2022. július 28., csütörtök

Európa fordulóponthoz ért, mert a szakadék közelebb van, mint gondolnánk

 

Olaszország lesz az, amely az EU Oroszországgal és az ukrajnai háborúval kapcsolatos politikájának megváltoztatását elindítja.

Könnyen lehet, hogy Olaszország lesz az, amely a koalíciós kormány összeomlásával az EU egyfajta bukásának kiindulópontját jelzi.

Tömeggyilkos Népirtó Mario Draghi, aki talán még emlékszik az EKB e heti kamatemelésére, amelyre korábban csak akkor került sor, amikor ő volt az eurózóna válságát felügyelő főnök.

Azzal, hogy lemondott a miniszterelnöki posztjáról, bizonyára látja az írást a falon, és azt, hogy egy újabb euróövezeti válság felé tartunk.

Jelenleg az euró már a dollárral való paritásba zuhant, az eurózóna inflációja pedig átlagosan 8,6 százalék körül mozog (bár Spanyolországban már 10 százalék, Görögországban 12 százalék, Észtországban pedig dübörgő 20 százalék). Szívből gratulálunk Horvátországnak, amely hamarosan csatlakozni kíván az eurózónához.

De Olaszország lesz az, amely az EU Oroszországgal és az ukrajnai háborúval kapcsolatos politikájában bekövetkező fordulat indító pisztolyát elsüti. Szeptemberben egy előrehozott választáson szinte biztos, hogy koalícióban kerül hatalomra két olasz szélsőjobboldali csoport, amelyek vezetői mindketten rajonganak Putyinért.

 

 

Amint ez megtörténik, az EU-ban mások is látni fogják, hogy milyen nevetséges Putyin úgynevezett büntetésének folytatása, amely a valóságban gazdaságokat tesz tönkre és életeket tesz tönkre az EU 27 tagú tömbjében. Más uniós országok is látni fogják, hogy Olaszország kétségbeejtő helyzetét - a GDP 150 %-át kitevő adósság és kétszámjegyű infláció - csak radikális politikai változással lehet megmenteni. A többi uniós ország elitje meg fog ijedni, hogy a populista felkelések, amelyek megbuktatják a hatalmon lévő mainstream pártokat, az ő útjukat járják majd, amint látják, hogy az olasz gazdaság a forrástól a lágy párolgásba kerül. És amint az olasz koalíció létrejön, Putyinnal megkezdődik a párbeszéd - amit eddig nem láttunk az EU részéről -.

Putyin röhög a markában, Ukrajnán, a jelenlegi válságon, amelyet Európa okozott magának. Nem sürgős a részéről, hogy tényleg tegyen valamit. Az EU magától süllyed a savas fürdőbe, és neki csak annyit kell tennie, hogy ezt úgy nézi, mint egy vígjátékot a tévében.

Az olasz politikaváltás hatalmas csapás lesz az EU-ra is, amely valóban kicsúszik az irányítás alól. Ki gondolta volna, hogy egy olyan politikai haszonleső, mint Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Ursula von der Leyen, olyan haszontalan lesz, mint amilyennek kiderült. Az Európai Bizottság elnökeinek a definíció - és a hagyomány - szerint eléggé alkalmatlannak és szolgalelkűnek kell lenniük uraik, Franciaország és Németország iránt. De kevesen gondolták volna, hogy Ursula ilyen csúnyán elszúrja a Brexitet, a Covidot, Oroszországot és hamarosan magát az eurózónát is.

Az EU csak annyira erős, amennyire Európa három óriása - Németország, Franciaország és Olaszország -, amelyeket meg kellene védenie. Mégis, 30 év óta először Németországnak kereskedelmi deficitje van, és energiaracionalizálásról beszél, mivel az ország számos gyára várhatóan hamarosan bezár vagy fél termeléssel fog működni.

 

 

Minden nyomás az EKB-n lesz, mivel egy újabb euróövezeti válság fenyeget, amikor Olaszország kénytelen lesz magasabb kamatokat fizetni vissza az adósainak, mivel az EKB lassítja az új valuta nyomtatását. Ez rendkívül veszélyes Olaszország számára, és a gazdaságának teljes összeomlásához vezethet, akárcsak Görögország esetében. A különbség az, hogy Olaszország az EU egyik alapító országa, és túl nagy ahhoz, hogy összeomoljon, ami azt jelenti, hogy Franciaországnak és Németországnak kell majd életben tartania.

