2021. december 10., péntek

Pfizer oltási adatok - Bombasztikus dokumentumdömping

 

By: Globális Kutatás: The Election Wizard & Global Research

Láttad már a Pfizer vakcinaadatokról szóló dokumentumdömpinget? Ez egy bomba. Nem csoda, hogy az FDA 55 évig igyekezett titokban tartani.

Itt van a gyors összefoglaló:

2021 februárjáig a Pfizerhez már több mint 1200, állítólag a vakcina által okozott halálesetről és több tízezer bejelentett mellékhatásról érkezett jelentés, köztük 270 terhességből 23 esetben spontán vetélésről és több mint 2000 szívbetegségről szóló jelentésről.

Ne feledjük, ezek a Pfizer saját adatai.

----
Ez a jelentés a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekre és nemkívánatos eseményekre vonatkozó adatokat tartalmazza.

A Pfizer BioNTech vakcina december 14-én került forgalomba az Egyesült Államokban, miután 2020. december 11-én megadták a sürgősségi felhasználási engedélyt.

 

Ami ebben a jelentésben szerepel, az a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásainak részletes bizonyítéka. Ezek az adatok, amelyek a ló szájából származnak, felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média szembeállítására. Ne feledjük: ezek olyan adatok, amelyeket jelentenek és rögzítenek.

Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Igen, ez egy gyilkos vírus.

"A gyilkolás jót tesz az üzletnek": Ez egy több milliárd dolláros művelet világszerte.

Felkérjük a "Covid-19 tényellenőrzőit", hogy nézzék át ezt a Pfizer jelentést.

Köszönjük a Választási Varázslónak, hogy felhívta a figyelmünket erre a jelentésre.

Michel C. Globális kutatás, 2021. december 5.

 

----
A Pfizer jelentését ide kattintva olvashatja el.

 

Kivonatok

Ez a dokumentum az engedélyezés utáni összesített biztonságossági adatok integrált elemzését tartalmazza, beleértve a 2021. február 28-ig beérkezett amerikai és külföldi engedélyezés utáni mellékhatás-jelentéseket.

(...)

A Pfizer felelős a MAH BioNTech nevében az engedélyezés utáni biztonsági adatok kezeléséért a hatályos farmakovigilanciai megállapodásnak megfelelően. A BioNTech-től származó adatok adott esetben szerepelnek a jelentésben.

A jelentéseket önkéntesen nyújtják be, és az aluljelentések nagyságrendje nem ismert.

(...)

 

Kumulatívan 2021. február 28-ig [kevesebb mint három hónap alatt] összesen 42 086 esetjelentés érkezett (25 379 orvosilag megerősített és 16 707 nem orvosilag megerősített), amelyek 158 893 eseményt tartalmaztak. A legtöbb eset (34 762) az Egyesült Államokból (13 739), az Egyesült Királyságból (13 404), Olaszországból (2578), Németországból (1913), Franciaországból (1506), Portugáliából (866) és Spanyolországból (756) érkezett; a fennmaradó 7324 eset 56 egyéb ország között oszlott meg.

(...)

Amint az 1. ábra mutatja, a teljes adatállományban a legtöbb (≥2%) eseményt tartalmazó rendszer-szervi osztályok (SOC) a következők voltak: általános rendellenességek és a beadás helyén kialakuló állapotok (51 335 AE), idegrendszeri rendellenességek (25 957), mozgásszervi és kötőszöveti rendellenességek (17, 283), gyomor-bélrendszeri rendellenességek (14 096), bőr- és bőr alatti szöveti rendellenességek (8 476), légzőszervi, mellkasi és mediastinális rendellenességek (8 848), fertőzések és fertőzések (4 610), sérülések, mérgezések és eljárási szövődmények (5 590), valamint vizsgálatok (3 693).

(kiemelés hozzáadva)

A Pfizer jelentését ide kattintva olvashatja el.

Christine Anderson üzenete Ausztráliába és az egész világra. 2021.december

A lélekről-Dr Weninger Antal

Weninger Antal, orvos, szakíró. Ő írta 1939-ben az első magyar nyelvű jógakönyvet „A keleti jóga, India misztikája és ősi gyógymódja” címmel. Az elkövetkező években tizenhárom könyve látott napvilágot ebben a témában. A Magyar Nemzet első munkatársainak egyike. Számos náciellenes cikket közölt Bánfalvi Szilárd álnéven. Ezek közül kiemelkedett a „Nyilas áfium ellen való orvosság” és a „Paranoiások” című sorozata, amelynek egyik darabjában alig leplezve rajzolta meg Hitler elmeorvosi portréját. E cikk miatt bíróság elé is került. 1947-ben eltávolították igazgató-főorvosi állásából, megakadályozták, hogy a SOTE-n tanítson és sokáig csupán iskola-, és üzemorvosként dolgozhatott. Legjelentősebb könyve „Az idő partján”, mely az orvosi egyetem jógatankönyveként íródott, bár ezt a szerepet sajnos nem tölthette be.

Azért nem tudsz bízni a világban, mert a világ nem hiteles…

 Ne feledd, hogy ha két évvel ezelőtt valaki azt mondja neked, az lesz a helyzet, ami most, kiröhögöd… mint ahogyan meg is tetted.

…. most mégis úgy lett.

Van egy világ, egy szép világ. Ahol béke van, szeretet és nyugalom. Harmónia és egység van, nincsenek feletted uralkodó kényszerítő hatalmak, önző, gusztustalan gazemberek, akik szívfájás nélkül tartják a nyakadon a bilincset. Szabadság van, és szabadon gondolkodhatsz, szabadon érezhetsz. Szabadon cselekedhetsz és szabadon teremthetsz. Bármit. Akármit. Akármikor. Bármennyit és bármiből mert a bőség az alap, az Eredendő. Nincs megkülönböztetés, nincs szükség, nincs gyűlölet. Csak béke. Végeérhetetlen béke.

Ez a világ Benned van, de létezik is, ahogyan a Létezők is léteznek, úgy te is létezel ott és nem itt. Itt, ahol nap mint nap fejbecsap a VALÓSÁG. Az egyre durvább, igazságtalanabb világ. A világ, amiben MÁR NEM TUDSZ BÍZNI….

De.. ott van BENNED A VALÓSÁG. Az a valóság, amiben nem tudsz bízni, az csak egy olyan valóság, amit MINDENKI MÁSKÉPP LÁT, és mindenki másképp értelmez. Másképp fordít le.

Viszont van egy PROGRAMOZÁS, aminek a következménye az, hogy az emberek egy jó nagy része dacára annak, hogy másképp kellene látni a valóságot, ugyanolyannak látják. Mert nem azt látják, ami a valóság, hanem azt, amit LÁTTATNAK VELÜK.

