2022. október 23., vasárnap

Finnország falat épít az orosz határon

Sanna Marin Tömeggyilkos Népirtó finn miniszterelnök elmondta, hogy a finn határőrség tisztviselői javaslata szerint egyre nagyobb a pártok közötti támogatás az orosz határon fal felépítésére. Helsinki meg akarja állítani a határon átnyúló illegális migrációt és az esetleges orosz támadásokat.

Maszkabál

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/masken-kollektivismus-gesichtsschleier-machen-menschen-zu-gefuegigen-untertanen

Dr. Horkovics-Kováts János felszólalása a várban: Magyar hősök

Antikrisztuskövető Pokolfajzat Ursula Von der Leyen, Európaválság, placebo oltás, náci nagy reset, NWO

Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula von der Leyen az első nő, aki 2019. december 1-jétől az Európai Bizottság elnöke. Tanulmányait a London School of Economics-on végezte, a Fábiánus Társaságban, egy ultraelitista, eugenikai eszméket valló körben, amelynek filozófiája áll az erős pénzügyi hatalmak mögött, amelyek egy olyan egyvilági kormányzathoz akarnak vezetni, amelyben a mikrochipek által irányított, engedelmes emberek a gazdagok és hatalmasok hierarchiájának szolgái lesznek, akik uralni fogják a bolygót. Az ő koncepciójuk az "Új Világrend".
Jelenlegi pozíciója az európai polgárokra kényszerített pozíció: senki sem szavazott rá, és nem szerepelt egyetlen párt választási listáján sem, jelenleg a Covid-19 irányításával kapcsolatos korrupcióval vádolják, támogatja a kötelező védőoltásokat, a zöld útlevelet, a tömeges bezárásokat... ami az európai polgárok alkotmányos jogainak megnyirbálásához vezetett, és támogatja az ártatlan gyermekek szükségtelen és káros oltását.
És azért is, hogy támogatta Ukrajnát az Oroszországgal vívott háborúban, valamint az energiaárak és az infláció mértéktelen emelkedéséért, ami munkahelyek megszűnésével és a közelgő gazdasági recesszióval jár, és elsüllyeszti Európa gazdaságát. A multinacionális gyógyszeripari vállalatokkal folytatott titkos tárgyalásainak kiszivárgása szintén reflektorfénybe helyezte őt, és az uniós ügyészség vizsgálatot indított ellene.

Hírességek szokatlan reakciói és őrületei az oltások után. LXIV. rész

Olyan hírességek, mint Serena Williams, Florence Welch, Nicholas Latifi, Draymond Green, Christophe Soumillon és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a hírességekkel történik, hány névtelen ember érintett még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is számolnak velük?

Az oroszok elrendelték Herszon kiürítését – Genovában Olaszország kilépését követelték a NATO-ból

Kijev, Genova, Moszkva, 2022. október 23. vasárnap (MB)

A genovai De Ferrari téren szombaton több százan követelték a szankciópolitika befejezését és Olaszország kilépését a NATO-ból. Nápolyban vasárnap tartanak szankció- és NATO-ellenes tüntetést – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

A tüntetők elítélték, hogy Olaszország külpolitikáját Washingtonban és Brüsszelben alakítják, nem pedig Rómában, és az olasz népnek kell elviselnie pusztító következményét. Követelték Giorgia Meloni olasz kormányától, hogy szakítson az Európai Unió szankciópolitikájával, és hagyjon fel Kijevnek nyújtott fegyveres támogatásával.

Olaszország új miniszterelnöke, Giorgia Meloni többször kijelentette: kormánya kiáll a nemzeti érdekek mellett, ugyanakkor ragaszkodik az EU és a NATO irányvonalához, különösen a Moszkvához fűződő kapcsolatok terén. Antonio Tajani személyében Amerika barát, atlantista vonalat képviselő politikus került a külügyi tárca élére. Megfigyelők szerint a konzervatív olasz kabinet a jelenlegi körülmények között nem fogja felülvizsgálni Itália NATO és EU iránti elkötelezettségét. Úgy vélik, hogy a nemzeti érdek és az atlantizmus közötti ellentmondás kiéleződése esetén Itália új kormánya politikai páyakorrekcióra kényszerülhet.

