2022. február 15., kedd

Tűzoltók Los Angelesben, USA: Mindenki egyesüljön a szabadság visszaszerzéséért!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A Los Angeles-i tűzoltók harcolnak a választás szabadságáért az oltási kötelezettséggel szemben. Felfüggesztették őket állásukból, és egy csoportjuk a várossal bírósághoz fordul, hogy visszakapják munkájukat. Ki fogja kezelni az egyre gyakoribb vészhelyzeteket, amikor ők nincsenek jelen?

HÍRESSÉGEK AZ OLTÁSOK ELLEN XI. RÉSZ

Egyre több oltásellenes híresség szólal fel a mérgező vakcinák ellen, köztük: Lisa Boothe, María Karunna, Beatrice Rosen, Ángel Martín, Will Cain és mások.

Élő adásban ájult el a riporter

Az NTV riportere Clara Pfeffer 2021 novemberben ezt a kijelentést tette:

"Az egyetlen kiút ebből a válságból az oltás. Mindenkinek. Ezért nincsen olyan, hogy elegendő nyomásgyakorlás az oltatlanokra, ha szükséges, kijárási tilalmakkal kell hatni rájuk."

2022. február 15-én élő adásban először nem nem találta majd másodpercek múlva elájult.

https://mediaforras.com/elo-adasban-ajult-el-a-riporter-1402

Fuellmich nagy esküdtszéki ülésének 2. napja

 

Le a kalappal a The Exposé munkatársai előtt, amiért közzétették Alex Thomson, a brit rovat munkatársának hosszú vallomását a Reiner Fuellmich által vezetett nagyesküdtszéki eljárás második napján.

Közvetlenül alább tesszük közzé a 2. nap teljes, közel 6 órás tárgyalásának videóját. Alex Thomson az első tanú, és csak az ő vallomásának videóját mutatjuk be alatta.

Itt találhatók további linkek: Odysee és a Grand-jury.net oldalon keresztül.

Thomson vallomása a videó első 45 percét teszi ki.

****

Igazságügyi körökben már régóta tudjuk, hogy a londoni City és a mögötte álló családok mekkora hatalommal és ellenőrzéssel rendelkeznek az idők során, és hogy milyen mértékben ellenőrzik a világot. De a "gazdagság" definíciója új számunkra. Soha többé nem fogjuk ugyanúgy látni az "emberi erőforrások" kifejezést.

Alex Thomson: Mindspace és Mind Control révén néhány család világuralma.

RHODA WILSON a THE EXPOSE számára.

Alex Thomson a Népbíróság nagyesküdtszéki ülésén összefoglalót adott arról a geopolitikai helyzetről, amely a világban a második világháborút követő kritikus időszakban uralkodott. "A ma esti tanúvallomások többsége, és ha jól tudom, a nagyesküdtszék későbbi ülésein is, nagyrészt az 1945 utáni világra fog koncentrálni. Ez valóban az az időszak, amikor a világkormány egységesítésének számos terve indulatosan elkezdődött, beleértve azokat az egészségügyi kérdéseket is, amelyekkel önök foglalkoznak" - kezdte Thomson.

Alex Thomson a brit hírszerző ügynökség, az NSA partnerügynökségének, a GCHQ-nak volt tisztje, és a GCHQ kémiai, biológiai, radiológiai és nukleáris fenyegetésekkel ("CBRN") foglalkozó interdiszciplináris csoportjának tagja.
Thomson kezdte vallomását:

"Állításom szerint a világ domináns hatalma, nevezetesen a londoni City, a Brit Birodalom pénzügyi központja, nagyjából 1870-től kezdve készült erre a helyzetre. És hogy a modern világ, a világ monopolizálódása, a világ kartelleződése ekkor kezdődik dühösen.

"A brit elit számos forradalmat hajtott végre, és ezek mind a termelékenység megfékezése, az intelligencia és a szellemi tulajdon növekedésének megakadályozása körül forogtak."

Az alábbiakban megtekinthető Thomson vallomásának videója és leirata.

A nagy esküdtszék 2. napja: Alex Thomson vallomása, 2022. január 12. (45 perc)

További források
A nagyesküdtszék 2. napjának teljes előadása - Történelmi és geopolitikai háttér, 2022. február 12. (5 óra 47 perc), ITT tekinthető meg.

Az eljáráshoz logisztikai támogatást nyújt a Berlini Corona Nyomozó Bizottság: honlap (német) vagy honlap (angol).

Az eljárással kapcsolatos további információk a nagyesküdtszék honlapján találhatók: www.grand-jury.net.

Fordítás: Alex Thomson

Alex Thomson vagyok, és nyolc évig voltam a brit hírszerző ügynökség, a GCHQ, az NSA partnerügynökségének tisztje. Ott a volt Szovjetunióban voltam ügyintéző, és a lehallgatott anyagok átírója voltam, többek között orosz és német nyelveken. Az időszak második felében tagja voltam a GCHQ kémiai, biológiai, radiológiai és nukleáris fenyegetésekkel (CBRN) foglalkozó interdiszciplináris csoportjának is, és ebben a minőségemben megismertem valamit arról, hogy az angol-amerikai hírszerzés és katonai intézmény hogyan tekint az egészségre tömegesen ható anyagok és az ilyen anyagok fegyverként való felhasználásának lehetőségei terén fennálló tudásbeli dominanciájára.

 

De arra kértek, hogy adjak valami 20 perces összefoglalót a geopolitikai helyzetről, ahogy az a világban a második világháború utáni időszakot megelőző kritikus időszakban volt, mert a ma esti tanúvallomások többsége, és ha jól tudom, a nagy esküdtszék későbbi ülésein is nagymértékben az 1945 utáni világra fog koncentrálni, és ez valóban az az időszak, amikor a világkormány egységesítésének számos terve dühösen elkezdődött, beleértve az egészségügyi kérdéseket is, amelyekkel önök foglalkoznak.

És az én állításom az, hogy a világ domináns hatalma, nevezetesen a londoni City, a Brit Birodalom pénzügyi központja, nagyjából 1870-től kezdve készült erre a helyzetre. És hogy a modern világ, a világ monopolizálódása, kartelleződése ekkor kezdődik a haragban.
Minden, amit teszünk - és a "mi" alatt a brit hírrovatot értem -, és ma este csatlakozik hozzám Brian Gerrish, a közös szerkesztő, aki később tanúskodni fog -, minden, amit a brit korona monopóliumaiból és a City of London pénzéből származó korrupció vizsgálata során teszünk, úgy tűnik, hogy visszautal erre az 1870 körüli időszakra, amelyben, röviden szólva, a brit elit több forradalomra is sor került, és ezek mind a termelékenység megfékezése, valamint az intelligencia és a szellemi tulajdon növekedésének megakadályozása körül forogtak a Brit Birodalom őslakos népei és a versenytárs nemzetek körében.

Volt tehát egy forradalom, amit úgy is nevezhetnénk, hogy az elmetér, ami 2010 óta a brit kormány központi minisztériuma, a Kabinetiroda által használt kifejezett kifejezés.

Forradalom a brit és később más nyugati iskolásoknak nyújtott oktatás minőségében.

Forradalom a szellemi tulajdon elit általi ellopásában.

Forradalom az egészségügyi ellátás modelljében és az ahhoz való ingyenes hozzáférésben.

És itthon egy alkotmányos forradalom a klasszikus brit liberális demokrácia modelljéről, amelyet tudom, hogy az európai kontinens és jogi iskolái kifejezetten Nagy-Britanniából másoltak, egy olyan modellre, amelyben szoros ellenőrzés alatt áll, hogy mi történik a Parlamentben és a kormányok ellenőrzése alatt álló ügynökségekben a pártrendszer segítségével.