Azért nem tudsz bízni a világban, mert a világ nem hiteles…

Az emberi viselkedés legalját láthatjuk magunk körül. A mérhetetlen önzést, azt, hogy az ember embernek farkasa, azt, hogy a bizalmatlanság és a félelem oly mértékben ütötte fel a fejét, hogy családtag családtag ellen megy, csak mert nincs beoltva, és a saját szaros életét félti, mert ELHITETIK VELE, HOGY VESZÉLYBEN AZ ÉLETE. Kiveszett a családban nagyon fontos VÉDELMEZŐ ÖSZTÖN, ami még az állatvilágot is jellemzi, ősidők óta…

Elfelejtik az emberek, hogy ŐK EMBEREK… elfelejtik, mit jelent embernek lenni. Magukat a végtelenségig ledegradáló, mégis mocskosul önző, félelem által irányított, SAJÁT FAJÁVAL SZEMBEN BIZALMATLAN nyájat csináltak belőlünk.

Láttál-e már olyat, hogy egy oroszlán nem bízik a másikban? Láttál-e már olyat, hogy egy farkasfalkában MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ÉS GYŰLÖLET ÜTI FEL A FEJÉT? Olyat láthattál - nyilván a NatGeo-n, hogy a farkasok egymásnak esnek a túlélésért, az ételért és a falka vezetéséért, de olyat nem, hogy odamegy a falkához egy VADÁSZ, és addig dumál a farkasok fejébe, amíg azok elkezdik módszeresen kiközösíteni egymást és félni egymástól, mert azt mondták nekik, ha ezt nem teszik, meg fognak halni? Nyilván nem…

Milyen faj az egy ökoszisztémában, AMELYIK NEM TUD BÍZNI A SAJÁT FAJTÁJÁBAN? Amelyik kigáncsolja, átveri, meghazudtolva saját magát vakon követi a kormányt? A híreket?

Ezen a bolygón egyetlen faj sem képes túlélni, amennyiben nem tud összetartani és megbízni a saját falkájában. Egyetlen sem. Az ember nem bízik a saját falkájában és ami még rosszabb, NEM BÍZIK AZ ÖSZTÖNEIBEN SEM. A külső befolyásolásra hallgat, ahelyett, hogy befelé figyelne, hogy mit súgnak azok az ősi ösztönök, amelyek körülöttünk a lenézett és irtott állatvilágban ugyanúgy megvannak, mint bennünk.

MIVÉ LESZ AZ EMBER, HA SAJÁT FAJÁT ÁRULJA EL??

Nyilván tudod a választ.

Nem fogunk fennmaradni, ha egymást irtjuk ki a félelem és a hamis istenségek - pénz, hatalom, ego, aktuális kormányzás és médiahazugságok szent nevében.

Nem a megkülönböztetés, a félelem és a gyűlölet mentén kellene döntéseket hozniuk az embereknek, hanem a saját belső sugallataik révén. Ellenállni a háttérhatalomnak.

Mélyen alszanak. A pokol bugyraiban. Miközben önnön nagyságukat dicsőítik, hogy “túlélték a kétszázhetvenedik hullámot”. A blackout-ot, az élelmiszerhiányt, a vízhiányt, az üzemanyaghiányt, a teljes gazdasági összeomlást, ami mint tudjuk az Új Világrend előkészítésének része. MIKÖZBEN SEMMIBŐL SINCS HIÁNY, DE ÚGY JÁTSZANAK A FIZIKAI FORRÁSOKKAL, AHOGY A KEDVÜK TARTJA.

Nagyon nagy annak a veszélye, hogy az emberi faj mint olyan eltűnik, és a helyét egy transzhumanista gépezet által alkotott transzhumanoid - félig ember, félig PROGRAM ÉS NANOTECHNOLÓGIA - veszi át. Jól olvastad.

Ami megmarad, mint ember, az a földi népesség húsz százaléka, akiket a farkasok kitiltottak maguk közül. Mire a háttérhatalom végez velünk, már csak egy új világot ünneplő, vak és süket, ostoba népség lesz a világ, akik kéjes örömmel nevetik ki a háttérhatalmi világrendet megtagadó “őrülteket”, és bizony, az egyistenhívő, Krisztust szajkózó fényhajhász spirik is be fognak ennek dőlni, mivel az EGYISTENHITET ÉS A KRISZTUSI KERESZTRE FESZÍTÉST MEG FOGJÁK ERŐSÍTENI ÉS A SPIRIK EL FOGJÁK HINNI, HOGY EZ AZ ÚJ VILÁG, NEM FOGJÁK FELISMERNI A NOVUS ORDO SECLORUMOT.

Tehát akkor kire számítsunk mi, akik ébren vagyunk ebben a káoszban?

Elárulom neked, MAGADRA SZÁMÍTHATSZ ÉS A MENTÁLIS ERŐDRE, ami ott van benned és készen áll a használatra.

A FIZIKAILAG SZEMMEL LÁTHATÓ VILÁG FELÉNK SUGÁRZOTT TÉNYEI ELLENÉBEN KELL GONDOLATI SZINTEN CSELEKEDNÜNK, azaz tökmindegy, mit látsz magad körül, te aki hozzám hasonlóan ébren vagy, NE KESEREDJ EL! Hát nem azért vagyunk itt, hogy változást hozzunk? Arra számítottál talán, hogy majd a mátrix nem mutatja feléd a fizikai tényeket, amelyek csak látszólag nem változtathatóak? Arra számítottál, hogy elég egy kis energia és minden csodás lesz?

Ugye nem..? Ugye tudod, hogy ÖNMAGADAT KELL SOKSZOROSAN MEGLÉPNED, ha már itt vagy, 2021-ben? Egy lépésre az ÚJ KEZDETTŐL, AMI 2022.

Tényleg azt hiszed, hogy tehetetlenül kell végignézned ezt az egészet? Hogy semmi eszköz nincs a kezedben? Hogy az istenek szórakoznak veled és arra ítéltek, hogy te is rab maradj a rabok között?

Szerintem az a dolgunk, hogy A LÁTHATATLAN VILÁGOT LÁTHATÓVÁ TEGYÜK, az a dolgunk, hogy A LÁTHATATLAN VILÁGOT IDE TEREMTSÜK A MENTÁLIS ERŐ ÉS MÁGIKUS ERŐ SEGÍTSÉGÉVEL.

