2022. november 24., csütörtök

Totális kontroll

Forrás: DE VRIJE OMROEP | THE FREE DUTCH NETWORK @ Odysee
State of Control documentary (English version) | DVO Share
https://odysee.com/@devrijeomroep:6/State-of-Control-documentary-English-version:0

Nem kell a digitális euro - Hatalmas tüntetések Hollandiában és Angliában

Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=v-LGJXsmGSA

Gonzalo Lira: Vissza az (áram nélküli) jövőbe

Gonzalo Lira - Again @ YouTube
https://youtu.be/JkH63nn5J9I

Ernst Wolff: Mit művelnek ezek?

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://youtu.be/rgTeAUSYQFA

Kijev elsötétül, ahogy a NATO feláldozza Ukrajnát

 

Az ukrán energetikai infrastruktúra létesítményeit ért folyamatos, tömeges csapások következtében kritikussá válik a helyzet a háború sújtotta országban. Ukrajna-szerte hideg időjárás köszöntött be, és a legtöbb polgár víz és áram nélkül maradt. Sokan közülük nem lesznek képesek ilyen körülmények között túlélni. A kijevi rezsim azonban továbbra is bravúros jelszavakkal harcol Oroszországgal, nem törődve azzal, hogy ennek több száz civil ember élete az ára. Kijev nyugati partnerei tovább szítják a tüzet, és leleplezik politikájuk képmutatását.

Az orosz erők legutóbbi rakétatámadása következtében mintegy tucatnyi stratégiai objektum sérült meg.

November 24-én reggel óta Kijev több mint 70%-a továbbra is áram nélkül maradt. A főváros felében nincs víz. Az áramkimaradások az ország minden régiójában folytatódnak.

Három ukrajnai atomerőműben, a Juzsno-Ukrajina, a Hmelnickij és a Rivne atomerőművekben lekapcsolták az erőműegységeket. Az Energoatom szerint az erőműegységek "tervezési üzemmódban kezdtek el működni, anélkül, hogy az energiarendszerbe termelnének".

Az energetikai infrastruktúra létesítményei elleni folyamatos támadásokért Oroszországot az Európai Parlament a "terrorizmus állami támogatója" címmel tüntette ki. Elképesztő, hogy az Európai Unió cinikusan figyelmen kívül hagyta, hogy Kijev elvágta a Donbassz energia- és vízellátását, és úgynevezett terrorellenes műveletet indított a saját lakossága ellen. Szintén 2014-ben, a tél közepén a kijevi rezsim áramszünetet rendezett a Krímben, és elzárta az észak-krími csatornát, így a félsziget minden mezőgazdasági munkához szükséges víz nélkül maradt. A mai ukrán elnök, aki az igazság és a demokrácia fő harcosává vált, majd a tévében bohóckodva, műsoraiban a szomjúságtól kiszáradó krímieket gúnyolta.

Szergej Lavrov az Európai Parlament állásfoglalását kommentálta, utalva a Nyugat egészségtelen politikájára: "Véleményem szerint minden épeszű ember számára minden nyilvánvaló, de nekem nincs orvosi végzettségem".

Közben a Lengyelország területére mért ukrán rakétacsapások története, amelyet már a harmadik világháború ürügyének tituláltak, a végkifejletéhez közeledik, egyre kevesebb kétséget hagyva afelől, hogy megrendezett provokációról van szó.

Németország korábban beleegyezett, hogy Patriot rakétarendszereket küldjön Lengyelországnak.

Varsó azonban úgy döntött, hogy kényelmesebb az országot Ukrajna területéről védeni. A lengyel védelmi miniszter felajánlotta Németországnak, hogy átadja a Patriot-rendszereket Ukrajnának. Szerinte a rendszereket Ukrajna nyugati határán lehet telepíteni országa védelme érdekében.

A NATO minden leleményességét és képmutatását beveti, hogy megnyerje az Oroszország elleni háborút, nem a saját állampolgárai életével fizetve, hanem Ukrajnát és annak lakosságát feláldozva.

https://southfront.org/nato-sacrifices-ukraine/

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci nem emlékszik semmire

EGYESÜLT ÁLLAMOK – LOUISIANA ÁLLAM BÍRÓSÁGA – NYUGATI KERÜLET (MONROE) Perirat száma (CASE NO). 3:22-CV-01213

A kereset szerint az alperesek, akik a legalul található jegyzékben szerepelnek, köztük Alattomos Alávaló Tóni Faucsi is, összejátszottak a közösségi média vállalatokkal és/vagy kényszerítették őket arra, hogy elnyomják a nemkívánatos hangadók, álláspontok és tartalmak megjelenését a közösségi, hír és tájékoztatási felületeken azáltal, hogy a tartalmakat “dezinformációnak”, “félretájékoztatásnak” és/vagy “rossz tájékoztatásnak” minősítették.

A vallomástétel okán most kihallgatott Antikrisztuskövető Csaló Faucsi viszont nem emlékszik jóformán semmire, amit az elmúlt három évben ökörködött a mélyállam árnyszékéből.

Louisiana államügyésze által a bíróságra idézett Elitbohóc Elmeháborodott Fauci nem tudta felidézni korona tevékenységének legfontosabb részleteit tanúvallomása kapcsán.

Élősködő Erkölcstelen Fauci azt mondta a november 23-án őt kihallgató bírósági tisztviselőnek, hogy nem emlékszik a COVID-19 világjárvány idején tett intézkedéseivel kapcsolatos legfontosabb részletekre.