Mindez, mint mondtam, 1870 körül történt, és itthon, Nagy-Britanniában, nagyrészt a döntő fontosságú 1947/1948-as évre fejeződött be, amikor Nagy-Britannia Kanadán kívül egyedülálló módon rendelkezett a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat egyedülálló helyzetével, és az európai kontinens és az egész NATO katonai egyesítése felé vezető úton haladt, és sok más módon, beleértve a tervezést, a jogot és az állampolgárságot, a világ élére állt a népesség irányításának újbóli feltalálásában.

A központi megjegyzés itt a City of London, vagyis az a négyzetmérföld a ma Nagy-Londonnak nevezett terület szívében. Ez azért fontos, mert a londoni City és az anglikán egyház az egyetlen olyan intézmény, amely a brit szigeteken minden alkotmányos forradalmat sértetlenül, kiváltságaival és hatalmas vagyonával vészelt át.

London városa abban különbözik a világ más nagyvárosi területeitől, megapoliszaitól, hogy úgy döntött, hogy földrajzilag kicsi marad, miközben a körülötte lévő városi terület nőtt. London városa még mindig különálló jogállással rendelkezik a többi 32 londoni kerülettől, és valójában nem képezi Nagy-London részét. Kiváltságait már az 1215-ös Magna Carta is rögzítette. Önkormányzatát soha nem kérdőjelezték meg. Történelme során számos alkalommal rendelkezett hatalommal a Brit Korona és ezáltal a Föld nagy szelete felett a Brit Birodalom idején - nevezetesen a 17. század közepén lezajlott polgárháborúk idején, amikor a londoni City a Koronával vetekedő pénzügyi hatalomként folytatta, sőt bizonyos értelemben egy évtizedre eltörölte a Koronát, majd a Korona visszaállítása és végül az angol forradalom után mindössze hat évvel, amikor Harmadik Vilmos holland király Nagy-Britannia koronájára került, 1694-ben megalakult a Bank of England, és ezek a magánrészvényesek tizenkét és fél millió fontot juttattak a koronának, ami - megbízható információink szerint - az összes, azóta is fennálló adósság alapját képezi, és a mai napig titokban tartják e részvényesek és a Bank of England részvényeire jogosultak jelenlegi leszármazottait.

A londoni City a parlamentek úgynevezett anyja, a Westminsteri Parlament felett is ellenőrzést gyakorol, nevezetesen a City egyik tisztviselője, az úgynevezett Emlékeztető formájában, aki az alsóházban ül, ahová még az uralkodó sem léphet be, és feljegyzi, hogy mi hangzik el a pénzügyi érdekek ellen.

Túl bonyolult lenne a "Korona" fogalmát a brit modellben meghatározni, de fontos, hogy a 20. század elején létrehozott Kabinetiroda (Cabinet Office) a Korona előjogainak tényleges letéteményese. Így amikor az Egyesült Királyságon kívüli emberek a Koronára gondolnak, gyakran túlzottan a régi helyzetre gondolnak, amikor az uralkodó a koronázási esküre áll, és felelős a népnek.

A gyakorlatban az 1870 körüli időszakban az alkotmányos forradalom biztosította, hogy a politikai pártokat irányító pénzemberek valójában a Korona előjogainak híveit húzzák. A színfalak mögött a kormányzásnak az a modellje, amelyet Nagy-Britannia még mindig alkalmaz, és amelyet a Nemzetközösségbe és az egész világba exportálnak, az a belső szentély, a Privy Council, amely valójában a Korona nevében kormányoz, és csak a látszat kedvéért, amint azt a fő alkotmányos írók az 1870-es évek óta elismerik, csak a látszat kedvéért konzultálnak a Parlamenttel és a kormányhivatalokkal, mintha a végrehajtó, a törvényhozó és az igazságszolgáltatás között elválasztás lenne, a Privy Council szintjén ez nem így van.

Ebben a kritikus időszakban, amelyről beszélünk, a legkiválóbb angol alkotmányíró, Walter Badger is elismerte ezt Az angol alkotmány című könyvének második kiadásában, amelyet 1873-ban írt, éppen akkor, amikor a modern korbácspárt és mögötte a think tank kezdte megvetni a lábát, hogy a londoni Cityben a monopolisták akaratát érvényesítse.

Walter Bachelor ott egy bekezdésben arról írt, hogy különbséget kell tenni az idézet "a kormány méltóságteljes részei", vagyis azok a részek között, amelyek ezért a Koronát személyes értelemben mutatják, és az idézet "hatékony részek" között, a gépezet működő részeinek értelmében. És elismeri, hogy a vonzó részeknek valóban van céljuk, de az csak az, hogy a nemzeti támogatás erejét a színfalak mögött valóban működő részekhez vonzzák.

Nos, hogy ezt a lehető legjobban leegyszerűsítsük, azt hiszem, fontos rámutatni arra, hogy a Georgetown Egyetem történész akadémikusa, Carroll Quigley - ez C-A-R-R-O-L-L Quigley, aki többek között Bill Clinton tanára volt - a Tragedy & Hope: A History of the World in Our Time című könyvében őszintén azt írta, hogy négy ipari forradalom volt. Igen, ezt a Világgazdasági Fórumtól származó ismerős nyelvet Quigley már az 1960-as években megírta. És ezt nem fogjuk megérteni, ha nem látjuk, hogy az itt feltételezett perspektíva az, hogy kié a lakosság, először Nagy-Britanniában, majd a Brit Birodalomban.

 

Az első forradalomban a föld, a mezőgazdasági eszközök birtoklása biztosítja a jólétet. Aztán jön egy mechanikus ipari forradalom, egy második forradalom, majd egy olyan, amelyben a pénzügyi tőke uralja a világot. És ettől az 1870 körüli időszaktól kezdve a londoni City okos pénzemberei rájönnek, hogy még ez a buborék is ki fog pukkanni, és hogy a világ birtoklásának igazán fontos módja a jövőben az lesz, hogy a modellben dolgozók elméjét, termelékenységét és gondolatait birtokolják, hogy megállítsák őket abban, hogy elszaladjanak és túltermeljék a főnökeiket.

A kartellezés modern korszaka tehát mind az iparban, mind a geopolitikában 1870 körül kezdődött. Alig néhány év leforgása alatt, körülbelül ezen időpont körül a világ alapvető változáson ment keresztül: a londoni City és a Brit Birodalom nem rendelkezett komoly konkurenciával, és a világ átalakult egy olyan világgazdasággá, amelyben több iparosodott gazdaság is képes volt Nagy-Britanniát felülmúlni. A Brit Birodalom és pénzügyi központja, a londoni City of London az előző generációban tömegesen túlterjeszkedett Ázsiában, különösen az 1840-es évek afgán háborúi és az ópiumháborúk, valamint az 1850-es évek krími háborúja és indiai lázadása miatt. A City of London egyik leghatalmasabb bankja, az HSBC valójában a kínai ópiumkereskedelem idejéből származik. A londoni City bankjaiban kezdetben elég sok bűnözés van.

Európában az 1815-ös bécsi kongresszuson Nagy-Britannia által előírt, Napóleon utáni rend az 1848-as sikeres és a sikertelen szocialista forradalommal egyaránt kezdett összeomlani. Oroszország és Ausztria Magyarország voltak azok a kelet-európai országok, amelyek akkoriban a legerősebb szárazföldi hadsereggel rendelkeztek, és ők voltak azok, akik a koronás fejedelmek visszaállításával megvédték Európát.

Ezért a brit külpolitika rögeszméje a 19. század közepétől - és ezt láttam, amikor részt vettem a Chatham House ülésein, a világ legfőbb geopolitikai agytrösztje, amely sok tekintetben megmondja a külügyminisztériumnak, hogy mit kell tennie - a brit külpolitika rögeszméje a 19. század közepétől egy új stratégia volt, nevezetesen, hogy a múlt ősriválisaival, Franciaországgal, sőt az Oszmán Birodalommal szövetkezzenek Nagy-Britannia történelmi szövetségeseivel szemben Észak- és Közép-Európában, hogy megakadályozzák, hogy egy jövőbeli orosz-német szövetség a világ domináns blokkjává váljon.

A másodlagos stratégia pedig az volt, hogy megakadályozzák az amerikai szellemi termelékenység meteorszerű növekedését és a találmányok demokratizálódását, és megpróbálják ezt megragadni. Már 1812-ben a Washington DC-t megszálló brit csapatok megkímélték a Szabadalmi Hivatalt, mert tudták, hogy ha felgyújtják azt, azzal lábon lövik magukat, és megakadályozzák, hogy az amerikai forradalom után is uralni tudják az amerikai találmányokat.

Nos, az 1860 körüli években - Bismarck, Garibaldi és az első Nyikolaj cár alatt - három nagy európai nemzet, amelyek korábban csak kulturális szempontból voltak nagyok, hirtelen politikailag egységes és gazdaságilag modern államokká váltak. A Gross Deutschland / Klein Deutschland vitákkal pedig komoly jelek mutattak arra, hogy Németország Ausztriával szövetkezve egyetlen német nyelvű állammá alakulhat. A brit elit számára pedig nyilvánvaló volt, hogy egy-két generáción belül mindhárom ország - Németország, Olaszország és Oroszország - nagyhatalommá válik, nagyjából olyan szinten, mint Nagy-Britannia és Franciaország. Az Egyesült Államok 1865-ben kikerült a polgárháborúból, és elképesztően gyors felemelkedésbe kezdett az ipari szupremácia felé. Nagy-Britannia elitje először helyesen gondolta, hogy 1900 körül mind a négy új hatalom olyan erős haditengerészettel kezd majd rendelkezni, mint Franciaország, vagy akár olyan erős lesz, mint Nagy-Britannia, és előre látta, hogy ezen európai hatalmak szárazföldi hadseregei sokkal erősebbek lesznek, mint Nagy-Britanniáé, így csak egy korábban elképzelhetetlen francia-brit szövetség az emberi jogok és a liberális demokrácia elterjedése nevében lesz képes ezeket a hatalmakat sakkban tartani.

1880-ra már javában zajlott az úgynevezett Afrika-rajongás, amely lehetővé tette, hogy még a területileg kisebb európai nemzetek, például Belgium és Portugália is jelentős erőforrásokra tegyenek szert az afrikai belső területek gyarmatosítása révén, és komoly riválisai legyenek a brit iparnak és kereskedelemnek. Ez komoly kellemetlenséget jelentett a londoni City számára, mert például Portugália Nagy-Britannia legrégebbi szövetségese volt, Belgium pedig olyan állam, amely a puszta létét is a brit tárgyalásoknak köszönhette 1815-ben. Történészek komoly érveket hoztak fel amellett, hogy az Edward-korszakban elkövetett merénylethullámot - köztük a portugál királyi család ellen 1908-ban elkövetett merényletet és Ferenc Ferdinánd főherceg ellen 1914-ben elkövetett merényletet - a City of London titkos közreműködésével tervelték ki.

Volt egy ázsiai ország is, amely a 19. század végén ipari és katonai szempontból egyaránt nagyhatalommá vált, nevezetesen Japán, amely a világ őszinte megdöbbenésére 1905-ben legyőzte Oroszországot, és ezzel számos afrikai és ázsiai gyarmati népet arra ösztönzött, hogy semmi akadálya annak, hogy ők is megvédjék magukat az európai uralomtól, ahogyan a latin-amerikai köztársaságok már megtették Spanyolországgal szemben.

A következő év, 1906 a tengeri verseny, a Dreadnought-válság éve volt, amely talán elkerülhetetlenül elindította a visszaszámlálást a Nagy Háború, az első világháború felé. Mert mind a brit, mind a német elit most már elszántan törekedett a weltherrschaft, a világuralom elérésére, mindketten joggal gyanakodtak egymás indítékaira, mindketten technikailag képesek voltak a világuralom elérésére, mind iparilag, mind a szellemi térben, és mindkettőnek először voltak erős szövetségesi tömbjei.

Dióhéjban, a 19. század közepének és végének egzisztenciális válsága által előidézett változás az volt, hogy a londoni City of London kereskedelmi modellje - ahogyan azt Quigley leírta, a monopóliumok egymást követő hullámai - ez a modell az ellenőrzés fontosságát kezdte hangsúlyozni, már nem csak a katonai erő vagy a fizikai eszközök, hanem az emberek elméje, amit ma már emberi erőforrásként ismerünk a Brit Birodalomban és azon túl - és ezért kezd a sci-fi ettől az időtől kezdve az ember genetikai állományának birtoklásáról beszélni - annak érdekében, hogy a londoni City árukat és egyre inkább szolgáltatásokat tudjon eladni a világ többi részének, amely soha nem érhette utol az elme térben.

A brit rovat és a vele szövetséges kutatók és kommentátorok következetes megállapítása, hogy a londoni City és Nagy-Britannia nagyon gazdag soft power intézményei - azok, amelyekről Tony Blair még ebben a hónapban is újra azt mondta, hogy meg kell tartanunk és világverőnek kell lennünk, például a British Council, a BBC, a brit tudományos élet és az anglikán egyház segítségével -, hogy ezek az intézmények továbbra is az elméért folytatott harcot tekintik a világuralomért folytatott legfőbb prioritásnak, és hogy az egészségügyet e harc egyik alágazatának tekintik.

Ismételt megállapításaink alapján arról is teljesen meg vagyunk győződve, hogy a brit elit - némi joggal - még mindig a világ vezető hatalmának tekinti magát a gondolati térben. Más szóval, a londoni City ráveszi a többi nemzetet, hogy elvégezzék helyette a szamármunkát és a piszkos munkát, és ezt mindenekelőtt azzal a trükkel éri el, hogy saját lakosságát - Nagy-Britanniát és a Nemzetközösséget - és a többi nemzet elitjét ráveszi, hogy a saját perspektívájuk és narratívájuk helyett inkább az ő perspektíváját és narratívájukat vegyék át.

Ez az a koncentráció, amelyet én brit oktatásom során kaptam, és ez az a koncentráció, amelyet a brit hírszerző ügynökségek mindkét világháború és a hidegháború alatt kaptak. Ez nem egy hivatalos stratégia, amelyet az internátusokban, az egyetemeken, a tisztképzésben vagy a hírszerző ügynökségeknél tanítanak. De nagyon is ez a hitvallása a londoni Cityt irányító elit családok vezető, úgynevezett vérvonalainak. És ez az angol-amerikai adómentes alapítványok és az olyan agytrösztök, mint például a Chatham House működési módja, amelyek mindenekelőtt e vérvonalak programjait erőltetik a nyugati kormányokra.

 

Az 1870-es év egyik kulcsfigurája John Ruskin, aki látszólag ártalmatlan figura, mert ő volt az első művészeti professzor Oxfordban, de ő hozta el azt a tant, hogy a brit elitnek valóban kötelessége a saját világnézetét exportálni a világ többi részébe, méghozzá igen nagy vonalakban. És a legfontosabb tanítványa, akit inspirált, Cecil Rhodes volt, aki természetesen mesésen gazdag lett Dél-Afrikában.

Cecil Rhodes - és ezt nagyon sok történész dokumentálja - titkos naplókat írt és titkos társaságokat alapított. 1891-ben, 16 évnyi tervezés után alakult meg a fő titkos társasága - a Rhodes-ösztöndíjak ennek a társaságnak a részei. A Rhodes-hálózat oxfordi tagjai olyanok voltak, mint Lord Toynbee és Lord Milner, ismert geostratégák. Cambridge-ben ott volt a későbbi külügyminiszter, Lord Grey és Lord Esher. Londonban ott volt az akkori vezető újságíró, W. T. Stead, és Cecil Rhodes beavatottjai és végrehajtó bizottságának tagjai voltak a fent említett férfiak, valamint Lord [Rothschild].

