2024. május 29., szerda

Ladóczki Éva: Ideje valamit tenni, mert a globalisták felgyorsították terveiket.

 

Az Egyesült Királyságban törvényjavaslat született az angol egyház felszámolásáról, ami az új világrend program része:
https://thewatchtowers.org/there-is-a-bill-in-the-u-k-to-disestablish-the-church-of-england/

És itt a részletes tervük:
A 300-as bizottság alattomos emberek kis csoportja, akik világunk minden aspektusát irányítják. Az MI6-on keresztül elrendelték Lincoln és Kennedy elnök meggyilkolását. Az AIDS-et létrehozták, és a WHO millióknak juttatta be a himlőoltás révén.
CÉLJAIK:
(1) Egy Világkormány létrehozása egységes egyházzal és monetáris rendszerrel az ő irányításuk alatt.
(2) Minden nemzeti identitás és nemzeti büszkeség teljes lerombolása.
(3) A vallás és különösen a keresztény vallás elpusztítása
(4) Minden egyes ember irányítása elmekontroll és nanotechnológia segítségével, amely emberszerű robotokat (kiborg) és azt felügyelő totalitárius terrorrendszert hozna létre.
(5) Véget vetni minden iparosításnak és az atomenergiával előállított elektromos energia előállításának, és “posztindusztriális, zéró növekedésű társadalom” létrehozása.
(6) A kábítószerek és a pornográfia legalizálása.
(7) A nagyvárosok elnéptelenedése.
(8) Minden tudományos fejlődés visszaszorítása, kivéve a bizottság által előnyösnek ítélteket. Különösen célpont a békés célú atomenergia.
(9) A fejlett országokban zajló korlátozott háborúk, valamint a harmadik világ országaiban az éhezés és betegségek következtében 2050-re 3 milliárd ember haljon meg, akiket „haszontalan evőknek” neveznek.
(10) Meggyengíteni a nemzet erkölcsi szálait és demoralizálni a munkásosztályban dolgozókat tömeges munkanélküliség szándékos előidézésével.
(11) Megakadályozni, hogy az emberek mindenhol maguk döntsenek sorsukról, mivel egy-egy krízis követi a másikat, amit az emberek már nem tudnak uralni.
(12) Új kultuszok bevezetése.
(13) A világ gazdaságainak teljes összeomlását és teljes politikai káoszt előidézni.
(14) Átvegye az irányítást az Egyesült Államok összes kül- és belpolitikája felett.
(15) Teljes mértékben támogassa az olyan nemzetek feletti intézményeket, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Világbíróság, amelyek a tervek végrehajtását végzik.
(16) Behatoljon minden kormányba és felforgatva azokat, és belülről dolgozzon az általuk képviselt nemzetek szuverén integritásának megsemmisítésén.
(17) Szervezzen meg egy világméretű terrorista apparátust, és tárgyaljon a terroristákkal, amikor terrorista tevékenységekre kerül sor.
(18) Vegye át az irányítást az oktatás felett Amerikában azzal a szándékkal és céllal, hogy teljesen és teljesen elpusztítsa azt.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-magyar-kiralysag-kiralyi-korona-tanacsarol/

VILÁGMÉRETŰ MEGMOZDULÁS A WHO (Hisztéria Világkormány) -ELLEN:

“Hatalmas esemény készül Genfben június 1-jén…
A szervezők mindenkit meghívnak, aki részt kíván venni a globalisták által a függetlenségünk ellen irányuló, tervezett fasiszta intézkedéseik ellen.”
https://lumi-news.gr/o-dromos-pros-tin-genevi-leme-ochi-ston-p-o-y/

A VAKCINATERROR EDDIGI EREDMÉNYE: 676 millió sérült meg bolygószerte. 138 millióan súlyosan megsérültek vagy meghaltak.

 

“Valóban megdöbbentő információk kerültek napvilágra: 676 millió ember sérült meg bolygószerte.
138 millióan súlyosan megsérültek vagy meghaltak.

20-ból 1 ember, akinek tűt adtak a karjába és az oltóanyagot, súlyosan megsérült.
“Amikor a vakcinák behatolnak a sejtekbe, jeleznek az immunrendszernek, hogy megtámadja” Magukat az őssejteket, amelyek elengedhetetlenek a test és szerveink helyreállításához, legyőzik, és ez rákot vált ki.
Az erősen beoltott országokban robbanásszerűen megnőtt a korai rákos megbetegedések, valamint a genetikai rendellenességek száma a lakosság körében. Valamennyi ilyen módon beadott vakcina potenciálisan okozhat ilyen sérüléseket.
A hiperbár oxigénterápia jelentősen meggyógyíthatja a szervezetet, és arra ösztönzi a halhatatlan sejtekként ismert T-sejteket, hogy megkezdjék a test helyreállítását. ”
https://x.com/JimFergusonUK/status/1795758321028288623

A Kárpát-medence csodája még vissza jöhet

Napi szabad energia ajánlat

Embertelen állapot Palesztínában

Keleti hun testvérünk szépséges dala

Meg akarják gyilkolni az embereket ... Kálium-promit veseelégtelenséget okoz