2021. szeptember 16., csütörtök

Franciaországban több, mint 350000 egészségügyi dolgozót függesztettek fel az állásából

Franciaországban is kötelezővé tették a covid-oltást az egészségügyben dolgozó valamennyi alkalmazottnak. Lejárt a türelmi idő: aki eddig nem oltatta be magát, azt felfüggesztették at állásából.

Egy szakmai szervezet szerint a háromezernél jóval több érintett lehet. Állításukat arra alapozzák, hogy mindössze tucatnyi kórház adatainak átvizsgálásával 1500 oltatlan dolgozót találtak.

Franciaországban a lakosság 63 százaléka kapta meg mindkét oltását. Csak covid-igazovánnyal lehet belépni kávézókba, éttermekbe és még jó néhány nyilvános helyre, ami országszerte százezrek tiltakozását váltotta ki az utóbbi hetekben.

Tömeggyilkos Macron elnök azt ígérte, hogy ahol a vírus kevésbé terjed, ott hamarosan feloldhatják a korlátozásokat. De a következő három hétben még biztosan nem lesz enyhítés.

https://mediaforras.com/franciaorszag-3000-egeszsegugyi-dolgozot-fuggesztettek-fel-az-allasabol-1039

Egyetértünk a szerzővel, Dr. Nicole Delepine-nel, hogy Macron elvesztette a kényszerítés háborúját. Nem várjuk azonban, hogy a francia kormány feladja. Ez a cikk kisebb betekintést nyújt abba, hogy mi történik a francia egészségügyi rendszeren belül a nemrég bevezetett injekciós mandátummal (szeptember 16.) szembesülő alkalmazottakkal kapcsolatban.

300 000 be nem oltott gondozó: Macron elvesztette a kényszerítés háborúját

DR. NICOLE DELEPINE

"Ez még nem a vég. Még csak nem is a vég kezdete. De lehet, hogy a kezdet vége." Churchill a sztálingrádi csatáról

Háromezer ápolót függesztettek fel ezen a szeptember 16-án, egy olyan egészségügyi rendszerben, amely már legalább két évtizede kivérzett. Nem baj, hiszen egyes kórházak vagy szolgálatok nem haboznak visszaküldeni a kemoterápiára vagy szülésbe járó betegeket egészségügyi bérlet hiányában, ami, mint mindenki megértette, csak névleg "egészségügy". Az ágyak 2020 óta tartó folyamatos visszaszorítása pedig a legnaivabbak számára is bebizonyította, hogy a kormány célja nem az emberekről való gondoskodás volt (a hatékony korai kezelések betiltása, Rivotril (ER: élet végi nyugtató) injekciókkal álcázott eutanázia az idősotthonokban, stb...), hanem az, hogy az embereket az oltások általi kondicionálással és az egyre kevésbé egészségügyi és egyre totalitáriusabb "útlevéllel" alávetik a digitális kontrollnak.

A HATALOM SZTÁLINGRÁDJA

A hippokratészi orvoslás haldoklik, és a kérdés az, hogy mikor fogják újraéleszteni, és mikor kap hatékony korai kezeléseket... De vajon ez a hatalom győzelme vagy Emmanuel Macron sztálingrádja, amikor tudjuk, hogy mintegy 300 000 ápoló ellenállt a hierarchiájuk zaklatásának, fenyegetésének, megfélemlítésének, az ARS (ER: regionális egészségügyi ügynökségek) és a társadalombiztosítás, és ami talán még rosszabb, a családjaik kiáltása ellen, akik aggódtak a következmények miatt, különösen a munkanélküli segély, szociális juttatás vagy bármi más nélküli elbocsátás pénzügyi következményei miatt... "Az utcán fogjuk magunkat találni". "

Ahogyan azt dr. Eric Menat világosan kifejti egy interjúban ezen a Berezina a hatalom estéjén (ER: utalás Napóleonra, aki a mai Fehéroroszországban a hihetetlen esélyek ellenére a Berezina folyón keresztül nyomul előre - egy kis győzelem a vereséggel szemben), egy Franciaországba érkező külföldi gyorsan 1500-2000 eurót kap, és ezt a legkevésbé sem kérdőjelezi meg, de szeretné, ha a nővérsegéd, aki havonta legfeljebb 1500 eurót keres, és ezért nincs előleg a számláján, nem a fizetés hiánya miatt találná magát hajléktalanként, hanem más munkától is eltiltva, és nem kapna kártérítést, beleértve a lakhatást is.

