A progressziv balos NWO fellegvára jelen napjainkban nem Franciaország – mint volt 100 évvel ezelőtt – hanem az Egyesült Államok. Franciaország az elmúlt időszakban éppenséggel távolodni próbált az Egyesült Államoktól, erősitette a kapcsolatait Kinával és kereste az utat a BRICS felé is, ahonnan egyébként csúnyán elutasitották: 2023.6.22: Moszkva közölte, hogy nem látják szívesen Macront a BRICS-csúcstalálkozón Ez a fajta gaullista különutas politika verte ki a biztositékot Washingtonban, s vezetett az amerikai soros-bidenista szélsőbalos szabadkőműves elemensek által szitott zavargások kirobbantásához, melyek célja meggyengiteni a Macron rezsimet. 2023.7.1: Ostromszerű állapotok Franciaországban, rengeteg rendőr sérült meg De nemcsak Macront hanem Putyint is sikerült a napokban egy picit meginogtatni nekik a székében.

Prigozsint Szurovikin tábornok segitette a puccskisérletében, és mindketten a progressziv balos NWO szolgálatában állnak, melynek célja atomháború szitása, melynek végén hamis “megmentőként” megjelenik majd a bibliai hamis próféta.
2023.6.30: CNN: az eltűnt Szurovikin tábornok titokban a Wagner VIP-tagja volt
2023.6.29: Armageddon tábornok még orosz mércével is brutális, most azonban komoly bajban lehet
Szurovikin “beceneve” egyáltalán nem véletlenül “Armagedon tábornok” volt.
Hogy nem durvult ezidáig atomkonfliktussá az ukrajnai háború, az éppenséggel a Prigozsin által annyira szidott védelmi miniszternek Sojgunak, a vezérkari főnök Geraszimovnak és az orosz titkosszolgálatoknak köszönhető, melyek a putyinista “konzervativ NWO” szolgálatában állnak, melynek célja felszámolni a liberális nyugatot. Prigozsin puccskisérlete a balliberális nyugati NWO és a konzervativ keleti NWO nagy konfliktusa.
A Wagner Fehéroroszországba telepitése nagy biztonsági kockázattal jár, Prigozsin zsoldosai ugyanis megtámadhatják a szomszédos NATO-tag Lengyelországot, igy próbálva atomkonfliktust csiholni a NATO és Oroszország közt.
2023.6.28: Azonnali lépéseket tesz Lengyelország, miután Wagner-zsoldosok települtek a szomszédjába
A “polip fejének”, Lucifernek, a célja a keleti NWO győzelme a világ felett, de mintha egy “láthatatlan kéz” alaposan megkeverte volna a kártyákat, eszközként használva a szélsőbalos-kommunista elemenseket (hagyva a “konkolyt kivirágozni”), és az apokalipszis felé terelve a történelem menetét. Mintha egy “felsőbb hatalom” beavatkozásának lennénk tanúi, mely valószinűleg nem más, mint a biblia Istene, Jahve, akinek célja ennek a globalista világrendszernek (Babilonnak) a totális lerombolása, elpusztitása.
Trump az USA-ban szintúgy hatalmas problémákkal küzd, s szinte kizártnak tekinthető, hogy a progressziv-balos NWO hagyni fogja, hogy újból elnök legyen belőle. A sorozatos megvádolásainak is az a célja, hogy megakadályozzák az elnöki székbe kerülését. Hamarabb lehet az egészből polgárháború, semmint hogy az USA elnöki székébe kerüljön.
2023.3.31: Soros-ügyész próbálja megvádolni Donald Trumpot
2ö23.6.9: Donald Trump óriási bajban: szövetségi szinten ítélhetik el

A konzervativ NWO-nak a következő volt a célja, mint ahogy a szélsőbalos Amerikai Népszava is nemrég leleplezte:
(de már aligha lesz belőle valami az eredetileg megtervezett formájában)

Trump alatt az oroszoknak nem kellett támadást intézni senki ellen, mert senki nem állta Putyin és az orosz terjeszkedés útját. Trump szó nélkül hagyta, hogy az oroszok domináns helyzetbe kerüljenek Szíriában és a közel-keleti térségben, terjeszkedjen Afrikában, felfegyverezze magát az Ukrajna elleni támadásra. Ha Trump lenne az elnök, a háborúnak – amit nem is nevezne háborúnak – már régen vége lenne, néhány nap alatt Putyin megszállta volna Ukrajnát és elfoglalta volna Kijevet. Trump ugyanis átengedte volna neki, amit Orbán szeretne.

