A vakcina tartalmazza az Ön vonalkódját

"Annak, hogy a számok az arra járó emberekkel együtt változnak, csak akkor van értelme, ha ezek az emberek maguk az eszközök."

Ez "a fenevad saját jelének száma. "

 

A JS-től
(henrymakow.com)

Henry,

Íme egy tucat okostelefonos képernyőfotó, amit hétfőn készítettem egy németországi szupermarket előtt.

Úgy néz ki, mintha a beoltottak mindegyike saját, egyedi (afféle) IP-címmel rendelkezne, amely a bluetooth aktiválásakor megjelenik a képernyőn, és a környezetet elérhető bluetooth-eszközök után pásztázza.

Mint látható, ezt öt percig csináltam, és a számjegyek a gyalogosok és járművek folyamatos áramlásával változnak. A címek mind ugyanolyan formátumúak.

Tizenkét számjegy kettősponttal elválasztva, számok és betűjelek keveréke.

A képernyőn biztosan nem így néz ki egy elérhető bluetooth-eszköz. Általában az eszköz nevét és egy szimbólumot kapunk, amely jelzi, hogy milyen típusú eszközről van szó, pl. headset, telefon, autós hifi stb.

Minél többen vannak, annál több szám jelenik meg, és a lista másodpercről másodpercre változik.

Nem vagyok profi, de egy kicsit értek a számítógépekhez, és még sosem láttam ilyet.

A webes kutatásom abszolút semmit sem eredményezett, kivéve néhány másikat, akik ugyanezt a jelenséget észlelték. Annak, hogy a számok az elhaladó emberekkel együtt változnak, csak akkor van értelme, ha ezek az emberek maguk az eszközök.

Ha igaz, akkor most már mindenki, akinek okostelefonja van (kivéve iphone), a saját szemével láthatja, hogy miről szól az egész C-agenda. Ezt mindenki maga is ellenőrizheti. Még a beoltott nem hívők is kimehetnek az erdőbe vagy máshova, ahol egyedül vannak és kipróbálhatják. Ugyanazt a számot látják mindig a képernyőjükön, akármikor is nézik, ez a saját jel-az-állat-számuk.

Úgy tűnik, hogy a tptb többek között azért hozta létre ezt az egész C-forgatókönyvet, hogy mindenkit befecskendezzenek egy olyan injekcióval, amely grafén-oxidot tartalmaz, és amely önszerveződik (ez a képesség a grafén-oxid egyik tulajdonsága) a szervezetben valamiféle mesterséges idegrendszerré, amely összekapcsolja az illetőt az intelligens hálózattal, akár közvetlenül az 5G-n keresztül, akár a személy okostelefonján keresztül.

És feltételezem, hogy ez csak egy aspektusa a szúrás gonosz potenciáljának.

 

Bluetooth vakcina? A beoltott COVID nem vakcina csatlakozik az eszközökhöz?

Közzétéve: május 25, 2021
Szerző: Makia Freeman

"Az egyetlen probléma az, hogy bárhová megyek, bárhová megyek, minden megpróbál csatlakozni hozzám ember, mintha Bluetooth-csatlakozna hozzám. Beülök a kocsiba, az autóm megpróbál csatlakozni hozzám. Hazamegyek, a számítógépem próbál csatlakozni. A telefonom is próbál csatlakozni... a kapcsolat még mindig megvan. Nem tudom, hogyan lehet kikapcsolni. Mindenhol ugyanazt az üzenetet kapom."

Azok, akik értik ennek a felfedezésnek a hátterét - beleértve a transzhumanizmust és a Koronavírus-nanotechnológia művelet kapcsolatát -, érzékelni fogják, hogy ez egy újabb nyom arra, hogy a COVID nem oltások valamiféle bioszenzort fecskendeznek az emberekbe, hogy megkezdődjön az a folyamat, amelynek során az emberek az intelligens hálózat csomópontjaivá válnak.

  • Vaxxed Trifecta: Mágneses, vonalkódos és biolumineszcens + Bluetooth Enabled!
  • A francia bluetooth-os telefon mobilszám alapján szedi ki, hogy ki van beoltva! Franciául van, de ha megnézed, megérted.
  • Dr. Chinda Brandolino utal arra a technológiára, amely lehetővé teszi, hogy a Bluetooth leolvassa a kódokat az oltott egyénekben.
  • VAXxed - Bluetooth 5 az RFID2020 embereken történő kiderítése
  • Covid vakcinák, A fenevad jelének tervezett 3. része
  • A grafén-oxid egyetlen réteg szénatomból áll... 6 protonból, 6 neutronból és 6 elektronból. Ezt fecskendezik be az emberekbe.