Hogyan fogadhatjuk el ezt a mocskos megkülönböztetést az állampolgárok között?

Eric Verhaeghe, ahogy az gyakran előfordul, felvidít bennünket a "Courrier des Stratèges" 2021. szeptember 15-i cikkében:

"Viszket a szemünk, hogy összefüggést állapítsunk meg a nyereségnek ez a fellendülése és a közelgő választási kampány hatalmas finanszírozási igényei között, még akkor is, ha ma még nincs komoly tényszerű elem, amely ezt a gyanút alátámasztaná. A csata kimeneteléről szóló hivatalos közlemények nyilvánvalóan diadalmaskodnak a kormány tollából. A valóságban Macron elvesztette az első fordulót, és ezt ő is tudja.

Ezt a nagyon erős ipari érdekek által vezérelt kampányt az Európai Bizottság nagyon figyelmesen hallgatja. Ezek az érdekek egyaránt a gyógyszeripari laboratóriumok érdekei, de a digitális iparé is, és különösen annak a lakosság digitális megfigyelésére, arcfelismerésre, a polgárok nyomon követésére, a digitális személyazonosságra szakosodott ága, amelynek az úgynevezett egészségügyi igazolvány a modellje."

Eric Verhaeghe számára a hatalmi buborék, amely bezárkózott önmagába, száz mérföldnyire a városok és a vidék valós életétől, az a gondolat, hogy már győzött.

A szombathelyi szabadságharcosok viszont meg vannak győződve arról, hogy ők már vesztettek! Mindkét elemzés egyformán téves, és mi egyetértünk.

Ahogy Emmanuel Macron 2020 márciusában figyelmeztetett minket, ez egy olyan háború, amelynek gyökerei már régen gyökereznek (lásd például az eugenika és a teljesen digitális társadalom védelmezőinek számos videóját Jacques Attalitól [ER: közeli Rothschild-társ] Bill Gates-ig Laurent Alexandre-on keresztül).

A jelenlegi eseményeknek meg kell nyugtatniuk minket a jövőt illetően.

"Ezért nem lesz kirobbanó győzelem egyik oldalon sem. Hosszú küzdelem lesz. Fel kell készülnünk rá."

A média a Nagy Újraindítás imádóival cinkosan elérte, hogy az oltás és az egészségügyi átmenet célszerűségéről szóló vitát (amely soha nem zajlik le) lecsökkentették, és az oltáspártiak és az oltásellenesnek bélyegzett óvatos polgárok közötti éles harccá silányították.

"Hosszú távon az egészségügyi igazolvány globalizált kérdése a Nyugat kivetítése a társadalmi hitelezés kínai típusú logikájába, valamint az identitás digitalizációjába, amelyhez kapcsolati nyomkövetés és általános megfigyelés párosul. Az állam most már mindent tudni akar rólad, a barátaidról, a kedvenc helyeidről, a napirendedről, anélkül, hogy megsértődnél. A szolgalelkűségednek a büszkeség okává kell válnia" - magyarázza Eric Verhaeghe.

Végül az 1968 után született fiatal vagy még fiatal generációk, akik gondtalanul, az egyetlen gondolatban éltek, anélkül, hogy különösebben tudatában lettek volna annak veszélyeinek, egy elképzelhetetlen világot fedeztek fel. Néha szüleik és nagyszüleik emlékeztek a második világháborúra és a zsidók kiirtására, akik közül néhányan azért maradtak Németországban a nácizmus felemelkedése idején, mert nem tudtak hinni a borzalmakban, amelyeket mások, akik tisztábban láttak, megéreztek.

Felfedezték, ahogy Eric Verhaeghe szépen fogalmaz,

"hogy a demokrácia hirtelen véget érhet, és disztópiává válhat, ha a vezetését néhány nagytulajdonos által megvesztegetett kisstílű márki kasztjára bízzák. A demokrácia olyan, mint az orchidea: mélyen belül törékeny, és állandó figyelmet igényel, holott halhatatlannak hitték".