Nem pedig az, hogy higgyünk a mátrixnak, a fejünkbe dumáló vadásznak, bárányként a farkasok között. Azt azonban nem tagadom, hogy a tények ismerete szükséges ahhoz, hogy tudd, mit kell megteremtened, ugyanis az, amit meg kell teremtened, AZ PONTOS ELLENTÉTE A MÁTRIXNAK. Tökéletes ellentéte. Minden ízében.

A tények riasztóak, DE EZ CSAK A MÁTRIX. A szemmel látható, belénk táplált fizikai sík.

Az is tény, hogy az emberiség nyolcvan százalékának halvány gőze sincs arról, hogy lehet teremteni, GLOBÁLISAN IS, nem csak egy cikicuki rózsaszín tűsarkút a CCC-ből, hogy tiktokolj vele, hanem GLOBÁLIS MENTÁLIS MELÓT IS TUDUNK VÉGEZNI. Azokért is, akik a hátunkba döfik a tőrt, és azokért is, akik a szomszédos országokban éppen most dicsőséges diadaltáncot járnak az oltatlanokon, majd nagy kegyesen felajánlják, hogy elmennek helyettük a boltba, mert a szerencsétlen idióta oltatlanok ezt most nem tehetik meg, /félelmetes, hogy teljes meggyőződéssel hiszik, hogy aki nemet mond az oltásra, az idióta, és az életüket veszélybe sodorja, és hát igen, ez MÉG CSAK A KEZDET, lesz ez még keményebb is, amikor majd az oltatlanokat okolják a társadalom és a gazdaság összeomlásáért és azt is minden további nélkül el fogják hinni./.

Ne csodálkozz ezen. Mit vártál az embertársaidtól? Netán azt, hogy gondolkodás nélkül meghajlanak a szavadnak és minden “összeesküvés-elméletnek” /amelyek mellesleg szóról-szóra igazak, kivétel néhány, amelyről ránézésre látszik, hogy irreális és logikailag nem lehet összerakni/. Netán azt vártad, hogy a dicsőséges Jézus Krisztus előtt hajolnak meg? Akinek a keresztre feszítését ÉS FELTÁMADÁSÁT a háttérhatalom újra el fogja játszani nekünk? Hogy mikor, az kérdéses, attól függ, mennyire FÉLNEK tőlünk, és mikor látják úgy, hogy itt az ideje a végsőkig elkeseredett emberiség kezébe adni egy új hitet.

Ugyanis félnek tőlünk. Ez is logikus.

Képzelj el egy juhászt, akinek hatalmas báránycsordája van. Annyi a bárány, ameddig a szem ellát, egy végtelenül nagy mezőn. A mező tökéletes, de a bárányok már nem hiszik el, hogy jut elég legelő és elég eledel nekik, ezért egymás ellen fordulnak. A juhász hinti el bennük ezt, mert az egyre növekedő csordát már nem tudja kezelni és féken tartani. No nem azért, mert ha elbírt x milliárd báránnyal, akkor nem bír el még pár milliárdnyival, hanem azért, mert a csorda IGAZÁBÓL NEM LÉTSZÁMBAN NÖVEKEDIK, HANEM AZ, AHOGY A TERMÉSZET TÖRVÉNYEI DIKTÁLJÁK, ERŐBEN NÖVEKEDIK.

Nincs olyan csorda, amely ne akarná elsöpörni az egyetlen juhászt, ha veszélyben érzi magát. Azonban a juhász trükkös egy csávó, és mentális erővel tartja féken a bárányait, no meg kutyákkal. A kutyák acsarkodnak, UGATNAK, vég nélkül, puszta UGATÁSSAL tudják terelni a bárányokat bármerre és bármeddig, és ha a bárányok túlságosan elvadulnának, a kutyák elharapják azok torkát, amelyek szembeszegülnek velük, mindezt a juhász beleegyezésével, akinek ez a járulékos veszteség belefér, mivel a csordája féken tartását kell előtérbe helyeznie. Némi veszteség a későbbi előnyök elérése végett.

Azonban a juhásznak idővel más gondja is akad.

Mégpedig az, hogy a bárányok között megjelentek olyan különcök, akik átlátnak a juhászon. /éltem már ezzel a hasonlattal, birkák és kosok, de most újra előveszem, a mostani helyzet tisztán látása végett/. Azok a bárányok, akik átlátnak a juhászon, elkezdik terjeszteni a csordában, hogy az a helyzet, hogy mentálisan vannak fogva tartva mindannyian, és a legelőn túli világban vár egy szabad és tiszta élet, ahol azt tehetik, amit csak akarnak, a kutyák nélkül.

A kutyák a korlátozások, a megszorítások, az oltott-oltatlan közötti tüzet szító háttérhatalmilag manipulált hisztik, a klímahiszti, a gazdasági válság, az infláció, az alapvető szükségleteket kielégítő források hiánya. Csupa hazugság, és a kutyákat csak ez a hazugság tartja fenn.

A juhászon átlátó bárányok a kutyákról is tudnak. Tudják, hogy illúziók, nincsenek ott, és acsarkodásuk csak a legelő rendszerének szüleménye, valójában nem bírnának el azokkal a bárányokkal, amelyek nem tekintik őket valóságnak.

Mert amit nem tekintesz valóságnak, AZ NINCS.

A juhász észreveszi, hogy a bárányok között vannak nem-bárányok is, akik nem akarják ezt a legelő-rendszert, és magasról tesznek a kutyákra. A juhász pontosan tudja, hogy ezek a bárányok, még úgy is, hogy a teljes nyáj csupán húsz százalékát teszik ki, rendkívüli veszélyt jelentenek a rendszerre, ezért ki kell őket iktatni.

Azonban ez egy aprócska problémába ütközik, mégpedig abba, hogy ránézésre nem tudja megkülönböztetni, melyik bárány igazi engedelmes bárány, és melyik nem-bárány, aki idővel a többi bárányt is meggyőzheti, ráadásul a kutyákat is kiiktathatja, mert megmondja a bárányoknak, hogy a kutyák nincsenek is ott.

Mivel ránézésre nem tudja a juhász, hogy melyik báránya hű hozzá és engedelmes, melyik nem, ezért hívja a többi juhászt, hogy együtt pécézzék ki a nyájból a nem-bárányokat, és ehhez egy ősi módszert használ.

Azt, hogy szemrebbenés nélkül kiáll a többi juhásszal a legelő elejébe, és kiabálni kezdi AZ IGAZSÁGOT, hogy nincsenek is kutyák, és mi juhászok csalók vagyunk, szabadon elmehettek.

Erre az egészre a nem-bárányok úgy fognak reagálni, hogy csendben vannak, és látszólag meg se mozdulnak, mert sejtik, hogy itt valami bibi van.