Rhodes 1902-ben bekövetkezett halála után más, a londoni City történelmét többször is megkeserítő vezető angol vérvonalak, mint például az Astorok, ugyanebbe a körbe kerültek. A külső kör, Cecil Rhodes akaratának megvalósítása érdekében - ez a látszólag jóindulatú vízió, hogy Nagy-Britannia rákényszeríti a világot, hogy elfogadja a liberális demokráciáját és elfogadja a világszemléletét - a külső kör a Kerekasztal-csoportok néven vált ismertté, amelyek ma is működnek az Egyesült Államokban és hét másik országban, és 1909-től kezdve jöttek létre.

Ez a csoport az 1867-es kanadai szövetség sikerét tekintette vezető esettanulmányának - erről később Matt Ehret-től hallanak majd többet. Kanada gyakorlatilag politikailag egyesült, és később a többi fehér gyarmatosító, a fehér domínium, annak érdekében, hogy megakadályozzák a különböző nézetek, a különböző angol nyelvű demokráciák elterjedését a világban, ehelyett mindegyiket a londoni City irányítására kell visszavezetni.

Ez is nagyon aktuális, hiszen a világpolitikát uraló és a világot a globalizmus irányába terelő sok Rhodes-tudós között ott van a már említett Bill Clinton, és a Világgazdasági Fórumról az új-zélandi hölgy, Ngaire Woods professzor, aki idén azzal vált nagyon ismertté, hogy a WEF-en azt mondta, hogy az elit szép dolgokra képes, ha összefog, és ha a világ népei egyszerűen elfogadják, hogy ők állnak az élen.

Rhodes azt írta egyik titkos naplójában, idézem: "Miért ne alakíthatnánk egy titkos társaságot, amelynek egyetlen célja van", vagyis egyetlen céllal, "a Brit Birodalom előmozdítása és az egész civilizálatlan világ brit uralom alá vonása, a helyreállításért", vagyis Nagy-Britannia helyreállításáért, "az Egyesült Államok helyreállításáért és az angolszász faj, de egyetlen birodalom létrehozásáért".

Azt is írta: "Alakítsunk ugyanilyen társadalmat, egy egyházat a Brit Birodalom kiterjesztéséért", ez az elmetér (megjegyzésem), folytatja Rhodes, "egy olyan társadalmat, amelynek tagjai a Brit Birodalom minden részében egy céllal és egy eszmével dolgoznának. Tagjait egyetemünkön és iskoláinkban kellene elhelyeznünk, és figyelnünk kellene, hogy az angol ifjúság a kezükön keresztül haladjon. Csak egy, talán minden ezerből egy, akiben meglenne az elme és az érzések egy ilyen célhoz", erre szolgálnak a Road Scholarships, "őt mindenféleképpen ki kellene próbálni. Meg kellene vizsgálni, hogy kitartó-e, ékesszólás birtokában van-e, nem törődik-e az élet apró részleteivel, és ha ilyennek találják," más szóval pszichológiai teszt, "akkor meg kellene választani, és titoktartásra felesküdött esküvel kötelezni, hogy élete végéig a hazájában szolgáljon. Ezután a társaságnak támogatnia kellene, ha nincs rá pénze, és a birodalom azon részébe kellene küldeni, ahol éppen úgy érzi, hogy szükség van rá".

És ebben a szemléletben természetesen az Egyesült Államok a Birodalom része.

Egy másik végrendeletében Rhodes részletesebben is leírta szándékát. Idézem: "egy titkos társaság létrehozására, előmozdítására és fejlesztésére. melynek valódi célja és tárgya a brit uralom kiterjesztése az egész világra. Minden olyan földterület brit alattvalók általi gyarmatosítása, ahol a megélhetés eszközei energia, munka és vállalkozás révén elérhetőek, és különösen az egész afrikai kontinens, a Szentföldek, az Eufrátesz völgye", a mai Irak, "a Ciprus és a Kandy-szigetek", azaz Kréta brit telepesek általi megszállása, "egész Dél-Amerika, a Csendes-óceán azon szigetei, amelyek eddig nem voltak Nagy-Britannia birtokában, a Maláj-szigetvilág egésze, a Kína és Japán partjainál lévő szigetek", vagyis Kína és Japán partjainál, "és az Amerikai Egyesült Államoknak mint a Brit Birodalom szerves részének végső visszaszerzése. "

Ez a vízió nem maradt egy különösen gazdag angol ember eszmefuttatása, hanem az Egyesült Államokban, az úgynevezett keleti establishmentben, a keleti partvidéken honosodott meg, ahogy az Egyesült Államok a világ meghatározó hatalmává vált. Az erre vonatkozó legfontosabb tanúvallomás Norman Dodd, D-o-d-d-d, amelyet nem sokkal a halála előtt, 1982-ben adott G. Edward Griffinnek, és Norman Dodd néven könnyen megtalálható az interneten az adómentes alapítványoknál. Dodd volt Reece, a kelet-tenessee-i R-e-e-c-e kongresszusi képviselő kulcsfontosságú munkatársa, aki az 1950-es években a Kongresszus nevében vizsgálatot folytatott az Egyesült Államokban az adómentes alapítványok hatásáról, amelyek a City of London és Cecil Rhodes világuralmi elképzeléseit valósították meg.

Most felolvasom, mit mondott Dodd ebben az interjúban. Arról beszél, hogy egy szkeptikus, higgadtan gyakorló ügyvédet vett fel Washingtonban. Ez az 1950-es években történt, és felküldte őt a Carnegie Alapítvány könyvtárába, az egyik legfontosabb adómentes alapítványba, ahová belépést kapott egy diktafonos övvel, az akkori technológiával, hogy hatékonyan rögzítse, amit olvas, hogy átvizsgálja a könyvtárat, és megnézze, hogy mi hangzott el az 1906-os években, amit korábban említettem, és 1908-ban. És ez a kezdetben szkeptikus nő, idézem: "nem szimpatizált a Reese-bizottság céljaival, és ezt egész életére szóló rémületére tapasztalta". Dodd szerint az övébe diktálta: "Most az 1908-as évnél tartunk, amely a Carnegie Alapítvány működésének megkezdésének éve volt, és abban az évben" - olvasható a Carnegie Alapítvány könyvtárában - "a kuratórium első alkalommal tartott ülésén egy konkrét kérdést vetett fel, amelyet az év hátralévő részében nagyon tanulságosan megvitattak. A kérdés pedig a következő: ismerünk-e a háborúnál hatékonyabb eszközt, feltéve, hogy egy egész nép életét akarjuk megváltoztatni? És arra a következtetésre jutottak, hogy nem, a háborúnál hatékonyabb eszközt erre a célra nem ismer az emberiség. Tehát akkor - folytatja a diktafonszíjjal bekötött ügyvédnő -, 1909-ben a Carnegie Alapítvány felvetette a második kérdést, és megvitatta, nevezetesen: hogyan vonjuk be az Egyesült Államokat egy háborúba?".

Folytathatnám még, de nincs időm erre a szálra, de azt hiszem, ez önmagában elég ahhoz, hogy az emberek fejében rögzüljön az a kulcsfontosságú felismerés, hogy nem elég, hogy az Egyesült Államok messze a világ legnagyobb katonai és gazdasági hatalma, az Egyesült Államok vitathatatlanul az első világháború előtt, és minden bizonnyal utána is az volt. Ha a gondolkodási teret még mindig ez az érv irányítja, hogy az angolszász liberális-demokrata modell az egyetlen játék a városban, ha még mindig az a meg nem vizsgált feltételezés irányítja, hogy ennek a modellnek a csúcsán mindenki a szabadságért fizetett, akkor még mindig úgy fogod találni, hogy egy önérdekű klub fogja irányítani a világot. És még az olyan területeken is, mint az egészségügy, amelyet Nagy-Britannia, a világ első országa 1948-ban elsőként szocializált, azt fogjuk tapasztalni, hogy az emberek tévesen és könnyelműen feltételezik, hogy az ő érdekeiket tartják szem előtt.

