2022. november 1., kedd

Az Egyesült Államok, Szaúd-Arábia felkészül az iráni támadásra a közel-keleti energetikai infrastruktúra ellen

 

Szaúd-Arábia megosztotta az Egyesült Államokkal a közel-keleti energetikai infrastruktúrát - köztük a királyságot - fenyegető iráni támadásra figyelmeztető hírszerzési információkat - jelentette november 1-jén a The Wall Street Journal szaúdi és amerikai tisztviselőkre hivatkozva.

Az újság szerint Szaúd-Arábia, az Egyesült Államok és több más szomszédos állam a figyelmeztetésre válaszul emelte katonai erőinek készültségi szintjét.

Szaúd-Arábia és az Egyesült Államok tisztviselői megerősítették a The Wall Street Journal által nyilvánosságra hozott információkat a CNN-nek. Egy szaúdi tisztségviselő azt mondta a hírcsatornának, hogy a királyság megosztotta az Egyesült Államokkal a lehetséges támadásról szóló értesüléseket. Egy másik amerikai tisztségviselő azt mondta, hogy az amerikai légierő F-22-es vadászgépei már Szaúd-Arábiában vannak, hogy elhárítsák az esetleges fenyegetést.

Ned Price külügyminisztériumi szóvivő a jelentéseket követően azt mondta, hogy az Egyesült Államok "aggódik a fenyegetés képe miatt", és "katonai, diplomáciai, hírszerzési csatornákon keresztül folyamatos kapcsolatban áll a szaúdiakkal".

"Nem fogunk habozni, hogy fellépjünk érdekeink és partnereink védelmében a térségben" - mondta Price a minisztériumi tájékoztatón.

A szóvivő megjegyezte, hogy nincs tudomása arról, hogy a nagykövetségen keresztül nyilvános figyelmeztetést adtak volna ki fenyegetésről, és megerősítette, hogy a külügyminisztérium köteles tájékoztatni az állampolgárokat.

A Pentagon sajtótitkára, Pat Ryder dandártábornok a maga részéről nem erősítette meg, hogy jelenleg fenyegetésről van-e szó, de azt mondta, hogy a Pentagon továbbra is "aggódik a fenyegetettségi helyzet miatt a térségben", és "rendszeres kapcsolatban áll szaúdi partnereinkkel".

Az Egyesült Államok állítólag úgy véli, hogy a támadás célja az lehet, hogy az Iránban zajló tüntetésekről Szaúd-Arábiára tereljék a figyelmet.

Iránban továbbra is tömeges tüntetések zajlanak Mahsa Amini halála miatt. A 22 éves kurd nő szeptemberben halt meg, miután őrizetbe vették, mert állítólag megsértette az ország nőkre vonatkozó iszlám öltözködési szabályait. Teherán már megvádolta Szaúd-Arábiát a tiltakozások támogatásával.

Szeptember közepén az iráni Iszlám Forradalmi Gárda parancsnoka, Hoszein Szalami vezérőrnagy megfenyegette Rijádot a tüntetéseknek az általa állítólagosan ellenőrzött médiában való közvetítése miatt.

Szalami azt állította, hogy a szaúdiak provokálni próbálják az iráni fiatalokat, és azzal fenyegetőzött, hogy ha nem ellenőrzik a médiát, annak elkerülhetetlenek lesznek a következményei.

Rijád 2016-ban szakította meg a kapcsolatokat Teheránnal, miután iráni tüntetők megrohamozták a teheráni szaúdi nagykövetséget, válaszul arra, hogy Szaúd-Arábia kivégzett egy síita lelkészt. Az Irán által támogatott jemeni hutik (Ansar Allah) az elmúlt években Szaúd-Arábia energetikai infrastruktúráját is megtámadták.

