2021. december 10., péntek

A magas spanyolországi halálozási arány "rejtélyes" a szakértők számára

  csak nagyon szórványosan fordulnak elő. Nem tudom megmagyarázni a MOMO által jelentett túlzott halálozást, legalábbis a sürgősségi osztályon nem látjuk őket".

Cascón Porres kommentálta a megmagyarázhatatlan halálesetek számának növekedését:

"És pontosan ez a probléma. Ezek olyan halálesetek, amelyek diagnózis nélkül következnek be, és talán ezért kevésbé fontosak: nem okoznak nagyobb nyomást a kórházban, de az emberek mindenképpen meghalnak".

Az UPM kutatója megjegyezte, hogy kevés értelme van annak, hogy mindezeket az adatokat csak a többlethalálozásról szóló jelentések elkészítéséhez használják, de nem keresik az okát.

Amerikai belgyógyász a vakcinákat okolja a magas halálozásért

De ha Peter McCullough amerikai belgyógyász, kardiológus és epidemiológuson múlna, a Corona vakcinákat már februárban kivonták volna a forgalomból a megengedhetetlenül magas halálozási arány miatt. Az Egyesült Államokban közel 500 millió adag után az összes halálozás, valamint a Covid-19 halálozás is megnőtt.

Bret Weinstein a DarkHorse Podcastban elmondta, hogy a halálesetek 50 százaléka az oltást követő 48 órán belül, 80 százaléka pedig egy héten belül bekövetkezik. Skandináviai idősotthonokban végzett kutatások kimutatták, hogy a halálesetek legalább 40 százaléka közvetlenül a vakcinákkal hozható összefüggésbe - mondta McCullough.

Általában az ilyen haláleseteket nem a Covidnak tulajdonították, de ez kezd megváltozni. "Mostanában már gyászjelentéseket is látunk olyan emberekről, akik a vakcina által okozott betegségekben haltak meg" - tette hozzá.

Általában egy vakcinát 50 haláleset után vonnak ki a forgalomból. A VAERS mostanra mintegy 20 000, az oltást követő halálesetről számolt be, amelyeknek az amerikai CDC szerint semmi közük az oltáshoz. McCullough visszautasította állításukat: "Az embereket most valóban arra kérik, hogy adják fel az életüket. A halálozási arány elfogadhatatlanul magas". Szerinte a valós halálozási arány 90 000 körül van.

McCullough rámutatott, hogy az injekciós rendelések száma áprilisban kezdett csökkenni, amikor a halálos mellékhatásokról szóló információk napvilágot láttak. Az orvosoknak, a kórházaknak és a politikai döntéshozóknak semlegesen kell viselkedniük - hangsúlyozta a belgyógyász. "Ha reklámoztam volna az oltóanyagokat, megsértettem volna a Nürnbergi Kódexet".

Az Egyesült Királyságban, akárcsak Spanyolországban, a média érdektelennek tűnik a hirtelen halálesetek újabb megmagyarázhatatlan megugrása iránt Stoke-ban. (ER: ez a Dr. Craig által közzétett több médiatörténetből álló szál)

 

 

A svájci sürgősségi osztály elküldi a kritikus állapotú betegeket, ha nem oltották be őket

Egy berni kórház sürgősségi osztálya időközben elküldi a nem beoltott betegeket, az ausztráliai Queenslandben pedig a nem beoltottaknak le kell mondaniuk a szívátültetésről.

A svájci regionális csatorna, a Tele-Bärn arról számolt be, hogy a női betegnél komplikációk léptek fel egy műtét után. "A sebéből már szivárgott a vér" - mondta az áldozat barátja a lapnak. A telefonbeszélgetés végén a kórházi felvételi ügyintéző azt mondta: "Be akarja oltatni magát, vagy meg akar halni?"".

Hogy ellenőrizzék állítása valóságtartalmát, a berni Salem kórházzal ismét felvették a kapcsolatot, ezúttal egy szimulált sérüléssel. A páciensnek ugyanezt mondták újra a telefonban: Oltatlan betegeket semmilyen sürgősségi ellátásban nem kezelnek.

Amikor a média megkereste, a Salem kórházat működtető Hirslanden csoport úgy tűnt, hogy nem tud erről az irányelvről, és azt mondta, hogy a személyzet elutasította a nem beoltott sürgősségi esetek kezelését, ami "abszolút elítélendő".

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-magas-spanyolorszagi-halalozasi-arany-rejtelyes-a-szakertok-szamara

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése