franciaországban is kötelezővé tették a covid-oltást az egészségügyben dolgozó valamennyi alkalmazottnak. Lejárt a türelmi idő: aki eddig nem oltatta be magát, azt felfüggesztették at állásából.

Egy szakmai szervezet szerint a háromezernél jóval több érintett lehet. Állításukat arra alapozzák, hogy mindössze tucatnyi kórház adatainak átvizsgálásával 1500 oltatlan dolgozót találtak.

Franciaországban a lakosság 63 százaléka kapta meg mindkét oltását. Csak covid-igazovánnyal lehet belépni kávézókba, éttermekbe és még jó néhány nyilvános helyre, ami országszerte százezrek tiltakozását váltotta ki az utóbbi hetekben.

Tömeggyilkos Macron elnök azt ígérte, hogy ahol a vírus kevésbé terjed, ott hamarosan feloldhatják a korlátozásokat. De a következő három hétben még biztosan nem lesz enyhítés.

https://mediaforras.com/franciaorszag-3000-egeszsegugyi-dolgozot-fuggesztettek-fel-az-allasabol-1039

Egyetértünk a szerzővel, Dr. Nicole Delepine-nel, hogy Macron elvesztette a kényszerítés háborúját. Nem várjuk azonban, hogy a francia kormány feladja. Ez a cikk kisebb betekintést nyújt abba, hogy mi történik a francia egészségügyi rendszeren belül a nemrég bevezetett injekciós mandátummal (szeptember 16.) szembesülő alkalmazottakkal kapcsolatban.

300 000 be nem oltott gondozó: Macron elvesztette a kényszerítés háborúját

DR. NICOLE DELEPINE

"Ez még nem a vég. Még csak nem is a vég kezdete. De lehet, hogy a kezdet vége." Churchill a sztálingrádi csatáról

Háromezer ápolót függesztettek fel ezen a szeptember 16-án, egy olyan egészségügyi rendszerben, amely már legalább két évtizede kivérzett. Nem baj, hiszen egyes kórházak vagy szolgálatok nem haboznak visszaküldeni a kemoterápiára vagy szülésbe járó betegeket egészségügyi bérlet hiányában, ami, mint mindenki megértette, csak névleg "egészségügy". Az ágyak 2020 óta tartó folyamatos visszaszorítása pedig a legnaivabbak számára is bebizonyította, hogy a kormány célja nem az emberekről való gondoskodás volt (a hatékony korai kezelések betiltása, Rivotril (ER: élet végi nyugtató) injekciókkal álcázott eutanázia az idősotthonokban, stb...), hanem az, hogy az embereket az oltások általi kondicionálással és az egyre kevésbé egészségügyi és egyre totalitáriusabb "útlevéllel" alávetik a digitális kontrollnak.

A HATALOM SZTÁLINGRÁDJA

A hippokratészi orvoslás haldoklik, és a kérdés az, hogy mikor fogják újraéleszteni, és mikor kap hatékony korai kezeléseket... De vajon ez a hatalom győzelme vagy Emmanuel Macron sztálingrádja, amikor tudjuk, hogy mintegy 300 000 ápoló ellenállt a hierarchiájuk zaklatásának, fenyegetésének, megfélemlítésének, az ARS (ER: regionális egészségügyi ügynökségek) és a társadalombiztosítás, és ami talán még rosszabb, a családjaik kiáltása ellen, akik aggódtak a következmények miatt, különösen a munkanélküli segély, szociális juttatás vagy bármi más nélküli elbocsátás pénzügyi következményei miatt... "Az utcán fogjuk magunkat találni". "

Ahogyan azt dr. Eric Menat világosan kifejti egy interjúban ezen a Berezina a hatalom estéjén (ER: utalás Napóleonra, aki a mai Fehéroroszországban a hihetetlen esélyek ellenére a Berezina folyón keresztül nyomul előre - egy kis győzelem a vereséggel szemben), egy Franciaországba érkező külföldi gyorsan 1500-2000 eurót kap, és ezt a legkevésbé sem kérdőjelezi meg, de szeretné, ha a nővérsegéd, aki havonta legfeljebb 1500 eurót keres, és ezért nincs előleg a számláján, nem a fizetés hiánya miatt találná magát hajléktalanként, hanem más munkától is eltiltva, és nem kapna kártérítést, beleértve a lakhatást is.

Hogyan fogadhatjuk el ezt a mocskos megkülönböztetést az állampolgárok között?

Eric Verhaeghe, ahogy az gyakran előfordul, felvidít bennünket a "Courrier des Stratèges" 2021. szeptember 15-i cikkében:

"Viszket a szemünk, hogy összefüggést állapítsunk meg a nyereségnek ez a fellendülése és a közelgő választási kampány hatalmas finanszírozási igényei között, még akkor is, ha ma még nincs komoly tényszerű elem, amely ezt a gyanút alátámasztaná. A csata kimeneteléről szóló hivatalos közlemények nyilvánvalóan diadalmaskodnak a kormány tollából. A valóságban Macron elvesztette az első fordulót, és ezt ő is tudja.

Ezt a nagyon erős ipari érdekek által vezérelt kampányt az Európai Bizottság nagyon figyelmesen hallgatja. Ezek az érdekek egyaránt a gyógyszeripari laboratóriumok érdekei, de a digitális iparé is, és különösen annak a lakosság digitális megfigyelésére, arcfelismerésre, a polgárok nyomon követésére, a digitális személyazonosságra szakosodott ága, amelynek az úgynevezett egészségügyi igazolvány a modellje."

Eric Verhaeghe számára a hatalmi buborék, amely bezárkózott önmagába, száz mérföldnyire a városok és a vidék valós életétől, az a gondolat, hogy már győzött.

A szombathelyi szabadságharcosok viszont meg vannak győződve arról, hogy ők már vesztettek! Mindkét elemzés egyformán téves, és mi egyetértünk.

Ahogy Emmanuel Macron 2020 márciusában figyelmeztetett minket, ez egy olyan háború, amelynek gyökerei már régen gyökereznek (lásd például az eugenika és a teljesen digitális társadalom védelmezőinek számos videóját Jacques Attalitól [ER: közeli Rothschild-társ] Bill Gates-ig Laurent Alexandre-on keresztül).

A jelenlegi eseményeknek meg kell nyugtatniuk minket a jövőt illetően.

"Ezért nem lesz kirobbanó győzelem egyik oldalon sem. Hosszú küzdelem lesz. Fel kell készülnünk rá."

A média a Nagy Újraindítás imádóival cinkosan elérte, hogy az oltás és az egészségügyi átmenet célszerűségéről szóló vitát (amely soha nem zajlik le) lecsökkentették, és az oltáspártiak és az oltásellenesnek bélyegzett óvatos polgárok közötti éles harccá silányították.

"Hosszú távon az egészségügyi igazolvány globalizált kérdése a Nyugat kivetítése a társadalmi hitelezés kínai típusú logikájába, valamint az identitás digitalizációjába, amelyhez kapcsolati nyomkövetés és általános megfigyelés párosul. Az állam most már mindent tudni akar rólad, a barátaidról, a kedvenc helyeidről, a napirendedről, anélkül, hogy megsértődnél. A szolgalelkűségednek a büszkeség okává kell válnia" - magyarázza Eric Verhaeghe.

Végül az 1968 után született fiatal vagy még fiatal generációk, akik gondtalanul, az egyetlen gondolatban éltek, anélkül, hogy különösebben tudatában lettek volna annak veszélyeinek, egy elképzelhetetlen világot fedeztek fel. Néha szüleik és nagyszüleik emlékeztek a második világháborúra és a zsidók kiirtására, akik közül néhányan azért maradtak Németországban a nácizmus felemelkedése idején, mert nem tudtak hinni a borzalmakban, amelyeket mások, akik tisztábban láttak, megéreztek.

Felfedezték, ahogy Eric Verhaeghe szépen fogalmaz,

"hogy a demokrácia hirtelen véget érhet, és disztópiává válhat, ha a vezetését néhány nagytulajdonos által megvesztegetett kisstílű márki kasztjára bízzák. A demokrácia olyan, mint az orchidea: mélyen belül törékeny, és állandó figyelmet igényel, holott halhatatlannak hitték".

A BENNÜNK REJLŐ, NEM IS SEJTETT BELSŐ ERŐ

És itt magyarázza meg azt a belső erőt, amelyet sokan a gyötrelem és a tétovázás éjszakáin fedeztek fel, és végül "a kollektív nyomás ellenére engedték érvényesülni a szabadság akaratát". Elfogadják, hogy kitaszítottak legyenek a társadalomból, hogy önmaguk maradhassanak.

Nem a béke, a boldogság idején fedezi fel az ember ezt az erőt önmagában. És itt kell köszönetet mondanunk Macronnak, amiért lehetővé tette, hogy franciák milliói felfedezhessék, hogy belső erőforrásaikban, szenvedéseikben messzire, nagyon messzire mehetnek, hogy érvényesítsék akaratukat és ellenálljanak.

A július 12-i elektrosokk (ER: amikor Macron hirtelen kijelentette, hogy a lakosság széles körű oltására van szükség) az akarat félelmetes ébredését eredményezte, és az akarat az, ami mindig is megmentette és újra meg fogja menteni a Nyugatot. Az elszakadás megszervezése, hogy megvédjük magunkat a kasztoktól, kezdve a pszichikai elszakadással."

A JELENLEGI TRAGÉDIA AZ ELLENÁLLÁSSAL PÁROSULVA

Elérkezett az elviselhetőség határa? Ahogy apám is, aki akkor csatlakozott az ellenálláshoz és a maquis-hoz, amikor a megszálló erők intézkedései már túllépték az elviselhető határt.

Mindenhol felmondtak az ápolók, néha százával (a strasbourgi egyetemi kórházban 300 felmondásról beszélnek), mielőtt felfüggesztették volna őket. Nizzában 450 ápolót függesztettek fel.

A betegszabadság mindenütt robbanásszerűen megnőtt, számos szolgálat bezárása, sürgősségi, ismétlődő, időszakos.
Mindenhol az oltási kötelezettség megosztotta és traumatizálta a COVID és különösen a hamis covid hónapjai által már erősen megrázott csapatokat, és különösen a hamis covid és a kezelés tilalma, a nem beoltott betegek gondozása a makacsul üres ágyak előtt.

Az ápolók aztán látták a beoltott betegek érkezését - agyvérzés, infarktus, tüdőembólia, trombózis stb., büntetés terhe mellett tilos volt róluk a kórházon kívül beszélni. Az első sorban álltak, képesek voltak felmérni a rájuk kényszerített hamis oltások morbid következményeit, ezért a visszautasítások, a depressziók, a felmondások, az öngyilkosságok stb.

Ami az idősek otthonát illeti, amelyek valódi katasztrófát élnek át, a családok hamarosan látni fogják a következményeket. Hol van az emberi személy iránti tisztelet ezeken a helyeken, amelyek nem börtönök voltak, hanem a börtönöknél is rosszabb bezártsági helyekké váltak. Emlékezzünk, hogy a lakókat milyen mértékben kényszerítik a veszélyes injekció beadására, mert a megtagadás a szobában való elszigetelést, a látogatások és a közösségi élet megtiltását jelenti, stb.... a háború idején gyorsan kiderül, hogy a hősök a másik oldalon állnak. A börtönökben elfogadják a visszautasítást, mert a rabok nem kísérleti nyulak, ezt az igazságügyi miniszter mondta... De az öregeknél nincs gond?

És a hatóságok napról napra tovább erősítik ezt, mint például ma az Új-Kaledóniára vonatkozó intézkedésekkel.

"Félelem a tetű elleni oltási kötelezettségtől Új-Kaledóniában: A Down-szindrómások, az elhízottak vagy a rákos betegek 175 000 frank (1470 euró) büntetést kapnak, ha nem oltatják be magukat! Csúnya és rühes! A mi harcunk nem csak politikai, hanem emberi!

De az ellenállás folytatódik

https://pokolafoldon.hu/pandemia/300-000-be-nem-oltott-gondozo-macron-elvesztette-a-kenyszerites-haborujat

Be lehet-e oltani a gyermeket szülői beleegyezés nélkül Angliában?

 

Az irányelvek szerint a 12 és 15 év közötti gyermekek oltásait az iskoláskorúaknak szóló védőoltási szolgálat (School Age Immunisation Service, SAIS) csapatai fogják beadni, amelyek Angliában már végzik az influenza és a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltásokat.

Az iskolák szerepe a helyszín biztosítására, valamint a tanulók és a szülők tájékoztatására és a beleegyező nyilatkozatok eljuttatására korlátozódik.

Azokban az esetekben, amikor a szülők megtagadják a beleegyezést, de a gyermek mégis be akarja vetetni magát, az iránymutatások szerint az oltócsoportok megállapítják, hogy a gyermek képes-e tájékozott döntést hozni - ez az úgynevezett Gillick-kompetencia -, és "minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a szülővel kapcsolatba lépjenek, mielőtt folytatják az oltást".

A szakszervezetek szerint a tanárok nehéz helyzetben vannak a tizenévesek Covid-oltásának bevezetése miatt

"Ha a szülő ellenzi a gyermeke beoltását, de a gyermek be akarja oltatni magát, és úgy ítélik meg, hogy Gillick-kompetens, az egészségügyi szakember megpróbál megegyezni a szülő és a gyermek között. A szülő azonban nem írhatja felül a Gillick-kompetens gyermek döntését" - áll az iránymutatásban. Ebben a forgatókönyvben a gyermeket beoltják.

Azokban az esetekben, amikor a szülők megtagadják a beleegyezést, és a gyermek nem minősül Gillick-kompetensnek, vagy nem akarja, hogy beoltják, a brit egészségügyi biztonsági ügynökség iránymutatásai szerint az oltást nem fogják beadni.

A Gillick-kompetencia elsősorban az orvosi tanácsadásra vonatkozik, de a szakemberek más területeken is alkalmazzák. Például, ha egy gyermek vagy fiatal személy:

terápiás támogatást szeretne, de nem szeretné, ha szülei vagy gondviselői tudnának róla
bizalmas támogatást kér kábítószerrel való visszaélés miatt
határozott kívánságai vannak a jövőbeli életvitelével kapcsolatban, amelyek ellentétesek lehetnek a szülei vagy gondozói nézeteivel.
Az egészségügyi szakembereknek mérlegelniük kell a Gillick-féle kompetenciát, ha egy 16 év alatti fiatal a szülei vagy gondviselői beleegyezése vagy bizonyos esetekben tudta nélkül kíván kezelésben részesülni.

Ha a fiatal tájékoztatta szüleit a kívánt kezelésről, de szülei nem értenek egyet a döntésével, a kezelés akkor is folytatható, ha a gyermek Gillick-kompetensnek minősül.

Az egészségügyi szakemberek számára külön útmutatás áll rendelkezésre a Gillick-kompetencia alkalmazásáról - lásd az esettörténetet és a jogszabályokat.

Gyámkivonat.

A Gillick-kompetencia értékelése

A Gillick-kompetencia értékelésére nincsenek meghatározott kérdések. A szakembereknek több dolgot kell figyelembe venniük, amikor egy gyermek beleegyezési képességét értékelik, többek között a következőket:

  • a gyermek életkora, érettsége és szellemi képességei
  • a gyermek megértése a kérdéssel és annak következményeivel kapcsolatban - beleértve az előnyöket, hátrányokat és a lehetséges hosszú távú hatásokat is.
  • a gyermek megértése a döntéséből eredő kockázatok, következmények és következmények tekintetében
  • mennyire értik meg a nekik adott tanácsokat vagy információkat
  • megértik-e az alternatív lehetőségeket, ha vannak ilyenek
  • képesek-e megindokolni érvelésüket és döntésüket.

Ne feledje, hogy a beleegyezés nem érvényes, ha a fiatal személyt valaki más nyomást gyakorol vagy befolyásolja.

A gyermekek beleegyezési képességét különböző tényezők befolyásolhatják, például a stressz, a mentális egészségi állapot és a döntés összetettsége. Előfordulhat, hogy egy gyermek Gillick szerint képes egy döntés meghozatalára, de nem képes egy másik döntés meghozatalára.

Ha úgy gondolja, hogy a gyermek nem Gillick-kompetens, vagy a gyermek megértésében ellentmondások vannak, akkor a folytatás előtt kérje ki a szülők vagy gondviselők beleegyezését.

Összetett orvosi esetekben, például a kezeléssel kapcsolatos nézeteltérések esetén érdemes lehet kikérni egy kolléga véleményét a gyermek beleegyezési képességéről (Care Quality Commission, 2019).

A fiataloknak joguk van ahhoz is, hogy egy másik egészségügyi szakember második véleményét is kikérjék (General Medical Council, 2020).

Az orvosi kezelés visszautasítása

A Gillick-féle kompetencia akkor alkalmazható, ha a fiatalok vissza kívánják utasítani az orvosi kezelést.

Ha azonban egy fiatal olyan kezelést utasít vissza, amely a halálához vagy súlyos maradandó károsodásához vezethet, döntését felül lehet bírálni. Erről bővebb információ az egyes brit nemzetek egészségügyi szakemberei számára készült útmutatóban található - lásd az esettörténetet és a jogszabályokat.

Gyermekvédelmi aggályok

A gyermek biztonsága és jóléte a legfontosabb.

A Gillick-képesség értékelése során, ha aggályai vannak a fiatal biztonságával kapcsolatban, ellenőriznie kell, hogy felmerültek-e korábban gyermekvédelmi aggályok, és fel kell tárnia minden olyan tényezőt, amely a fiatal személyt a bántalmazás veszélyének teheti ki.

A gyermekvédelmi aggályokat mindig meg kell osztania az illetékes szervekkel, még akkor is, ha ez a gyermek kívánságával ellentétes.

> Tudjon meg többet a bántalmazás felismeréséről és az arra való reagálásról

https://pokolafoldon.hu/blog/be-lehet-e-oltani-a-gyermeket-szuloi-beleegyezes-nelkul

Untermensch

Jörg Meuthen ízekre szedi Ursulát

Hagyjuk már ezt a világmegmegváltó nagyzási hóbortot, Tömeggyilkos Frau von der Leyen! Az EU polgárainak csak egy dologra lenne igazán szüksége, hogy hagyják őket békén. Brüsszel hatalmi centralizációra törekszik a tervgazdaság bűvöletében. Mindez a Zöldek dogmatikus lázálmaival együtt romlásba viszi Európát

A vakcina Bluetooth-csatlakozással rendelkezik?

 

A vakcina tartalmazza az Ön vonalkódját

"Annak, hogy a számok az arra járó emberekkel együtt változnak, csak akkor van értelme, ha ezek az emberek maguk az eszközök."

Ez "a fenevad saját jelének száma. "

 

A JS-től
(henrymakow.com)

Henry,

Íme egy tucat okostelefonos képernyőfotó, amit hétfőn készítettem egy németországi szupermarket előtt.