A bárányok hörögnek, veszekednek, sivítoznak, kitör közöttük a pánik, egymást tapossák, mert megborult az alapvető hitrendszerük, amit a biztonságosnak vélt legelőbe, és jogos uraiknak vélt kutyákba és juhászokba vetettek.

A nem-bárányok a káosz közben szépen elballagnak a mezőről, és a juhászok máris tudják, kik ők….

Ez csak egy elmélet. Elmélet az emberi viselkedés kiszámíthatóságáról, de bevált a hát..térh...atalmi elitnek. Látványos a nem-bárányok elkülönülése, de MÉG NEM ELÉGGÉ. A csorda számára a juhász és társai hűségpróbákat talál ki, mint a népmesékben, hogy bizonyítsák hűségüket - olyan dolgokat kell megtenniük, amiket önmaguktól eszükbe nem jutna megtenni. A hűségen múlik az életük - mondják nekik a juhászok, és a csorda félti az életét, főképp pedig a mátrix-legelőjét. Attól félti, hogy mások elfoglalják azt, akik nem hűek a juhászokhoz, és habár eddig is tudtak róla a bárányok, hogy a csorda rejt sok nem-bárányt, hallgattak a kilétükről, mert nem érezték magukat veszélyben tőlük, talán még félig-meddig egyet is értettek velük, de most…. most, hogy HŰSÉGPRÓBÁKnak vetik alá őket, már érzik, ÉLESEDIK A JÁTÉK a legelőn. Ha nem vetik ki maguk közül a nem-bárányokat, talán még a juhászok azt hinnék, pártolják őket és egy követ fújnak velük. Ezért aztán ők maguk is élesen bírálják nem-bárány társaikat, azokat a társaikat, akik korábban a legjobb barátaik, legjobb bajtársaik voltak egy olyan helyen, ahol minden determinált. Egy legelőn. Egy mátrixban. Mindez azonban a juhászoknak még mindig kevés, és igencsak lassú folyamat. A tervük új szakaszba lép.

Kellenek olyan pontok, közösségi helyek, ahonnan kitiltják azokat a csordából, akik ezt a hűségpróbát nem állják. A legelő olyan gyűjtőterületei, ahova a hű bárányok minden további nélkül beléphetnek, és ezeken a területeken rendkívül nagy a legelő bősége, mindenből jut bőven. Ezeknek a területeknek a bőségét folyamatosan és mesterségesen növelik a juhászok, hogy a bárányokat mágnesként vonzzák e helyek, míg más területeket a legelő KLÍMAváltására hivatkozva szinte kipusztítják, hogy egy helyre gyűjtsék a bárányokat….. és lehetetlen, kiszolgáltatott helyzetbe kergessék a nem-bárányokat.

Régen kevesebb volt a bárány. Könnyebben lehetett őket szemmel tartani. Mostanra azonban már annyian lettek, hogy egyesével kellett rájuk nyomkövetőt szerelni. A hűségpróba egyike pl ez volt. Nyomkövetés. A nem-bárányok is előszeretettel használják azonban a nyomkövető funkciókat, ez még önmagában nem volt elég. A bárányokat meg kellett bélyegezni, hogy messziről látni lehessen, kik ők. A nem-bárányok itt már nem tudták tovább titkolni a kilétüket, főként azért, mert habár annyi de annyi volt a bárány a legelőn, amíg a szem ellát, és minden módszer kevés volt ahhoz, hogy megfelelően szemmel tartsák őket, a nem-bárányok pedig el tudtak tűnni a tömegben, az a kitétel, hogy a legelő bőséges helyeit már csak a bárányok látogathatják, nos, ez betette a kiskaput.

Hiszen azon a ponton, amikor a juhászok kiabálni kezdték az igazságot saját magukról, a bárányok felzúdultak és félni kezdtek, a nem-bárányok pedig NEM MENTEK EL a legelőről, hanem maradtak, két okból. Egyrészt az új hely, ahol élni tudnának, még nem készült el, és ezt nem bízzák a juhászokra. Sem a hely kilétét, sem a hely megközelíthetőségét nem akarják átadni.

Másrészt azért maradtak, mert pontosan tudták, ha most elmenekülnek, a juhászok nyertek….

Ezért maradtak.

Ezzel sikeresen összezavarták a juhászokat, akik csak ezután fordultak a megkülönböztetés módszereihez, és ahhoz, hogy a bárányok maguk árulják el társaikat és megszűnjön bizalmuk a csordában, hiszen számukra úgyszintén, ránézésre nem megállapítható, ki tartozik közéjük és ki nem. Egyenesen bűn lett nem közéjük tartozni, és a bizalmatlanságuk saját fajtársaik ellen lassacskán félelemmé nőtte ki magát.

DACÁRA ANNAK, HOGY TÖBB A BÁRÁNY, MINT A NEM BÁRÁNY, A BÁRÁNYOK NEM A JUHÁSZOKTÓL FÉLNEK, HANEM A NEM - BÁRÁNYOKTÓL. NEM A JUHÁSZOKTÓL FÉLNEK, AKIK ŐKET ÚGY TERELGETIK, AHOGYAN CSAK AKARJÁK, HANEM AZOKTÓL FÉLNEK, AKIK NEM OLYANOK, MINT ŐK.

Dacára annak, hogy a juhászok vannak a legkevesebben, no meg a kutyák, a bárányok mégis félnek tőlük. Ez egyfajta mentális erőfölény, amellyel a bárányokat kordában tartják a juhászok és a kutyáik.

A nem-bárányokra nem hat a mentális erőfölény, hanem ők vannak a többiekkel szemben mentális fölényben, még a legelővel szemben is, ami az életterüket alkotja.

Számukra a legelő egy mátrix, és tudják jól, hogy van a legelőn túl is világ, és már azt is értik, hogy ez a világ belőlük teremtődik kifelé. Nem egy kész új világot kell keresniük. Meg kell teremteniük egy új világot.

Azonban nekik is át kell menniük próbákon - mint a népmesékben ugye -, olyan próbákon, amik főleg arról szólnak, hogy vajon hisznek-e annak, amit a két szemükkel látnak, avagy el tudnak vonatkoztatni. Tudnak-e hinni az új világban, vagy feladják és hagyják, hogy a bárányok és a juhászok a kutyákkal együtt meggyőzzék őket.

Mert a nem-bárányokra is hat az a káros sugárzás, ami a bárányokra. Az a mentális sugárzás, amit most telibe kapunk.

Az egész emberiség.

Lehet bármekkora a nem-bárányok mentális erőfölénye, ha náluk erősebb eszközöket vetnek be.