Talán két perc múlva elmondom a másik pontot, amit szeretnék felhozni, ami a londoni Cityre és annak manhattani szárnyára, a Wall Streetre vonatkozik, amely mindkét világháború mindkét oldalát megalapította. Ez megint nem egy eredeti állítás számomra. Komoly tudósok, mint például Anthony Sutton, aki a kaliforniai Stanford Egyetem Hoover Intézetében dolgozott, egész könyveket írtak erről "A Wall Street és a bolsevik forradalom" és "A Wall Street és Hitler felemelkedése" címmel. Ez jól ismert azok számára, akik vesződnek azzal, hogy tájékozódjanak ezekről a dolgokról. Volt egy egész dokumentumsorozat, amelyet Anthony Sutton talált meg, és ez a Stanfordon betöltött állásába került. Mindezt a könyveiben tette közzé. És azt találta, hogy dióhéjban összefoglalva, mind a Szovjetuniót, mind a Harmadik Birodalmat a londoni City és különösen annak Wall Street-i végének érdekei miatt hozták létre.

Tehát, ha röviden felhozná az első diát, amit kértem, hogy tegye ki a képernyőre, akkor láthatná ennek csak az egyik kivezetését, vagyis azt, hogy az IBM-nek volt egy monopol leányvállalata Németországban, a Hollerith Company, Hollerith volt a német tulajdonos neve. Meg tudja erősíteni, hogy ez most a képernyőn van-e? Várjon egy percet. Köszönöm, köszönöm. Igen.

Tehát, itt láthatja, hogy a Hollerith, ennek az IBM leányvállalatnak a névleges német tulajdonosa, a Harmadik Birodalomnak [ubersicht], azaz felügyeletet kínál, lyukkártyák segítségével, egy amerikai technológiát, amelyet a Harmadik Birodalomnak licenceltek. Az alján olvasható "[ubersicht] mit Hollerith Lockkarton", teljes információs tudatosság Hollerith lyukkártyákkal, és a cég neve alul a "Deutsche Hollerith Maschnen Gesellschaft, vagy [Dehumark], amely Berlinben Lichterfelder volt.

A második dián, amely nálam van, csak egy példa a brit hírszerzés teljes hatókörére olyan területeken, amelyekre alkotmányosan nem képes, vagy nem megengedett: itt látható egy karácsonyfa szimbólum, amely azt jelzi, hogy az MI5 már a második világháború előtt is ellenőrizte, hogy ki kerül a BBC műsorszórójába, kit léptetnek elő, és kit helyeznek át. Mindezt az MI5-tel együtt ellenőrizték - nagyon röviden: a brit hírszerzés, oké, névlegesen a nemzetért van, de a vérvonalak, amelyekről beszélek, azért hozták létre, hogy elősegítsék magáncéljaikat. Minden bizonnyal így tekintik a brit hírszerzés működését.

 

A négy diám közül a harmadik azt mutatja be, hogy ez hogyan tör a felszínre 2010-ben, ahol a brit kabinetiroda egy agytröszt, az Institute of Government nevű intézménnyel együtt nyíltan beszél a világ gondolkodásának és a brit emberek gondolkodásának ellenőrzéséről. Az agy egyes részeit a MINDSPACE címke alatt címkézik fel. És a jobb oldalon látom, hogy a 2010-es dokumentum 66. és 67. oldalának legfontosabb szövegét helyezte el.

Azt mondja: "még ha az emberek egyet is értenek a viselkedési céllal" - itt arról van szó, hogy az embereket arra akarják rávenni, hogy úgy viselkedjenek, ahogyan azt a vérvonal kívánta, nem pedig arra, hogy a kormányokat bízzák meg, hogy a nevükben cselekedjenek - "Még ha az emberek egyet is értenek a viselkedési céllal, ellenezhetik az eléréséhez szükséges eszközöket. A különböző MINDSPACE hatások különböző szintű vitákat fognak kiváltani. Számos tényező határozza meg a vitás kérdéseket." Más szóval előre látják, hogy azt fogják mondani, hogy ez a kormányok korszakának megfordulása, természetesen az egészségügyben is. Majd így folytatják: "mint megjegyezték, a MINDSPACE hatásai legalábbis részben az automatikus rendszertől függnek. Ez azt jelenti, hogy az állampolgárok nem biztos, hogy teljes mértékben tudatában vannak annak, hogy a viselkedésük megváltozik, vagy legalábbis annak, hogy hogyan változik. Ez nyilvánvalóan megnyitja a kormányt a manipuláció vádja előtt. Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a viselkedésük megváltoztatására tett kísérletek akkor lesznek hatékonyak, ha egyszerűen csak tisztességes módon tájékoztatnak. Az emberek nem szeretik, ha becsapják őket. Ennek az ellenszenvnek pszichológiai alapja van, de alapvetően a kormányzatba vetett bizalom kérdése. A tudatos kontroll hiánya a beleegyezésre és a választás szabadságára is hatással van. Először is, nagyobb szükségessé teszi, hogy a polgárok jóváhagyják a magatartásváltozás alkalmazását, esetleg a demokratikus szerepvállalás új formáinak alkalmazásával."

Láthatjuk, hogy ebben a modellben a demokrácia a legmagasabb árucikk, amit eladnak, de a demokrácia manipulálásának karjai a kartell kezében vannak.
"Másodszor, ha a hatás automatikusan működik, akkor a polgárok számára kevés lehetőséget kínálhat arra, hogy kilépjenek vagy másként döntsenek. A választási architektúra fogalma itt kevésbé használatos. Minden olyan intézkedés, amely csökkentheti a tévedéshez való jogot, például a kezelés visszautasításának jogát, nagyon ellentmondásos lesz. Természetesen a viselkedés megváltoztatására irányuló néhány hagyományos kísérlet nem kifejezett, és ezek is vitákat váltottak ki. De ezek ritkán vonják magukra a manipuláció vádját, mert tudatos cselekvéseken alapulnak, amelyek célja az információszolgáltatás és -regisztráció, nem pedig a tudattalan reakciókra támaszkodnak."

Azt hiszem, ez elvileg elég jól megalapozza azt a pontot, hogy a modern világban, amelyet a londoni City és a soft power intézményei uralnak, arra nevelnek bennünket, hogy azt higgyük, mi irányítjuk a sorsunkat, mert a liberális demokráciát mint példaképet állítják be a helyes érv gyakran az, hogy minden más rendszer zsarnokibb és kevésbé kívánatos. De a londoni City of London modelljének egész ereje abban rejlik, hogy még más országokon keresztül, például az Egyesült Államokon és Németországon keresztül, mint ahogyan azt itt bemutattuk, is képes fegyveres úton működni, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy amit korábban akartak, az valójában nem az, amit most akarnak. És szerintem az elmék terének kitöltése a legerősebb fegyver, ami rendelkezésre áll.

Most már látom, hogy túlléptem a rendelkezésre álló időt, így a többi részletet elhagyom. Soha nem remélhettem, hogy itt átfogó leszek, de bízom benne, hogy adtam az embereknek egy kis ízelítőt abból a hosszú, megbízható történelmi kutatásból, amelyet a brit intézményeket jól ismerő emberek végeztek annak megállapításában, hogy a brit intézmény nem harcol tisztességesen körülbelül 1870 óta, és hogy a legtöbb forradalom, amit el akart érni - a demokrácia ellenőrzése a pártkorbácsoláson keresztül, az egészségügy ellenőrzése a brit és kanadai modellben az egészségügy számára biztosított kötelező államokon keresztül - mind a háború utáni időszakra már megtörtént, ami az az időpont, amikor, ha jól tudom, Matt Ehret fel fogja venni a tanúvallomást, és átvezet minket az 1945 utáni korszakba.