Úgy néz ki, mintha a beoltottak mindegyike saját, egyedi (afféle) IP-címmel rendelkezne, amely a bluetooth aktiválásakor megjelenik a képernyőn, és a környezetet elérhető bluetooth-eszközök után pásztázza.

Mint látható, ezt öt percig csináltam, és a számjegyek a gyalogosok és járművek folyamatos áramlásával változnak. A címek mind ugyanolyan formátumúak.

Tizenkét számjegy kettősponttal elválasztva, számok és betűjelek keveréke.

A képernyőn biztosan nem így néz ki egy elérhető bluetooth-eszköz. Általában az eszköz nevét és egy szimbólumot kapunk, amely jelzi, hogy milyen típusú eszközről van szó, pl. headset, telefon, autós hifi stb.

Minél többen vannak, annál több szám jelenik meg, és a lista másodpercről másodpercre változik.

Nem vagyok profi, de egy kicsit értek a számítógépekhez, és még sosem láttam ilyet.

A webes kutatásom abszolút semmit sem eredményezett, kivéve néhány másikat, akik ugyanezt a jelenséget észlelték. Annak, hogy a számok az elhaladó emberekkel együtt változnak, csak akkor van értelme, ha ezek az emberek maguk az eszközök.

Ha igaz, akkor most már mindenki, akinek okostelefonja van (kivéve iphone), a saját szemével láthatja, hogy miről szól az egész C-agenda. Ezt mindenki maga is ellenőrizheti. Még a beoltott nem hívők is kimehetnek az erdőbe vagy máshova, ahol egyedül vannak és kipróbálhatják. Ugyanazt a számot látják mindig a képernyőjükön, akármikor is nézik, ez a saját jel-az-állat-számuk.

Úgy tűnik, hogy a tptb többek között azért hozta létre ezt az egész C-forgatókönyvet, hogy mindenkit befecskendezzenek egy olyan injekcióval, amely grafén-oxidot tartalmaz, és amely önszerveződik (ez a képesség a grafén-oxid egyik tulajdonsága) a szervezetben valamiféle mesterséges idegrendszerré, amely összekapcsolja az illetőt az intelligens hálózattal, akár közvetlenül az 5G-n keresztül, akár a személy okostelefonján keresztül.

És feltételezem, hogy ez csak egy aspektusa a szúrás gonosz potenciáljának.

 

Bluetooth vakcina? A beoltott COVID nem vakcina csatlakozik az eszközökhöz?

Közzétéve: május 25, 2021
Szerző: Makia Freeman

"Az egyetlen probléma az, hogy bárhová megyek, bárhová megyek, minden megpróbál csatlakozni hozzám ember, mintha Bluetooth-csatlakozna hozzám. Beülök a kocsiba, az autóm megpróbál csatlakozni hozzám. Hazamegyek, a számítógépem próbál csatlakozni. A telefonom is próbál csatlakozni... a kapcsolat még mindig megvan. Nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni. Mindenhol ugyanazt az üzenetet kapom."

Azok, akik értik ennek a felfedezésnek a hátterét - beleértve a transzhumanizmust és a Koronavírus-nanotechnológia művelet kapcsolatát -, érzékelni fogják, hogy ez egy újabb nyom arra, hogy a COVID nem oltások valamiféle bioszenzort fecskendeznek az emberekbe, hogy megkezdődjön az a folyamat, amelynek során az emberek az intelligens hálózat csomópontjaivá válnak.

  • Vaxxed Trifecta: Mágneses, vonalkódos és biolumineszcens + Bluetooth Enabled!
  • A francia bluetooth-os telefon mobilszám alapján szedi ki, hogy ki van beoltva! Franciául van, de ha megnézed, megérted.
  • Dr. Chinda Brandolino utal arra a technológiára, amely lehetővé teszi, hogy a Bluetooth leolvassa a kódokat az oltott egyénekben.
  • VAXxed - Bluetooth 5 az RFID2020 embereken történő kiderítése
  • Covid vakcinák, A fenevad jelének tervezett 3. része
  • A grafén-oxid egyetlen réteg szénatomból áll... 6 protonból, 6 neutronból és 6 elektronból. Ezt fecskendezik be az emberekbe.