Az emberek ugyanis, akár be van oltva, akár nem, akármiben hisz vagy akár nem, erőszakosak, önzőek és agresszívak. Azok is, akik eddig birtokolták azt a bizonyos nyugalmat és belső erőt, most mintha elfelejtenék, kik valójában.

Van egy pont, ahol áttörték náluk a falat, egy gyenge pont, amin át ki tudták őket billenteni.

Az emberek FÉLNEK. Félnek, és belső harcukban elesni látszanak önmagukkal szemben.

Ne hagyjuk! Mi, akik még ébren vagyunk, ne engedjük ezt! És mi magunk ne engedjünk ennek a káros Nibiru-hatásnak, amely feszültté tesz, amely kibillent, amely elhiteti velünk, hogy NEM VAGYUNK ARRA KÉPESEK, AMIÉRT ITT VAGYUNK.

Ismerd fel az illúziókat, amelyek fogva tartanak, amelyek gyengének, kétségbeesettnek mutatnak téged, mint egy torz tükör.

TÜKÖRORSZÁG - ahogy Lucifer hívja a mátrixot. Csupa hamis tükör egy olyan helyen, ahol bármerre lépsz, csakis tükrök vannak. Torz képet mutató, nem valódi létet mutató, a saját gyengeségeidet ezereszeresen visszaverő tükrök.

Törd össze a tükröket, vagy menj át rajtuk, de inkább az utóbbi, mert ha összetöröd, újra felépülnek és még mindig nem történt semmi.

Lépj át a mátrix-legeltető-etető hamis valóságon, mert a kerítés nincs is ott.

Mindezek csak szavak, amelyekhez hasonlóakat olvashattál máshol is. Ezek még önmagukban nem fognak tettekre ösztönözni téged. A tettekhez az kell, hogy teljes egészében felfogd a karámot, amibe zárva vagyunk, és meg is kapd a lehetőséget, hogy tegyél valamit. De mindaddig, amíg csak a fizikai tetteket tartod tetteknek, addig nem vagy a mentális erőd birtokában. Ahhoz, hogy visszakapd, EL KELL VONATKOZTATNOD A MÁTRIXTÓL, mindattól, ami körbevesz. Átnézni rajta, hiszen tudod, TÜKÖRORSZÁG. Az a valóság, amit annak hiszel, és olyan a tükörtenger, amilyennek te látod.

A tükrök mutathatnak kiutat is innen, ha tudod, hogyan kell őket használni.

A mátrixnak szintjei vannak, ezek a POKOL FELÉBRESZTŐ KÖREI, minél mélyebbre mész benne, annál többet látsz az igazságból. Veszélyesnek érzékeled, mentális támadásnak hiszed, esetleg mágikus támadásnak, de nem az. Ez a TE ÉBREDÉSED A MÁTRIXBÓL.

SZINTRŐL-SZINTRE.

Mert ki kell keveredni ebből, hogy mi, a nem-bárányok legyünk mentális erőfölényben, és a pokol köreiben az emberek lelke és tudata van lekötözve.

A lelkük és a tudatuk. MINDEN SZINTEN TÖBB MILLIÁRD LÉLEK ÉS TUDAT.

Ezek a lelkek és tudatok tartják össze a mátrixot.

Eszter-Fényhozó❤️❤️✨✨

Ez "engedelmességi képzés" - Jacob Rothschild

Covidnak semmi értelme.

Éppen ez a lényeg.

Arra képeznek ki minket, hogy engedelmeskedjünk a csalárd, irracionális, erkölcstelen, önpusztító diktátumoknak.

Biztos forrásból: "Az Új Világrendhez sokkal mélyebb és tartósabb engedelmességre volt szükségünk. Amikor az emberek túlnyomó többsége enged abban, hogy megengedjék, hogy olyan anyagot fecskendezzenek beléjük, amit minden magadfajta szabad és gondolkodó ember elutasítana és tiltakozna ellene, még csak nem is tudva, hogy mik ezek az anyagok, de bízva a kormányaikban és a médiahálózatainkban, akkor ez minden bizonnyal a legfontosabb győzelem, amit a struktúránk remélhet.""

"Az univerzális vakcinaprogramok nem csak a génmódosítással és génjavítással történő viselkedésszabályozás előtt nyitják meg az utat, de ami a jelenlegi működés szempontjából még fontosabb - a pszichológiai viselkedésszabályozás a vakcinákkal még ennél is alapvetőbb. Függetlenül attól, hogy az oltóanyagok a vírus tekintetében szükségtelenek és haszontalanok, vagy akár sokak számára károsak, vagy sem, ezek az oltóanyagok a legegységesebb és legösszehangoltabb pszichológiai fegyver, amelyet valaha is kitaláltak az emberi viselkedés irányítására."

 

 

"Természetesen a maszkok teljesen haszontalanok a vírus szempontjából... Azonban az engedelmesség és a felülről jövő parancsoknak való megfelelés az, ami döntő, hogy "mindenki" viseljen egyet a kormány megbízásának vagy parancsának megfelelően. Ez olyan, mint egy egyenruha, hogy mindenki "egyforma" legyen. Az egység, a megfelelés, az engedelmesség és legfőképpen az "egyenlőség" érzetének beoltásáról van szó.

"Ami számít, az a kialakított konformitás, engedelmesség és "egyenlőség" érzése, ami az "egyenlőség" és a bizalom érzését generálja, ami a legtöbb ember számára abszolút személyes és belső, mert amit a testükbe engednek, mint például a szex vagy a vallási rituálék, az nagyon is összefügg az elméjükkel és a hitükkel, amit minden esetben már átadtak, vagy önként, vagy az erőszak révén, amit most a világ különböző kormányai által gyakorolnak."
-----------------------
Hogy tud JR így kiborítani? Az emberek nem tudják elképzelni a sátánizmust.

„Az egyén fogyatékossá válik, ha olyan szörnyű összeesküvéssel kerül szembe, hogy el sem hiszi, hogy létezik.”

https://pokolafoldon.hu/great-reset/jacob-r-ez-engedelmessegi-kepzes

Vernon Coleman: Itt van, miért fog a legtöbb oltott korán meghalni

 

Mindannyian tudjuk, hogy a covid-19 oltást elfogadók rövid távú kockázatai borzalmasak - rosszabbak, mint bármelyik hagyományos vakcinával vagy gyógyszerrel kapcsolatos kockázatok, amelyeket valaha is gyártottak, és a múltban volt néhány horrorisztikus történet a gyógyszeripari termékekkel kapcsolatban.

A gyógyszergyártó cégek a legkegyetlenebbek a vállalati szervezetek közül - a fegyvergyártó cégek mellettük kifejezetten jóindulatúnak tűnnek. És ahogyan már korábban is rámutattam, az illegális kábítószer-kereskedelemben részt vevőket viszonylag tisztességesnek állítják be.

Egy évvel ezelőtt, 2020 végén már tudták, hogy a covid-19 oltás szívproblémákat, stroke-ot, neurológiai problémákat, szívizom- és szívburokgyulladást okozhat.

Ezt onnan tudom, hogy tavaly, 2020-ban több videót is készítettem, amelyekben elmagyaráztam, hogy mindezek a dolgok meg fognak történni. És hogy a mellékhatások nem lennének ritkák, sőt, nem is szokatlanok.

Ha érdekli, nézze meg a `Covid-19 vakcina - Lehetséges vakcina mellékhatások' vagy `Lényeges információk a Covid-19 vakcináról' című videóimat. Mindkét videót 2020 decemberében vettem fel és tettem közzé, és még mindig ott vannak. Ha a YouTube-on lettek volna, természetesen eltávolították volna őket.

Sok-sok ezer szót írtam már ezeknek az oltásoknak a rövid távú problémáiról.

De a közép- és hosszú távú veszélyeket is megvizsgáltam, és amit találtam, az valóban ijesztő. Ez tényleg egy kivágás. Attól tartok, hogy a legtöbb oltott szerencsés lesz, ha öt évet kibír - és mindezt egy olyan oltásért, amely nem azt teszi, amit a legtöbb ember gondol. Hogy őszinte legyek, bárkit, aki még mindig elfogadja az oltást, öngyilkosnak vagy elmebetegnek kellene tekinteni. Az életkilátások drámaian csökkenni fognak - és nem csak azért, mert az egészségügyi ellátás minősége napról napra romlik. Őszintén szólva nehezen tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik annyira átmosták az agyukat és annyira megrémültek a hallott hazugságoktól, hogy elfogadnak annyi oltást, amennyit csak felajánlanak nekik.

A politikusok, a kormány tudósai és az újságírók azt állítják, hogy a kísérleti oltásokkal kapcsolatban nincsenek közép- vagy hosszú távú veszélyek.

De ezt azért mondják, mert úgy tűnik, semmit sem tudnak a hagyományos vakcinákról, amelyek közép- és hosszú távú problémákat okozhatnak és okoznak is. És természetesen semmit sem tudnak a kísérleti oltásokról, mert senki a világon nem tudja biztosan megmondani, hogy mi fog történni egy, öt vagy tíz év múlva.

Én azonban elszánt, klinikai kísérletet tettem arra, hogy elemezzem, hogy szerintem mi fog történni. És erre jutottam.

 

 

Először is, természetesen ott vannak a szívproblémák. Úgy tűnik, hogy a szív károsodása, amely oly sok fitt sportoló haláláért vagy összeomlásáért felelős, valószínűleg sokkal több embert érint, mint amennyiről tudunk. Az orvosok aligha tudják kivenni a szíveket élő betegekből, hogy lássák, hányan szenvednek súlyos, korai stádiumban lévő szívproblémától. És korai még a szívizomgyulladás, a szívburokgyulladás és egyéb problémák. Ez a probléma most már sokak életének állandó része. És mindezt nagy pontossággal megjósolták. Ismét csak nézzétek vissza az elmúlt két évben készített videóimat. Mindent megjósoltak. A videók mind a Brand New Tube-on vannak. Figyelmeztettem, hogy többen, sokkal, sokkal többen fognak meghalni az oltásoktól, mint ahányan meghaltak vagy meg fognak halni az átnevezett influenzában.

Természetesen úgy tűnik, hogy a szívproblémákat súlyosbítja az erős testmozgás. Attól tartok, hogy hirtelen halálesetek lesznek azok között, akik dolgoznak, havat ásnak vagy nehéz kerti munkát végeznek. Az idősek körében bekövetkező haláleseteket a közönséges öregedés következményeként fogják kezelni.

Egyébként észrevették, hogy mostanában az a hivatalos álláspont, hogy az edzőterembe járó emberek nagyobb valószínűséggel kapnak agyvérzést vagy szívrohamot - mintha csak az edzőterembe járás lenne a probléma? Az oltást mint okot nem említik. Megpróbálják normalizálni a stroke-ot és a szívrohamot, hogy elfedjék a védőoltás okozta sérüléseket.

És gyanítom, hogy ez az oka annak is, hogy annyi fiatal összeesett a táncparketten. A testmozgás a hőséggel együtt megterhelte a sérült szíveket. És összeestek. Úgy gondolom, hogy a történetek arról, hogy az éjszakai klubokban injekciót adnak be az embereknek, vagy hogy szúrós italokat isznak, nagyrészt csak történetek. Történetek, amelyek célja, hogy elfedjék a valódi problémát. Bizarr módon még azt is láttam, hogy azt állítják, hogy a globális felmelegedés az oka a szívproblémáknak. Ez tényleg túlzás.

Sajnos nincs kétségem afelől, hogy egyre több és több ember fog súlyos szívproblémákkal küzdeni az oltások következtében. Az idősek korábban fognak meghalni, mint ahogy egyébként meghaltak volna. De a fiatalok halálozása továbbra is sokkoló lesz. A szívroham példátlan járványszerűsége miatt már most követelik, hogy az iskolákban és a sportklubokban helyezzenek el defibrillátorokat.

A beoltottak immunrendszerének változása is nagy jelentőségű lesz. Jelentések szerint a duplán beoltottak közül sokan elvesztették az immunrendszerük képességének nagy részét. Ez azt jelenti, hogy hihetetlenül sebezhetővé válnak számos betegséggel szemben.

Tehát gyanítom, hogy a beoltottak rendkívül sebezhetőek lesznek az influenza új variációival szemben. Folyamatosan arra fogják ösztönözni őket, hogy fogadjanak el új oltásokat, új emlékeztető oltásokat és így tovább. A tudatlanok, a félősek és a fogékonyak tűpárnává válnak, a gyógyszergyárak mérhetetlen milliárdos profitra tesznek szert, az orvosi szakma hatalmas összegeket kap az oltások beadásáért, és a világkormány menetrendje mögött álló gonosz összeesküvők egyre közelebb kerülnek céljukhoz. A vakcinázási útlevelek - látszólag természetesen - digitális útlevelekké fognak átalakulni, amelyek tartalmazni fogják a pénzügyi adatokat és így tovább, és a rabszolgasorba taszítás teljes lesz. A jövő már nagyon, nagyon közel van.

