2021. augusztus 7., szombat

NÉMETORSZÁG: Egy kiló kenyér vásárlását is oltáshoz kötné a tömeggyilkos kormány

 

Tömeggyilkos Angela Merkel kancellár és a szövetségi államok tömeggyilkos miniszterelnökei "kompromisszumos megoldást keresnek arra, mi legyen az covid ellen oltatlan személyekkel. A találkozóra jövő hét kedden kerül sor. Pár elképzelés kiszivárgott.

Az egyik a Corona gyorstesztek lényegesen rövidebb érvényessége. A tervek szerint egy ilyen teszt érvényessége 4-8 órára korlátozódik, és 20-30 euróba kerülhet. A szövetségi kormány azt tervezi, hogy a gyorsteszteket 2021 októberétől minden oltatlan személynek saját zsebből kell fizetni. Ha a korona gyorstesztek korábban általában 48 órán keresztül érvényesek voltak, és ingyenesen rendelkezésre álltak, például egy fitneszstúdió, színház vagy fodrász látogatása esetén.

Tervezik továbbá az üzletekben való vásárlás oltáshoz kötését. Amennyiben valaki nem oltott, vásárlás előtt gyorstesztet kell készítenie, és helyben fizetni érte.

"Függetlenül attól, hogy az Ikeában, a H&M -ben, a Deichmannban vagy az Aldiban, a Lidlben vagy a Rewe-ben vásárol valaki, a törvénytervezet szerint mivel mind zárt helyiségnek minősül, oltási igazolás, vagy friss teszt kell a belépéskor.

A tervek szerint az üzletekben mindenképpen marad a távolságtartási szabály. A szupermarketben, a bútorüzletben, a cipőboltban vagy a gyógyszertárban a maszkviselési kötelezettséget 2022 tavaszáig kívánják fenntartani.

A szigorú intézkedés nem titkolt célja az oltásra ösztönzés.


Tömeggyilkos Jens Spahn szövetségi egészségügyi miniszter a digitális oltási bizonyítvány bemutatóján 2021 júniusában Berlinben

De nem lenne szabad elfelejteni, hogy a rendelkezésre álló kísérleti vakcinák csak korlátozott mértékben engedélyezettek. Hatékonyságuk is bizonytalan, a hosszú távú hatásukról pedig semmit sem lehet tudni. RT1, RT 2 Focus

https://mediaforras.com/nemetorszag-egy-kilo-kenyer-vasarlasat-is-oltashoz-kotne-a-kormany-919

Egy taxis cég úgy döntött: nem szállít beoltott vagy maszkot viselő utasokat

 

Egy missouri-i taxitársaság tulajdonosa úgy döntött, hogy nem hajlandó felvenni olyan utast, aki maszkot visel vagy COVID-oltást kapott.

"Nem engedélyezünk semmilyen maszkot a járműveinkben" - mondta Charlie Bullington a Yo Transportation Services cégvezetője. „Nagyon ellenezzük az oltást, és nem szállítunk olyan személyeket, akik megkapták az oltást.”

Bullington azt nyilatkozta, hogy mielőtt taxit küld, először rákérdez, hogy az utasok megkapták-e az oltást, és viselnek-e maszkot.

Bullington büszke arra, hogy Missouri az első három állam között van, ahol a legalacsonyabb az oltási arány.

https://nypost.com/2021/08/07/missouri-cab-company-wont-pick-up-vaccinated-masked-passengers/

OLASZORSZÁG: Minden szombaton tiltakoznak addig, amíg el nem törlik az úgynevezett zöld kártyát

Tüntetések voltak Rómában, Milánóban, Torinóban, Bolognában és Nápolyban szombaton, miután a kormány minden 12 éven felüli számára kötelezővé tette a koronavírus elleni védettségi igazolást az éttermekben, a múzeumokban, az uszodákban és a fürdőkben, valamint a szabadtéri kulturális és sporteseményeken is.

A tüntetők elszántak: minden szombaton tiltakozni fognak addig, amíg el nem törlik az úgynevezett "zöld kártyát", amelyet a kötelező oltás bújtatott formájának tartanak. Az utcai jelenléten túl jogi lépéseket tesznek az ellen, hogy az olasz kormány az év végéig meghosszabbította a rendkívüli állapotot, amely több korlátozásnak is az alapját képezi.