Ken Adachi első hozzászólása

Mindenki, aki megkapja a Covid Death Jab-et, az első oltás után azonnal csatlakozik a "Dolgok Internetére". Most már ismert, hogy MINDEN Covid halálos szúrás grafén-oxidot tartalmaz, amely létrehozza a jelet, amelyet továbbítanak és regisztrálnak a Blue Tooth olvasón. Dr. Carrie Madej nagyon részletesen elmagyarázta ezt az AI/Vaxxed "összekapcsolódást" egy videóban, amelyet 2020. augusztus 17-én tett közzé a Youtube-on (és amelyet 2020. szeptember 11-én újra feltettem a Bitchute csatornámra).
. .
https://www.bitchute.com/video/o5p9D7Vo72WY/

Az AI/Vaxxed "összeköttetést" később egy orosz hacker fedte fel 2021 májusában, amikor betört abba a számítógépes rendszerbe, amely a Szputnyik oltást beadott orosz emberek összes biometrikus és azonosító adatait listázta, és rátalált az egyik barátja által továbbított adatokra, aki a halálos oltást kapta. Itt van a videó, amit ma este töltöttem fel, miközben ezeket a hozzászólásokat írtam, hogy ti magatok is meggyőződhessetek az információról (a narráció oroszul van, de angol felirattal fordították le).

https://www.bitchute.com/video/ZtgeBP6WTYgS/

WB írja

Henry, ami a MAC kódokat illeti... Nyugdíjas szövetségi informatikus vagyok.

Ezek a számok egyértelműen MAC-cím formátumúak, egy dolgot kivéve. Egy valódi MAC-címben az első hat hexadecimális karakter MINDIG azonosítja az eszköz gyártóját (ezek mindig ugyanazok lesznek egy meghatározott gyártói kód alapján), az utolsó hat pedig magát az eszközt azonosítja (például egy hálózati kártyát egy számítógépben... ezek minden egyes eszközön EGYEDÜLállóak).

Ebben az esetben tehát mind a 48 bináris szám (minden hexaszám négy 1-et vagy 0-t jelent) egyetlen személyt azonosít. Ha ez csak a mobiltelefonok olvasása lenne (amit nem hiszek, hogy ez így van), akkor az első hat hexa karaktert látnád, amelyek némileg ismétlődnek a gyártó szerint... mivel csak korlátozott számú gyártó van a világon... az utolsó hat azonban teljesen más lenne minden egyes telefon esetében).

Határozottan úgy tűnik, hogy MINDEN EGYEDÜLálló készüléket egy 12 bites hexadecimális számmal azonosítanak.

JS szerda

ok, most jöttem vissza egy újabb próbálkozásból egy családtag okostelefonjával. Ugyanaz az eljárás ugyanaz az eredmény. Csak ismételni tudom magam: Igen, minden hálózati eszköznek saját, világszerte egyedi MAC-címe van. De csatlakoztatáskor az eszköz NEM a MAC címével jelenik meg, hanem a nevével (pl. lásd a mellékelt képernyőképet > headset, soundsystem). Hogyan lehetne másképp megtalálni a kívánt eszközt csatlakozás esetén? Mindenkinek fejből kellene tudnia az eszközeinek MAC címét. És ha nem a maguktól sétáló emberek lennének az eszközök, hanem az okostelefonjaik, headsetjeik stb - hol vannak a szimbólumok? Mióta jelennek meg az eszközök egy felhasználói felületen a MAC-címük és nem a nevük/szimbólumuk alapján?

Csak arra szeretnék kérni mindenkit, akinek okostelefonja van, hogy menjen el egy olyan helyre, ahol sok ember van, és próbálja ki saját maga.

JS kedd

Lehetséges, hogy felveszik a telefonjaikat?"

Nem, nem hiszem.

1. Tudom, hogy mi az a MAC cím, de a telefonom soha nem mutatott ilyet, és nem tudom, hogy ez hogyan lenne lehetséges. Nagyon furcsa hibának kellene lennie a szoftverben vagy hibának a hardverben, ha a telefon kapu volt. Öt éves, de megbízhatóan működik. Semmi probléma egyáltalán.

2. Ha ez egy hiba vagy hiányosság lenne, akkor ezt a viselkedést kellene mutatnia minden eszközzel a közelebbi környezetben, de nem így van. Én csak unvaxxedeket ismerek és tartok kapcsolatot velük (most ne kérdezzétek, hogy hogyan sikerül) és nekik is mindnek van okostelefonjuk. És persze tegnap és ma is kipróbáltam - semmi! Semmi "MAC" cím nem jött ki a készülékeikről. Nem vicc. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a vaxoltak vannak megjelölve. Egyébként logikusnak tartom, hogy ezek az emberi IP-k is MAC-címként vannak formázva. Ez az IoT és az IoB (testek internete, ahogy pár éve bejelentették).

https://pokolafoldon.hu/blog/a-vakcina-bluetooth-csatlakozassal-rendelkezik

Dr. Reiner Füllmich 08. számú ügyfél-tájékoztató

Tisztelt Uram vagy Hölgyem

Ezzel a hírlevéllel szeretnénk tájékoztatni Önöket az időközben világszerte indított számos per aktuális állásáról, de a Kanadában indított csoportos keresetről is. E viták kezdetén egyikünk sem számított arra, sőt, nem is számoltunk azzal, hogy a másik oldal, azaz a világjárvány megrendezéséért felelős globális konszern és nem kormányzati szervezetek támogatói, akik a “mi” politikusainkat – különösen a Világgazdasági Fórumon keresztül – úgy irányítják, hogy azok kizárólag az ő érdekeiket képviselik, de az emberek érdekeit már nem, egészen a bírói karig bábokat neveztek ki, illetve szinte teljesen korrumpálták az igazságszolgáltatást, különösen Németországban.