Nehéz elképzelni ezt a forgatókönyvet anélkül, hogy Sátánfatty Népirtó Macron és Bioterrorista Nemzetgyilkos Scholz meggondolná magát az ukrajnai háborúval és általában az EU Putyinnal kapcsolatos álláspontjával kapcsolatban. Németország csak nemrég kezdte el mutatni annak jeleit, hogy más taktikát akar alkalmazni Putyinnal szemben. Nemrégiben kiderült, hogy egy 9 milliárd eurós, Ukrajnának szánt segélycsomagot Berlin visszatartott, ami azzal párosult, hogy a németek nem látták el tankokkal az Ukrajnát támogató országokat, amit korábban ígértek.

Ezek nem "repedések", amelyek megjelennek. Ezek a jelek ennél sokkal szaporábbak, és valószínűbb, hogy hamarosan civakodást látunk Népirtó Haramia Scholz és Tömeggyilkos Hazaáruló von der Leyen között Brüsszelben, Macron pedig közbelép, hogy új párbeszédet keressen Putyinnal.

Az USA és az EU közötti, egykor aranyat érő kapcsolat is megállt. Az EU hamarosan minden eddiginél megosztottabb lesz az ukrajnai háború miatt, és Biden szinte biztos önsorsrontása a novemberi félidős választásokon nagymértékben csökkenteni fogja az USA szerepét a Élő Halott Zelenszkijnek történő fegyverszállításban. Lesz egy hibáztatási játék, amelyet a médiában heteken keresztül gondosan kidolgoznak majd előtte, és amely az ukrán elit endemikus korrupciójára és az amerikai hardver nagy részének szíriai dzsihadistáknak történő illegális eladására mutat rá.

 

 

Ez valójában már elkezdődött, de még nem kapcsolt csúcssebességre, ami az olasz választások előtti nyári időszakban várható. A Nyugatnak ki kell szállnia az ukrajnai háborúból, és a fordulathoz egy aranyszegélyes indok kell. Élő Halott Zelenszkij, mint mindig, most is tökéletes ürügyet fog nekik szolgáltatni, mivel sosem vall kudarcot a hasznos idióta elsődleges szerepében - persze csak akkor, ha túléli a saját összeesküvéseinek merényletkísérleteit, akik nagyobb szeletet akarnak a tortából. A baloldal abszurd elképzelését, miszerint a NATO-erőkkel teljes háborút vívnak Ukrajnában, az olaszországi fasiszták csírájában fogják elfojtani, akik inkább hisznek az emberek élelmezésének és a közszolgáltatások nyújtásának erejében, mint a geopolitikai melldöngetés és az ilyen ostobaságokkal járó gyarlóságok ostobaságában.

Ki gondolta volna, hogy Mussolini leszármazottai el fogják vezetni az EU-t attól a szakadéktól, amelybe az pokolian bele akarja vetni magát?

https://pokolafoldon.hu/politika/europa-forduloponthoz-ert-mert-a-szakadek-kozelebb-van-mint-gondolnank

Trollkodás? Vagy az igazság? Medvegyev megmutatja "Ukrajna új térképét"

 

Ukrajna nagyobb valószínűséggel fog Kijevre és környékére redukálódni, minthogy valaha is újra magába foglalja a Krímet és a donbásszi köztársaságokat - jelentette ki szerdán Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök Telegram-csatornáján.

Csak trollkodik, vagy ez az egyszerű igazság?

Az egykori elnök és hosszú ideig miniszterelnök, aki most a nemzetbiztonsági tanácsot vezeti, két térképet is közzétett, amelyek segítőkészen illusztrálják érvelését.