Szigorítás az egyetemeken

Az olasz kormány csütörtökön rendeletet alkotott arról, hogy szeptember 1-től minden pedagógus és a felsőoktatásban tanuló minden diák csak zöld kártyával léphet be az oktatási intézményekbe, valamint ezzel utazhat a távolsági buszokon, vonatokon, kompokon és repülőjáratokon.

A pedagógusok és a diákok ötnapi türelmi időt kapnak az igazolás beszerzésére, ezután felfüggesztik őket állásukból, illetve igazolatlan hiányzónak számítanak. The LocalMagyar Hírlap

Ők is úgy vélik, hogy a népességet 90%-kal kell csökkenteni.

 

Három hazugságot terjesztenek a COVID-19-ről, köztük a csordaimmunitás szükségességét, azt, hogy a csordaimmunitás csak általános vakcinázással érhető el, és hogy a vakcinák teljesen biztonságosak; minden olyan vitát, amely ezt a három elemet megkérdőjelezi vagy ellenkezik vele, cenzúráznak.

Dr. Robert Malone, az mRNS- és DNS-vakcina alaptechnológiájának feltalálója tavaly ősszel az FDA-nak kifejezte a COVID-19 vakcinákban használt spike fehérjével kapcsolatos aggályait, de elutasították.
A SARS-CoV-2 natív formájában a spike fehérje felelős a vírusfertőzés kórképeiért, és vad formában ismert, hogy megnyitja a vér-agy gátat, sejtkárosodást (citotoxicitást) és egyéb problémákat okoz.
Malone a COVID-19 vakcináknak adott sürgősségi felhasználási engedély (EUA) bioetikájáról beszél; a megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélküli kísérletezés sérti a Nürnbergi Kódexet.
A nemes hazugság fogalmát először Platón írta le; arra az elképzelésre utal, hogy magas rangú személyek vagy kijelölt közszereplők esetében elfogadható a hazugság, ha a hazugság a közjó érdekében történik.

Malone úgy véli, hogy a gyermekeket és a fiatal felnőtteket 30 vagy 35 éves korukig nem szabad beoltani, mivel a kockázatok meghaladják az előnyöket ebben a populációban.
Amikor Dr. Robert Malone, az mRNS- és DNS-vakcina alapplatform technológiájának feltalálója1 2021 júniusában megszólalt a COVID-19 génterápiás vakcinák kockázatairól, meglepődött, hogy a háromórás interjú vírusszerűen terjedt. "Ez azt mutatta, hogy az emberek a világ minden tájáról hatalmas információszomjat éreztek" - mondta a Newsvoice-nak nyilatkozó Aga Wilsonnal beszélgetve2.

A podcastot törölték a YouTube-ról, és Malone hamar rájött, hogy üzenete, amelyet erkölcsileg kötelességének érzett megosztani, nem fog elhangzani a mainstream médián keresztül.

"Amikor világossá vált számomra, hogy a mainstream médián keresztül nem fogok tudni megszólalni, a feleségemmel együtt ... tudatos döntést hoztam, hogy az alternatív médián és az új médián keresztül szólalok meg, és sok-sok podcasttól és magához hasonló podcastertől tanultam meg ennek az új médiumnak, a podcastingnak az értékét" - mondta Wilsonnak.3

A kísérleti vakcina sérti a bioetikai törvényeket

Malone lenyűgöző megbízólevelei mellett a COVID-19 vakcinával kapcsolatos súlyos aggodalmai sokakat megállásra és odafigyelésre késztettek, és az emberek elkezdtek neki írni a cenzúrával és a vakcinával kapcsolatos mellékhatások spektrumával kapcsolatos saját problémáikról. Malone elmondása szerint az egész egy hosszú beszélgetéssel kezdődött egy kanadai orvossal, aki kiöntötte a szívét arról, hogy Kanadában mit tapasztalt a COVID-19-gyel kezelt betegek és az oltást követő mellékhatások kezelésében.

