2021. július 30., péntek

NÉMET KUTATÁS: A gyerekek jó része észre sem veszi, ha elkapja koronavírus fertőzést

 

Miközben a gyerekek tömeges oltását készíti elő a kormányzat, és augusztus 30-31-én oltóponttá alakulnak az iskolák, elfelejtenek tájékoztatni arról, hogy van-e ennek bármi értelme.

A járvány korábbi szakaszaiban a hivatalos megmondóemberek is kifejtették, hogy a gyerekek valójában nincsenek veszélyben: egy normális immunrendszerű gyermek/fiatal akár minden tünet nélkül áteshet a fertőzésen, vagy esetleg enyhe tüneteket tapasztal. Ezt immár kutatások is alátámasztják.

Az azonnali.hu. egy német kutatás eredményt hozott le. Ez megerősítette, hogy

A gyerekek kisebb arányban fertőződtek meg, illetve sokkal enyhébb tünetekkel vészelik át a covidfertőzést.

A tanulmányt négy német egyetemi kórház, a freiburgi, a heidelbergi, a tübingeni és az ulmi kutatói készítettek, és a Berliner Zeitung ismertette.

A kutatók 328 olyan családot vizsgáltak meg, amelynek legalább az egyik tagja megfertőződött a coviddal; ezekben a családokban összesen 548 hat és tizennégy év közötti gyerek, illetve 717 felnőtt volt.

A kutatás eredményei szerint a vizsgált családokban

  • a gyerekek 34 százaléka fertőződött meg, míg a felnőttek 58 százaléka;
  • a megfertőződött gyerekek 45 százaléka, míg a felnőtteknek csak a 9 százaléka vészelte át tünetmentesen a betegséget.

A kutatók megvizsgálták a fertőzésen átesettek antitestszintjét is, és azt tapasztalták, hogy még a fertőzés után 11-12 hónappal is a gyerekeknél jóval magasabb volt a covidspecifikus antitestszint, mint a felnőtteknél. A tanulmány készítőnek megállapítása, hogy a gyerekeknél tartósabb védettség alakult ki a covid ellen.

A betegség lefolyása is lényegesen különbözött a vizsgált felnőttek és a gyerekek között. Míg a felnőtteknél a láz, a köhögés, a hasmenés és az ízérzés zavara voltak a leggyakoribb tünetek, addig a megfertőződött gyerekek többségénél – 87 százalékuknál – csak az ízérzés hiánya jelezte a betegséget; köhögés és láz csak a 12 évnél idősebbeknél jelentkezett.

A kutatók emellett úgy gondolják, hogy a gyerekeknél hosszú távon is jelen lévő antitestek hatékonyak a különböző vírusvariánsokkal szemben is, és azon gyerekek is védettek lehetnek, akiknél nem volt látható jele a betegségnek.

Bebizonyosodott – vélik a kutatók –, hogy a covidfertőzésen átesett gyermekeknél, még ha nagyon enyhe vagy akár tünetmentes is volt a betegség lefolyása, nagyon hatékony és tartós immunvédelem alakul ki az új covidfertőzésekkel szemben. A kutatók szerint az eredményeik arra utalnak, hogy a gyermekek immunvédelme felülmúlja a felnőttekét.

Nagy-Britanniában a kormány Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottsága azért nem javasolja a 12-17 éves gyerekek oltását, mert nagyon alacsony kockázatnak vannak kitéve a covid miatt, és ha meg is betegszenek, azt úgy vészelik át, mint a szezonális influenzát. A német kutatás gyakorlatilag ezt erősítette meg.


https://mediaforras.com/nemet-kutatas-a-gyerekek-jo-resze-eszre-sem-veszi-ha-elkapja-koronavirus-fertozest-893

Dr. Roger Hodkinson: a vakcina myocarditist, spontán abortuszt és meddőséget okoz

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Roger Hodkinson nagyon határozottan nyilatkozott a Covid vakcina igazolt negatív mellékhatásaival és a tüskefehérje átadásával kapcsolatban: myocarditis, spontán abortusz és meddőség. Elemzi a Coviddal szemben alkalmazott hatékony gyógymódokat.
Ez az orvostudomány történetének nagyságrendileg legnagyobb, ellenőrizetlen módon végrehajtott klinikai vizsgálata, milliókat oltanak be, a karjukba injekcióznak egy nem biztonságos anyagot, miközben fogalmuk sincs a hosszútávon jelentkező mellékhatásokról.
Ez egy nevetségesen nagyszabású és igen helytelen orvosi gyakorlat. Ilyesmire még nem volt példa.
Leállni, megszüntetni, ellenállni! Igen, ez ennyire fontos.

Dr. Jorge Vitale leleplezi a csalást a Covidban elhunytak kapcsán

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Véget kell vetni a félelemnek; az a kormány amelyik feltételezi, hogy pandémia van, nem ijeszthet meg téged, hanem meg kell, hogy vigasztaljon és erősítsen, képeznie kell téged, de nem rémíthet meg… a kormányok hazudnak, és az elhunytakról közölt adatok nem egyeznek a nyilvántartásokéival.
Mi történik a számokkal, és miért akarnak minket megfélemlíteni? Tehát az első bűntett a megfélemlítés. Ha valaki meghamisítja az adatokat, félelmet kelt benned, fenyeget téged! És bár hazugságnak tűnik, végül mindig az igazság diadalmaskodik.