Komoly neurológiai problémák is lesznek. Ezek már most is kialakulóban vannak - az arcidegbénulás természetesen jól ismert. De lesz még sok más is, amelyekről már 2020-ban is tudtunk.

Lesznek termékenységi problémák? Az én tippem az, hogy lesznek. Természetesen senki sem mondhatja, hogy nem lesznek.

Megdöbbentő, hogy hány nő nem iszik meg egy pohár bort, hátha az hatással van a babára, de boldogan beadja a kísérleti oltást. Senki sem tudja, mi fog történni velük vagy a születendő gyermekükkel.

 

 

Egyre több olyan nő, akit beoltottak, és teherbe esik, fejletlen babával fog születni. Vagy a babáknak súlyos szívproblémáik lesznek. Ki tudja? Kétségtelen, hogy sok csecsemő elveszik a terhesség közepén, vagy halva születik. Az orvostörténet tele van olyan gyógyszerek példáival, amelyekről mindenki azt mondta, hogy biztonságosak, de kiderült, hogy mégsem olyan biztonságosak. A Contergan csak egy a sok gyógyszer közül ebben a történelemben.

És mi lesz, ha ezek a csecsemők felnőnek? Teljesen terméketlenek lesznek? Milyen egyéb problémák fognak kialakulni náluk? Az mRNS egy teljesen új típusú termék. Senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mi fog történni. Senki sem tudja megmondani, hogy mi fog történni öt, tíz vagy tizenöt év múlva. Várnunk kell és meglátjuk. És mielőtt bárki gúnyolódna, hadd emlékeztessem Önöket, hogy voltak olyan gyógyszerek, amelyek hatással voltak az őket szedő nők gyermekeire.

A dietilstilbioösztrol (DES) az ösztrogén egy gyártott változata. Terhes nőknek adták, hogy megelőzzék a vetélést. Biztonságosnak gondolták, bár erre használhatatlan volt. 1971-ben kiderült, hogy a gyógyszer rákot okoz, és az amerikai orvosok abbahagyták a felírását. Az európai orvosok még hét évig folytatták.

De van egy csavar. Később kiderült, hogy azoknak a nőknek a lányai, akik terhességük alatt DES-t szedtek, fokozottan ki voltak téve többféle rákos megbetegedés kockázatának. Erről 1977-ben írtam a Papírorvosok című könyvemben - és az európai orvosok ezután abbahagyták a terhes nőknek való felírását. 40 évbe telt, mire a rákos megbetegedések nyilvánvalóvá váltak.

Nem lehet alábecsülni a rákkockázatot a vakcinázottak esetében. Senki sem tudja, mi fog történni.

Már most vannak a problémák korai jelei.

Egy orvos az amerikai Idahóban arról számolt be, hogy az endometriumrák előfordulásának hússzoros növekedését tapasztalta a szúrt betegeknél.

És persze a menstruációs problémák köztudottan komoly problémát jelentenek a beoltottak körében. Attól tartok, hogy mindenféle rákos megbetegedés előfordulása drámaian meg fog nőni a beoltottak körében. A megváltozott immunrendszerrel biztosan nagy problémák lesznek.

És van egy másik probléma is.

A vakcinázottak képesek lesznek-e vényköteles vagy vény nélkül kapható gyógyszereket szedni? Ha például aszpirint vagy warfarint szednek, a vérzési problémák súlyosbodni fognak? Teljesen új területen vagyunk. Kétlem, hogy a kormánynak tanácsot adó matematikusoknak és pszichológusoknak sok fogalmuk lenne arról, hogy a gyógyszerek kölcsönhatásai milyen problémákat okozhatnak az átlagembereknél. És mivel a covid oltás teljesen új, az előttünk álló problémák száma nem ismer határokat.

Mit tehetnek tehát a beoltottak, hogy segítsenek magukon?

Nos, mindenekelőtt remélem, hogy a vakcinázottakba nem szúrnak több, különösen mérgező oltást. Gyanítom, hogy a károk halmozódnak - talán ezért is akarják olyan nagy mennyiségben belepumpálni az emberekbe a cuccot.

A beoltottaknak kerülniük kellene a megerőltető testmozgást - nehogy a szívük valamilyen módon károsodjon. Attól tartok, hogy a károsodás nem mindig mutatkozik meg, amikor a szívet vizsgálják. Kíméletes testmozgás csak azoknak, akik megkapták a covid-19 oltást. Azok a futballisták, akik nemet mondtak, bölcsebbek voltak, mint a hírnevük.

 

 

És ha véletlenül kaptam volna oltást (és pokoli baleset lett volna, ha bármilyen oltást vagy vakcinát kaptam volna), akkor az immunrendszeremet csúcsformában szeretném tartani. D-vitamint és cinket könnyen lehet kapni. Mindkettőből könnyen vásárolhatsz készletet - de ne vegyél be többet az ajánlott adagnál, mert komoly és potenciálisan halálos mellékhatásai lehetnek, ha mégis beveszed. A beoltottaknak először az orvosukkal kell egyeztetniük - mielőtt bármilyen gyógyszert vagy kiegészítőt szednének.

A beoltottak veszélyt jelentenek majd a környezetükre? Nos, igen, attól tartok, hogy igen. Bizonyos fertőzéseket úgy fognak hordozni, hogy nem mutatnak tüneteket vagy jeleket, és így gyanítom, hogy terjeszteni fogják ezeket a fertőzéseket. Az oltások előtt nem történt tünetmentes terjedés, de most már van bizonyíték arra, hogy a vakcinázottak anélkül terjeszthetik a fertőzést, hogy maguk tüneteket mutatnának.

Már régen beszámoltam arról az elméletről, hogy az immunszupprimált egyének olyan rezervoárt jelenthetnek, amelyben a vírusok könnyebben mutálódhatnak.

És vajon a vakcinázottak is sebezhetőek lesznek, ha keverednek a nem vakcinázottakkal? Nos, ismétlem, attól tartok, hogy igen. A vakcinázottak immunrendszere örökre megváltozott. Hogy mennyire lesznek sebezhetőek, az egy nagy rejtély.

A probléma az, hogy a hatóságok nem lesznek őszinték ezzel kapcsolatban. Azt fogják állítani, hogy a vakcinázottak halálát az új variációk okozzák, és amikor csak tehetik, természetesen azokat a bölcseket fogják hibáztatni, akik nem engedték, hogy beadják maguknak a valaha kitalált és a kormányok, a gyógyszergyárak és az egészségügyi intézmény által támogatott leghalálosabb, legmérgezőbb főzetet.