Szaúdi és iráni tisztviselők az elmúlt hónapokban többször is találkoztak, hogy megvitassák a lehetséges megbékélést. Most azonban az állítólagos iráni fenyegetés valószínűleg újra kiélezi a feszültséget a két szomszédos állam között. Nem meglepő módon ez az USA javára játszana.

https://southfront.org/united-states-saudi-arabia-are-preparing-for-iranian-attack-on-energy-infrastructure-in-middle-east/

Dr. Peter McCullough: ha nincs előző betegség, a halál oka a génmanipulációs kígyóméregvakcina

Ebben az interjúban Dr. McCullough egy németországi tanulmányról számol be, amely a túlzott halálozásról szól, különösen a szívgyulladás miatt. A halál oka a immunrendszert fokozatosan tönkretevő eugenistavakcina, ha nincs korábbi betegség, például szubklinikai szívizomgyulladás. A gyermekek körében a szívizomgyulladás mára 25 000 per millióra tehető.

A közelmúltban készült tanulmány kimutatta, hogy a Covid vakcinák teljesen haszontalanok

Dr. Peterson Pierre beszámol egy 9 tudós által készített tanulmányról, amely az általuk okozott mellékhatások mellett a génmanipulációs kígyóméregvakcinák hiábavalóságát is bizonyítja a kórházi kezelések megelőzésében. Végül 3 ajánlást fogalmaznak meg a kormányok számára a vakcinák kiküszöbölésére vonatkozóan. (FENEVAD BÉLYEGE)

A génmanipulációs immunrendszert fokozatosan tönkretevő kígyóméreg vakcinákban lévő tüskefehérje neurodegeneratív betegségeket okoz

Dr. Seneff kifejti, hogy a tüskefehérje nagyon hasonlít a prionfehérjére, és olyan neurodegeneratív betegségeket okozhat, mint a Creutzfeldt-Jakob-kór. Továbbá, a Fenevad bélyegevakcinákból származó RNS hosszú ideig a szervezetben marad. Arra figyelmeztet, hogy ne adjuk ilyen vakcinát gyermekeknek, mivel nagyon veszélyes az agyukra és az immunrendszerükre..

Dr. Malone: a klímaváltozás ürügy az élelmiszer, az üzemanyag és az emberek feletti ellenőrzésre

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Malone elítéli a klímaváltozást, mint az irányítási napirend következő nagy lökését, hogy folytassa pszichotikus és gonosz viselkedését.

Politikusok, magas rangú tisztviselők is szenvednek, vagy belehalnak az oltás hatásaiba 12. rész

Megtévesztett politikusok és magas rangú tisztviselők a világ minden tájáról, mint például: Jane Adams, Lukas Reimann, Fabio Rios, Krista Hikkonen és mások, most szenvednek a génmanipulációs kigyóméreg vakcinák káros hatásaitól /FENEVAD BÉLYEGE/ és meg is halhatnak az oltások után.

Antikrisztuskövető Pokolfajzat Fauci és az amerikai Nemzetgyilkos Népirtó kormány milliós profitot szereztek a Moderna vakcina eladásából

Robert Kennedy Jr. ügyvéd és aktivista azzal vádolja, hogy mind Romlottelméjű Zsarnok Fauci-t, mind magát a hazug haramia kormányt, hogy az NIH-n keresztül több tízmilliárd dollárnyi szabadalmi díjat fognak kapni a vakcinára. Így évente 150 000 dollárhoz juthatnak, potenciálisan örökre, mondta.

A Pfizer elismeri, hogy nem tudta bizonyítani, hogy vakcinája megállítja a vírus terjedését

Tucker Carlson interjút készít Robert Roos európai parlamenti képviselővel arról a kérdésről, amelyet a Pfizer vezetőjének, Janine Smallnak tett fel, hogy tesztelték-e, és hogy a vakcina képes-e megállítani a Covid terjedését, amire a hölgy nem-mel válaszolt. Most azt követeli, hogy a kormányokat és a Pfizer vezetőit vonják felelősségre.