Az Európai Parlamentben e hónap elején tartott beszédében Christine Anderson német képviselő a COVID vakcina szedésére való kényszerítést "az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekménynek" nevezte.

"Ez az oltási kampány az orvostudomány történetének legnagyobb botrányaként fog bevonulni" - jelentette ki Anderson, hozzátéve, hogy "ráadásul az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményként fogják emlegetni".

A képviselő a tömeges járattörlésekkel és a repülőtereken és a repülőgépeken tapasztalható létszámhiánnyal foglalkozott, és azt állította, hogy bár azt állítják, hogy a helyzet azért alakult ki, mert a cégek nem vettek vissza elegendő személyzetet a világjárvány után, a valódi ok az, hogy a pilóták és más alkalmazottak nem voltak hajlandók beoltatni magukat.

Anderson figyelmeztetett továbbá, hogy "a gátlástalan globalista elit" saját céljaira használta fel a világjárványt, és azt kérdezte: "Mi az istenért csináltak ezzel?".

Anderson "minden egyes nyugati demokrácia minden egyes választott népképviselőjéhez" fordulva azt kérdezte: "Mit tettek?".

 

 

"Nem tettétek a dolgotokat, és ne mondjátok nekem, hogy nem tudtatok róla" - állította továbbá Anderson, hozzátéve, hogy "az a dolgotok, hogy megvédjétek az embereket, akik megválasztottak benneteket".

Így folytatta: "Annyi mindenre fény derül, az összes káros mellékhatásra, számos tanulmány áll már rendelkezésre, a magzati torzulásokról... genetikai rendellenességekről azoknál a babáknál, akik olyan nőknek születtek, akiket beoltottak".

"Mi a fene folyik itt?" sürgetett Anderson, és megfogadta: "Mindent megteszünk, amit csak tudunk, hogy ez napvilágra kerüljön, és biztosítsuk az emberek jogainak védelmét".

 

 

Anderson korábban azzal került a címlapokra, hogy a "politikai elitet" ostorozta, amiért "zsarolással és manipulációval" erőlteti az oltásokat és az oltási útleveleket.

Anderson kijelentette, hogy "az emberiség egész történelme során soha nem volt olyan politikai elit, amely őszintén aggódott volna az átlagemberek jólétéért. Miből gondolja bármelyikünk is, hogy ez most másképp van?"

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-europai-parlament-tagja-covid-vakcina-kenyszeritese-az-emberiseg-ellen-valaha-elkovetett-legnagyobb-buncselekmeny