I.
Legkésőbb a weimari családjogi bíróság bírójának példája, aki a törvény által előírt szakértői bizonyítás – ebben az esetben a BGB 1666. §-a – alapján, hogy a tanulók folyamatos PCR-tesztelése, az arcmaszk-kényszer és a szociális távolságtartás pszichésen és fizikailag veszélyezteti-e a tanulókat egy weimari iskolában, és a bizonyítás alapján (három nagy tekintélyű német egyetemi professzor meghallgatása) 08.04.21-én betiltotta az intézkedéseket, minden kétséget kizáróan bizonyítja: A német igazságszolgáltatás a Transparency International meghatározása szerint szinte teljesen korrupt. Ezt a szabályt megerősíti a még mindig a jogállamiság mellett kiállni hajlandó, derék bírák kevés kivétele. A berlini Corona-bizottságban az időközben minden országból mintegy 150 szakértő kihallgatása alapján megtudtuk, hogy ez a korrupció, amely a német igazságszolgáltatásra is kiterjed, mennyire szinte mindenütt jelen van – de azt is, hogy egyre többen állnak fel és harcolnak ellene.

A jelenlegi helyzetről összefoglalót ad ez a videó, amelyet jelenleg német és angol nyelven terjesztenek világszerte:

https://odysee.com/@Corona-Committee:3/Reiner-Fuellmich-Introduction-German_BestCut:c

https://odysee.com/@Corona-Vizsgálati Bizottság:5/Reiner-Fuellmich- Bevezetés- Angol_BestCut:e

II.
Az Ontario/Kanadában indított csoportos kereset még mindig másodfokon van folyamatban, miután Michael Swinwood fellebbezését megalapozták, miután a keresetet első fokon szóbeli tárgyalás és meghallgatás nélkül elutasították számunkra, a felperes oldalán. A szóbeli meghallgatás időpontját 2022 márciusára tűzték ki.

Az év eleje óta egy másik nagy csoportos kereset is folyamatban van Brit Columbia tartományban. Itt is a PCR-teszt áll a középpontban, amely nemcsak hogy nem engedélyezett diagnosztikai célokra, de teljesen alkalmatlan is. Ez – mint mindenhol máshol – az egyetlen alapja az ottani szükségállapotnak.

A panasz itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/class_action_British_Columbia.pdf

Ott a tényleges tárgyalás elvileg 2023.04.17-én (!) kezdődik. A tárgyalás előtti feltárás, amely alapján aztán az ügyet tárgyalni fogják, azaz a bizonyításfelvétel a jogvita tárgyának megállapítása érdekében, amelyet aztán még tárgyalnak, legkorábban jövő év nyarán kezdődik. Felkértek, hogy a tárgyalás előtti feltárás keretében vegyek részt a kihallgatáson, és ebbe beleegyeztem.

III.
Az egyik legjelentősebb pert Új-Zélandon indították vagy indítják ezekben a napokban. Ez a per szintén a PCR-tesztre összpontosít, mint a fertőzések kimutatásának teljesen alkalmatlan alapjára, és feltételezi továbbá, hogy az állítólag új corona vírust még sehol sem izolálták tudományosan korrekt módon. A PCR-teszt valójában nem a vírus RNS-re, hanem a humán genomra pozitív, így szinte minden pozitív teszt hamis. A per célja Janida Ardern miniszterelnök (a WEF Global Young Leaders programjának egyik bábja) és egész kormánya azonnali eltávolítása a saját népe elleni terrorcselekmények miatt.

A panasz itt található:

https://www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/heterodoxies_high_court_action_003.pdf
A pert itt találja:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/class_action_Colorado_military.pdf

Floridában George Wentz 12.07.21-én pert indított Biden elnök, az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztere és mások, köztük az Amerikai Egyesült Államok ellen a repülőgépeken és más közlekedési eszközökön kötelezően viselendő maszkok miatt, azzal érvelve, hogy ennek a rendeletnek nincs jogalapja, és csak a törvényhozás, azaz az amerikai kongresszus teremthetne ilyen alapot (ami azonban soha nem fog megtörténni, mert az amerikai képviselők és szenátorok többsége ellenzi ezt).

Ez a panasz itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/George_Wentz_Klage_ggBidenetal.pdf

Az America’s Frontline Doctors, Tom Renz és Ana Garner kollégáin keresztül sürgősségi pert indított Alabamában az amerikai egészségügyi miniszter ellen az úgynevezett védőoltások miatt, kérve azok betiltását, legalábbis a 16 év alatti gyermekek esetében. Ezt különösen az időközben ismertté vált súlyos “mellékhatásokkal” indokolták (az informátorok adatai alapján ma már feltételezhető, hogy az USA-ban mintegy 500 000 ember halt meg az oltás után) a csak sürgősségi jóváhagyással engedélyezett “védőoltások” miatt.