Reiner Fuellmich: Fulierlich Fuellich: Köszönöm szépen, Alex. Ez egy tökéletes áttekintés arról, hogy hogyan kerültünk ebbe bele. Ha megengedi, szeretnék feltenni néhány kérdést. Természetesen tanult kollégáim ugyanezt fogják tenni. De igaz-e, hogy a londoni City az Egyesült Királyság igazi erőközpontja?

Thomson: Kétségtelenül az erőközpont. Ez olyasmi, amit az én hátteremmel rendelkezők már az internátusban megtanulnak, nemhogy az egyetemen. Az én esetemben tehát Rugby és Cambridge. És mire az ember bekerül a közszolgálatba, nagyon sokan forgatják a szemüket, ha valaha is felvetik, hogy Nagy-Britannia vagy a Nemzetközösség bármely más országának népe önrendelkezési joggal rendelkezik. Nem, a londoni City a lakosság tulajdonosa, testben, lélekben és szellemben egyaránt.

Reiner Fuellmich: Nem tudom, hogy 1870-ben vagy az 1900-as évek elején kezdődött-e, elfelejtettem, de végső soron a londoni City az emberek elméjének ellenőrzését akarta elérni, hogy a világuralmi céljukat, amit valójában akartak, előmozdítsák. Így van?

Thomson: Igen. És ez már nem kifejezetten angolszász probléma. Mert vannak olyan országok az európai kontinensen, amelyek 1949 óta biztosan - Németország az egyik ilyen a Szövetségi Köztársaság, természetesen, Belgium a másik, amely, ahogy a tanúvallomásomban is mondtam, brit ragaszkodásra jött létre 1815-ben - én fordítom, elég magas szinten, a kormányzati közleményeket, amelyeket állítólag ezen országok nemzeti egészségügyi szervei küldenek az állampolgáraiknak - angolra fordítom őket az ottani külföldiek számára -, és a belga és a német, hogy csak ezt a két példát említsem, kormányok kifejezetten a City of London nézeteit követik itt. Az egészségügyi irányítással kapcsolatban azt írják a lakosságnak, hogy az a mód, ahogyan létezik, nem elég jó. A testüket, az elméjüket, a genetikájukat, az intelligenciájukat nem optimalizálták, és ezért ez a jószág, ez a népesség nem úgy versenyez a világban, ahogy kellene. Ez tehát a City of London modelljének kiterjesztése az európai kontinensre, ahol sok tekintetben kiderült, hogy ugyanolyan jól illeszkedik a kodifikált, a jogállamiságot nagymértékben tiszteletben tartó polgári jogi jogrendszerekbe, mint a common law jogrendszerekbe.

 

Reiner Fuellmich: London City of London - amely áthidalja az Atlanti-óceánt, mert ötödik oszlopként - ahogy egyesek állítják - ott van a Wall Street. Ez a két egyesült hatalom volt, vagy még mindig az, a hatalom központja ebben a világban.

Thomson: Igen, sok csavart és fordulatot vehetünk, különösen a 20. század közepének időszakában, de amit mondtál, az egy hasznos diagnosztikai összefoglaló az egész 20. századról. Vannak küzdelmek, sokáig teljesen nem triviális hidegháború volt, a londoni City arisztokrácia ágai egyszerre voltak szovjetbarátok és szovjetellenesek. Órákig tudnék erről beszélni. De ez másodlagos ahhoz az elhatározáshoz képest, hogy Eurázsiában csak egy német és egy orosz blokk létezhet, és hogy mindkettőt végső soron a brit vagy angol-amerikai tengeri hatalomnak és az angol-amerikai soft powernek kell irányítania és bekerítenie, amely meghatározza számukra a paradigmákat.

Reiner Fuellmich: A másik dolog, amit tisztázni akartam, az, hogy említette, hogy valójában csak néhány család irányítja a londoni Cityt. Említette a Rothschild, Rhodes és Astor neveket. Igaz az, hogy csak néhány család próbálja uralni a világot a londoni Cityn keresztül?

Thomson: Igen. Soha nem találtam jobb anyagot, mint egy holland/német-amerikai íróduó. A holland Robin de Ruiter, R-u-I-t-e-r. Amerikai német társszerzője Fritz Springmeier Dél-Karolinából. Nekik van a 'Bloodlines of the Illuminati' című, meglehetősen megdöbbentő könyvük. De munkájuk szilárd, és következetesen kimutatják, hogy a londoni Cityt, Manhattant, az európai kontinenst nagyon is egy kisszámú család uralja. Gyakran 13-at adnak meg e családok legfelsőbb szintjeként. Nyilvánvaló, hogy vannak szintek alatta is. A franciák például gyakran beszéltek a "le deux cents familles"-ről, a 200 vérvonalról, amelyek a mély államot irányítják, de ebben a modellben a rangidősök terrorizálják a fiatalabbakat, és a legmagasabbra lehet feljutni, mielőtt eltűnsz a nebuló állításaiban, hogy a Sátán irányítja a világot, ami végső soron szerintem így is van. De a legmagasabb szint, ahová fel lehet jutni, az egy olyan szint, ahol a közép-európai germán vérvonalak nyugtalan fegyverszünetet kötnek a brit szigeteki vérvonalakkal, akiknek a többsége most az Egyesült Államokban székel. Ez a legnagyobb modell. És a 20. század összes geopolitikai frusztrációja végső soron azzal kapcsolatos, hogy az egyik vagy másik hajlandó megpróbálja megszerezni a felemelkedést - a várossal menjünk, vagy döntsük meg a várost? És mindennek köze volt ahhoz a frusztrációhoz, hogy a feltörekvő szuperhatalmak, nevezetesen az oroszok megpróbáltak egyenlő feltételek mellett játszani ezzel a vérvonal-kartellel, és kudarcot vallottak.

Reiner Fuellmich: És az egyik fő eszköz, amivel ez a néhány család megpróbálja uralni a világ többi részét, úgy tűnik, hogy az elmetérségen keresztül történik, ami egy kicsit úgy hangzik, mint az agykontroll. Ez azt jelenti, hogy pszichológiai műveleteken keresztül?

Thomson: Nagyon is. Egyetlen nemzet sem szállt be korábban a pszichológiai műveletek játékába, mint Nagy-Britannia. Amint az Edward-korszakban, közvetlenül az első világháború előtt, Nagy-Britanniában hivatalos hírszerző ügynökségek alakultak, ez egy jelentős koncentráció volt. De sok meglátásukat Bécsből és Németországból kölcsönözték, amelyek akkoriban élen jártak a pszichológiai térben. Tehát ez egy transznacionális érdeklődés mind az angol, mind a germán világuralmi területeken abban az időben, hogy a Mindspace trükkjeit használjam. És ezeket nagyrészt akkor tökéletesítették, amikor Amerika 1945 után kihívástalanul megszerezte Németországot, felhasználva, mint oly sok más területen, mint például a műszaki területeken a Papírkapocs hadművelet, felhasználva a Harmadik Birodalom és a szovjet elmék nagy részét, amelyeket valójában titokban hoztak át az Egyesült Államokba. Edward Bernays és Freud napjai óta ezt tekintik a leghatásosabb módszernek a valós világ cselekvéseinek irányítására. Mert ha nem tudod felfogni, hogy van más érvényes módja annak, hogy dolgokat csinálj, mint amit neked mondanak, hogy az a helyes út, akkor ez nyilvánvalóan a legfőbb hatalom, amivel rendelkezhetsz. Ha rendelkezel ezzel a hatalommal, akkor olyan embereket irányítasz, akik sokkal többen, intelligensebbek és erősebbek nálad.

Reiner Fuellmich: Jól hallottam, hogy a jószág kifejezést használtad? Tényleg ez az a nézet, amit ezek az emberek a világ többi részéről vallanak?

Thomson: Kifejezetten az a nézet, hogy - minden bizonnyal az 1990-es években, amikor én egy felsőbbrendű brit bentlakásos iskolába jártam - ezt a kifejezést kifejezetten használták a londoni City seniorok unokái a brit lakosság leírására, akik a saját ablakuk alatt sétáltak a városba menet, amikor mi órákra mentünk, a városban jártak a dolgukra. A rájuk használt kifejezések azt a gondolatot járták körül, hogy ők marhák, és nem érdemelnek más helyet a világban, mint a brit elit irányítása alatt.

Reiner Fuellmich: Fuellichlich: Köszönöm szépen, Alex. Nem akarom feltartani tanult kollégáimat a kérdések feltevésében, úgyhogy kérem, folytassák.

Dexter L-J. Ryneveldt: Jó napot kívánok, Alex Thomson úr. Köszönöm szépen a bizonyítékokat. Tisztán és tisztán hall engem?

Thomson: Thomson: Tökéletesen, köszönöm.

Dexter L-J. Ryneveldt: Kiváló. Thomson úr, szeretném tudni, és ön már érintette az afrikai kontinenst, és konkrétan említette Cecil John Rhodes-t. Szeretném megtudni önöktől: milyen szerepet játszik jelenleg a londoni City az afrikai kontinensen? Kifejtené ezt, kérem?

Thomson: Ez a szerep nagyon sötét és összetett, és leginkább akkor látható, amikor a volt brit gyarmatokon államcsínyek és forradalmak történnek. Természetesen van egy egész sávnyi ország, amelyet korábban rózsaszínűre színeztek a térképen, híresen Kairótól egészen a Zöld-foki-szigetekig, ahol Nagy-Britannia majdnem vasútvonalat és egyetlen gyarmatot telepített. És ezekben az országokban látszik a legvilágosabban. Thatcher asszony fia részt vett egy sikertelen puccskísérletben egy nem angolszász afrikai országban, Egyenlítői-Guineában. Ez csak egy példa arra, hogy a kísérletet elszúrták, és a City of London szponzorai Mark Thatchert úgymond magára hagyták, amikor ez kudarcot vallott. Úgy gondolom, hogy különösen az egykori Rodéziában, a mostani Zambia és Zimbabwe államban azt látjuk, hogy volt egy csomópont, ahol a City of London megtartotta a pénzügyileg korrupt és befolyásos embereket és a helyi SAS kontingenseket a fehér uralom korszakából, akik a háború utáni időszakban sok piszkos munkát végeztek, még magában Londonban is. És mindezt azon az alapon tették, hogy papíron gazdag dél-afrikai ásványkincsek tulajdonosaivá váltak. Ez a legáltalánosabb módja annak, ahogyan erről beszélhetnék. Még gyanús halálesetek is vannak, még az 1979-es Lancaster House-i megállapodás is, amely előkészítette az utat a Zanu-PF számára, hogy átvegye a Smith-kormánytól a hatalmat Rhodesiában, amelyből Zimbabwe lett, ügyvédek állítólag az ablakokból zuhantak a halálba. Ez egy rendkívül sötét kép. És minél jobban megnézünk néhány érintett céget - a Kroll Security az egyik, amelyik eszünkbe jut -, annál inkább látjuk, hogy az MI6, az SAS és a londoni City között van egy Nexus, és ez a szervezet különösen Dél-Afrikát tekinti elsődleges eszközének.

Dexter L-J. Ryneveldt: Köszönöm szépen. Egyetért velem, Ms. Thomson, hogy amikor a pénzügyi dominanciáról van szó, a Covid-19 adósság áll a középpontban. Tehát egyetért azzal, hogy a Covid-19 járvány középpontjában a pénzügyi dominancia áll?

Thomson: Carroll Quigley összefoglalójában, amelyben az angol-amerikai elit establishment világnézetét foglalja össze, rámutat arra, hogy a pénzügyi eszközök tulajdonlása már az 1960-as évekre elavult. És tudja, hogy a nagy agyak, nem feltétlenül a jó agyak, egy évszázaddal előtte már előre látták ezt. Ők az igazi vagyont az emberi elmében és az emberi egészségben látták, valamint abban a képességben, hogy az emberi lényt idővel megváltoztassák és szerzői joggal felruházzák egy új modellre, amely az elvárásoknak megfelelően viselkedik. Ez a nagy gazdagság a világon. De ezzel a fenntartással, ha ezt gazdagságnak nevezzük, és kiterjesztve, nevezhetjük pénzügyi gazdagságnak, akkor igen, ez a legnagyobb ár, ami létezik. A londoni Cityvel kapcsolatban az a lényeg, hogy ha valaki intellektuálisan valamennyire tehetséges, és kiváltságos brit háttérből kerül Oxfordba és Cambridge-be, akkor valójában csak a londoni Cityben való pénzkeresés vagy a nemzeti szolgálat valamelyik ága, például a hírszerzés vagy a tisztikar között választhat. És a különbség, amit újra és újra láttam magam és azok között, akik a másik irányba mentek a csoportomban, az elv volt. Egyik csoport sem kételkedett abban, hogy az igazi hatalom a világban a tőke birtoklása. A kérdés csak az, hogy ezt akarod-e szolgálni azzal, hogy hírszerző tiszt vagy, aki végső soron a londoni Citynek jelent, vagy pedig a pénzszerzésben akarsz részt venni. Az angol-amerikai modellben nincs ennél magasabb eszménykép.

Dexter L-J. Ryneveldt: JJ: Oké. Köszönöm szépen. Nincs több kérdésem. Köszönöm.

Reiner Fuellmich: Virginie vagy Dipali?

Ana Garner: Nem, szerintem ez egészen kiváló volt. Az egyetlen kérdésem az lenne, hogy hogyan fordítjátok ezt? Említettél különböző dolgokat, mint például az emberi elme, a szövegírás, talán még a genetika is. Úgy érzed, hogy van kapcsolat a jelenlegi oltóanyagok, az úgynevezett vakcinák - a Pfizer, a Moderna, a Jansson, az AstraZeneca oltásai - között, úgy gondolod, hogy van kapcsolat ezek és az ember másolásának célja között?

Thomson: Nem vagyok orvosilag vagy biotechnológiailag képzett ahhoz, hogy elmagyarázzam, mennyi igazság lehet ebben, de újra és újra láttam, hogy ahol van hype, és ahol van egy álteológiai hit a brit és amerikai elit körében, hogy egy bizonyos célt el lehet érni egy bizonyos trükkel, például egy gén szerkesztésével, és úgymond szerzői jogot lehet bélyegezni az emberi testre. Ez már önmagában is elég motiváció ahhoz, hogy komoly kísérletet tegyen arra, hogy erre az útra lépjen. És tudom, hogy amikor Debbie Evans később, ma este Brian Gerrish tanúvallomásának egy részét veszi át, erről fog beszélni. Úgy gondolom, hogy a dolog lényege az az elképzelés, hogy a genetikai szerkesztés lehetővé teszi az emberiségben az érintett lelkek és testek számának de facto alattomos másolását, hogy többé ne legyenek a teremtő alatt.

Ana Garner: Köszönöm.

Reiner Fuellmich: Fitzlich Fuellich: Oké. Ezzel Alex Thomson vallomása véget ért.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/fuellmich-nagy-eskudtszeki-ulesenek-2-napja

Áram nuku

Hamarosan nem fognak dúskálni a németek az elektromos energiában, köszönhetően a Zöldfasiszták ideológiai ámokfutásának. Lesz viszont helyette tűzgyújtás kovakővel és bokor alá sz.rás kint a zöldben, Valamint kőbaltával felfegyverzett gyűjtögetés mások spájzából
Forrás: www.kla.tv/21641

Mesterséges katasztrófák

1. A tongai “vulkánkitörés”

2022. 1. 17: Ezer éve nem produkált akkora kitörést a Tonga-szigeteki vulkán, mint most

Igazából valószinűleg még soha nem produkált ekkora kitörést. Ezer évvel ezelőtt Tonga térségében még primitiv, egymást felfaló kannibál törzsek éltek, akik nem tudták felbecsülni a vulkánkitörések erősségét.

Ami akkorát durran mint egy atomrobbanás, úgy néz ki mint egy atomrobbanás, és oly hirtelen következik be mint egy atomrobbanás, az atomrobbanás!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=_hhx6DVOOhM

A tongai vulkánkitörésnek olyan ereje volt, mint több száz hirosimai atombombának

A tongai vulkán egy monitorozott, korábban kisebb kitöréseket produkáló tűzhányó volt. Hogyhogy a vulkanológusok nem voltak képesek a mai kifinomult műszereikkel előre jelezni egy ekkora hatalmas kitörést, mely meglepetésként ért mindenkit, s a kitörés előtt nem lettek foganatositva semmilyen óvintézkedések. Azért mert előtte nem voltak semmilyen, ekkora kitörésre utaló jelek.

Hasonlitsuk össze a helyzetet mondjuk a pápua-guineai Tavurvur tűzhányó 2014-es kitörésével.

A vulkanológusok ott vannak a helyszinen, filmezik azt, mert előre tudják, nagyjából mikorra várható a kitörés. A kitörést követő hangrobaj már egy-két kilométeren belül gyengül, mert a láva már nagyságrendekkel kisebb belső nyomásnál is ki tudja magát robbantani a mélyből, mint amilyen extrém nyomást mondjuk egy atomtöltet felrobbantása okozna. A tongai “vulkánkitörés” hangrobaja viszont olyan erős volt, hogy még a több száz kilométerre levő Fidzsi-szigeteken is erősen hallható volt, a lökéshullámot pedig még Magyarországon (!) is regisztrálták!

Tonga vulkán kitörése

A Fidzsi-szigetek lakói mennydörgésszerű dübörgést írtak le. A robbanást Új-Zéland északi szigetén és Ausztrália keleti partján hallották.

 

Nézzük csak meg, hogy néz ki egy “hagyományos” bomba viz alatti felrobbantása:

Ez okoz intenziv lökéshullámot és hangrobajt, nem egy lávakitörés. Ha ‘felhatványozol” egy ilyet mondjuk egy száz megatonnás atomrobbanásra, akkor kapsz a tongaihoz hasonló extrém hatásokat.

Amilyeneket például egy orosz tengeralattjáróról kiengedett atomtorpedó okozna:

Világvége fegyverek

A CIA és NATO által “Kanyon” kódneven emlegetett, atom-tengeralattjáró által hordozható atomtorpedó állítólag akár 100 megatonnás nukleáris robbanófej célba juttatására is alkalmas, ami önmagában pánikkeltésre kiválóan alkalmas szám. Ekkora pusztítóerejű atomfegyverrel komplett metropoliszokat, kikötővárosokat, haditengerészeti támaszpontokat lehet a földdel egyenlővé tenni (nemhiába emlegetik a lapok “Végítélet Torpedóként”).

Ezeknek a modern atomtölteteknek a láncreakciói rendkivül hatékonyak, csak picit emelik meg a rádioaktivitást, azért tudták a médiumok a bejrúti atomrobbanásról is elhitetni a lakossággal, hogy “műtrágyarobbanás” volt.

Kérdés: Hogyan lehet diszkrét figyelmeztetést küldeni az USA politikai-katonai vezetésének úgy, hogy az nyilvánosan letagadható legyen (a médiumokban is), Oroszország imidzse se sérüljön vele, az embereket se riassza meg egyelőre, viszont megriassza azokat, akik a kémműholdjaik segitségével könnyen el tudnak különböztetni egy nukleáris robbanást egy lávakitöréstől?

Válasz: Mondjuk belelőni egy száz megatonnás nukleáris torpedót egy amúgy is aktiv vizalatti vulkánba.

Az antikrisztus-jelölt, az eljövendő “veszedelemnek fia”, Tongán épp demonstrálta a hatalmát a világ felett.

 

 

2. A Kanári-szigeteki vulkánkitörés

Ez valós vulkánkitörés volt, de úgy lett mesterségesen előidézve HAARP technológiák segitségével. S hogy miért épp ez a tűzhányó? Húsz évvel ezelőtt még nem volt titok:

2001. 09. 03: Százméteres szökőár fenyeget

Óriási szökőár fenyegeti az Atlanti-óceán szinte egész partvidékét – Európától Afrikán át egészen az amerikai kontinensig –, amely több kilométer szélesen letarolhatja a part menti településeket. Szakemberek szerint nem az a kérdés, hogy sor kerül-e egy ilyen katasztrófára, hanem az, hogy mikor következik be.

A valaha látott legnagyobb cunamit, vagyis szökőárt a Kanári-szigetek egyik tagján, a La Palmán fekvő Cumbre Vieja vulkán kitörése fogja kiváltani – állítja Simon Day, a Londoni Egyetem Benfield Greig kutatóintézetének munkatársa.

A BBC korabeli dokumentumfilmje:

 

2021-ben mesterségesen, HAARP segitségével “izzitották” a vulkán belsejét, de végülis szerencsére nem tudták eképp a 100 méteres mega cunamijukat előidézni, amely az USA keleti partvidékét is maga alá mosta volna. A sok kilométeres földtömb a vulkán mellett végülis nem csúszott bele az Atlanti óceánba. S hogy kik? A luciferiánus háttérhatalom a titkos fekete projektjein keresztül. Az elméletük szerencsére tévesnek bizonyult. Pedig sokáig próbálkoztak: Száz nap után véget ért a kanári-szigeteki Cumbre Vieja vulkán kitörése

Egy ilyen katasztrófa pénzügyi-gazdasági összeomlást okozott volna a nyugati világban, a FED központja Washingtonban, a new-yorki és londoni tőzsdék egyaránt viz alá kerültek volna. Kezdhették volna utána kiépiteni az orosz-kinai alapú NWO-t a “régi világ” romjain…

A vulkán 2021. szept. 19-én tört ki, miután nem tudtak a 2001. szept. 11-i ikertornyos merényletek huszadik évfordulóján nukleáris hamis-zászlós nagymerényletet kivitelezni Washingtonban, hogy eképp tegyék tönkre az USA-t mint nagyhatalmat.

 

 

3. Egy 12 emeletes lakóház rejtélyes összeomlása Floridában

Ez már régebben történt, de jelentős esemény volt.

2021.6.24: Összeomlott egy 12 emeletes lakóház egy része Miamiban

Sokkoló látvány: így omlott össze egyik pillanatról a másikra egy 12 szintes társasház – videó

Hasonló módszerrel lett összeomlasztva mint a WTC7-es torony 2001.szept.11-én, azért omlott össze mint a kártyavár, egyik pillanatról a másikra.

S hogy miért épp ez?

A titok nyitja a szomszédos “Arte” luxuslakótömbben lakást bérlő egyik házaspár identitása…

2021 január: Ivanka Trump and Jared Kushner Lease Miami Condo Following $32 Million Deal on Indian Creek

“The pair are renting an apartment at Arte

Az Arte-ban bérelt luxuslakást Ivanka Trump a férjével, Jared Kushnerrel.

Az Arte luxuslakótömb cime a weboldaluk, https://artesurfside.com/, szerint:

8955 Collins Avenue
Surfside Florida

Az összeomlasztott lakóépület cime pedig a miami rendőrség twitter bejegyzése szerint:

https://twitter.com/MiamiBeachPD/status/1407965307952566272

8777 Collins Avenue

Surfside, Florida

A lakóépület összeomlasztása Trump-nak szóló “üzenet” volt, aki az amerikai nemzeti ünnep, július 4. közeledtével a Biden-rezsim elleni puccskisérletre készült.

 

https://pokolraveluk.info/2022/02/15/mesterseges-katasztrofak/