Ezeket jelentette a hatóságoknak, de elutasították, és azt mondták neki, hogy nem az injekcióval állnak összefüggésben, holott klinikai véleménye szerint igen. A tömeges oltási kampány teljes erővel zajlik, és Malone-t az is zavarta, hogy a kormány rendben lévőnek tartja, hogy a gyerekeket ingyen fagylalt vagy fánk felajánlásával csábítják az oltásra, sőt, még azt is megengedik, hogy a gyerekek a szüleik beleegyezése nélkül kapják meg az oltást.

Hamarosan a COVID-19 oltóanyagokra kiadott sürgősségi felhasználási engedély (EUA) bioetikai kérdéseibe merészkedett. A megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélküli kísérletezés sérti a Nürnbergi Kódexet,4 amely az emberkísérletekre vonatkozó kutatási etikai elveket fogalmazza meg.

Ezeket az elveket azért dolgozták ki, hogy a II. világháború végén a nürnbergi perek során feltárt orvosi borzalmak soha többé ne fordulhassanak elő, de a jelenlegi szélsőséges cenzúra légkörében az emberek nem kapnak tájékoztatást a vakcinák teljes kockázatáról, amelyre csak most kezdenek fény derülni.

Továbbá, az EUA miatt a felnőtteknek nem kell aláírniuk a tájékozott beleegyezésről szóló dokumentumokat, és ugyanakkor nem kapnak teljes körű tájékoztatást a kockázatokról, amit normális esetben egy klinikai vizsgálat során tennének5 - és jelenleg mindenki, aki megkapja a vakcinát, kutatási alanyként vesz részt.

 

Az FDA elutasította Malone oltási figyelmeztetését

Szakmai karrierje során Malone sok éven át szorosan együttműködött az amerikai kormánnyal. Mint ilyen, nyílt párbeszédet folytatott az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának munkatársaival, akikkel megvitatta a mellékhatásokkal és a COVID-19 vakcinában használt tüskés fehérjével kapcsolatos aggályait.

A SARS-CoV-2 natív formájában a spike fehérje felelős a vírusfertőzés kórképeiért, vad formája pedig arról ismert, hogy megnyitja a vér-agy gátat, sejtkárosodást (citotoxicitást) okoz, és - mondta Malone - "aktívan manipulálja az erek belsejét borító sejtek - az érrendszeri endotélsejtek - biológiáját, részben az ACE2-vel való kölcsönhatása révén, amely szabályozza az erek összehúzódását, a vérnyomást és más dolgokat "6.

Malone jól ismeri a tüskés fehérje hatásait, mivel olyan hatékony gyógyszer azonosításán dolgozott, amely a COX-2 enzim hatásának blokkolásával működik, amely egy kulcsfontosságú gyulladáskeltő enzim. Egyik tanulmányában lefektette, hogy a spike fehérje és a vírus egy másik fehérjéje hogyan kapcsolja be közvetlenül a COX-2 promótert a fertőzött sejtekben.

Ez a tudatosság, hogy a spike fehérje biológiailag aktív fehérje, tavaly ősszel arra késztette, hogy figyelmeztesse az FDA-t a kapcsolódó kockázatokra. Az FDA munkatársai továbbították aggodalmait az FDA felülvizsgálati ágának, amely elutasította aggodalmait, mondván, hogy nem hiszik, hogy a spike fehérje biológiailag aktív, és nincs elég dokumentáció az ellenkezőjéről. Amint az a történelemből most kiderül, folytatták az EUA-t.

Azóta kiderült, hogy a spike fehérje önmagában is elég ahhoz, hogy gyulladást és az érrendszer károsodását okozza, még vírustól függetlenül is.7

 

Platón nemes hazugsága: Három hamis "igazság" van forgalomban

A nemes hazugság fogalmát először Szókratész és Platón írta le.8 Arra az elképzelésre utal, hogy magas státuszú személyek vagy kijelölt közszereplők esetében elfogadható a hazugság, ha a hazugság a közjó érdekében történik.

De napjainkban, egy példátlan globális járvány közepette, amelyben a kormányzat, a nagy gyógyszergyártók, a média és a nagy technológiai cégek összefonódtak, most azt látjuk, hogy a nemes hazugság "olyan módon érvényesül, ahogyan Platón soha nem tudta volna elképzelni" - mondta Malone.

Vegyük Dr. Anthony Fauci-t - akinek szakértelmét a mainstream média a COVID-19 világjárvány kezdete óta vitathatatlannak tartja. Számos kérdésben rajtakapták, hogy hazudott a nyilvánosságnak és az amerikai szenátusnak is, de semmit sem tettek ellene.

Malone három fő logikai elemet vázolt fel - mindegyik hamis -, amelyeket a nagyszabású nemes hazugság részeként propagálnak. Minden olyan vitát cenzúráznak, amely ezt a három elemet megkérdőjelezi vagy azzal szembemegy:9

1. A COVID okozta halálozás és megbetegedések mérséklése csordaimmunitást igényel - Ez nem igaz, mivel a COVID-19 okozta halálozás és megbetegedések csökkenthetők olyan gyógyszerek segítségével, mint az ivermektin és sok más, köztük gyulladáscsökkentők.

2. A nyájimmunitás elérésének egyetlen módja az általános védőoltás - Ez egy újabb hazugság. Ahogy Malone mondja: "A csordai immunitás leggyakrabban természetes fertőzéssel érhető el". Továbbá, nincsenek megbízható adatok arra vonatkozóan, hogy a COVID injekciók csökkentik-e az átvihetőséget, ami egyébként is változattól függően változik. Tehát az az elképzelés, hogy a világjárvány megszüntetéséhez el kell érnünk egy bizonyos százalékos állományimmunitást a lakosság körében, "megbukik a logikai teszten".

Még az Egészségügyi Világszervezet is azt tanácsolja, hogy a deltaváltozat miatt a beoltott emberek továbbra is viseljenek maszkot, mert "a vakcina önmagában nem fogja megállítani a közösségi terjedést".10 "Az oltásokkal nem érjük el a csordamentességet" - mondta Malone.11

3. A vakcinák teljesen biztonságosak - Ez egy újabb hazugság, hiszen köztudott, hogy a vakcinák nem teljesen biztonságosak. Malone számos olyan mellékhatást sorolt fel, amelyek már most vészjelzést keltenek. Egy másik fontos pont: A cenzúra megakadályozza e kockázatok teljes megértését.

Kardiotoxicitás

Alvadási problémák

A nők reproduktív egészségügyi problémái

Vetélés az első és a második trimeszterben (ezt még nem erősítették meg), thrombocytopenia (vérlemezkeszám -csökkenés)

Az agy és az idegrendszer rendellenességei

Guillain-Barré szindróma (GBS)

Az adatok nem támogatják a gyermekek beoltását

Malone úgy véli, hogy a gyerekeket és a fiatal felnőtteket 30-35 éves korig nem kellene beoltani, megjegyezve, hogy a COVID-19 halálesetek száma a születésüktől 18 éves korig a teljes világjárvány alatt 386 volt.12 A gyerekek kevés hasznot húznak ebből a vakcinából, nemcsak azért, mert nagyon alacsony a COVID-19 kockázata, hanem azért is, mert Peter Doshi, Ph.D. szerint az amerikai gyerekek jelentős része már immunis, és eleve nincs kitéve a fertőzés kockázatának.

Doshi idézte a Centers for Disease Control and Prevention adatait, amelyek szerint a 4 év alatti gyermekek 23%-a és az 5-17 évesek 42%-a már átesett SARS-CoV-2 fertőzésen, és most már erős és tartós immunitással rendelkezik.

Az indoklás szerint a gyermekeket azért kell beoltani, hogy megvédjék az időseket, de ennek csak akkor van értelme, ha a vakcinának nincs mérgező hatása, ami a COVID-19 injekció esetében nem áll fenn, így az indoklás szánalmasan megbukik. "Alaposan át kell gondolnunk, hogy kinek származik haszna az oltásból, és az oltást rájuk kell összpontosítanunk" - mondta Malone.

Azoknál az embereknél, akik nincsenek nagy kockázatnak kitéve, nehéz indokolni, hogy a COVID-19 injekció kockázatának tegyék ki őket. Doshi hasonlóképpen rámutatott, hogy az FDA-nak nincs alapja arra, hogy egyáltalán megadja a COVID-19 vakcinák sürgősségi felhasználási engedélyét gyermekek számára, mivel a COVID-19 nem jelent vészhelyzetet gyermekeknél. A veszély, amelyet ez a fertőzés a gyermekekre jelent, elhanyagolható, és nem súlyosabb, mint a közönséges megfázás vagy az influenza.

A podcastok ereje

Malone a cenzúra problémáiról és arról beszélt, hogy azok az orvosok és tudósok, akik a hivatalos narratívával ellentétes aggályokat vetnek fel, szakmailag kárt szenvedhetnek. Spanyolországban még egy megalapozatlan jelentést is hallott, miszerint azt az orvost, aki alternatív kezelési stratégiák mellett érvel, mentálisan beszámíthatatlannak nyilváníthatják és intézetbe zárhatják.

"Ez mélységesen aggasztó" - mondta - "de ezt látjuk az egész világon... Rendkívül nehéz felszólalni ezzel a narratívával szemben. "13 Malone tudná. Mindössze öt nappal azután, hogy nyilvánosan megosztotta a COVID-19 injekciók veszélyeivel kapcsolatos aggodalmait, nevét és tudományos referenciáit, beleértve az mRNS vakcinákkal kapcsolatosakat is, eltávolították a Wikipédiáról.

A kormánnyal fennmaradt kapcsolatain keresztül Malone még mindig megpróbálja megosztani ezeket a nagyhatású bennfentes információkat és adatokat azokkal a hatalmi pozícióban lévőkkel, akik meghallgatják. A törődés és az empátia felől érkezik, és úgy véli, hogy ez a kulcs, nem pedig az ellenzék elleni küzdelem.

Podcastokon keresztül is megszólal, amelyek szerinte "rendkívül értékesek", és "fenyegetést jelentenek a narratívára". Ahelyett, hogy amiatt aggódna, hogy törlik a közösségi médiából, vagy hogy egy olyan riporterrel beszélget, aki esetleg "kivágja és összevágja a szavaimat, hogy illeszkedjenek valamilyen narratívához, amit rá akarnak erőltetni ... a podcastok működnek. Eljutnak az emberekhez".

Malone tisztában van az ellenzékkel, amellyel szemben áll, de mint magasan etikus orvos, aki elkötelezett az integritás iránt - és kiemelkedően alkalmas arra, hogy erről a témáról beszéljen -, úgy érzi, kötelessége megosztani az igazságot. Erre és sok más hozzá hasonló felszólalásra lesz szükség, hogy szembeszálljunk azzal a hamis narratívával, amelyet igazságként erőltetnek ránk.

Ha feladjuk, akkor tovább fogunk zuhanni ebben a nyúlüregben, ahol a félretájékoztatás tényként jelenik meg, és ennek elhitetése az egyetlen lehetőség arra, hogy a társadalom részei maradjunk. Ez nem opció, ezért az adatok és információk megosztása, ahogy Malone teszi, olyan hősies cselekedet, amelyben mindannyian részt vehetünk.

 

Források és hivatkozások

https://pokolafoldon.hu/great-reset/ok-is-ugy-velik-hogy-a-nepesseget-90-kal-kell-csokkenteni

Ron Johnson Szenátor figyelmeztet: Több mint 9.000 Covid vakcina okozta halálesetet regisztráltak!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Wisconsinban, egy sajtókonferencián, Ron Johnson szenátor kijelentette, hogy a VAERS rendszerében, ez a Vakcinakárosító Események Jelentési Rendszere, ijesztő számban szerepelnek a vakcina által okozott egészségkárosodásról szóló jelentések.
438.440 esetben szerepel a vakcina okozta egészségkárosodás. És már több mint 9000 halálesetet regisztráltak!
Adott-e valamilyen magyarázatot a NIH, a CDC, vagy az FDA? Az egészségügyi rendszer teljesen magukra hagyta ezeket az embereket. Még azt is elismerik, hogy a VAERS rendszere nem veszi figyelembe azokat az eseteket, ahol a bejelentés formailag nem megfelelő, pedig ezek az esetek még a regisztráltaknál is rosszabbak lehetnek. Meg kell állítani végre a népirtást!

Dr. Zelenko, A vakcinánál bizonyítottan biztonságosabb Covid kezelések

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Zelenko volt az egyik legelső ember New Yorkban, aki Covid-19-es betegeket kezelt és sok emberéletet megmentett. Elmondja, hogy mennyire fontos a korai kezelés, és hatékony és biztonságos kezelésmódot fejlesztett ki.
Az orvos megerősíti, hogy a kezelést igénylők 100%-a kórházi ápolás vagy lélegeztető gép nélkül is legyőzte volna a vírust. Azt is bebizonyítja, hogy a vakcinák szükségtelenek. Az Amerikai Egyesült Államokban a vakcina több százezer embert megölt. Valójában vannak olyan, sokkal egyszerűbb és hatékonyabb kezelési módszerek, amelyek biztonságosabbak.

Patrick King - "Nem én nyertem. Legalábbis még nem.'

 

Patrick King egy vírusvideó miatt lett trendi a twitteren, melyben azt állítják, hogy Alberta tartomány visszavett a zárva tartási intézkedésekből Patrick bírósági eljárása miatt, pedig ez nem igaz, ahogy Patrick állítja. Nem voltam sikeres, nem nyertem meg a bírósági ügyet".

A bírósági eljárás kimenetele nem Patrick King javára dőlt el. Bár a közvélemény előtt sikeres volt, Patrick nem nyerte meg a bírósági pert, legalábbis NEM NYERT. .

Az albertai kormánynak nincs mire támaszkodnia. A vírust nem sikerült izolálni. Nincs bizonyítékuk.

Sok ember van Albertában és szerte a világon, akik harcolnak a Nagy Hazugság ellen. Patrick King megtestesíti az Igazságot.

Az igazság egy erős békés fegyver.

A kovászos narratíva nagyon törékeny. Azt kell elérnünk, hogy megtörjük a Nagy Hazugságot.

M. Ch. Global Research, 2021. augusztus 7.

https://pokolafoldon.hu/blog/patrick-king-nem-en-nyertem-legalabbis-meg-nem

Gazdasági összeomlás, kiberpandémia, nanografén, USA elnökök megölése, FED

Az emberiség megsemmisítésére előkészített plandémiás válság egyrészről fenyegető globális gazdasági összeomlást eredményez, amely már most is éhínséggel és fokozott erőszakkal jár, hasonlóan az 1929-es nagy gazdasági világválsághoz, másrészt egy olyan kiberpandémia is készülőben van, amely globális digitális áramszünetet és az internet lekapcsolását okozhatja, azzal az egyértelmű céllal, hogy egy jelentős visszaállítást hajtsanak végre, amely visszavezethet minket a középkorba.
Hasonlóképpen, a kormányok folytatják orvosi zsarnokságukat számos bizonyított és hatékony kezelés ellen, mindezt azért, hogy kényszerítsék és erőltessék vakcináikat, amelyekről köztudott, hogy mérgező nano-grafén részecskéket tartalmaznak, amelyek hatással vannak az egészségre, és bizonyítottan nem védenek és nem hatékonyak a Covid ellen, valamint folytatják rendőrállamukat, a bezárásokat, a zárlatokat, amelyek a mindent eltussoló bírákkal együtt a védtelen lakosság ellen irányulnak.
És ennek a közelgő pénzügyi válságnak és eladósodásnak lesz-e bármilyen kapcsolata a globális hatalom tulajdonosaival, a pénz tulajdonosaival és a bolygó leggazdagabb embereivel, akik birtokolják és ellenőrzik a bolygó vagyonának több mint 75%-át , akik létrehozták a magánbankokat a Federal Reserve kialakításával az Egyesült Államokban? Olyan családok, mint a Rothschildok, Morganok, Rockefellerek, Carnegie-k, Bushok stb., akik a gazdaság és a világ irányításának szálait mozgatják. Továbbá miért gyilkoltak meg kegyetlenül sok amerikai elnököt, akik szembeszálltak az elittel és hatalmukkal, és miért nem derült ki soha, hogy kik voltak a gyilkosságok elkövetői?
Közülük kiemelkedik Kennedy elnök, de Abraham Lincoln, James Garfield, William McKinley, Warren Gamaliel Harding, Franklin Roosevelt és mások is. Ki áll az eltitkolt halálesetek mögött?