Az indítvány itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/MOTION_FOR_TRO-For_filing.pdf

Időközben kiterjedt megbeszéléseket folytattam a kaliforniai közalkalmazottak egy csoportjával. A San Francisco-i rendőrök egyharmada (ez 500 rendőr) és a San Francisco-i tűzoltók egyharmada (ez 170 tűzoltó) bírósághoz fordul a kötelező védőoltások miatt. Los Angeles 60 000 közalkalmazottjának fele bíróság elé fog menni a kötelező védőoltás miatt. Jelenleg kollégáinkkal közösen állítjuk össze a vonatkozó csoportos kereseteket.
IV.
Az Egyesült Államokban, bár a New Yorkban folyamatban lévő PCR-teszt perben a sürgősségi indítványt elutasították, az alapügy még mindig folyamatban van. Időközben, augusztus 17-én 21 katonatiszt mintegy 1,8 millió katonát képviselve csoportos keresetet nyújtott be Coloradóban az amerikai védelmi miniszter, az egészségügyi miniszter és az FDA (az USA legfőbb egészségügyi hatósága) biztosa ellen, amelynek célja, hogy betiltsák a kötelező védőoltásokat olyan “vakcinákkal”, amelyek csak sürgősségi jóváhagyással rendelkeznek, de mentesítsék a kötelező védőoltások alól azokat a katonákat is, akik – mint szinte minden ember – már rendelkeznek természetes immunitással.

V.
Dél-Afrikában a szintén a PCR-tesztre alapozott ügy benyújtása az Alkotmánybírósághoz (amelyben szakértőink, valamint kanadai és amerikai kollégáink is részt vettek) elmaradt, de most új felperesekkel együtt benyújtják.
Indiában, ahol kollégánk, Dipali Ojha szerint az igazságszolgáltatás még mindig független, ellentétben sok más országgal, mert nem sikerült beszivárogni, számos ítélet született a kötelező védőoltások ellen, mert az sérti a beteg önrendelkezési jogát, és mert nagyon jó, ártalmatlan alternatív gyógymódok léteznek. A döntéseket a következő hírlevéllel együtt küldjük el.

VI.
Németországban az első két szóbeli tárgyalásra a PCR-teszt kérdésében 09.11.21-én (Green Mango kontra Drosten) és 18.11.2021-én (Wodarg kontra Volksverpetzer) kerül sor a berlini tartományi bíróságon.

A két per itt található:

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/Klage_LG_Berlin_210121.pdf

www.corona-schadensersatzklage.de/wp-content/uploads/content/newsletter/Klage_LG_Berlin_231120.pdf

Minden per célja továbbra is az, hogy a bíróság kimondja, hogy

– nem létezik corona-járvány, hanem csak PCR-teszt pandémia.
– a Corona ellen hozott összes intézkedésnek nincs semmiféle ténybeli alapja és/vagy életképes jogi alapja, ezért azokat azonnal hatályon kívül kell helyezni, és ezért
– a Corona-intézkedések valamennyi áldozatának teljes kártérítést kell fizetni.

Ezzel kapcsolatban még egyszer emlékeztetem Önöket, hogy itt egy ” lock-step” folyamatról van szó, azaz: világszerte kivétel nélkül minden egységesen elrendelt intézkedés (kötelező maszkolás, kötelező tesztelés, [közvetett] kötelező oltás) a Drosten által kitalált PCR-teszten alapul, amely nemcsak hogy nem engedélyezett diagnosztikai célokra, de teljesen alkalmatlan is. Minél több döntést kapunk ebben a tekintetben a lehető legnagyobb/legmagasabb bíróságoktól, annál gyorsabban fog összeomlani a pszichopaták és szociopaták valamint bábjaik kártyavára, amely a helyzet tisztázására tett széles körű, világméretű erőfeszítéseknek (különösen a berlini Corona-bizottságnak) köszönhetően már elkezdett meginogni. Feltételezzük, hogy a végén a globális vállalatokat fel kell majd számolni, hogy a kártérítési követeléseket ki lehessen fizetni, és hogy számtalan felelős és társfelelős embert be kell majd börtönözni, beleértve természetesen nemcsak az ötletgazdákat, hanem a politikusokat, médiaszemélyeket, orvosokat és ügyvédeket is, akik a bábjaiként játszanak.

Üdvözlettel

Dr. Reiner Fuellmich, LL.M.
Ügyvéd

Tempelhofer Damm 228
D-12099 Berlin

Forrás

https://civilekatisztanlatasert.hu/category/a-jogasz-valaszol/