Az első térkép az USA által támogatott 2014-es puccs előtti határokban mutatta Ukrajnát, beleértve a Krímet és a két keleti régiót, Donyecket és Luganszkot. Egy hónappal azután, hogy a Washington által támogatott fegyveresek átvették a hatalmat Kijevben, a Krím megszavazta, hogy újra Oroszországhoz csatlakozzon, a két donbásszi régió pedig kikiáltotta függetlenségét.

"A pszichotróp anyagoktól károsodott ukrán elnök fejében így néz ki országa fényes jövőjének térképe" - írta Medvegyev a Telegramban.

"A nyugati elemzők szerint valójában így fog kinézni" - tette hozzá, egy második térképet is posztolva.

Ezen "Ukrajna" Kijevre és környékére redukálódik. Nyugaton hét régiót Lengyelország, délnyugaton pedig hármat Magyarország, illetve Románia annektált.

 

 

Minden mást "Oroszországgal" jelöltek.

Nem részletezte, hogy mely nyugati szakértők képzelhettek el ilyen felosztást.

Az ukrán kormány többször is elutasította a területi engedmények lehetőségét, ragaszkodva ahhoz, hogy Kijev céljai Oroszország "kapitulációja", valamint Donbász és a Krím "reintegrációja".

Medvegyev 2008 és 2012 között volt Oroszország elnöke, majd 2020-ig miniszterelnök, amikor a nemzetbiztonsági tanács élére került. Az ukrajnai konfliktus során színes Telegram-posztokkal szerzett magának hírnevet. Éppen ebben a hónapban figyelmeztette Kijevet az "ítélet napjára", ha megtámadják a Krímet, és felajánlott egy listát az "orosz bűnökről", amelyet a Nyugat bűnei követnek.

Oroszország február 24-én csapatokat küldött Ukrajnába, arra hivatkozva, hogy Kijev nem hajtotta végre a minszki megállapodásokat, amelyek célja, hogy a donyecki és luganszki régiók különleges státuszt kapjanak az ukrán államon belül. A Németország és Franciaország közvetítésével létrejött jegyzőkönyveket először 2014-ben írták alá. Pjotr Porosenko volt ukrán elnök azóta elismerte, hogy Kijev fő célja az volt, hogy a tűzszünetet időnyerésre és "erős fegyveres erők létrehozására" használja fel.

2022 februárjában a Kreml független államként ismerte el a donbásszi köztársaságokat, és követelte, hogy Ukrajna hivatalosan is nyilvánítsa magát semleges országnak, amely soha nem csatlakozik semmilyen nyugati katonai blokkhoz. Kijev ragaszkodik ahhoz, hogy az orosz offenzíva teljesen indokolatlan volt.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/trollkodas-vagy-az-igazsag-medvegyev-megmutatja-ukrajna-uj-terkepet

Az Európai Parlament tagja: COVID vakcina kényszerítése "az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekmény"

 

Az Európai Parlamentben e hónap elején tartott beszédében Christine Anderson német képviselő a COVID vakcina szedésére való kényszerítést "az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekménynek" nevezte.

"Ez az oltási kampány az orvostudomány történetének legnagyobb botrányaként fog bevonulni" - jelentette ki Anderson, hozzátéve, hogy "ráadásul az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményként fogják emlegetni".

A képviselő a tömeges járattörlésekkel és a repülőtereken és a repülőgépeken tapasztalható létszámhiánnyal foglalkozott, és azt állította, hogy bár azt állítják, hogy a helyzet azért alakult ki, mert a cégek nem vettek vissza elegendő személyzetet a világjárvány után, a valódi ok az, hogy a pilóták és más alkalmazottak nem voltak hajlandók beoltatni magukat.

Anderson figyelmeztetett továbbá, hogy "a gátlástalan globalista elit" saját céljaira használta fel a világjárványt, és azt kérdezte: "Mi az istenért csináltak ezzel?".

Anderson "minden egyes nyugati demokrácia minden egyes választott népképviselőjéhez" fordulva azt kérdezte: "Mit tettek?".

 

 

"Nem tettétek a dolgotokat, és ne mondjátok nekem, hogy nem tudtatok róla" - állította továbbá Anderson, hozzátéve, hogy "az a dolgotok, hogy megvédjétek az embereket, akik megválasztottak benneteket".