Eközben az ukrán haderő a NATO nyújtotta fegyverekkel folyamatosan orosz területeket lő, és civilek életét oltja ki. Fő célpontja Belgorod és Herszon. A támadások miatt az oroszok elrendelték a szeptember 27-i népszavazás eredményeként Oroszországhoz csatlakozott 280 ezer lakosú Herszon kiürítését. A herszoniak eleget tesznek a parancsnak, és napok óta tömegesen hagyják el otthonaikat, hogy a Dnyepr túlsó partján helyezzék magukat biztonságba. Mint már beszámoltunk róla, a folyón átkelő emberekre az ukrán haderő ágyútüzet zúdított. Korszerű nyugati fegyverzetével az ukrán sereg most Herszon elfoglalására vett irányt, több hidat már birtokába is kerített. Nem kétséges, hogy az orosz haderő nem fogja annyiban hagyni.

Moszkvában – a jelekből ítélve – az a vélemény alakult ki, hogy az Ukrajnában folytatott „felőrlési stratégia” akkor hozhatja meg a várt eredményt, ha párosul a NATO Ukrajnába irányuló fegyverutánpótlásának kiiktatásával. A „hogyan” kérdése az orosz hadvezetés napirendjén szerepel – vélik tudni.

Ennek tulajdonítják az amerikai katonai körök idegességét, és kilátásba helyezett közvetlen ejtőernyős beavatkozását az ukrajnai konfliktusba, a Romániába és más kelet-európai országokba telepített amerikai alakulatok révén.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Az oroszok szerint a CIA irányította az 1956-os forradalmat

9880

Az amerikai Központi Hírszerző Hivatal (CIA) kezét látta az 1956-os “magyarországi lázadásban” az orosz állami Rosszija tévé dokumentumfilmje.

A “Magyar kelepce” című film a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) archívumából kapott, eddig titkosan kezelt jelentéseket használt fel… amelyek szerint a CIA nemcsak a Szabad Európa Rádión keresztül szította a magyar forradalmat, hanem ügynököket is átdobott Magyarországra a nyugatnémet és a brit különleges szolgálat közreműködésével.

Frank Wisner tervezési CIA-főnöknek a szovjet tömb tagjait bomlasztó akciói nem szorítkoztak a lázító propagandára annak érdekében, hogy megfosszák a már atombombával rendelkező Szovjetuniót a Kelet-Németországban, Magyarországon, Csehszlovákiában lévő uránutánpótlástól. A nyugatnémet hírszerzést létrehozó Reinhard Gehlen, egykori német tábornok is segítette az amerikai hírszerzést, aki magyar részlegében összegyűjtve a `fasiszta Horthy-rendszer különleges szolgálatainak elitjét`. Ennek tagjait nyugat-németországi bázisokon tanították partizánharcra, s az amerikai hadsereg hírszerzésének 1956 januári jelentése tíz partizántáborra utalt Magyarország északi részén is.

Alekszandr Gorjunov, aki 1956 októberében nyomozó volt a budapesti szovjet katonai parancsnokságon, valamint Grigorij Dobrunov, aki a szovjet különleges hadtest egy hírszerző zászlóalját vezette, – azt nyilatkozta, hogy a 23-i budapesti (és miskolci) felkelés egy jól előkészített összeesküvés eredménye volt. Gorjunov szerint konkrét dátumra, útvonalakra menetlevelek készültek emberek, fegyverek, lőszerek szállítására autókon, autóbuszokon, teherautókon. Dobrunov, aki egységével 24-én bevonult Budapestre, olyan ellenállásba ütközött, amit szerinte nem lehetett nem egészen egy nap alatt megszervezni.

