Tömeggyilkos Sátánfatty Ursula von der Leyen az első nő, aki 2019. december 1-jétől az Európai Bizottság elnöke. Tanulmányait a London School of Economics-on végezte, a Fábiánus Társaságban, egy ultraelitista, eugenikai eszméket valló körben, amelynek filozófiája áll az erős pénzügyi hatalmak mögött, amelyek egy olyan egyvilági kormányzathoz akarnak vezetni, amelyben a mikrochipek által irányított, engedelmes emberek a gazdagok és hatalmasok hierarchiájának szolgái lesznek, akik uralni fogják a bolygót. Az ő koncepciójuk az "Új Világrend".
Jelenlegi pozíciója az európai polgárokra kényszerített pozíció: senki sem szavazott rá, és nem szerepelt egyetlen párt választási listáján sem, jelenleg a Covid-19 irányításával kapcsolatos korrupcióval vádolják, támogatja a kötelező védőoltásokat, a zöld útlevelet, a tömeges bezárásokat... ami az európai polgárok alkotmányos jogainak megnyirbálásához vezetett, és támogatja az ártatlan gyermekek szükségtelen és káros oltását.
És azért is, hogy támogatta Ukrajnát az Oroszországgal vívott háborúban, valamint az energiaárak és az infláció mértéktelen emelkedéséért, ami munkahelyek megszűnésével és a közelgő gazdasági recesszióval jár, és elsüllyeszti Európa gazdaságát. A multinacionális gyógyszeripari vállalatokkal folytatott titkos tárgyalásainak kiszivárgása szintén reflektorfénybe helyezte őt, és az uniós ügyészség vizsgálatot indított ellene.