Ken Adachi első hozzászólása

Mindenki, aki megkapja a Covid Death Jab-et, az első oltás után azonnal csatlakozik a "Dolgok Internetére". Most már ismert, hogy MINDEN Covid halálos szúrás grafén-oxidot tartalmaz, amely létrehozza a jelet, amelyet továbbítanak és regisztrálnak a Blue Tooth olvasón. Dr. Carrie Madej nagyon részletesen elmagyarázta ezt az AI/Vaxxed "összekapcsolódást" egy videóban, amelyet 2020. augusztus 17-én tett közzé a Youtube-on (és amelyet 2020. szeptember 11-én újra feltettem a Bitchute csatornámra).
. .
https://www.bitchute.com/video/o5p9D7Vo72WY/

Az AI/Vaxxed "összeköttetést" később egy orosz hacker fedte fel 2021 májusában, amikor betört abba a számítógépes rendszerbe, amely a Szputnyik oltást beadott orosz emberek összes biometrikus és azonosító adatait listázta, és rátalált az egyik barátja által továbbított adatokra, aki a halálos oltást kapta. Itt van a videó, amit ma este töltöttem fel, miközben ezeket a hozzászólásokat írtam, hogy ti magatok is meggyőződhessetek az információról (a narráció oroszul van, de angol felirattal fordították le).

https://www.bitchute.com/video/ZtgeBP6WTYgS/

WB írja

Henry, ami a MAC kódokat illeti... Nyugdíjas szövetségi informatikus vagyok.

Ezek a számok egyértelműen MAC-cím formátumúak, egy dolgot kivéve. Egy valódi MAC-címben az első hat hexadecimális karakter MINDIG azonosítja az eszköz gyártóját (ezek mindig ugyanazok lesznek egy meghatározott gyártói kód alapján), az utolsó hat pedig magát az eszközt azonosítja (például egy hálózati kártyát egy számítógépben... ezek minden egyes eszközön EGYEDÜLállóak).

Ebben az esetben tehát mind a 48 bináris szám (minden hexaszám négy 1-et vagy 0-t jelent) egyetlen személyt azonosít. Ha ez csak a mobiltelefonok olvasása lenne (amit nem hiszek, hogy ez így van), akkor az első hat hexa karaktert látnád, amelyek némileg ismétlődnek a gyártó szerint... mivel csak korlátozott számú gyártó van a világon... az utolsó hat azonban teljesen más lenne minden egyes telefon esetében).

Határozottan úgy tűnik, hogy MINDEN EGYEDÜLálló készüléket egy 12 bites hexadecimális számmal azonosítanak.

JS szerda

ok, most jöttem vissza egy újabb próbálkozásból egy családtag okostelefonjával. Ugyanaz az eljárás ugyanaz az eredmény. Csak ismételni tudom magam: Igen, minden hálózati eszköznek saját, világszerte egyedi MAC-címe van. De csatlakoztatáskor az eszköz NEM a MAC címével jelenik meg, hanem a nevével (pl. lásd a mellékelt képernyőképet > headset, soundsystem). Hogyan lehetne másképp megtalálni a kívánt eszközt csatlakozás esetén? Mindenkinek fejből kellene tudnia az eszközeinek MAC címét. És ha nem a maguktól sétáló emberek lennének az eszközök, hanem az okostelefonjaik, headsetjeik stb - hol vannak a szimbólumok? Mióta jelennek meg az eszközök egy felhasználói felületen a MAC-címük és nem a nevük/szimbólumuk alapján?

Csak arra szeretnék kérni mindenkit, akinek okostelefonja van, hogy menjen el egy olyan helyre, ahol sok ember van, és próbálja ki saját maga.

JS kedd

Lehetséges, hogy felveszik a telefonjaikat?"

Nem, nem hiszem.

1. Tudom, hogy mi az a MAC cím, de a telefonom soha nem mutatott ilyet, és nem tudom, hogy ez hogyan lenne lehetséges. Nagyon furcsa hibának kellene lennie a szoftverben vagy hibának a hardverben, ha a telefon kapu volt. Öt éves, de megbízhatóan működik. Semmi probléma egyáltalán.

2. Ha ez egy hiba vagy hiányosság lenne, akkor ezt a viselkedést kellene mutatnia minden eszközzel a közelebbi környezetben, de nem így van. Én csak unvaxxedeket ismerek és tartok kapcsolatot velük (most ne kérdezzétek, hogy hogyan sikerül) és nekik is mindnek van okostelefonjuk. És persze tegnap és ma is kipróbáltam - semmi! Semmi "MAC" cím nem jött ki a készülékeikről. Nem vicc. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a vaxoltak vannak megjelölve. Egyébként logikusnak tartom, hogy ezek az emberi IP-k is MAC-címként vannak formázva. Ez az IoT és az IoB (testek internete, ahogy pár éve bejelentették).

https://pokolafoldon.hu/blog/a-vakcina-bluetooth-csatlakozassal-rendelkezik