Trump ellensége a NATO és az Európai Unió volt. Azért nem indított háborút, mert az EU-t mégsem támadhatta meg, bár szívesen megtette volna, és nem múlott volna rajta. Viszont azt közölte, hogy nem védi meg őket, a NATO-t fel akarta oszlatni. Ha Trump lenne az elnök (és ha Putyin hadserege erős lenne), az oroszok már a Szajnában mosnák a véres csizmájukat, és egész Európából rabolták volna el a gyerekeket, hogy ne nácinak nőjenek fel, hanem orosz kereszténynek.

Ezért volt olyan kulcsfontosságú a 2020-as amerikai elnökválasztás meghamisitása a balliberálisok számára, melyet egyébként Trump nyert meg.

A balliberális és konzervativ szabadkőműves elemensek tehát ismét tűzzel-vassal mennek egymásnak, mint tették 100 évvel ezelőtt is, az első világháború vége felé, mely háború rejtett célja a “régi rend” (a konzervativ-félfeudális rend) felszámolása volt, s mely kishiján Magyarország megszűnéséhez vezetett (lásd a Jakobinus szörnyeteg és Trianon c. irást). A jelenlegi helyzet is nagy kihivást jelent az Orbán rezsim számára: újból megjelent ugyanis az a szélsőséges-radikális irányzat a szabadkőművesség körein belül, mely mint “bajkeverőt” legszivesebben megszüntetné Magyarországot, de most nem Franciaországban, hanem a Biden-rezsimet támogató szabadkőművesek közt, s egyik fő szószólója az Amerikai Magyar Népszava, melynek főszerkesztője annak drukkol, hogy Ukrajna rohanja le Magyarországot. Száz évvel ezelőtt se vette teljesen komolyan az akkori magyar elit ezeket a holdkóros elemenseket, aztán az országvesztés lett a vége.
Bár személy szerint problémát jelent számomra, hogy beálljak bármelyik vakolókanalas gengszterbanda mögé is ( az Orbán rezsim például NWO-s büntető gulággá szerette volna varázsolni Magyarországot miután az oroszok lerohanják Európát, lásd a Lezárta magát a júdeo-fasiszta luk c. irást? ), de itt már arról van szó, hogy maga a magyar nemzet és kultúra ne szűnjön meg létezni, s ne jusson mondjuk az amerikai indián kultúrák sorsára… Kisebbségi magyarként én tudom a legjobban, hogy ez mit jelent. Éppen ezért újból nagyon nyitott szemmel kell járni, egyrészt nem elkövetni a 100 évvel ezelőtti hibákat, másrészt nagyon ügyelni arra is, hogy a magyar társadalom “normális” maradjon, és ne váljon teljesen ateistává.

A legvalószinűbb végkifejlet ugyanis nem a ballib erők győzelme, hanem az apokalipszis lesz, s a végidei próféciák azt mutatják, nem minden nemzet éli túl majd az apokalipszist, a teljesen ateistává és a liberalizmusba (vagyis sátánista megkisértésbe) ledegenerálódot országokból, mint az USA vagy a teljesen ateisává vált Svédországból és Csehországból, nem marad semmi. Csakis a “normálisabb” nemzetekből fog fennmaradni valami. Az államhatalom bár mindenhol meg fog szűnni, mint ahogy az összes nagyhatalom is:

1 Korintusi levél 15:24
Aztán a vég, mikor átadja az országot az Istennek és Atyának; amikor eltöröl minden birodalmat és minden hatalmat és erőt.

De a “normálisabb” nemzetekből maradni fog valami.

Pár éven belül sajnos az fog következni, amit a Billy Meier prófécia jövendöl.

Jelenések 6:4
És előjőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.

“Az EU megvetendö tárgyalási politikája lesz a fö oka annak, hogy a háborús hatalmak keletröl megszállják Európát és mindent tönkretesznek, mindenkit leigáznak.”

Az oroszok nyáron fogják megtámadni Európát.
Az elsö célpont Magyarország lesz, majd Auszria és Olaszország. Egy másik hadoszlop Németország és Franciaország irányába fog vonulni.
Az orosz agresszió központjává a megszállott Franciaország fog válni, ahol bizonyos kollaboráns elemensek az oroszok oldalára állnak, a francia hadsereg nukleáris arzenálja is orosz kézre kerül, s a francia hadsereget arra kényszerítik, hogy az ö oldalukra álljon, ezután közösen megindulnak dél (Spanyolország) és észak (Svédország és Norvégia) felé is.
Dél-keleti irányban az oroszok megszállják a Balkánt, illetve megtámadják Törökországot és Iránt is. A távol-keleten megtámadják Alaszkát és Kanadát, ami hatalmas nukleáris, vegyi és biológiai konfliktusba torkoll az amerikai földrészen. Az egykori USA nagyvárosai elpusztulnak. stb. stb.

https://pokolraveluk.info/2023/07/02/elorenyomuloban-bidenek-balos-kommunista-nwo-ja/