És vajon az oltásoknak lesz-e bármilyen hatása a beoltottak agyára? Nos, meglepődnék, ha nem. Bármi, ami hatással van a keringési rendszerre és az immunrendszerre, valószínűleg az agyra is hatással lesz valamilyen módon. A nagyobb vérzésektől eltekintve mi fog történni a beoltottak intelligenciájával?

Talán ez megmagyarázza, hogy miért tűnnek olyan átkozottul ostobának azok, akiket beoltottak. Legtöbbjük maszkot visel, ami a lehető legnagyobb hülyeség. És persze a maszkok növelik a hülyeséget, mert a maszkot viselők csökkentett mennyiségű oxigént lélegeznek be.

A lényeg az, hogy attól tartok, hogy a befecskendezettek életkilátásai jelentősen csökkennek. És nem hiszem, hogy ez véletlen.

 

 

Meddig fognak élni?

Nos, néhányan valószínűleg hosszú életet fognak élni. Néhány cigarettázó a 90-es éveiben is él. Az emberi test nem mindig úgy viselkedik, ahogyan azt elvárják - ez a lényeg.

De attól tartok, hogy sokan fognak meghalni a téli hónapokban. A halálozási arányok a következő években ugrásszerűen meg fognak nőni. A kormányok az átnevezett influenza új változatait fogják hibáztatni. De ez csak egy újabb hazugság lesz.

Attól tartok, hogy a beoltottak közül sokaknak átlagosan legfeljebb öt évük marad, mielőtt statisztikává válnak.

A tényellenőrök azt fogják mondani, hogy ezt nem tudom bizonyítani.

És igazuk is van. Nem tudom. Csak annyit tehetek, hogy megnézem a tényeket, amik rendelkezésünkre állnak, és következtetéseket vonok le. És emlékeztetném Önöket, hogy 2020 márciusa óta teljesen igazam van ezzel az ál-járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatban. Azt hiszem, sokkal pontosabb voltam, mint bármelyik kormányszóvivő, akit eddig láttam. És a videóim, cikkeim és rovataim még mindig ott vannak, hogy ellenőrizze, ha szeretné.

Copyright Vernon Coleman 2021. december

https://pokolafoldon.hu/pandemia/itt-van-miert-fog-a-legtobb-oltott-koran-meghalni

A magas spanyolországi halálozási arány "rejtélyes" a szakértők számára

  csak nagyon szórványosan fordulnak elő. Nem tudom megmagyarázni a MOMO által jelentett túlzott halálozást, legalábbis a sürgősségi osztályon nem látjuk őket".

Cascón Porres kommentálta a megmagyarázhatatlan halálesetek számának növekedését:

"És pontosan ez a probléma. Ezek olyan halálesetek, amelyek diagnózis nélkül következnek be, és talán ezért kevésbé fontosak: nem okoznak nagyobb nyomást a kórházban, de az emberek mindenképpen meghalnak".

Az UPM kutatója megjegyezte, hogy kevés értelme van annak, hogy mindezeket az adatokat csak a többlethalálozásról szóló jelentések elkészítéséhez használják, de nem keresik az okát.

Amerikai belgyógyász a vakcinákat okolja a magas halálozásért

De ha Peter McCullough amerikai belgyógyász, kardiológus és epidemiológuson múlna, a Corona vakcinákat már februárban kivonták volna a forgalomból a megengedhetetlenül magas halálozási arány miatt. Az Egyesült Államokban közel 500 millió adag után az összes halálozás, valamint a Covid-19 halálozás is megnőtt.

Bret Weinstein a DarkHorse Podcastban elmondta, hogy a halálesetek 50 százaléka az oltást követő 48 órán belül, 80 százaléka pedig egy héten belül bekövetkezik. Skandináviai idősotthonokban végzett kutatások kimutatták, hogy a halálesetek legalább 40 százaléka közvetlenül a vakcinákkal hozható összefüggésbe - mondta McCullough.

Általában az ilyen haláleseteket nem a Covidnak tulajdonították, de ez kezd megváltozni. "Mostanában már gyászjelentéseket is látunk olyan emberekről, akik a vakcina által okozott betegségekben haltak meg" - tette hozzá.

Általában egy vakcinát 50 haláleset után vonnak ki a forgalomból. A VAERS mostanra mintegy 20 000, az oltást követő halálesetről számolt be, amelyeknek az amerikai CDC szerint semmi közük az oltáshoz. McCullough visszautasította állításukat: "Az embereket most valóban arra kérik, hogy adják fel az életüket. A halálozási arány elfogadhatatlanul magas". Szerinte a valós halálozási arány 90 000 körül van.

McCullough rámutatott, hogy az injekciós rendelések száma áprilisban kezdett csökkenni, amikor a halálos mellékhatásokról szóló információk napvilágot láttak. Az orvosoknak, a kórházaknak és a politikai döntéshozóknak semlegesen kell viselkedniük - hangsúlyozta a belgyógyász. "Ha reklámoztam volna az oltóanyagokat, megsértettem volna a Nürnbergi Kódexet".

Az Egyesült Királyságban, akárcsak Spanyolországban, a média érdektelennek tűnik a hirtelen halálesetek újabb megmagyarázhatatlan megugrása iránt Stoke-ban. (ER: ez a Dr. Craig által közzétett több médiatörténetből álló szál)

 

 

A svájci sürgősségi osztály elküldi a kritikus állapotú betegeket, ha nem oltották be őket

Egy berni kórház sürgősségi osztálya időközben elküldi a nem beoltott betegeket, az ausztráliai Queenslandben pedig a nem beoltottaknak le kell mondaniuk a szívátültetésről.

A svájci regionális csatorna, a Tele-Bärn arról számolt be, hogy a női betegnél komplikációk léptek fel egy műtét után. "A sebéből már szivárgott a vér" - mondta az áldozat barátja a lapnak. A telefonbeszélgetés végén a kórházi felvételi ügyintéző azt mondta: "Be akarja oltatni magát, vagy meg akar halni?"".

Hogy ellenőrizzék állítása valóságtartalmát, a berni Salem kórházzal ismét felvették a kapcsolatot, ezúttal egy szimulált sérüléssel. A páciensnek ugyanezt mondták újra a telefonban: Oltatlan betegeket semmilyen sürgősségi ellátásban nem kezelnek.

Amikor a média megkereste, a Salem kórházat működtető Hirslanden csoport úgy tűnt, hogy nem tud erről az irányelvről, és azt mondta, hogy a személyzet elutasította a nem beoltott sürgősségi esetek kezelését, ami "abszolút elítélendő".

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-magas-spanyolorszagi-halalozasi-arany-rejtelyes-a-szakertok-szamara

Dr Tomasovszki László interjú