A harcok megindulása nyomán nyugati hírszerzők egész csoportját kezdték átdobni Magyarországra. Az FSZB levéltárában őrzött, eddig titkos iratok olyan KGB-információkról adnak számot, amelyek szerint október 26-tól Magyarországon tartózkodott a nyugatnémet hírszerzés különleges csoportja, élén Rudiccsal, a németekhez 1941-ben átállt Nyikolaj Rudcsenko egykori szovjet állambiztonsági (NKVD) tiszttel. Egy másik jelentés azt tudatta Jegorov tábornokkal, a déli hadseregcsoport katonai tanácsának tagjával, hogy a KGB adatai szerint az angol hírszerzés egy akár kétszáz fős csoport Magyarországra juttatására készül egy akkor vadonatúj T-54-es harckocsi megszerzésére.

t-54-es-harckocsik-a-budai-moricz-zsigmond-korteren-56-ban

A film arról is beszámolt, hogy az osztrák-magyar határon csatára is sor került egy behatolni próbáló fegyveres csoporttal. A szovjet-ukrán belügyminisztérium 12. külön gépesített lövész ezrede (egy romániai bázisú, Magyarországon közvetlenül Ivan Szerov KGB-főnöknek alárendelt különleges alakulat) beszámoló jelentése szerint; egy 45 fős, géppisztolyos banda osztrák területről éjszaka támadt rá egy magyar határőrsre. De a magyar határőrök visszaverték őket, hét sebesült határsértőt elfogva. Ugyanennek az egységnek a tagjai tartóztatták le később a jugoszláv nagykövetséget elhagyó Nagy Imre miniszterelnököt is…

(Forrás: Múlt-kor/MTI 2006. november 13.)

Az USA és ’56

“Az Amerikai Egyesült Államok finanszírozásával működtetett Szabad Európa Rádió a magyarországi közvélemény egyik fő információs forrása volt ezekben a napokban. A november 4-i szovjet támadást követően a rádiócsatorna folyamatosan kitartásra biztatta a fegyveres felkelőket és a Nyugat várható katonai segítségéről beszélt. Az így keltett megalapozatlan remény hozzájárulhatott a fegyveres felkelőknek a mérhetetlen túlerővel szembeni harc utolsókig tartó vállalásához, majd csalódásához…”

Tette mindezt a Szabad Európa annak ellenére, hogy:

…”Eisenhower amerikai elnök október 31-i elnökválasztási televíziós és rádióbeszédében a magyar nép iránti csodálatának adott hangot. Ugyanebben a beszédben azonban azt is kijelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok az új magyar vezetést nem tekinti potenciális szövetségesének és nem fog katonai segítséget nyújtani a magyaroknak. Ezzel Moszkva gyakorlatilag megkapta a jóváhagyást az invázióra…”

(Wikipédia)

9891

Így terelték el nyugati titkosszolgálatok a világ figyelmét a Szuezi válságról, s ezért a Rákosi diktatúra aljasságán és kegyetlenségén jogosan felháborodott – és eredetileg tiszta forradalomban gondolkodó magyar srácok és lányok ezreit biztatták fel a harcra, s álltatták hiú reményekkel, hogy majd segíteni fognak, – de ez eszük ágában sem volt. Csak a Szovjetuniót próbálták lekötni Kelet-Európában, Szuez és Egyiptom helyett.

Ám a Szuezi válságból mégis a Szovjetunió került ki megerősödve, de a Nyugat azért csak elkönyvelhetett egy “nyereséget”, (ami legalábbis számukra az volt), éspedig több ezer magyar hazafi és orosz kiskatona halálát, sebesülését, s az ezáltal a tovább mélyülő ellentéteket a két nép között.

Zárszó: Igor Szavolszkij, aki 2006-ban volt orosz nagykövet hazánkban, – egy akkori tájékoztatón hangsúlyozta, “hogy bár mindkét nép cipeli a saját és közös történelme terheit, ez nem akadályozhatja a jövő építését”.

Szabad Riport – Képek: Fortepan/Múlt-kor