Így folytatta: "Annyi mindenre fény derül, az összes káros mellékhatásra, számos tanulmány áll már rendelkezésre, a magzati torzulásokról... genetikai rendellenességekről azoknál a babáknál, akik olyan nőknek születtek, akiket beoltottak".

"Mi a fene folyik itt?" sürgetett Anderson, és megfogadta: "Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy ez napvilágra kerüljön, és biztosítsuk az emberek jogainak védelmét".

 

 

Anderson korábban azzal került a címlapokra, hogy a "politikai elitet" ostorozta, amiért "zsarolással és manipulációval" erőlteti az oltásokat és az oltási útleveleket.

Anderson kijelentette, hogy "az emberiség egész történelme során soha nem volt olyan politikai elit, amely őszintén aggódott volna az átlagemberek jólétéért. Miből gondolja bármelyikünk is, hogy ez most másképp van?"

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-europai-parlament-tagja-covid-vakcina-kenyszeritese-az-emberiseg-ellen-valaha-elkovetett-legnagyobb-buncselekmeny

Vernon Coleman: A legvalószínűbb, hogy az orvosod öl meg

 

Az orvosod a legvalószínűbb személy, aki megölhet téged

Az elmúlt két évben sokak számára elég sokkoló volt látni, ahogy az egészségügyi intézmény hazudik, megtéveszt és olimpiai szintű inkompetenciát mutat. Az orvosok segítettek fenntartani a történelem legnagyobb orvosi csalását; mosolyogva szurkáltak és zsebelték be a pénzt.

De senkit sem kellett volna megdöbbentenie.

Az egészségügyi intézmény tagjai és prétorianus gárdájuk, a szakértők mindig azt hiszik, hogy ők tudják a legjobban. Bárkit, aki megkérdőjelezi a berendezkedést, figyelmen kívül kell hagyni, és ha kitart, akkor le kell tiporni, el kell nyomni, meg kell rágalmazni és ki kell közösíteni.

Nem nehéz azonban összeállítani az orvosi inkompetencia litániáját - az inkompetencia olyan égbekiáltó, hogy a rák és a keringési betegségek mellett az orvosok évtizedek óta a három legfontosabb halálozási és sérülési ok egyike.

A betegek körében bekövetkező sérülések és halálesetek nagy részét nem a balszerencse vagy az előre nem látható komplikációk, hanem egyszerű, egyenes tudatlanság okozza. A közelmúltbeli lelkesedés, hogy betegek millióinak adtak egy nem tesztelt kísérleti gyógyszert, amely nem működött és nem volt biztonságos, csak egy újabb példa a szakmai alkalmatlanságra.

Ha a terroristák csak töredékét ölnék meg az orvosok által megöltek számának, a világ állandó pánikban lenne. Az a személy, aki a legnagyobb valószínűséggel megöli Önt, nem egy betörő vagy egy sértődött rokon - hanem az orvosa.

Az orvosok gyakran állítják, hogy nekik köszönhető, hogy manapság mindannyian tovább élünk, és hogy a gyógyszergyártók és az orvosok javítottak az általános egészségi állapotunkon. De a bizonyítékok azt mutatják, hogy valójában évszázadok óta nem sok változás történt az életkilátásokban. Még a bibliai időkben az egyszerű embereket arra biztatták, hogy számítsanak három évtizedes élettartamra.

A tisztább ivóvíz és a jobb csatornázási lehetőségek (amelyeket a 19. században vezettek be) vezettek a csecsemőhalandóság csökkenéséhez - és a csecsemőhalandóság csökkenése óriási változást jelentett a várható élettartamra vonatkozó általános adatokban.

 

 

Ausztráliában évente mintegy félmillió ember kerül kórházba, mert az orvosok megbetegítették őket. Minden hatodik brit kórházi beteg azért kerül kórházba, mert az orvosok megbetegítették. Az orvosokkal kapcsolatos "nemkívánatos események" mintegy fele egyértelműen és könnyen megelőzhető, és általában tudatlanság vagy hozzá nem értés, illetve a kettő keveréke az oka. A többi egy kis odafigyeléssel és átgondoltsággal megelőzhető lenne.

A gyógyszereket mind a kórházi orvosok, mind a háziorvosok vadul túladagolják. Az orvosok és a kórházak pedig gyakran megdöbbentően és megbocsáthatatlanul lassúak. A várólisták olyan hosszúak, hogy a legtöbb beteg meghal, mielőtt kivizsgálnák, nemhogy kezelnék.

Az orvosok mindig is követtek el hibákat, de mostanra eljutottunk arra a pontra, ahol összességében sok jó szándékú orvos többet árt, mint használ; több embert ölnek meg, mint amennyit megmentenek, és több betegséget és kellemetlenséget okoznak, mint amennyit enyhítenek.

Aggasztó, hogy az iatrogén betegségek járványa, amely évtizedek óta sújtja az orvosi gyakorlatot, folyamatosan súlyosbodik. Manapság a legtöbben az esetek többségében jobban járnánk orvosi szakma nélkül.

Tíz betegből körülbelül négynél nem veszik észre a súlyos rendellenességeket. Amikor az orvosok összehasonlították a boncolási eredményeket a betegek orvosi kartonjaival, kiderült, hogy 87 betegből csak 17 betegnél diagnosztizálták teljesen helyesen a betegséget.

Egy nagyszabású, szívrohamon átesett betegek körében végzett vizsgálat kimutatta, hogy az otthon maradás biztonságosabb lehet, mint a kórházi kezelés. Bármilyen előnye is volt a betegeknek a kórházba vonulással, azt bőven ellensúlyozták a kórházba vonulás többszörös veszélyei.

Az ipari korszak előtt a kórházakat katedrálisokként építették, hogy felemeljék a lelket és megnyugtassák az elmét. A kórházakat műalkotásokkal, virágokkal és illatszerekkel díszítették. A modern, szakértők által tervezett kórházak a szellem, a szem és a lélek figyelembevétele nélkül épülnek. Csupaszok, inkább börtönökre, mint templomokra hasonlítanak, és arra tervezték őket, hogy az elmét a fájdalomra, a félelemre és a halálra összpontosítsák.

A régi időkben az ápolás nemes szakma volt. A gondoskodás volt a kulcsszó. A szakma legbefolyásosabb állásait kórtermi nővérek és matrónák töltötték be - akik még mindig szoros, napi kapcsolatban álltak a betegekkel.

A mai karrierstruktúra azt jelenti, hogy az ambiciózus ápolóknak felfelé kell lépniük a ranglétrán, és el kell jutniuk odáig, hogy már nem töltenek időt a betegekkel.

 

 

A kórházakban a magasan fizetett vezetők száma évtizedek óta minden évben növekszik. A kórházakban több az adminisztrátor, mint az ágy, az ápolók vagy más gyakorlati személyzet.

Néhány évtizeddel ezelőtt a betegeket olyan kórházakban ápolták, amelyeket matrónák és kórtermi nővérek vezettek - ápolónők, akik még tudták, hogyan kell megfordítani egy beteget, ágyat készíteni és ágytálat üríteni.

Sok országban az orvosok (mind a háziorvosi rendelőkben, mind a kórházakban) ma már szigorúan korlátozott munkaidőben dolgoznak. Ennek eredményeképpen ritkán látni orvost a kórházban hétvégén. Akár 26%-kal nagyobb a valószínűsége annak, hogy valaki meghal, ha hétvégén kerül kórházba, mint ha hét közben kerül kórházba.

A kórházban nagyobb valószínűséggel kaphat el súlyos, életveszélyes fertőzést, mint bárhol máshol. A nagy veszélyt természetesen az jelenti, hogy antibiotikumoknak ellenálló fertőzést kaphat el. A kórházakban rossz a higiénia.

Amerikai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy egy átlagos fajta év alatt az amerikai kórházakban dolgozó sebészek 7,5 millió felesleges műtéti beavatkozást végeznek, ami 37 136 felesleges halálesetet és több százmilliárd dolláros költséget okoz. Egy amerikai kongresszusi bizottság megállapította, hogy a műtétre vonatkozó ajánlások 17,6%-a nem volt szükséges.

Már 1988-ban beszámoltam arról, hogy a koszorúér-bypass műtétet (a szívsebészetben leggyakrabban végzett beavatkozás) közel harminc éve alkalmazzák anélkül, hogy bárki megpróbálta volna kideríteni, hogy a betegek mindennapi életét hogyan befolyásolja a műtét. A szakértők egyszerűen "tudták", hogy ez egy jó dolog.

Amikor végül felmérést végeztek, kiderült, hogy a műtét kevés pozitív hatással volt a betegek életére, de sokakat egy időre munkaképtelenné tett. Sokan pedig a műtéti komplikációk következtében haltak meg. Ráadásul a szívbetegség tüneteit mutató betegeknek gyakran egyáltalán nincs szükségük műtétre, hanem nagyobb esélyük van a gyógyulásra, ha vegán étrendet, kíméletes testmozgást és relaxációt tartalmazó kezelésre fogják őket.

A pszichiáterek és a pszichológusok állandóan új divatos szalagcímek létrehozásán fáradoznak Ma már több mint 500 különböző fóbiától lehet klinikailag félni, köztük a korrhaphiophobiától (a vereségtől való félelem), az apeirophobiától (a végtelentől való félelem), a chrometophobiától (a pénztől való félelem) és a hippopotomonstrosesquippedaliphiától (a hosszú szavaktól való félelem). Nehéz megmondani, hogy a szakértők mikor gondolják komolyan, és mikor akarnak átverni minket.

A pszichológusok bizonyítottan rosszabbak az ítélkezésben (vagy a tanácsadásban), mint a fodrászok. Kutatások kimutatták, hogy a pszichiáterek rosszabbak a haszontalanságnál.

 

 

Amikor Izraelben az orvosok egy hónapig sztrájkoltak, a kórházi felvételek száma nyolcvanöt százalékkal csökkent, és csak a legsürgősebb eseteket vették fel, de ennek ellenére a halálozási arány Izraelben ötven százalékkal - a húsz évvel korábbi orvossztrájk óta a legnagyobb mértékben - a valaha mért legalacsonyabb szintre esett. Nagyjából ugyanez történik mindenütt, ahol az orvosok sztrájkolnak. A Nagy Újraindulásban nincs helye az orvosoknak és a kórházaknak. Talán nem kellene túlságosan aggódnunk. Csak adjunk szabad hozzáférést a fájdalomcsillapítókhoz.

A British Medical Journalban megjelent szerkesztőségi cikk szerint: "az orvosi folyóiratokban megjelent cikkeknek csak egy százaléka tudományosan megalapozott", és "az orvosi beavatkozásoknak csak körülbelül tizenöt százalékát támasztják alá szilárd tudományos bizonyítékok".

A kényelmetlen igazságok (mint amilyenekről az igazságosztók az elmúlt két évben kiabáltak) mindig is bántalmazást, gúnyt és üldözést vonzottak, és azokat, akik fel mertek szólalni a hatalom ellen, mindig is veszélyes eretnekeknek tekintették.

Az eredeti gondolkodókat, akik meg merik kérdőjelezni az establishmentet, még mindig démonizálja és megsemmisíti a modern kultúra, amely ugyanolyan korlátolt, korlátozó és romboló, mint bármi más a történelemben.

Lehet, hogy manapság nem sok máglyahalál történik, de az eredeti gondolkodókat azzal pusztítják el, hogy "összeesküvés-elméletek híveinek" nevezik őket, vagy - teljesen ok nélkül és mindenféle bizonyíték nélkül - "hiteltelennek" bélyegzik őket.

Az engedélyező hatóságok elveszik az engedélyét azoknak az orvosoknak, akik meg merik kérdőjelezni a hivatalosan elfogadott gondolkodásmódot. A gyógyszeripari kutatásokat megkérdőjelező nézeteket hangoztató orvosokra azt mondják, hogy mentális betegségben szenvednek.

Amikor meghívtak, hogy beszéljek az NHS munkatársainak a gyógyszerek mellékhatásairól, betiltottak, mert a gyógyszeripar tiltakozott. Helyemre egy gyógyszeripari szóvivő lépett.

Mégsem panaszkodhatok.

Michael Servetus írt egy könyvet, amelyben (pontosan) azt állította, hogy a testen belül létezik egy külön tüdőkeringés. Azért, mert megosztotta ezt az igazságot a világgal, Servetus 1553-ban élve elégettette magát.

Manapság már csak a cenzúrát, a hazugságokat és a Google és a Wikipedia szemetét kell elviselnünk.

Szerzői jog Vernon Coleman 2022. július

https://pokolafoldon.hu/blog/a-legvaloszinubb-hogy-az-orvosod-ol-meg

Oroszország kilép a WHO-ból, a WTO-ból és más ENSZ-ügynökségekből?

 

Oroszország kilépni készül a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO) - és esetleg más ENSZ- és nemzetközi szervekből?

Erről a témáról a nyugati mainstream média alig vagy egyáltalán nem számolt be.

Az orosz duma alelnöke, Pjotr Tolsztoj szerint az orosz kormány vizsgálja annak lehetőségét, hogy kilépjen számos ENSZ-ügynökségből, leglátványosabban a WHO-ból és a WTO-ból, amelyekről úgy vélik, hogy többet ártanak Oroszországnak, mint használnak. Ez különösen igaz lehet a WTO-ra, amelyhez Oroszország csak 2012-ben, 8 évnyi tárgyalás után csatlakozott, mivel a WTO lehetővé teszi a nyugati szankciós program hatálya alá tartozó országok számára, hogy az orosz árukra kivetett vámokat a WTO irányelvei fölé emeljék.

A WTO az ukrajnai invázióra válaszul megszüntette Oroszország "legnagyobb kedvezményes elbánásban részesülő ország" státuszát, ami több országot arra késztetett, hogy felfüggessze Moszkva kereskedelmi kedvezményeit, és a WTO-szabályok által általában megengedettnél magasabb vámokat vessen ki. Az ENSZ Alapokmánya alapján létrehozott WTO nem hozhat politikai döntéseket 164 tagszervezetének valamelyik tagja javára, vagy ellen.

Lásd ezt.

Az amerikai és európai kormányok nyomására több száz nyugati vállalat, az Adidastól, a McDonald's-tól és a Pepsitől kezdve a BP-n, a Renault-n, a British American Tobaccón, a Starbuckson és még sok-sok más cégen át, a közvetlen nyugati szankcióktól való félelem miatt kivonult Oroszországból. A McDonald's szerint az Oroszországból való távozás költségei 1,3 milliárd dollárnak felelnek meg. Megéri ez az áldozat?

Nem számít, hozzájárul az oroszellenes propagandához - ami önmagában is hozzájárul a "rendszerváltásra" irányuló egyre növekvő nyugati nyomásgyakorláshoz.

 

 

Ami a WHO-t illeti - miközben az ügynökség úgy tesz, mintha politikamentes lenne, a valóságban épp ellenkezőleg, csakis politikai. A WHO Bill Gates és az USA nyomására soha nem hagyta jóvá az orosz Szputnyik V-öt hivatalos "vakcinaként" - mint a Pfizer, a J&J, a Moderna és az összes nyugati hamis vakcina.

A WHO csatlakozott a nyugathoz, amikor elítélte Oroszországot az ukrajnai háború miatt, soha nem vizsgálta a háborút kiváltó okokat, és soha nem vizsgálta a kijevi rezsim által a neonáci Azov-zászlóaljak segítségével a Donbasz régió 8 éven át tartó bombázásának és agressziójának egészségügyi hatásait.

Bár egyetlen háború sem indokolt, a háborúhoz vezető okok elemzése segíthet a béketárgyalásokban és a további háborúk megelőzésében.

A WHO sem értékelte függetlenül a kelet-ukrajnai egészségügyi létesítményeket és lakosságot ért károkat a háború 2022. február 24-i kezdete óta. Mert a donbászi egészségügyi létesítmények elleni támadások többsége, ha nem az összes, valamint a civilek nyílt megölése, amit Kijev állít, és a nyugat megerősít, oroszok által okozott, holott valójában maga az ukrán kormány hajtott végre "hamis zászlókat" a saját népe ellen.

A semleges WHO-nak illene elemeznie a tömeges halálesetek, betegségek és sérülések okait. Ha ezt nem teszi meg, és ehelyett egyszerűen a nyugati verziót támogatja, az súlyosan sérti a WHO alkotmányát és szerepét a társadalom romló közérzetének okainak meghatározásában.

 

 

Egyetlen háború sem indokolt - beleértve a gazdasági háborúkat (szankciókat), a félelmet fő fegyverként használó háborúkat és az élelmiszert elpusztító, éhínséget és halált okozó háborúkat. Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága nem szólalt fel a WEF Nagy Újraindítása ellen, ahogy az ENSZ sem. Sőt, 2019. június 13-án az ENSZ stratégiai partnerségi keretet írt alá a WEF-fel, amelyben felvázolta az együttműködés területeit, nevezetesen a hírhedt ENSZ Agenda 2030-at.

Ezzel a 193 tagú ENSZ-testület nemcsak a csillogását veszítette el (ha volt még neki), hanem - ami még fontosabb - a világban betöltött békemegbízotti szerepét, valamint az igazságosság és az emberi jogok védelmezőjének szerepét is. A WEF egy őrülten gazdag nem kormányzati szervezet, amely a nagy pénzvilág és az egyes oligarchák szolgálatában áll.

A Nagy Újraindítás, amely már jóval az ENSZ-szel kötött partnerségi keretmegállapodás előtt is készülőben volt, a világ erőforrásainak és az emberiségnek a végső ellenőrzési mechanizmusa.

Oroszország nem csak a világ messze legnagyobb országa a felszínt tekintve, de vitathatatlanul a természeti erőforrások tekintetében is messze a leggazdagabb. Oroszország ezért a nyugati birodalmi erők célkeresztjében van, beleértve és mindenekelőtt a WEF-et és annak kezelőit.

Ezért az orosz külügyminisztériumnak igaza van, amikor azt állítja, hogy az ENSZ számos intézménye Oroszország érdekei ellen dolgozik - ami jó ok arra, hogy kilépjen belőlük.

Ha visszatekintünk a közelmúlt történelmére, talán rájövünk, miért rágalmazza és gyűlöli Oroszországot, és különösen Putyin elnököt a Nyugat - természetesen a nyugati korrupt médiapropaganda által 24/7-ben támogatottan.

 

 

A Nyugat szerette volna, ha Borisz Jelcin (1991. július 10. - 1999. december 31.) a 21. században is hatalmon marad. Jelcin hagyta, hogy a Nyugat - főként a FED, az IMF és a Világbank - tízéves hivatali ideje alatt tönkretegye és privatizálja Oroszország állami gazdaságát.

Talán az országa nyugati fosztogatásával szembeni engedékenységéért érzett bűntudatból Jelcin erős és intellektuálisan briliáns utódot keresett magának. 1999 augusztusában az akkor még kevéssé ismert KGB-tisztet, Vlagyimir Putyint nevezte ki miniszterelnöknek. Ez egyértelmű jele volt annak, hogy Jelcin elnök felkészítette Putyint a Kreml vezetésére.

Nyugaton senki sem sejtette, hogy Putyin fogja Oroszországot a térdéről felemelni és teljes jogú világhatalmi pozícióba emelni. És mindezt kevesebb mint két évtized alatt.

Oroszország, Kína szoros szövetségese és a keleti integráció aktív tagja, nemcsak túl fogja élni a nyomást, hanem gyarapodni fog a rágalmazó nyomás alatt.

Az aljas ENSZ-ügynökségekből való kilépés jelzést adhat más gondolkodó országoknak, amelyek szerettek volna, de eddig nem mertek ilyen drasztikus lépéseket tenni, hogy talán nekik is jobb, ha nem tartoznak ebbe a nyugati korrupt nemzetközi hálózatba, beleértve az Európai Uniót is.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-kilep-a-who-bol-a-wto-bol-es-mas-ensz-ugynoksegekbol

A manipuláció egyik rejtélye

Ott vannak szerte körülötted 1984 megvalósításának a jelei, Vissza a könyvespolcra vele!

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/Sqnm9wDGOCc