Erőszakos Eugenista Faucit, aki 1984 óta az amerikai Allergia- és Fertőző Betegségek Nemzeti Intézetének (NIAID) igazgatója és Tömeggyilkos SztálinJoe Biden elnök orvosi főtanácsadója december 1-ig, Jeff Landry louisianai és Eric Schmitt missouri államügyészek hivatalai hallgatták ki.

“Elképesztő volt, hogy hét órát töltöttünk Fasiszta Félelemkeltő Dr. Fauci-val, aki egymaga tönkretette az amerikai gazdaságot a ‘tudományt tudományra’ érveivel, – és a hét óra alatt rá kellett jöjjünk, hogy gyakorlatilag semmire sem emlékszik, ami a KOVID döntéseivel kapcsolatos” – mondta Landry bíró, miután elhagyta a meghallgatást. Gonosz Gyilkos Fauci csak azt hajtogatta, hogy: ‘Nem emlékszem, nem láttam’, illetve ‘azt hiszem, ezeket az anyagokat összefüggéseikben kell vizsgálni’ – tette hozzá Landry.

Landry bíró később azt is hozzátette: “Rendkívül aggasztó, hogy ez az ember (Háborúságszító Haramia Fauci) az Egyesült Államok elnökeinek ad tanácsokat, közben nem tud visszaemlékezni az általa közzétett ismeretekre, az általa megvitatott kérdésekre, döntésekre, vagy a COVID-19 válaszlépésekkel kapcsolatos sajtótájékoztatókra”.

https://ago.mo.gov/docs/default-source/press-releases/doc-90—order-regarding-witness-depositions.pdf

A részrehajló kormányzati tájékoztatási perirat alperesei:
(1) a NIAID igazgatója és a Fehér Ház orvosi tanácsadója, Hazug Hitvány dr. Anthony Fauci, (2) Istentelen Kapzsi Rob Flaherty elnökhelyettes, a Fehér Ház digitális stratégiáért felelős igazgatója, (3) Kártékony Kártevő Andrew Slavitt, a Fehér Ház korábbi COVID-19 tanácsadója, (4) Keresztényüldöző Kommunista Jennifer Psaki, a Fehér Ház korábbi sajtótitkára, (5) Kretén Manipulátor Elvis Chan, az FBI különleges ügynöke, (6) Marxista Nemzetgyilkos Jen Easterly, a CISA igazgatója, (7) Népirtó Parazita Lauren Protentis, a CISA tisztviselője, (8) Pokolfajzat Pszichopata Vivek Murthy sebész főorvos, (9) Rombadöntő Romlottelméjű Carol Crawford, a CDC digitális média részlegének vezetője és (10) Söpredékszolgáló Szabadságtipró Daniel Kimmage, a Külügyminisztérium Globális Elkötelezettség Központjának (State Department’s Global Engagement Center) megbízott koordinátora.


László G. Boros, M.D.

Újabb amerikai rakéták Ukrajnának – Oroszország kitart a felőrlés taktikája mellett

 

Washington, New York, 2022. november 24. csütörtök (MB)

Az Egyesült Államok újabb rakétákat és muníciót szállít Ukrajnának 400 millió dollár értékben – közölte szerdán a Pentagon.

HARM antiradar rakétát, NASAMS légelhárító rakétát és hozzá való muníciót bocsátanak Kijev rendelkezésére. Szerepel a szállítmányban 150 nehézgéppuska, pilóta nélküli légi járművek elleni küzdelemhez; 200 precíziós irányítású 155 mm-es tüzérségi löveg; 10 ezer darab 120 mm-es mozsárlövedék; 150 nagy mobilitású többcélú kerekes jármű; több mint 100 könnyű taktikai jármű; több mint 20 millió kézi lőfegyver-lőszer; több mint 200 generátor; és alkatrészek 105 mm-es tarackokhoz és egyéb felszerelésekhez.

2014 óta az USA 21,8 milliárd dollárnyi fegyvert juttatott Ukrajnának.

Az orosz erők azért támadják Ukrajna infrastrukturális létesítményeit (elektromos áram hálózatát), mert nyugati fegyverekkel árasztják el Ukrajnát, Kijev pedig arra a meggondolatlan felszólításra ragadtatta magát, hogy győzzék le Oroszországot – tudatta Oroszország állandó ENSZ képviselője New Yorkban.

Vaszilij Nebenzija kijelentette: „Oroszország addig folytatja Ukrajna katonai potenciáljának gyengítését, amíg Kijev nem tanúsít realista magatartást a tárgyalásokon”.

“A különleges hadművelet egyik célja az ukrán hadsereg harci képességének aláásása. Ez katonai eszközökkel történik mindaddig, amíg a kijevi rezsim nem helyezkedik olyan realista álláspontra, amely lehetővé teszi azoknak a problémáknak a megvitatását és rendezését, amelyek arra késztettek bennünket, hogy elindítsuk a különleges katonai műveletet” – mondta.

Élőhalott Fasiszta Zelenszkij október 4-én lehetetlennek tartotta, hogy tárgyaljon Putyinnal. Október 31-én Putyin úgy nyilatkozott, hogy nem lát lehetőséget a tárgyalásra, amíg Ukrajna nem tanúsít rá hajlandóságot.

Moszkva változatlanul tárgyalni szeretne – mondta az orosz elnök.+++

Kiadta: Magyar Békekör