2023. június 24., szombat

Bombasztikus bizonyítékok bizonyítják, hogy a Titán tengeralattjáró belső munka volt

A Titanic története és tragédiája rámutat arra, hogy milyen szinten élünk egy kitalált világméretű csalásban, amely mindent magába foglal körülöttünk: a történelmet, a tudományt, az orvostudományt... Szinte mindent, ami a tévén és a médián keresztül beépült a gondolatainkba.
Egyre többféle információ kerül napvilágra, ezért frissítjük és bővítjük korábbi, Extra 18 című dokumentumfilmünket, amely megkérdőjelezi a Titanic elsüllyedésének hivatalos tézisét, és arra utal, hogy a merényletet többek közöt JP Morgan bankár, a Rockefellerek és a Rothschildok tervezték, mindezt azzal a céllal, hogy létrehozzák az amerikai jegybankot, és ehhez ki kellett iktatniuk a kor legbefolyásosabb és leggazdagabb embereit, akik ellenezték ezt az elképzelést. De hogy ezt elérjék, nem zavarta őket, hogy meggyilkoltak 1514 ártatlan áldozatot, akik az "álmok hajójára" szálltak fel, amely Amerikába tartott.
Ha megértjük a süllyedés mögött álló bankok érdekeit, megérthetjük a világot mozgató szálakat, az emberiség ellen még ma is folytatott terveiket, amelyek csak a leggazdagabbaknak kedveznek.
A napvilágra került új információknak köszönhetően ma már más szemszögből is megvizsgálhatjuk a Titanic tragédiáját: az okokat, a kazánokban keletkezett tüzet, a torpedó becsapódását, az olcsó szegecsek használatát, a biztosítási csalást... a túlélők vallomásait és más megmagyarázhatatlan eseményeket, amelyek akkoriban történtek.
Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy megkérdőjelezzük nemcsak azt, amiről azt mondják, hogy akkoriban történt, hanem mindazt, amit ma is átélünk.
Eljött a történelem legnagyobb, leghíresebb és legpompásabb óceánjárója, a Titanic elsüllyedésének 110. évfordulója, amelyben 1514 ember vesztette életét, és a mai napig nem tisztázódott a rejtély, hogyan történt a dolog. Vajon, ahogyan azt eddig hittük, a jégheggyel való ütközés volt az ok, ami a végkifejletet okozta, vagy esetleg más tényezők is közrejátszottak, amelyekben a kor leggazdagabb emberei, például a Morganok, a Rockefellerek és a Rothschildok is részt vettek?
De nem csak ők az egyetlen érintettek, több elmélet is létezik, amelyek között szerepel a hajótársaság finanszírozója és tulajdonosa, a hajó kapitánya és mások is, akiket figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy megismerjük a történtek valódi tényeit.
És miért volt több olyan személy, aki részt vett ebben a végzetes összeesküvésben, kapcsolatban állt a jezsuita illuminátus elittel a Vatikánban és az Új Világrenddel?
És miért mondta le JP Morgan, a gátlástalan bankár az utolsó pillanatban az utazását, és mentette meg ezzel az életét?
Mi a helyzet a múmiával, amelyet a Titanic a rakományai között szállított, ami egy sokak számára ismeretlen tény, de az átok és a körülötte lévő halálesetek miatt említik?
A Titanic elsüllyedése megakadályozta a szabad energia felfedezőjének, Nicola Teslának a finanszírozását, és elősegítette a Federal Reserve létrehozását, amit sok politikus és mágnás a fedélzeten ellenzett. Lehet, hogy ez volt a süllyedés egyik célja?

Egy beszélgetés arról, hogy a Titanic valójában az Olympic volt:
Nem is a Titanic süllyedt el? Az egész egy hatalmas, megrendezett biztosítási csalás?
https://www.youtube.com/watch?v=b4r-fnamKP4

És egy régi cikk a témában:
https://www.noiportal.hu/rejtely-misztika/szandekosan-sullyesztettek-el-a-titanicot

Forrás:
https://rumble.com/v2w4kw4-bombshell-evidence-proves-titanic-submersible-was-an-inside-job.html

Ennek az őrületnek véget kell vetni!

Forrás: NachDenkSeiten @ YouTube
Corona: Der Irrsinn muss endlich geächtet werden
https://youtu.be/MMAk9u097WQ

GYORSHÍR! – Katonai lázadás Oroszországban

Rosztov, 2023. június 24. szombat (MB)

Az orosz hadvezetés ukrajnai kudarcai miatt lázadás tört ki Oroszországban. A Jevgenyij Prigozsin vezette Wagner magánhadsereg szombatra virradóra ellenőrzése alá vonta Rosztovot, és körülzárta az orosz déli katonai körzet főhadiszállását. Kilátásba helyezték, hogy Moszkvába menetelnek, ha Geraszimov vezérkari főnök és Sojgu védelmi miniszter nem jelenik meg Rosztovban. Moszkvában és a térségében terrorizmus elleni riadót fújtak. Putyin elnök rövidesen beszédet intéz a nemzethez.+++

Kiadta: Magyar Békekör



Fegyveres összecsapás az orosz haderő és a Wagner csoport között

Kijev, 2023. június 24. szombat (MB)

Az orosz hadsereg helikopterei szombaton tüzet nyitottak a moszkvai vezetés ellen fellázadt Wagner sereg konvojára Voronyezs mellett, az M4 autósztrádán. Egyidejűleg Ramzan Kadirov csecsen vezér pedig a lázadók ellen vezényelte harcosait, hogy Putyin elnök parancsára leverjék a lázadást – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szombat délután.

A nemzethez intézett drámai hangvételű beszédében Putyin „hátba döfésnek” nevezte a Jevgenyij Prigozsin vezette katonai lázadást. Ez az ember elárult minket, miközben mi harcolunk népünk életéért és biztonságáért, szuverenitásunkért és függetlenségünkért, a jogért ahhoz, hogy Oroszország legyünk és maradjunk, egy 1000 éves múlttal rendelkező állam – mondta.

Az orosz elnök azzal vádolta a Wagner csoport vezetőjét, hogy nagyravágyásból és személyes érdekből polgárháborút szeretne előidézni, megakadályozva, hogy Oroszország győztesen kerüljön ki a háborúból. Hasonlóképpen, mint az I. világháborúban történt, amikor egymásnak uszították az oroszt az orosszal, a testvért a testvérrel, lehetővé téve, hogy idegen erők húzzanak hasznot belőle, s darabjaira szaggassák az országot.

„Nem fogunk megengedni egy újabb polgárháborút! Nehéz a helyzet Rosztovban, de határozott lépéssel stabilizálni fogjuk” – jelentette ki Putyin.

Az orosz biztonsági szolgálat (FSB) felszólította a Wagner csoport harcosait, hogy fogják el és vegyék őrizetbe Prigozsint. Egyidejűleg büntetőeljárást indítottak ellene katonai lázadás szításáért és előidézéséért.

Prigozsin közölte, hogy nem fogja meggyónni bűneit, hiszen amit tesz, az orosz nép érdekében teszi.

A Wagner magánsereg parancsnokának kijelentéseiből megfigyelők arra következtetnek, hogy nem csak Geraszimov vezérkari főnök és Sojgu védelmi miniszter leváltása a célja, hanem Putyin elnök elmozdítása is. Vélemények szerint Prigozsin hatalomra törekszik, meglovagolva az oroszok egy részének háború- és Putyin ellenes hangulatát, valamint a Nyugat szembenállását az orosz vezetéssel.

Mindazonáltal Prigozsin egyetlen szóval sem tett említést arról, hogy véget akarna vetni a háborúnak – jelentette tudósítónk.+++

Kiadta: Magyar Békekör

GYORSHÍR! – Véget ért a katonai lázadás Oroszországban

 

Moszkva, 2023. június 25. vasárnap (MB)

Politikai egyezséggel véget ért a katonai lázadás Oroszországban. Lukasenko fehérorosz elnök közvetítésével Putyin orosz elnök ejtette az árulás vádját Jevgenyij Prigozsinnal szemben, és megengedte, hogy sértetlenül Fehéroroszországba távozzon. A 25 ezer fős Wagner zsoldos sereg egységeit kivonták Rosztovból. A dél-orosz nagyváros élete visszatért normális kerékvágásába. Az országutakon feloldották a forgalmi korlátozást. Putyin szóvivője közölte: a fegyveres zendülés semmilyen tekintetben nem befolyásolja az ukrajnai orosz különleges katonai műveletet.+++

dr. Hossó Andrea: A dolgok összefüggése