A BENNÜNK REJLŐ, NEM IS SEJTETT BELSŐ ERŐ

És itt magyarázza meg azt a belső erőt, amelyet sokan a gyötrelem és a tétovázás éjszakáin fedeztek fel, és végül "a kollektív nyomás ellenére engedték érvényesülni a szabadság akaratát". Elfogadják, hogy kitaszítottak legyenek a társadalomból, hogy önmaguk maradhassanak.

Nem a béke, a boldogság idején fedezi fel az ember ezt az erőt önmagában. És itt kell köszönetet mondanunk Macronnak, amiért lehetővé tette, hogy franciák milliói felfedezhessék, hogy belső erőforrásaikban, szenvedéseikben messzire, nagyon messzire mehetnek, hogy érvényesítsék akaratukat és ellenálljanak.

A július 12-i elektrosokk (ER: amikor Macron hirtelen kijelentette, hogy a lakosság széles körű oltására van szükség) az akarat félelmetes ébredését eredményezte, és az akarat az, ami mindig is megmentette és újra meg fogja menteni a Nyugatot. Az elszakadás megszervezése, hogy megvédjük magunkat a kasztoktól, kezdve a pszichikai elszakadással."

A JELENLEGI TRAGÉDIA AZ ELLENÁLLÁSSAL PÁROSULVA

Elérkezett az elviselhetőség határa? Ahogy apám is, aki akkor csatlakozott az ellenálláshoz és a maquis-hoz, amikor a megszálló erők intézkedései már túllépték az elviselhető határt.

Mindenhol felmondtak az ápolók, néha százával (a strasbourgi egyetemi kórházban 300 felmondásról beszélnek), mielőtt felfüggesztették volna őket. Nizzában 450 ápolót függesztettek fel.

A betegszabadság mindenütt robbanásszerűen megnőtt, számos szolgálat bezárása, sürgősségi, ismétlődő, időszakos.
Mindenhol az oltási kötelezettség megosztotta és traumatizálta a COVID és különösen a hamis covid hónapjai által már erősen megrázott csapatokat, és különösen a hamis covid és a kezelés tilalma, a nem beoltott betegek gondozása a makacsul üres ágyak előtt.

Az ápolók aztán látták a beoltott betegek érkezését - agyvérzés, infarktus, tüdőembólia, trombózis stb., büntetés terhe mellett tilos volt róluk a kórházon kívül beszélni. Az első sorban álltak, képesek voltak felmérni a rájuk kényszerített hamis oltások morbid következményeit, ezért a visszautasítások, a depressziók, a felmondások, az öngyilkosságok stb.

Ami az idősek otthonát illeti, amelyek valódi katasztrófát élnek át, a családok hamarosan látni fogják a következményeket. Hol van az emberi személy iránti tisztelet ezeken a helyeken, amelyek nem börtönök voltak, hanem a börtönöknél is rosszabb bezártsági helyekké váltak. Emlékezzünk, hogy a lakókat milyen mértékben kényszerítik a veszélyes injekció beadására, mert a megtagadás a szobában való elszigetelést, a látogatások és a közösségi élet megtiltását jelenti, stb.... a háború idején gyorsan kiderül, hogy a hősök a másik oldalon állnak. A börtönökben elfogadják a visszautasítást, mert a rabok nem kísérleti nyulak, ezt az igazságügyi miniszter mondta... De az öregeknél nincs gond?

És a hatóságok napról napra tovább erősítik ezt, mint például ma az Új-Kaledóniára vonatkozó intézkedésekkel.

"Félelem a tetű elleni oltási kötelezettségtől Új-Kaledóniában: A Down-szindrómások, az elhízottak vagy a rákos betegek 175 000 frank (1470 euró) büntetést kapnak, ha nem oltatják be magukat! Csúnya és rühes! A mi harcunk nem csak politikai, hanem emberi!

De az ellenállás folytatódik

https://pokolafoldon.hu/pandemia/300-000-be-nem-oltott-gondozo-macron-elvesztette-a-kenyszerites-haborujat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése