2024. február 20., kedd

Ladóczki Éva: UTOLSÓ PILLANATBAN VAGYUNK: ERRE KÉSZÜLNEK

 

“A vakcina nanobotokat hozott létre a saját sejtjeiből. Létezik egy programnyelv, amelyet az mRNS által a crispr technológián keresztül szállított utasítások írására hoztak létre, hogy a meglévő mRNS-t ezekkel a programozott utasításokkal helyettesítsék, hogy a sejtjei biológiai tranzisztorokat és tüskefehérjéket hozzanak létre, először a néptelenítéshez.
A Microsoft 2016 óta használja a programozási nyelvet.
A most tapasztalt hatások annak a következményei, hogy a szervezetek elutasítják a rossz kódot.
A vakcina még nem tökéletes, és testekre van szükség a teszteléshez. De rövid időn belül tökéletes lesz.
A digitális azonosító a cél. A cellái tárolják az azonosítót, és ugyanúgy olvasható lesz, mintha RFID chipje lenne.
Egyetlen digitális aláírás, amely az élet minden területét irányítja.
A legtöbben úgy gondolták, hogy az RFID chipek lesznek a jelek. Igazuk volt, csak tévedtek abban, hogy ez hogyan fog kinézni. Egy szakember vagy orvos könnyen eltávolíthat egy chipet a karjáról.
Az RFID biztonságos, ha a sejtjei szállítják, és amelyeket nem lehet eltávolítani a szervezetből.

Digitális azonosítóval, ha nem vesz részt, nem lesz lehetősége vásárolni vagy eladni. Ez a képesség elvész, mivel minden üzletben lesznek olvasók, amelyek képesek letapogatni a testeteket az elektromezőt, amelyet a sejtjeiből bocsát ki.

Nincs szükség pénztárcára a készpénz szállításához. Digitális azonosítója egyedi és feltörhetetlen. A digitális valutaérték örökre a testedhez kötődik. Nincs pénz elrejtése az asztal alatt, nincs magánélet a tranzakciók során. Ha rossz a véleményed, akkor nullázhatják a pénzed értékét. Ha nem vállalod, mindenben egyedül vagy. Nincs pénz. Nincs élet.
Nem lesz ingatlanod, mert nem fogsz tudni adót fizetni a már birtokolt ingatlan után.

A vakcina a jel, de a digitális azonosító hordozója vagy médiuma, amely már egyedi azonosítót vagy jelet hordoz, már be lett adva. Csak a külső szkennerek, rendszerek, adatbázisok stb. még nem voltak teljesen összekötve és arra valósítva. El kell érniük, hogy ezt a részt is elfogadjuk.” Itt a teljes tecnológia leírása, dokumentálása: https://thewatchtowers.org/tech-industry-insider-here-prepare-for-what-is-coming-an-interesting-read/

“Amerikában már létrehozták az első 15 perces várost, az arizonai Tempe-ben.
A 15 perces város egy SMART City városi környezetben, mindenhol jelenlévő felügyeleti és adatgyűjtési technológiával, amely figyeli és rögzíti a benne lakó minden egyén legintimebb, személyes adatait is.

A Stop World Control szerint az intelligens város életének minden területét az adatgyűjtési technológiák széles skálája fogja felügyelni:
– SMART fények
– SMART autók
– SMART Neighborhoods
– SMART Otthonok
– SMART készülékek
– SMART energia
– SMART Transportation és sok más SMART technológia.
Együtt egy mindenütt jelenlévő felügyeleti rácsot alkotnak, amely folyamatosan összegyűjti az összes információt az emberek életének minden apró részletéről.

Az okos városok hozzák létre a testek internetjét.
Ezeket a külső SMART eszközöket szinkronizáljuk olyan eszközökkel, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az emberi testhez, mint például a csuklónkon lévő SMART órák vagy a kezünkben lévő SMART telefonok. Ezek az eszközök képesek információkat gyűjteni arról, hogy mi történik a testünkben, és még az emberi test funkcióit is képesek megváltoztatni.
Ezek az adatok a globális vállalatok, kormányok, banki birodalmak kezében lesznek.
Minden, amire szüksége van, elérhető lesz rövid távolságon belül, így senkinek sem kell túllépnie ezen a határon. Hosszabb táv esetén engedély szükséges.
Ezen felül az összes vadon terület 30%-át lezárják, hogy az embereket arra ösztönözzék, hogy a fenséges szabadban való kalandozás helyett az intelligens városokban keressék boldogságukat, pl. a Metaverzumban.

A Smart Cities központi idegrendszere az 5G lesz. Sebastián Piñera volt chilei elnök szerint az 5G nemcsak olvasni képes a gondolatainkban, hanem gondolatokat és érzelmeket is beszúrhat mindenkibe.

Az intelligens városok megszerkesztik az emberi genomot?
Aggasztó tény az intelligens városokkal kapcsolatban, hogy minden utcai lámpa LED lámpa, amely képes manipulálni az emberi genomot. A génexpressziót LED-lámpákkal lehet ki- vagy bekapcsolni, amelyek az emberi testen belül is aktiválhatják az mRNS-t.”
https://expose-news.com/2024/02/18/americas-first-15-minute-city-has-been-created-in-tempe-arizona-do-residents-know-whats-in-store-for-them/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegyuk-felre-a-felelmeinket-ha-sokan-vagyunk-mindent-meg-tudunk-oldani-dr-tamasi-jozsef/

A bizonyítékok azt mutatják, hogy a biológiai azonosító rendszer már bevezetésre került FENEVAD BÉLYEGE

https://www.bitchute.com/video/2HbeMBK2AJYy/
https://rumble.com/v4ejxc6-evidence-shows-biological-id-system-has-already-been-deployed.html

Vilcsek Ernő: Szerencsejáték

Izrael 30 ezer palesztint ölt meg az október 7-i terrortámadásra válaszul

Dubaj, Rafah, 2024. február 20. kedd (MB)

Izraeli katonák kedden Gaza városban tüzet nyitottak humanitárius segélyre várakozó emberekre, egyiküket megölték, tízet pedig megsebesítettek – jelentette az Al Dzsazira és a Wafa. Netanjahu izraeli miniszterelnök megfogadta, hogy az offenzívát a Hamász elleni teljes győzelemig folytatja – írta az AP amerikai hírügynökség.

Izrael közel 30 ezer palesztint ölt meg válaszul a Hamász Izrael ellen intézett október 7-i terrortámadására. Cselekedetét egyre többen minősítik népirtásnak szerte a világon. A brazil elnök, Kommunista Ignacio Lula da Silva a hitleri Holokauszthoz hasonlította amit Nemzetgyilkos Pokolfajzat Netanjahu művel a palesztinokkal. Brazília hazarendelte telavivi nagykövetét. Előzőleg a Dél-afrikai Köztársaság folyamodott a hágai nemzetközi bírósághoz, hogy népirtásként ítélje el az izraeli kormány cselekedetét.

Egy izraeli emberjogi csoport arról számolt be, hogy az izraeli börtönökben fogvatartott palesztinokkal szemben őreik naponta alkalmaznak erőszakot. Belépnek a cellákba, minden indok nélkül ütlegelni kezdik a rabokat botokkal, összerúgják és ököllel verik őket. Kínzás amit művelnek. Az izraeli Orvosok az Emberi Jogokért hétfői jelentésében közölte, a fogvatartottak beszámoltak arról, hogy az őrök rájuk vizeltek, és arra kényszerítették őket, hogy megcsókolják az izraeli zászlót, és levetkőzzenek. A foglyokat túlzsúfolt cellákban tartják fogva, és sokáig nem adnak nekik vizet.

Az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosa szerint erőszakot alkalmaznak a fogvatartott palesztin nőkkel és lányokkal szemben is. Hiteles jelentések szerint legalább kettőt megerőszakoltak, másokat pedig „a szexuális zaklatás többféle formájának vetettek alá”, férfi tisztek levetkőztették, átkutatták, és lefotózták őket „megalázó körülmények között” – mondta a jelentésekből idézve.

ENSZ tisztviselők szerint a háború miatt már a gázai palesztinok mintegy 80 százaléka kényszerült elhagyni otthonát, a lakosság egynegyede éhezik.

Népirtó Haramia Benny Gantz, Netanjahu háromfős háborús kabinetjének egyik tagja arra figyelmeztetett, hogy az izraeli offenzíva az egyiptomi határ mellett fekvő Rafahig terjed, ha az izraeli túszokat nem szabadítják ki a muszlim szent hónap, a ramadán kezdetéig, március 10-ig. Rafahban a gázaiak több mint a fele, 2,3 millió ember keresett menedéket a harcok elől.

Egyiptom falat épít a határon, hogy elejét vegye a menekültek tömeges beáramlásának. Kairó közölte, hogy ha Izrael támadást intéz Rafah ellen, felmondja az Izraellel kötött biztonsági megállapodást.

Izrael háborús magatartása ellen az Európai Unió 27 tagállama közül 26-an tiltakoztak. Az egyetlen tagállam kormánya, mely nem volt hajlandó megálljt parancsolni Izraelnek, a Hazug Elittöltelék Szijjártó Péter külügyminiszter képviselte magyar kormány volt.+++

Kiadta: Magyar Békekör